Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka Cricbuzzista tuli suurin krikettiuutisten sensaatio

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka Cricbuzzista tuli suurin krikettiuutisten sensaatio

Me kaikki rakastamme kriketin katsomista ja pelaamista? “Kriketti on suosikkilajini”, huusi kaveri tuosta kulmasta. Tietysti kyllä, se on melkein koko intiaanien suosikkilaji! Kuvittele, kun IPLViimeinen loppu on päällä ja sähkökatkos. Voitko kuvitella kuinka ärsyttävää se on sinulle, minulle tai kenelle tahansa kriketin ystävälle?

Joka tapauksessa, ei siitä enää huolta. Cricbuzz on intialainen kriketti-uutisalusta. Se tarjoaa sinulle kaikki haluamasi uutiset sähkökatkon varalta tai saatat olla poissa asemalta ilman televisiota.

Cricbuzz – Yrityksen kohokohdat

Yrityksen nimi Cricbuzz

Päämaja Bengaluru, Karnataka, Intia
Perustajat Pankaj Chhaparwal, Piyush Agarwal ja Pravin Hegde
Perustettu 2004, mobiilisovellus – 2010
Vuotuinen tulo 7-10 miljoonaa dollaria
Vanhempi organisaatio/omistaja Times Internet
Verkkosivusto cricbuzz.com

Cricbuzz – Tietoja
Cricbuzz – perustajat ja tiimi
Cricbuzz – Omistaja
Cricbuzz – Startup Story and History
Cricbuzz – Liiketoimintamalli
Cricbuzz – tulomalli
Cricbuzz – Saavutukset
Cricbuzz – Kilpailijat
Cricbuzz – Kasvu
Cricbuzz – Luova markkinointistrategia ja aktiivinen läsnäolo sosiaalisessa mediassa

Cricbuzz – Tietoja

Cricbuzz on intialainen krikettiuutissivusto. Times Internet omistaa Cricbuzzin. Se sisältää artikkeleita, uutisia ja suoria lähetyksiä krikettiotteluista. Tämä sisältää tuloskortit, videot, tekstikommentit, joukkueiden sijoitukset ja pelaajatilastot. Tämä sivusto tarjoaa myös mobiilisovelluksen. Cricbuzz on yksi Intian suosituimmista krikettiuutisten ja -tulosten mobiilisovelluksista.Cricbuzz – perustajat ja tiimi

Pankaj Chhaparwal, Piyush Agarwal, ja Pravin Hedge ovat Cricbuzzin perustajia.

 • Pankaj Chhaparwal on Cricbuzzin perustaja ja toimitusjohtaja. Hän työskentelee täällä alusta asti. Hän jatkoi koulutustaan ​​Gujaratin yliopiston LD College of Engineeringissä.
 • STAR on vallannut Piyush Agarwalin. Hän jatkoi koulutustaan ​​Indian Institute of Technologyssa, Banaras Hindu Universityssä.
 • Pravin Hegde on Cricbuzzin toinen perustaja ja teknologiajohtaja.
 • Sarah Waris on Cricbuzzin freelance-avustaja. Hän liittyi yrityksen palvelukseen maaliskuussa 2019.
 • Abhideep Das on Cricbuzzin sisältöstrategi ja vanhempi tuottaja. Ennen kuin hän toimi digitaalisen sisällön luovana tuottajana Kolkata Knight Ridersille. Hän oli myös toimituksellinen konsultti Bayside Media Private Limitedissä.

Cricbuzz – Omistaja

Times Internet on Cricbuzzin omistaja. Times Internet on Intian suurin digitaalisten tuotteiden yritys. Sen tytäryhtiöitä ovat Economic times, Bangalore Mirror, Gaana, MX Player, MensXP, Times of India, Cricbuzz, IndiaTimes, CricPlay, Databack, Dineout, ETMoney ja paljon muuta.

