Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka Brenda Kosciuk sai bloginsa Mediavinessa 4 kuukaudessa & Nyt tienaa 9k dollaria kuukaudessa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka Brenda Kosciuk sai bloginsa Mediavinessa 4 kuukaudessa & Nyt tienaa 9k dollaria kuukaudessa

Kun Brenda Kosciukista tuli äiti, hän halusi luovan paikan, joten hän aloitti blogin, Paper Heart Family. Koska hänellä oli kokopäivätyö ja perhe, hänellä oli hyvin vähän aikaa, ja hän kirjoitti ensimmäiset viestinsä imettäessään vauvaansa.

Nykyään hänen sivustonsa ansaitsee jopa 9 000 dollaria kuukaudessa, vaikka hän työskentelee siellä vain noin 10 tuntia viikossa. Oli jopa kahden vuoden jakso, jolloin Brenda jätti kokonaan huomioimatta bloginsa, ja vaikka hänen liikenne ja tulonsa laskivat, ne tekivät paluun, kun hän aloitti uudelleen.

Brendalta kesti vain 4 kuukautta päästä Mediavineen, ja Pinterest muodostaa edelleen suuren osan hänen liikenteestään.

Jatka lukemista saadaksesi selville:

 • Mistä hänen bloginsa alun perin kertoi
 • Miksi hän muutti keskittymistään
 • Mistä hänen tulonsa tulevat
 • Hänen parhaat markkinointistrategiansa
 • Hänen näkemyksensä SEO:sta
 • Hänen avainsanatutkimustyökalusuosituksiaan
 • Miten hän lähestyy sisältöä
 • Ulkoistaako hän vai ei, ja miksi
 • Hänen parhaat resurssinsa ja työkalunsa
 • Hänen suurin haasteensa
 • Hänen suurin saavutuksensa
 • Hänen suurin virheensä
 • Hänen neuvonsa muille yrittäjille

Tapaa Brenda KosCiuk

Nimeni on Brenda ja asun Pennsylvaniassa mieheni ja kahden tyttäreni kanssa. Työskentelen kokopäiväisesti espanjan ja englannin toisen kielen opettajana. Olen myös Paper Heart Family -sivuston omistaja ja toimitusjohtaja.

Miksi hän loi paperisydänperheen

Toisen lapseni syntymän jälkeen huomasin, että laitoin kaiken aikani ja energiani lapsilleni. Tunsin menettäväni itseni ja kaipasin luovaa kanavaa. Näin paljon bloggaamisen menestystarinoita verkossa, ja se oli minusta erittäin houkutteleva. Lapsena pidin kirjoittamisesta ja luomisesta. Minulla on aina ollut yrittäjähenkeä.

Aluksi loin Paper Heart Familyn auttaakseni äitejä helposti dokumentoimaan lastensa elämää. Tämä sisältö ei koskaan toiminut minulle hyvin. Tästä syystä sivustoni sisältö on sittemmin kehittynyt raskaudeksi, vauvaksi, imetykseksi ja lapsille suunnatuksi toiminnaksi ja tulostettavaksi.

Kirjoitin noin 20 artikkelia ennen kuin aloitin edes sivustoni julkaisemisen elokuussa 2017. Lähes kaikki artikkelit on kirjoitettu, kun imetin vauvaani, monta kertaa keskellä yötä!

Kuinka paljon Brenda tienaa

Ansaitsen tällä hetkellä 6 000–9 000 dollaria kuukaudessa Paper Heart Familyn kautta. Suurin osa tuloista tulee mainostuloista.

Jaottelu on seuraava:

 • 90 % Mediavinen tuloista
 • 5 % kumppaniohjelmista
 • 5% omista tuotteistani

Aloitin bloggaamisen elokuussa 2017 ja pääsin Mediavineen saman vuoden joulukuussa. Sivuni katselukerrat nousivat muutamasta tuhannesta yli 100 000:een yhdessä kuukaudessa yhden Pinterestissä superviruksen levinneen postauksen vuoksi. Valitettavasti näin ei koskaan tapahtuisi nyt.

