Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka Apryl Beverly ansaitsee 7 figuuria vuodessa kotinsa mukavuudesta kirjoittamalla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka Apryl Beverly ansaitsee 7 figuuria vuodessa kotinsa mukavuudesta kirjoittamalla

Apryl Beverly tajusi varhain, että hänellä oli sanalahja. Hän seurasi intohimoaan ja ilmoittautui journalistikouluun, jossa hän viimeisteli taitonsa.

Hän perusti oman yrityksensä, Word Stylistzin, jo marraskuussa 2018 maailman ensimmäisenä naisten omistamana kiinteähintaisena tekstinkirjoituspalveluna, jossa työskentelee kokonaan vain naispuolisia tekstinkirjoittajia ja toimittajia. Sittemmin hän on kasvattanut projektiportfoliotaan sisältäen kurssin, jäsensivuston ja digitaaliset projektit. Nykyään hänen liiketoimintansa tuottaa 7 lukua vuodessa.

Älä missaa tätä Aprylin haastattelua, joka on täynnä mielenkiintoisia strategioita ja toimivia neuvoja ja näyttää todella, mitä voit saavuttaa, kun työskentelet kovasti ja sitkeästi.

Tässä haastattelussa opit kuinka Apryl:

 • Tajusi, että hänellä oli tapa sanan kanssa
 • Lähestymistapa “työ- ja perhe-elämän tasapainoa”
 • Sai ensimmäiset asiakkaat
 • laski korkoaan 1000 %
 • Ansaitsi 20 000 dollaria sinä päivänä, kun hän perusti yrityksensä
 • Käyttää Instagramia palveluidensa markkinoimiseen
 • Kasvaa sähköpostilistaansa
 • Luo sisältöä
 • Kasvatti tuloja 6 numerosta 7 numeroon
 • Lukee jatkaaksesi oppimista
 • Palkkaa uusia työntekijöitä
 • Pysyy aitoina ja rehellisenä
 • Oppi hallitsemaan aikaansa
 • Näkee tien liiketoiminnan kasvuun

Tapaa Apryl Beverly

Kirjoittaminen on ollut minulle henkinen ja emotionaalinen pakopaikka 4-vuotiaasta lähtien. Se vei minut pois ei niin onnellisista ajoista, joita koin lapsena, ja koska kasvoin änkyttävän ongelman kanssa, kirjoittaminen antoi minulle äänen myös silloin, kun pelkäsin puhua liikaa.

Kolmannella luokalla kirjoitin ensimmäisen “myyntikirjeeni”. Se oli sydämellinen essee, jonka kirjoitin yksityiskohtaisesti tuskasta, jota tunsin nähdessäni isäni pahoinpitelevän äitiäni – lyömistä, huutamista, mustelmia – ja kuinka paljon halusin heidän eroavan, jotta voisimme kaikki olla “onnellisia taas”. Opettajani, neiti Rust, jakoi esseen kouluneuvojalle, joka kutsui äitini tapaamiseen. Hän jakoi esseeni äitini kanssa ja pian sen jälkeen hän haki avioeroa.

Sydämessäni näin kirjoittamisen jumalallisena lahjani muuttaa ihmisten elämää, ja sen ansiosta sain itseluottamusta jatkaa sitä urana.

Kirjoittajan urani alkoi virallisesti, kun minusta tuli ensimmäinen perheessäni, joka osallistui nelivuotiseen Ohio State University -yliopistoon ja valmistui siitä. Tämä saavutus sisälsi joukon palkintoja ja haasteita, ja tunsin usein olevani perheeni “musta lampa”.

Olin täydessä menestyksessä, kun serkkuni synnyttivät vauvoja. Näin isoäitini tulvivan heidän ylitse vauvajuhlien aikana, vaikka ei koskaan oikeastaan ​​kysynyt tai tiedustelemassa yliopistoaikani tai töistä, joissa kiipesin nopeasti yrityksen tikkaita.

Minulla oli kandidaatin tutkinto, MBA, vuokra-asunto, hyväpalkkainen työ ja aviomies, enkä koskaan tuntenut, että isoäitini olisi aidosti ylpeä minusta, ennen kuin kerroin hänelle olevani raskaana. Olin silloin 30-vuotias.

Äitini on aina opettanut minulle vahvan ja itsenäisyyden tärkeyden. Hänen opetuksensa kastelivat minut sitkeydellä ja sitkeydellä, jota olen tarvinnut selviytyäkseni ja menestyäkseni yrittäjänä.

Nykyään olen vaimo, äiti ja pomo. Olen vaihtanut näppäimistöni ja kynäni johtaakseni 7-numeroista tekstinkirjoitusyritystä ja johtaakseni tekstinkirjoittajia, toimittajia ja hallintohenkilöstöä. Herään klo 6.00 treenatakseni, tehdä aamupalaa ja halata ja suudella poikaani (tunnetaan nimellä Alston The Great Facebookissa) ennen kuin hän nousee kouluun lähtevään bussiin.

Myimme kotimme ja muutimme Ohiosta Atlantaan, Georgiaan, kun poikamme oli 5-vuotias, koska halusimme hänen näkevän vaurautta eri roduista ja etnisistä ryhmistä. Syömme illallisen perheenä joka päivä klo 18

Olen jokaisessa lippujalkapallo- ja koripalloottelussa, joita hän pelaa. Vietämme aikaa, nauramme ja pidämme hauskaa – ei työtä, ei bisnestä, ei projekteja. Mieheni ja poikani ovat elämäni tärkeimmät ihmiset. Kaikki mitä teen, jokainen saavuttamani voitto ja jokainen saavuttamani uusi korkeus heijastelee heidän rakkauttaan.

Miksi hän loi Word Stylistzin

Tiesin aina, että haluan jatkaa kirjoittamista urana, mutta äitini halusi minusta asianajajan katsottuani viikoittain “Clair Huxtable” -pomoa jatkuvasti suositussa Cosby Showssa.

Toisena vuonna akateemisena stipendiopiskelijana Ohion osavaltion yliopistossa ilmoittautuin salaa Journalism Schooliin, päädyin koulun sanomalehden toimittajatehtävään ja tunnustin äidilleni (kun sain muutaman A:n vyön alle), että en enää halusi opiskella lakikoulua ja sen sijaan halusi aloittaa uran kirjailijana.

Valmistumiseni jälkeen työskentelin useissa markkinointiviestinnän johtotehtävissä asianajotoimistoissa ja teknologiayrityksissä ennen kuin menin naimisiin ja synnytin poikani neljä vuotta myöhemmin.

Äitinä sydämeni särkyi joka kerta, kun jouduin kysymään toiselta aikuiselta lupaa viettää aikaa poikani kanssa, joten mieheni tuella tutustuin yrittäjyyteen.

Vuonna 2011 lanseerasin BAAB Writing and Marketing Services ja aloin “slingilauseita” yrityksille ja pienyrityksille ympäri maailmaa. Ensimmäisen 12 kuukauden aikana liiketoiminnassani tein useita korkean dollarin sopimuksia usean miljardin dollarin yritysten kanssa ja päätin vuoden kuusinumeroisena yrityksen omistajana.

🔥 Empfohlen:  5 ClipGrab-vaihtoehtoa [Free and Premium Options to Save Your Favorite Videos]

Kuinka hän sai ne asiakkaat

Tein tämän enimmäkseen kylmän sähköpostin pitchingillä.

Joka ilta 4-kuukautiseni sängyssään nostin tietokoneeni sylissäni ja lähetin 10–20 sähköpostiviestiä asianajotoimistoille ja teknologiayrityksille (toimialat, joilla minulla oli eniten kokemusta).

Sain sähköpostiosoitteet hakemalla LinkedInistä ja alan organisaatioista, kuten Martindale-Hubbell. Jos löytäisin yhteyshenkilön LinkedInistä, käyttäisin SellHack-nimistä työkalua saadakseni sähköpostiosoitteen ja ottaisin yhteyttä kyseisten yritysten markkinointijohtajaan, CMO:hen tai liiketoiminnan kehitysjohtajaan.

Monet palkkasivat minut suoraan sähköpostikirjeenvaihdosta, kun taas toiset ajoivat kokouksia tarkistaakseen hinnoittelun ja palvelutarjoukset.

Myös useat ensimmäisistä asiakkaistani olivat aiempia työnantajia – teknologiayrityksiä ja lakitoimistoja, joissa työskentelin.

Kun päätin perustaa oman yrityksen, annoin tuolloin työskennellylle yritykselle 2 viikon erokirjeen sekä ehdotuksen, jonka mukaan jatkaisin heidän palveluksessaan konsulttina. He suostuivat ehdotukseen ja buumi – minulla oli yksi ensimmäisistä asiakkaistani!

Kirjoitettuani yksitellen asiakkaille Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Bahamalla, Aasiassa, Karibialla, Dubaissa ja muissa paikoissa ympäri maailmaa, päätin julkaista Word Stylistzin marraskuussa 2018, maailman ensimmäisen naisten omistaman asunto- arvostele tekstinkirjoituspalvelu, jossa työskentelevät vain naispuoliset tekstinkirjoittajat ja toimittajat. Tämän palvelun avulla tiimini ja minä voimme tarjota laadukkaita, persoonallisia sisältömarkkinointipalveluita budjettipulalle yrityksille, jotka palvelevat erilaisia ​​yleisöjä.

Nykyään työllistämme 4 kokopäiväistä työntekijää, 3 osa-aikaista työntekijää ja 9 urakoitsijaa myynnin/markkinoinnin, teknologian, tekstinkirjoittamisen ja editoinnin parissa.

Apryl tekee käsittämättömän

Tein käsittämättömän, kun julkaisin Word Stylistzin – pudotin toimistoni hintoja 1000 %!

Nyt olen joku, joka kieltäytyy vaihtamasta päivämääriä ilmoittamiseni jälkeen. Siksi, jos sanon tapahtuman tapahtuvan tiettynä päivänä, se tapahtuu helvetissä tai korkealla vedellä. Kun ilmoitin perjantaina 2. marraskuuta 2018 Word Stylistzin, maailman ensimmäisen naisten omistaman kiinteähintaisen myynnin kirjoitusalustan, julkaisupäivän, minulla ei ollut aavistustakaan, että hautaisin isoisäni samana päivänä.

Isoisäni oli kuin isäni ja kipu oli lamauttavaa, mutta tein yleisölleni sitoumuksen, josta en voinut luopua, joten istuin hotellissa Ohiossa aamulla, jolloin hänen hautajaiskirjoituksensa julkaisupäivän sähköpostit kirjoitettiin. Word Stylistz keräsi sinä päivänä 20 000 dollaria.

Pudotin hintoja 1000 %, koska en enää pysynyt kirjoituspalveluideni kysynnän tahdissa. Olin palamassa loppuun ja yritykseni tuntui enemmän vaativalta työltä kuin vapauden paikalta.

Joten koron pudotus teki kaksi asiaa: Se sai minut kouluttamaan muita nuorempia kirjoittajia tekemään mitä teen ja miten teen sen. Se myös – ja tämä on olennainen osa, miksi Word Stylistz on olemassa – tasaa kilpailuedellytykset pienille ja keskikokoisille brändeille ja suuremmille brändeille antamalla pienemmille pojille tehokkaan kopion, joka myy heidän uskomattomia tuotteitaan ja palveluitaan.

Katso, suuret tuotemerkit voivat helposti myydä keskinkertaisia ​​tarjouksia, koska niillä on budjetti palkata upeita tekstinkirjoittajia, kun taas pienemmät merkit panevat verta, hikeä ja kyyneleitä upeisiin tarjouksiin, joita kukaan ei osta, koska viestit eivät ole käytössä. Word Stylistz luotiin muuttamaan tätä dynamiikkaa.

Asiakkaamme myyvät tapahtumat loppuun, tekevät ennätystuloja ja saavat tarvitsemansa näkyvyyden palvellakseen ihmisiä, jotka haluavat ja tarvitsevat ratkaisujaan.

Kuinka paljon Apryl tienaa

Luomme useita 5 lukua kuukaudessa Word Stylistz -verkkokauppasivuston kautta tarjoamistamme tekstinkirjoituspalveluista.

