Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka arvioida sisältöä Netflix-mobiilisovelluksessa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka arvioida sisältöä Netflix-mobiilisovelluksessa

Sinun pitäisi pystyä arvioimaan mikä tahansa elokuva tai ohjelma niin nopeasti kuin päätät, että pidät siitä tai et pidä siitä. Netflix tietää tämän, ja se on nyt helpottanut elokuvien ja ohjelmien arvioimista.

Suoratoistopalvelu on parantanut Peukut ylös -ominaisuutta mobiilisovelluksessa, jotta elokuvan tai TV-ohjelman reaaliaikainen arvioiminen on helpompaa. Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja Netflixin Peukut ylös -ominaisuudesta ja sen käyttämisestä mobiilisovelluksessa.

Netflix on muuttanut mobiilisovelluksensa luokitusjärjestelmää

Intuitiivinen käyttöliittymä on yksi mobiilisovelluksen tärkeimmistä ominaisuuksista. Netflix on melko käyttäjäystävällinen, mutta kuten mikä tahansa, alusta paranee ajan myötä.

Netflix on parantanut mobiilikäyttökokemusta helpottamalla katsomasi TV-ohjelman tai elokuvan luokittelua käyttämällä Peukut ylös -ominaisuutta, joka otettiin ensimmäisen kerran käyttöön vuonna 2017 korvaamaan Netflixin viiden tähden luokitusjärjestelmän.

Netflix korvasi aiemman järjestelmän, koska se hämmensi käyttäjiä eikä saavuttanut tavoitettaan – antaa sinulle parempia sisältösuosituksia. Peukku ylös -ominaisuus koostui alun perin vain peukalot ylös ja peukku alas -vaihtoehdoista, mutta Netflix esitteli Double Thumbs Up -toiminnon vuonna 2022.

Kuinka arvioida sisältöä Netflixin mobiilisovelluksessa

Nyt on helpompi kertoa Netflixille, miltä sinusta tuntuu, kun katsot sitä mobiilisovelluksella. Sinun tarvitsee vain napauttaa asianmukaista kuvaketta näytöllä, ja Netflix hoitaa loput. Näin:

  1. Avaa Netflix-sovellus matkapuhelimellasi.
  2. Toista haluamasi TV-ohjelma tai elokuva.
  3. Kosketa näyttöä ja napauta asianmukaista kuvaketta välissä Peukut alas, Peukut pystyynja Tupla peukku ylös.

Se siitä. Netflix näyttää sinulle enemmän tai vähemmän sisältöä, joka muistuttaa juuri valitsemaasi ohjelmaa tai elokuvaa.

Aiemmin voit arvioida elokuvan tai ohjelman vain suoraan sen sivulla. Toisin sanoen, jos päätit antaa sille peukun ylös, sinun oli poistuttava koko näytön tilasta päästäksesi sivulle ja arvioitava se.

🔥 Empfohlen:  FinTechin markkinointi: mitä sinun tulee tietää vuonna 2023

Tämä voi helposti luopua ketään käyttämästä luokitusjärjestelmää siihen liittyvän työn vuoksi. Parannuksen pitäisi helpottaa sisällön arvioimista hetken mielijohteesta keskeyttämättä katselua.

Mitä Netflixin luokitusjärjestelmä tarkoittaa

Etkö ole varma, miten Netflixin luokitusjärjestelmä toimii? Ei huolia; alla on kolme Netflixin Peukut ylös -ominaisuuden kuvaketta ja mitä ne tarkoittavat:

  • Peukut alas tarkoittaa, että et pidä elokuvasta tai sarjasta näytöllä ja haluaisit Netflixin lopettavan sen ehdottamisen. Jatkossa et näe sitä etusivullasi. Voit kuitenkin edelleen etsiä sitä, jos muutat mieltäsi.
  • Peukut pystyyn tarkoittaa, että pidät katsomastasi sisällöstä ja haluat Netflixin ehdottavan samanlaista sisältöä.
  • Tupla peukku ylös tarkoittaa, että pidät todella katsomastasi ohjelmasta tai elokuvasta. Netflix käyttää tätä vihjeenä näyttääkseen sinulle samantyyppistä sisältöä. Se lisää mahdollisuuksia, että Netflix näyttää sinulle tarkempia sisältösuosituksia.

Netflixin luokitusjärjestelmän käytön tarkoitus on opettaa Netflixille mieltymyksesi. Tämä auttaa Netflixiä näyttämään sinulle osuvampaa sisältöä käyttökokemuksesi parantamiseksi. Mitä tyytyväisempi olet suosituksiisi, sitä helpompi on löytää jotain katsottavaa.

Peukut ylös -ominaisuus on yksi monista tavoista saada alusta toimimaan puolestasi. Toinen temppu on oppia hallitsemaan Netflixissä katsomaasi.

Arvioi mitä katsot mielijohteesta

Aina ei ole helppoa löytää jotain katsottavaa Netflixistä, mutta on olemassa tapoja kertoa alustalle mieltymyksesi. Käytä Netflixin Peukut ylös -ominaisuutta mobiilisovelluksessa arvioidaksesi nopeasti katsomasi.

Tämä auttaa sovellusta näyttämään sinulle enemmän siitä, mistä todennäköisesti pidät, mikä parantaa mahdollisuuksiasi löytää mielenkiintoista sisältöä. Ja jos haluat aloittaa alusta, voit aina tarkastella ja poistaa Netflix-arvioitasi.

FAQ

K: Miten näet Netflixin luokitukset?

Voit tarkastella ja poistaa Netflix-luokituksia siirtymällä kohtaan Tili > Profiili ja lapsilukko > Arviot. Jos olet käyttänyt Netflixiä jonkin aikaa, saatat huomata, että luokitushistoriaasi sisältyy myös vanha viiden tähden järjestelmä, ennen kuin se muuttui yksinkertaiseksi peukalot ylös ja peukut alas.

🔥 Empfohlen:  Kuinka suunnitella paljon muuntavia liidien luontilomakkeita

K: Onko olemassa sovellusta elokuvien arvioimiseksi?

On olemassa useita Android-sovelluksia katsomiesi elokuvien ja ohjelmien seurantaan. Niillä on kaksinkertainen etu: seurata näkemääsi ja antaa sinulle mahdollisuuden lisätä omia arvioita. Voit löytää samanmielisiä elokuvafaneja näiden yhteisöjen joukosta ja etsiä lisää katsottavaa muiden ihmisten arvioiden perusteella.

K: Miksi Netflix pääsi eroon luokituksista?

Vaikka se saattoi tuntua paremmalta ja vivahteikaisemmalta järjestelmältä, kävi ilmi, ettei tarpeeksi ihmisiä käyttänyt viiden tähden luokituksia. Yksinkertaistamalla asiat suoraan ylös tai alaspäin, Netflix toivoi saavansa useammat ihmiset arvioimaan katsomansa.

Lisäämällä dataa Netflix voi parantaa suositusalgoritmiaan. Se ei ehkä sovi kaikille, mutta jos olet sitoutunut tilaukseen, voit parantaa Netflix-kokemustasi muillakin tavoilla.