Olen kokenut paljon kasvua kahden ensimmäisen vuoden aikana. Sitten, erittäin vaativan opetusaikataulun vuoksi, lopetin melkein sisällön luomisen ja blogini mainostamisen heinäkuusta 2020 toukokuuhun 2022.

🔥 Empfohlen:  Kuinka myydä yritystä Australiassa

Sivun katseluissa ja tuloissani oli tuona aikana ehdottomasti lasku, mutta koska olen mennyt viime vuonna taas all in, sivujen katselukerrat ja tulot ovat molemmat kasvaneet korkeammiksi kuin koskaan ennen.

Aika, jonka minun on käytettävä verkkosivustolleni, on hyvin rajallinen. Joinakin viikkoina en työskentele juuri ollenkaan, mutta sanoisin, että työskentelen yritykseni parissa keskimäärin 10 tuntia viikossa.

Hänen paras markkinointistrategiansa

Paper Heart Familylle kasvatan liiketoimintaani yksinomaan hakukoneoptimoinnin ja Pinterestin avulla. Vaikka monet bloggaajat ovat karttaneet Pinterestiä muutaman viime vuoden aikana, alusta tuo minulle edelleen noin 50 % liikenteestäni. Vilkkaimpana joulukuussani Pinterest tuo lähemmäs kahta kolmasosaa liikenteestäni.

Mielestäni yksi tämän päivän Pinterestin tärkeimmistä strategioista on saada vuorovaikutusta uusiin pinsseihin nopeasti (ei helppo tehtävä). Olen onnistunut saamaan nopeasti uusia tappeja pidon:

 1. Pyydän sähköpostilistaani kiinnittämään tiettyjä uusia pinssejä
 2. Oikea ajoitus. Olen saanut viime kuukausien aikana useita kausittaisia ​​pinssejä “viraaliseksi”, kun ne kiinnitettiin 2-3 viikkoa ennen kuin liikenne alkaa piristyä kyseiseen aiheeseen.

Myös tyypilliseen verrattuna RPM:ni ovat korkeammat Pinterest-liikenteestäni.

Avainsanojen valinnassa etsin yleensä avainsanoja, joiden uskon olevan saavutettavissa Googlessa ja jotka ovat suosittuja myös Pinterestissä.

Minulla on laskentataulukko, joka luokittelee suosituimpien sivujeni katselukerrat Googlesta ja Pinterestistä. Yritän kirjoittaa samanlaista sisältöä niille avainsanoille, jotka toimivat hyvin Googlessa ja Pinterestissä.

SEO:n merkitys

SEO on erittäin tärkeä yritykselleni ja se on liikenteen lähde, joka on kasvanut eniten vuosien varrella.

Kun katson parhaita postauksiani, inspiraatio moniin niistä tuli omasta kokemuksestani äitinä. Kirjoitin muutamia viestejä, koska kun etsin aktiivisesti näitä tietoja, olin pettynyt kaikkiin Googlen ensimmäisen sivun tuloksiin.

On joitain muita viestejä, jotka loin yksinkertaisesti siksi, että loin niitä aktiviteetteja ja resursseja omille lapsilleni.

Olin aina tiennyt SEO:sta, mutta kesti hetken ennen kuin sain sen todella vakavasti. Kävin kurssin Stupid Simple SEO, mutta en usko, että suhtauduin SEO:n kanssa tosissaan ennen kuin viime vuonna.

Eräs toinen bloggaaja loi avainsanojen “puut” sen perusteella, minkä perusteella olit jo sijoittunut. Hän ei enää tee sitä, mutta siitä oli minulle paljon apua, ennen kuin ymmärsin itse avainsanatutkimuksen.