Word Stylistz on sinulle tehty kirjoituspalvelu osa liiketoimintaa. Ja sitten meillä on myös jäsen nimeltä The CopyCloset, kurssi nimeltä Persuasive Copywriting, ja myymme digitaalisia tuotteita ja tarjoan puhepalveluita. Nämä projektit ovat tehneet meistä 7-numeroisen yrityksen.

Hänen paras markkinointistrategiansa

Markkinointistrategiamme nro 1 tekee hienoa työtä, saamme projektit päätökseen 100 % ajallaan ja tarjoamme erinomaista palvelua – ja kannustamme asiakkaita levittämään sanaa.

Vaikka tämä ei ehkä vaikuta uraauurtavalta markkinointistrategialta, nämä ominaisuudet erottavat meidät kilpailijoista, ja ne saavat asiakkaat ja jopa ihmiset, jotka eivät ole koskaan työskennelleet kanssamme, puhumaan Word Stylistz -toimistosta ja viittaamaan siihen.

Lisäksi meillä on kokonainen Instagram-sivu, joka on omistettu vain suositteluille, joille näytämme mainoksia. Vaikka monet kilpailijoistamme jakavatkin verkkosivustoillaan suosituksia ja arvosteluja, me nollaamme niitä, koska copywriting-toimistona ihmiset haluavat tietää, mitä kirjoitamme.

Sivulla @wordstylistz on vähän sitoutumista, mutta palkinnot ovat valtavat, koska se on online-hakemisto tavoitteista, joita kirjoittamamme ovat auttaneet asiakkaita saavuttamaan.

Oma tiimini kerää suosituksia/asiakasarvosteluja ja lisää ne sopimussuunnittelijamme luomaan malliin. Yksi ryhmän tekstinkirjoittajista laatii lyhyen kuvatekstin, ja siinä se. He julkaisevat noin 3-5 arvostelua viikossa.

Hänen sähköpostilistansa

Meillä on yli 10 000 tilaajaa sisältävä sähköpostiyhteisö. Olen kasvattanut sähköpostilistaani järjestämällä kiehtovia ja informatiivisia webinaareja ja mestarikursseja sekä jakamalla ilmaisia ​​ja edullisia resursseja, kuten tekstinkirjoituslehtiä, oppaita ja kirjoituspohjien vihkoja.

🔥 Empfohlen:  Kuinka saada virtuaalinen osoite LLC:lle

Puhun myös tapahtumissa ja jaan tekstinkirjoitusviisauteni sosiaalisen median livelähetyksissä.

Äskettäin minut kutsuttiin Roku-televisiosarjaan, jossa on yli 700 000 katsojaa, jossa mainostin päämagneettiani ja keräsin tuhansia uusia sähköpostitilaajia.

Aprilin sisällöntuotantostrategia

Jotta sisältö olisi tehokasta, se on yhdistettävä yleiseen markkinointi- ja myynninedistämisstrategiaan. Prosessi ja strategiamme jakautuvat seuraavasti:

 1. Kohdeyleisön määrittäminen: Hanki syvällinen käsitys siitä, kenelle luomme sisältöä ja mitkä ovat heidän kiinnostuksen kohteet, tarpeet ja kipukohdat. Huomaa, että tämä EI ole kertaluonteinen harjoitus kohdeyleisön kehittyessä.
 2. Sisällön tavoitteiden ja tavoitteiden asettaminen: Vuotuisen markkinointisuunnitelman luominen, jossa kartoitetaan, mitä sisältöä meidän on luotava saavuttaaksemme nämä tavoitteet sekä odotetut hyödyt ja tulokset yleisöllemme.
 1. Tutkimus: Kerää tietoa kuumista aiheista ja alan ajankohtaisista trendeistä, jotka liittyvät yleiseen markkinointi- ja sisällöntuotantostrategiaamme.
 2. Suunnittelu: Kehitä sisältötiedotteita sisäiselle tilivastaavallemme, jotta hän voi määrittää sisältötarpeita tekstinkirjoitustiimimme jäsenille.
 3. Luominen: Kirjoita tai tuo sisältö pitäen mielessä kohdeyleisön, SEO-avainsanat (jos mahdollista), tavoitteet ja yrityksen tyyliohjeet.
 1. Muokkaus ja tarkistus: Anna sisältö muokkaus- ja laadunvarmistustiimimme tehtäväksi tarkistaa sisällön tarkkuus, kielioppi ja luettavuus ja tehdä tarvittavat muutokset.
 2. Mainostaminen ja jakelu: Jaa sisältö sopivissa kanavissa tavoittaaksesi kohdeyleisön ja saavuttaaksesi halutun tuloksen.
 1. Mittaaminen ja analysointi: Tarkastele sosiaalisen median tilastoja käyttämällä työkaluja, kuten Hootsuite, seurataksesi sisällön tehokkuutta ja käyttämällä saatuja oivalluksia tuleviin sisältöstrategioihin vaikuttamiseen.

