Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka asentaa WordPress-teema

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka asentaa WordPress-teema

Olet löytänyt täydellisen WordPress-teeman, mutta kuinka asennat sen?

Ei ongelmaa. Olemme turvassa.

Tässä viestissä opit asentamaan WordPress-teeman.

Voit käyttää useita menetelmiä. Kumpi tarkalleen riippuu siitä, haluatko asentaa ilmaisen vai premium-teeman. Käsittelemme jokaista menetelmää alla.

Valmis? Aloitetaan:

Kuinka asentaa WordPress-teema

Voit asentaa tuhansia ilmaisia ​​teemoja suoraan WordPress-sivustosi taustaohjelmasta.

Ne ovat teemoja, jotka muodostavat WordPress.orgin virallisen teemavaraston, yhteyden, joka mahdollistaa niiden asentamisen taustajärjestelmästä.

Tarkastele etusivuasi sivustosi käyttöliittymästä. WordPressiä operoiva Automattic julkaisee sisällönhallintajärjestelmälle uuden oletusteeman lähes vuosittain.

Uusin on tällä hetkellä asennettuna sivustollesi. Näet sen suunnittelun luomisen.

Pidät teknisesti blogia WordPressin oletusteemalla. Kaikilla oletusteemoilla on kuitenkin rajoitettuja ominaisuuksia ja malleja, jotka ovat liian yksinkertaisia ​​ammattiblogille.

Sellaisenaan tarvitaan kolmannen osapuolen ratkaisu.

Astra ja Kadence ovat parhaita vaihtoehtojasi, jos haluat nopeuttaa sivustosi rakentamista. Ne ovat myös ilmaisia, joten voit asentaa ne suoraan WordPressistä.

Suunnata Ulkoasu → Teemat → Lisää uusi aloittaaksesi. Etsi asennettava teema ja korvaa oletusteema napsauttamalla Asenna ja sitten Aktivoi.

Se on niin helppoa.

WordPress-teeman asentaminen ZIP-tiedostosta

Suosittelemme ostamaan premium-teeman tai ilmaisen teeman premium-version, josta olet kiinnostunut. Sen lisäksi, että saat käyttöösi enemmän ominaisuuksia ja mukautuksia, saat myös luotettavampaa tukea.

Kun olet ostanut premium-teeman, sinun on ladattava se kehittäjän verkkosivustolta, jotta voit asentaa sen.

Jos ostit sen teematorilta, kuten ThemeForest, sinun on ladattava se sieltä. Joka tapauksessa siirry tilillesi ja katso osto- tai latausluetteloa löytääksesi ZIP-tiedoston, jonka tarvitset teemasi asentamiseen.

Kun sinulla on se, mene Ulkoasu → Teemat → Lisää uusi → Lataa teema. Napsauta Valitse tiedosto ja valitse teemasi ZIP-tiedosto.

Asenna se napsauttamalla Asenna nyt ja aktivoi se.

🔥 Empfohlen:  Market Tracker 360: Lintuperspektiivistä älykkäämmän myynnin katalysaattori

Jos saat virheilmoituksen, pura lataamasi alkuperäinen ZIP-tiedosto. Jotkut kehittäjät sijoittavat tarvitsemasi ZIP-tiedoston sisään.

Monet kehittäjät vaativat sinua vahvistamaan ostamasi lisenssin. Sen avulla he voivat seurata, kenellä on aktiiviset lisenssit, jotta he tietävät, mille sivustoille päivityksiä jaetaan.

Joskus tämä vaatii lisenssiavaimen. Muina aikoina sinun on yksinkertaisesti kirjauduttava tilillesi WordPressistä.

Muista aktivoida lisenssiavaimesi, jotta voit nauttia säännöllisistä teemapäivityksistä.

WordPress-teeman lataaminen tiedostonhallinnan avulla

Verkkosivustosi, kuten kaikki kehitysprojektit, vaatii toimiakseen paljon erilaisia ​​komponentteja. Se sisältää tiedostojärjestelmän.

Voit käyttää tätä tiedostojärjestelmää aina, kun sinun on tehtävä jotain manuaalisesti sivustossasi. Se, miten pääset siihen, riippuu isännästäsi. Joillakin isännillä on tiedostonhallinta, jota voit käyttää palvelimesi ohjauspaneelista. Jos ei, voit käyttää tiedostonsiirtoprotokolla-asiakasohjelmaa, kuten FileZillaa, päästäksesi tiedostoihisi tietokoneeltasi.

Verkkosivustosi tiedostoissa on kansio teemoille. Kun asennat WordPress-teeman WordPressin taustaohjelman kautta, se lataa teeman tiedostot kyseiseen kansioon automaattisesti.

Se ei ole todennäköistä, mutta joskus voi joutua asentamaan teema “manuaalisesti” lataamalla sen tiedostot suoraan sivustosi Teemat-kansioon.

Jos isännälläsi on oma tiedostonhallinta, etsi kansio, jossa on WordPress-tiedostosi. Ne ovat yleensä kansiossa nimeltä “public_html”.

Jos tarvitset FTP-asiakasohjelmaa, kuten FileZilla, tarvitset sivustosi SFTP/FTP-tunnistetiedot. Tämä on isännän IP-osoite, käyttäjätunnus ja salasana sekä portin numero.

Huomautus: FTP on lyhenne sanoista File Transfer Protocol. Jos näet SFTP:n, se on vain FTP:n suojattu versio. Jos sinulla on mahdollisuus, käytä aina SFTP:tä FTP:n sijaan.

Kirjoita ne FileZillan ylävalikon alle ja muodosta yhteys sivustosi tiedostojärjestelmään napsauttamalla Quickconnect. Löydät tämän oikeasta alakulmasta.

Tiedät olevasi oikeassa paikassa, kun näet kansiot nimeltä “wp-content” ja “wp-admin”.

Avaa “wp-content” -kansio ja avaa sitten Teemat-kansio. Huomaat, että tässä olevat teematiedostot eivät ole zip-tiedostoja. Tämä tarkoittaa, että sinun on purettava teematiedosto, kunnes löydät puretun teematiedoston. Se tulee olemaan itsestään ja nimetty teeman mukaan.

🔥 Empfohlen:  10 parasta katsottavaa kdramaa Netflixissä

Lataa tämä tiedosto Teemat-kansioon. Jos olet FileZillassa, löydät tietokoneesi tiedostojärjestelmän vasemmasta alakulmasta. Asenna tiedosto vetämällä se Teemat-kansioon.

Palaa sitten WordPress-hallinta-alueelle ja siirry kohtaan Ulkoasu → Teemat aktivoidaksesi teeman.

Käärien sen

Tämä päättää oppaamme WordPress-teeman asentamisesta.

Kun teemasi on asennettu ja mukautettu. Voit aloittaa laajennuksien asentamisen laajentaaksesi WordPress-verkkosivustosi toimintoja. Meillä on oma opetusohjelma, joka kattaa WordPress-laajennuksen asentamisen, jos tarvitset sitä, mutta prosessi on melko samanlainen.

Tarvitsetko apua käyttämäsi WordPress-teeman valinnassa? Tutustu näihin teemoihin: