Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka brändit voivat hyödyntää klubitaloa – nouseva sosiaalisen median alusta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka brändit voivat hyödyntää klubitaloa – nouseva sosiaalisen median alusta

Klubitalo on sosiaalisen median sovellus, joka on riippuvainen äänestä. Siinä on Facebook-ryhmien kaltaisia ​​huoneita, joihin ihmiset voivat liittyä ja keskustella ihmisten kanssa. Ainoa ero olisi, että tämä alusta olisi enemmän kuin ryhmäpuhelu.

Käyttäjien on saatava kutsu ystäviltään kirjautuakseen klubitaloon, ja heidän ystävillään pitäisi jo olla tili alustalla. Alusta on alkuvaiheessa ja toimii vain kutsun perusteella.

Voit liittyä mihin tahansa ryhmään mieltymystesi mukaan ja jokainen ryhmä käy eri keskusteluja. Voit nostaa kätesi ja osallistua keskusteluihin ilmaisemalla näkemyksiäsi ja esittämällä kysymyksiä. Tämän sosiaalisen median alustan arvo on noin miljardi dollaria.

Alusta on luonut paljon hypeä markkinoilla, koska jokainen käyttäjä saisi vain 5 kutsua, ja ihmiset ovat olleet hulluina siitä, että he alkoivat myydä kutsujaan eBayssa. Tämä sosiaalisen median alusta on auttanut brändejä hyödyntämään monia mahdollisuuksia lisätä kasvuaan. Alla on tapoja, joilla brändit hyödyntävät tätä alustaa.

Yhteydenpitoon asiakkaisiinsa
Brändiyhteisyyden lisääminen
Tuotesijoittelujen toteuttaminen
Asiakkaiden kouluttaminen
Palautteen kerääminen
FAQ

Yhteydenpitoon asiakkaisiinsa

Koska clubhouse on äänialusta, se auttaa brändejä saamaan yhteyden asiakkaisiinsa. Jos olet asiakas ja kuulut tietyn brändin kerhohuoneeseen, pääset mukaan keskusteluihin ja kuuntelet brändiä edustavaa henkilöä. Tämä kehittää ammatillista ja henkilökohtaista suhdetta asiakkaisiin.

Brändit voivat olla yhteydessä yleisöönsä puhumalla tietystä aiheesta tai kiistanalaisista aiheista, keskustelemalla asiakkaiden kanssa ja luomalla ihmisten välisen suhteen. Aiheen valinta riippuu brändistä tai sen kampanjasta. Clubhouse auttaa brändejä ylläpitämään hyvää suhdetta asiakkaisiinsa.

Brändiyhteisyyden lisääminen

Kun tuotemerkit pystyvät saamaan yhteyden asiakkaisiinsa, he pystyvät ylläpitämään niitä. Liittymisprosessin aikana he voivat tarjota lisäpalveluita, joissa asiakkaat voivat puuttua ongelmiinsa ja brändit voivat tarjota ratkaisun niihin.

🔥 Empfohlen:  Kuinka korjata Facebook-ilmoitukset, jotka eivät lataudu?

Se saa asiakkaat tuntemaan olevansa osa yhteisöä ja auttaa säilyttämään uskollisuuden ja asiakkaat palaisivat takaisin saman brändin pariin palveluissaan. Heillä olisi henkilökohtainen yhteys brändiin. Se auttaa rakentamaan brändisuhdetta.Tuotesijoittelujen toteuttaminen

Brändit toteuttavat tuotesijoitteluja klubitalon kautta. He voivat jälleen aloittaa keskustelut asiakkaidensa välillä. Yrityksen johtaja voi kysyä asiakkailta heidän kohtaamistaan ​​ongelmista aiheesta, joka voi liittyä yrityksen tarjoamiin palveluihin.

Kun asiakkaat alkavat ilmaista näkemyksiään ja ongelmiaan, yritys voi mainita palvelunsa ja kuinka he voivat auttaa heitä ongelmien ratkaisemisessa. Tällä tavalla brändit voivat tehdä tuotesijoitteluja, eikä tuotesijoittelun tarvitse olla visuaalista.

Tämä voi luoda tilanteen, jossa asiakkaat pitävät sitä enemmän henkilön antamana neuvona tai ehdotuksena kuin tuotteen mainostamisena.

Asiakkaiden kouluttaminen

Brändit käyttävät tätä työkaluna valistaakseen asiakkaita tuotteistaan. Brändit voivat tarjota tietoa palveluistaan ​​ja siitä, kuinka heidän palveluistaan ​​voi olla hyötyä asiakkaille.

He voivat tarjota tietoa yrityksestä, luoda tarinan ja tehdä siitä mielenkiintoisemman tai he voivat keksiä luovia tapoja kommunikoida brändeistään asiakkailleen.Palautteen kerääminen

Brändit käyttävät Clubhousea palautteen keräämiseen. Asiakkaat saavat etua siitä, että he voivat ilmaista valituksensa ja palautteensa suoraan yrityksen tärkeälle henkilölle sen sijaan, että yrittäisivät ottaa yhteyttä puhelinsoittajiin ja odottaa heidän vastausta. Tämä tekee työläästä tehtävästä paljon helpompaa ja tehokkaampaa sekä asiakkaille että tuotemerkeille.

Brändit saisivat käsityksen asiakkaiden kohtaamista ongelmista ja kuinka paljon se heihin vaikuttaa. Tämä taas luo henkilökohtaisen suhteen.

FAQ

Mihin Clubhouse-sovellusta käytetään?

Clubhouse on vain ääntä sisältävä sosiaalisen median sovellus, jota käytetään rakentavien keskustelujen jakamiseen.

Mikä on Klubitalon arvostus?

Klubitalo saavutti 1 miljardin dollarin arvon.

Kenen klubitalo omistaa?

Clubhousen perustivat Paul Davison ja Rohan Seth, ja sen omistaa Alpha Exploration Co.

🔥 Empfohlen:  5 Amazonin tuotemerkkirekisterin etua, jotka jokaisen myyjän tulisi tietää

Johtopäätös

Klubitalon tulevaisuus on kuitenkin epävarma. Brändit saattavat löytää muita tapoja hyödyntää sovellusta ja pyrkiä kasvattamaan liiketoimintaansa ja ylläpitämään suhdettaan asiakkaisiinsa.

Muut sosiaalisen median sovellukset voivat kopioida klubitalon idean ja keksiä jäljennöksen, joka lisäisi kilpailua. Toistaiseksi clubhouse kehittää edelleen sovellusta Android-käyttäjille. Tällä sovelluksella on valtava potentiaali sen arvostuksen ja suuren käyttäjäkunnan vuoksi.