On tärkeää huomata, että sisällön luominen ei ole lineaarista. Iterointi ja johdonmukaisuus ovat tärkeitä, ja sisältömme tulosten seuranta ja testaus auttavat meitä pitämään pulssin siitä, mitä yleisömme haluaa ja tarvitsee meiltä.

Kuinka monta tuntia hän työskentelee yrityksessä

Huippulomakauden ulkopuolella käytän noin 20-25 tuntia viikossa liiketoiminnan parissa liiketoiminnan kehittämis- ja johtotehtävissä.

Odotan, että aika vähenee, kun jatkamme liiketoiminnan kasvattamista ja lisäämme myyntihenkilöstöä ja johtotehtäviä.

Saavuttaa nykyiset tulonsa

Sain ensimmäiset 6 lukuani ensimmäisen täyden toimintavuoden aikana aloitettuani BAAB Writing and Marketing Services. Kasvoimme melko nopeasti – usein kaksinkertaistaen ja jopa kolminkertaistaen vuotuiset liikevaihtomme vuosittain.

Mutta sitten osuin tasangolle.

Kalenterini oli varattu 4–6 kuukautta etukäteen, toimittajani oli ylityöllistetty, ja sopimustekstiilit, jotka minut palkattiin siellä täällä auttamaan kirjoittamisessa, eivät yksinkertaisesti leikkaaneet sitä.

Jos halusin saavuttaa 7 numeroa, tiesin, että minun oli räjäytettävä liiketoimintamallini, ja juuri niin tein, kun laskin korkojani 1000 % ja julkaisin Word Stylistzin. Saavutimme 7 numeroa vuonna 2019.

Hänen suosikkiresurssinsa

Uskon, että paras tapa loistaa ruuhkaisilla markkinoilla on tehdä yrityksestäsi harvinainen helmi. Olisin voinut jatkaa perinteisen copywriting-toimiston rakentamista tarjousten, ehdotusten, pitkien läpimenoaikojen ja isojen projektihintojen kanssa.

Sen sijaan ihastuin verkkokauppaan ja rakensin tekstinkirjoitusyritysten Kohteen luomalla vaivattoman alustan, jossa brändit voivat “ostella” copywriting-palveluita ilman tarrashokkia tai salaisia ​​hinnoitteluehdotuksia ja lainauksia.

Näin ollen en etsi toimialakohtaisia ​​resursseja, vaan saan ideoita ja inspiraatiota toimialani ulkopuolelta. Saan suodattamatonta liiketoiminnan kasvun viisautta Kevin Hartin “Hart to Heart” -ohjelmasta. Uppoudun vaurautta ja rahaa tuottavaan tietoon David Shandin “Social Proof Podcastin” kautta.

Ja kirjat, kuten , Gino Wickman, , Jonah Berger, , Jia Jiang, , Sarah Jakes Roberts, , Mattie James ja Eric Thomas ruokkivat sieluani ja henkistä sitkeyttä menestyä jatkuvasti muuttuvassa maailmassa. yrittäjyys.

Hänen Go-To -työkalunsa

Sanon aina, että yritysten omistajat ovat vain yhtä tehokkaita ja tuottavia kuin käyttämämme työkalut. Käytämme pitkää luetteloa työkaluista ja automaatioohjelmistoista pitääksemme kustannukset alhaisina ja hoitaaksemme päivittäiset tehtävämme. Mutta jos minun pitäisi valita 3, jotka pitävät valot niin sanotusti päällä, ne olisivat:

 1. Markkinoinnin automaatio ja asiakassuhteiden hallinta (CRM) -ohjelmisto: Käytämme FunnelKit Automations -ohjelmistoa markkinoinnin automaation, kuten lisämyyntien, asiakastunnisteiden ja sähköpostimarkkinoinnin, käsittelyyn verkkosivuillamme. Se tallentaa asiakastietoja, seuraa myyntiä ja markkinointia sekä automatisoi asiakasviestintää.
 1. Kirjanpito- ja taloushallintoohjelmisto: Kirjanpitäjämme luottaa QuickBooksiin seuratakseen ja hallitakseen talouttamme, mukaan lukien laskutus, voitot ja kulut sekä budjetointi.
 1. Projektinhallintaohjelmisto: Käytämme ClickUpia copywriting-projektien, järjestelmänvalvojatehtävien, määräaikojen ja resurssien hallintaan yrityksen tavoitteiden saavuttamiseksi. Se on dramaattisesti virtaviivaistanut projektien suunnittelu- ja ajoitusprosessia, tehtävien ja vastuiden jakamista sekä edistymisen seurantaa.

Aprylin suurin haaste

Ryhmäni laajentaminen on yksi suurimmista haasteista, joita olen kohdannut kasvattaessani liiketoimintaa.

Kun aloin täyttää tekstinkirjoittajia ja johtorooleja, sanoin usein, että toivoisin, että voisin kloonata itseni. Ja se mentaliteetti esti minua palkkaamasta oikeita ihmisiä.

🔥 Empfohlen:  Tappaminen roboteilla

Katso, minua ei tule koskaan olemaan toista – tuon yritykseeni ainutlaatuisen sekoituksen sitkeyttä, sitkeyttä, intohimoa ja taitoa, joka on korvaamaton. Kuitenkin monet ihmiset tuovat pöytään ainutlaatuisen yhdistelmänsä suuruutta, jotta voin kylvää siemeniä kukoistaakseni ja kukoistaakseni.

Kun vielä kasvamme, etsin kukkivia kukkia – erilaisilla ominaisuuksilla ja ominaisuuksilla – joita voin kastella ja tehdä copywriting-puutarhastamme houkutteleva ja päätä kääntävä.

Hänen suurin saavutuksensa

Yritykseni on saavuttanut seitsemän lukua, käsitellyt tuhansia copywriting-projekteja ja auttanut asiakkaitamme saamaan yli 100 miljoonaa dollaria tuloja, mikä on melko valtavia saavutuksia.

Mutta näiden asioiden lisäksi tärkein saavutukseni yrittäjänä on ollut menestyvän yrityksen rakentaminen aitoudestani tai rehellisyydestäni tinkimättä. Pysymällä uskollisena itselleni ja sille, kuka olen, olen luonut vahvan brändin ja maineen, joka resonoi yleisöni kanssa.

Olen asettanut selkeät arvot ja pitänyt niistä kiinni (vaikka nettikadut välkkyivät edessäni uusia kiiltäviä asioita). Ylläpidän liiketoiminnassani läpinäkyvyyttä ja kohtelen tiimiäni ja asiakkaita kunnioittavasti.

Ymmärrän, että sosiaalisessa mediassa näkemämme savun ja peilien valossa voi näyttää siltä, ​​että eettisyyttä, aitoutta ja rehellisyyttä liiketoiminnassa ei enää arvosteta. Mutta uskon todella, että juuri näiden ominaisuuksien takia seison edelleen, kun olen nähnyt monien menestyneiltä näyttävien yritysten haalistavan ja katoavan viimeisten 11 vuoden aikana.

Mitä hän toivoo, että hän tiesi aloittaessaan

Toivon, että olisin tiennyt, kuinka tärkeää rajojen asettaminen on liiketoiminnan kasvulle. Kun aloitin yritykseni, olin tavoitettavissa aina, kun liidit, potentiaaliset asiakkaat ja asiakkaat tarvitsivat minua – tuntien jälkeen, myöhään illalla, varhain aamulla, viikonloppuisin – milloin tahansa. Tämän sitoumuksen säilyttäminen poltti minut henkisesti, emotionaalisesti ja fyysisesti.