On olemassa muutamia resursseja, joita rakastan käyttää avainsanatutkimukseen ja joista en kuule monien puhuvan.

Ensimmäinen on Keywords Everywhere. Tykkään katsoa Googlen tuloksia tutkiessani avainsanaa, koska se antaa minulle niin paljon tietoa. Keywords Everywhere antaa minulle ensimmäisellä sijalla olevien verkkosivustojen keskimääräisen hakumäärän ja DA-arvon. Tämä on uskomattoman arvokasta tietoa ja voi auttaa minua nopeasti päättämään, onko avainsana etsimisen arvoinen.

🔥 Empfohlen:  Kuinka käsitellä lomatoimituksia vuonna 2023 kuin pomo

Tykkään myös käyttää Low Fruits -tuotteita. Harvoin kuulen muiden bloggaajien käyttävän tätä, mutta ilmainen versio antaa tuhansia heikon kilpailun avainsanoja napin painalluksella. Kirjoitan usein laajat aiheeni Low Fruitsiin saadakseni sisältöideoita. Sitten etsin nämä avainsanat Googlesta käyttämällä Keywords Everywhere -toimintoa päättääkseni, onko se todella käyttökelpoinen avainsana. Olen löytänyt todellisia helmiä käyttämällä tätä prosessia.

Saan myös monia avainsanaideoitani Google Search Consolesta.

Linkin rakentaminen

Linkkien rakentaminen on jotain, jonka kanssa en ole ollut johdonmukainen, mutta olen viime aikoina ottanut sen prioriteetiksi. Olen saanut todella hienoja linkkejä HARO:n avulla ja äskettäin käyttänyt myös linkinrakennuspalvelua.

Brendan sisällönluontiprosessi

Sanoisin mielelläni, että valitsen aiheen ja kirjoitan siitä lakkaamatta, kunnes en enää pysty, jotta minusta tulisi aiheen auktoriteetti. Sitä minä suosittelisin.

Kuitenkin kiireisen elämäni bloggaamisen ulkopuolella useasti motivaation ylläpitämiseksi päätän vain kirjoittaa sillä avainsanalla, jonka kirjoittamiseen olen sillä hetkellä eniten motivoitunut. Se ei ehkä ole paras strategia, mutta mielestäni se on paras strategia minulle. Bloggaamisessa on varmasti useampi kuin yksi tapa menestyä!

Aloitin myös äskettäin RankIQ:n käytön ja huomaan, että se auttaa minua sijoittumaan nopeammin Googlen ensimmäisellä sivulla.

Hänen sähköpostilistansa

Minulla on noin 13 000 tilaajaa sisältävä sähköpostilista ja käytän vain ilmaisia ​​tulosteita listani kasvattamiseen. Tiettyinä kuukausina sähköpostilistani kasvaa paljon nopeammin kausiluonteisen sisällön vuoksi.

Lähetän listalleni sähköpostia kerran viikossa.

Brendan ajatuksia ulkoistamisesta

Olen pitkälti tyyppi A. Olen kontrollifriikki. Itse asiassa ulkoistin Pinterestini kuukaudeksi tämän vuoden alussa ja peruin sen sitten, koska en vain voinut tehdä sitä. Tiedän, että aiheesta on olemassa monia erilaisia ​​filosofioita, mutta minulle on tärkeää, että blogini edustaa minua.

Olen usein harkinnut kirjoittamisen ulkoistamista, mutta tiedän, etten koskaan voisi olla siihen tyytyväinen. Uskon (ja ehkä olen väärässä), että omalla erityisalueellani äidit etsivät yhteyttä muihin äideihin. Kirjoitustyylini on hyvin persoonaton. Haluan lukijani tuntevan, että he saavat neuvoja ystävältä. Nautin myös koko prosessista avainsanatutkimuksesta grafiikan luomiseen ja blogisisällön kirjoittamiseen.

Kirjoitan lähes kaiken kirjoittamiseni sen jälkeen, kun lapseni ovat menneet nukkumaan. Muuten yritän mahtua vähän mukaan viikonloppuihin, jolloin lapseni ovat töissä.

Hänen suosikkiresurssinsa

Minulle podcastit ovat paras väline tiedon kuluttamiseen. Kuuntelen podcasteja ajaessani töihin tai ajaessani lapsia voimistelutreeneihin.

🔥 Empfohlen:  Suurlähettiläs vs vaikuttaja: Mikä on ero ja kumpi on parempi?

Rakastan kuunnella Niche Pursuits -podcastia ja The Blogging Millionaire -podcastia. Saan niin paljon hyödyllistä tietoa molemmista podcasteista, mutta Niche Pursuits tarjoaa uskomatonta motivaatiota, joka on minulle korvaamaton.

Hänen parhaat työkalunsa

Kolme hyödyllisintä käyttämäni työkalua ovat Google Analytics, Google Search Console ja RankIQ.

Google Analytics on yksinkertaisesti yksi suosikkityökaluistani, koska se motivoi minua. Jos minulla on fantastinen päivä korkealla katselukerralla, haluan kirjoittaa enemmän sisältöä, jotta niitä päiviä olisi enemmän. Jos minulla on alhainen päivä, se motivoi minua myös virittämään sisältöä.

Google Search Console on luultavasti suosikkityökaluni. Olen onnistunut vaihtamaan painopisteavainsanat täysin GSC:ltä saamieni tietojen mukaan.

Hänen suurin haasteensa

Suurin haasteeni on ollut ja tulee aina olemaan työn ja yksityiselämän tasapaino. Tunnen aina epäonnistuvani yhdellä tai useammalla elämäni alueella, olipa kyse sitten avioliitostani, lapsistani, yrityksestäni, opettajatyöstäni tai sosiaalisesta elämästäni.

Uskon, että tästä syystä minun oli niin vaikea palata blogin pariin lopettamisen jälkeen. En yksinkertaisesti voinut keksiä, miten saisin sen toimimaan kaiken muun elämässäni tapahtuvan kanssa, ja minulla ei ollut nollamotivaatiota aloittaa uudelleen.

Hänen suurin saavutuksensa

Saman aiheen osalta uskon, että tärkein saavutukseni oli se, etten antanut ylikuormituksen ja motivaation puutteen voittaa itseni. Palasin bloggaamiseen ja olen löytänyt vähän tapoja ylläpitää motivaatiotani. Tämä sisältää Google Analyticsin katselemisen päivittäin, podcastien kuuntelemisen ja bloggaajien menestystarinoiden lukemisen.

Mitä hän toivoo, että hän tiesi aloittaessaan

Aloittaessani ajattelin, että tarvitsen joukon sisältöä ennen kuin sivustoni julkaistaan. Tämä ei voisi olla kauempana totuudesta! Luulen, että vietin noin 8 kuukautta sisällön tutkimiseen ja kirjoittamiseen, ennen kuin sivustoni todella julkaistiin.

Suosittelen tänään, että kamppailevat bloggaajat katsovat, mikä toimii tai mikä toimii muille, ja toistavat sen. Uudelleen ja uudelleen.

Hänen päävirheensä

Suurin virheeni oli odottaa kaksi vuotta ennen kuin löysin motivaation panostaa taas yritykseeni.

Brendan neuvoja muille yrittäjille

Minun neuvoni olisi lukea ja kuunnella motivoivia tarinoita jokapäiväisistä ihmisistä, jotka ovat rakentaneet yrityksensä alusta alkaen.

Lisäksi, jos jokin ei toimi, älä pelkää arvioida uudelleen ja katsoa, ​​mikä toimii. Jos en olisi kokeillut erilaisia ​​aiheita blogissani, en olisi tässä nyt.

Table of Contents