Muutama päivä sen jälkeen, kun olin lähettänyt sosiaaliseen mediaan, että uusi nimeni oli Ms. Can’t-Stop-Won’t-Stop, koska yritin työskennellä niin kovasti, sain astmakohtauksen, joka melkein tappoi minut.

Minulla todettiin astma 2-vuotiaana, mutta aikuisena se oli hallinnassa, enkä ollut saanut astmakohtausta 10-vuotiaana… siihen vuoteen asti. Olin kärsinyt kauheasta yskästä yli kuukauden ajan, jonka jätin huomiotta, koska olin liian kiireinen töissä.

Sitten eräänä päivänä istuin katsomassa televisiota mieheni ja sitten taaperon kanssa, kun aloin yskiä ja hengittää. Nousin ottamaan pari puhallusta inhalaattoristani, mutta se ei toiminut – rintani kiristyi ja kiristyi ja makasin perhehuoneen lattialle yrittäen vetää henkeäni.

Mieheni soitti hätänumeroon, ensihoitajat ryntäsivät sisään, poikani leijui päälläni, toisti nimeäni, ja minä vain rukoilin jatkuvasti Jumalaa, ettei hän antaisi minun kuolla.

Sairaalassa sain selville, että “kauhea yskä” oli itse asiassa keuhkokuume, joka laukaisi astmakohtauksen. Minulla oli valta välttää kaikkea, mitä sinä päivänä tapahtui, ja lupasin Jumalalle, että jos hän onnistuisi, tekisin vähemmän työtä, viettäisin enemmän aikaa perheeni kanssa ja asettaisin rajoja, joiden ansiosta voin priorisoida terveyttäni. Ja juuri sitä olen tehnyt joka päivä sen jälkeen.

Asia on tässä: En voi tarjota parastani asiakkaille, kollegoille, perheelle tai tiimilleni, jos en ole parhaimmillani. Rajojen asettaminen mahdollistaa myös paremman ajanhallinnan ja auttaa vähentämään stressiä ja työuupumusta. Olen ymmärtänyt, että rajojen asettaminen on välttämätöntä yrityksen yleisen menestyksen ja työntekijöiden hyvinvoinnin kannalta.

Aprylin suurin virhe

Suurin virheeni yrittäjämatkallani on ottaa bisnes henkilökohtaisesti. Näin tekeminen jätti minulle usein hämärän tuomion ja huonon päätöksenteon.

Kun sotkeuduin liikepäätökset henkilökohtaisiin tunteisiini, minun oli vaikea erottaa tunteitani logiikasta, mikä sai minut tekemään päätöksiä, jotka eivät aina olleet yrityksen etujen mukaisia.

Liiketoiminnan ottaminen henkilökohtaisesti jätti minut myös uimaan stressin ja ahdistuksen meressä. Panostin liikaa työhöni ja otin jokaisen takaiskun tai epäonnistumisen henkilökohtaisesti. Tämä vaikutti fyysiseen ja henkiseen terveyteeni.

Vaikka intohimo yrityksesi suhteen on kunnossa, sinun on ymmärrettävä ja osattava erottaa henkilökohtaiset tunteesi ja tunteesi tehdessäsi logiikkaa ja järkeä vaativia liiketoimintapäätöksiä.

Hänen neuvonsa muille yrittäjille

Paras neuvo, jonka voin antaa muille yrittäjille, jotka rakentavat omaa liiketoimintaansa, on asettaa rajat, suojella tilaasi ja välttää yrittämisen syövän kaikkia elämäsi alueita – vaikka rakastaisit sitä, mitä teet.

Tällainen “touhu”-mentaliteetti voi tuottaa lyhyen aikavälin menestystä, mutta useimmille ihmisille se ei ole kestävä tapa elää, etenkään naisille, jotka jongleeraavat perhettä, ystäviä ja jopa lapsia.

Liiketoiminnan kasvu tulee, kun olemme tuottavia, emme kiireisiä.