Cricbuzz – Startup Story and History

Kolme Infosys entisiä työntekijöitä loi yrityksen. Nimet on jo mainittu edellä. Marraskuussa 2014 Times of Indian tytäryhtiö Times Internet osti merkittävän osuuden Cricbuzzista. Tammikuussa 2015 Times Internet omisti GoCricketin. Ja yhdisti sen Cricbuzziin. GoCricketin verkkosivusto ohjattiin Cricbuzziin. Myös GoCricket-mobiilisovellus yhdistettiin Cricbuzziin. Elokuussa 2015 Cricbuzz sponsoroi Intia – Sri Lanka -testisarjaa.Cricbuzz – Liiketoimintamalli

Cricbuzzin liiketoimintamalli keskittyy pääasiassa otteluiden päivitettyjen tulosten antamiseen. Se myydään OnMobilelle, joka on saanut a suhteessa eri matkapuhelinoperaattoreihin. Tämän mukaisesti käyttäjät saavat viimeisimmät live-tulospäivitykset maksua vastaan. Tämä on heidän ensisijainen tulonsa. Tämän lähteen lisäksi yritys näyttää alustallaan erilaisia ​​mainoksia, mikä on myös yritykselle tulonlähde. Yhtiö on kumppanuussuhteessa InMobi ansaita rahaa mobiilimainoksilla.Cricbuzz – tulomalli

Cricbuzz nappaa valtavan määrän kautta Adsense ja Admob sivustollaan ja sovelluksessaan. Mainosten strateginen sijoittaminen käyttäjäystävällisellä tavalla sisällön lähelle auttaa Cricbuzzia kaupallistamaan.

Cricbuzzin Tulomalli pääasiassa pyörii Mainokset ovat jotain kaikkialla, joista yritykset yleensä ansaitsevat. Tämän lisäksi Cricbuzzilla on myös tapa ansaita. Cricbuzz-tulosten näyttö vaellusviestinnässä. Näin ollen luomalla tätä arvoa käyttäjille tehdään eräänlaista itsemarkkinointia asiakkailleen. Se ansaitsee myös lähettämällä krikettitulokset teleoperaattoreille. He lähettävät viestejä kuluttajilleen saadakseen heidät tietämään live-kriketin tulokset. Google AdSense on tässä tärkeä tekijä.Cricbuzz – Saavutukset

 • 496,25 miljoonalla orgaanisella liikenteellä Cricbuzz sijoittui RankRangerin 26. sijalle maailmanlaajuisesti orgaanisen sijoituksen suosituimmissa verkkosivustoissa.
 • Lokakuussa 2019 yritys sijoittui maailmanlaajuisesti sijalle 406.
 • Alexa Internet sijoitti sen Intiassa sijalle 40.
 • Sivusto oli 7. haetuin sivusto Intiassa vuonna 2014.
 • Mobiilisovelluksella on yli 100 miljoonaa latausta ja enemmän lokakuussa 2019.
 • Sivustoa käytti yli 50 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa. Se tuotti 2,6 miljardia sivun katselukertaa tammikuussa 2015. Uskomatonta!

Cricbuzz – Kilpailijat

Yrityksen suurimmat kilpailijat ovat Kansainvälinen krikettineuvosto, ESPNcricinfo, Krikettivaihto, ja Yksi kriketti.

 • Kansainvälinen krikettineuvosto on kriketin maailman hallintoelin.
 • ESPNcricinfo on urheiluuutissivusto vain krikettipeleille.
 • Cricket Exchange tarjoaa käyttäjilleen nopeimmat live-tulokset. Tarkoilla kertoimilla ja istunnoilla ja kaikella. Se pitää käyttäjät yhteydessä krikettiin.
 • Onecricket on jotain enemmän kuin fantasiaurheilua. Se on paras alusta krikettipelien seuraamiseen, ystävien kanssa kilpailemiseen ja krikettitietojesi esittelemiseen.

Cricbuzz – Kasvu

Vuoden 2015 MM-kisojen aikana. Cricbuzz oli eniten käytetty krikettipistesivusto krikettiuutisten ja -päivitysten löytämiseen. Yritys sai myös valtavan määrän vieraita MM-kisojen aikana kerrallaan. Se oli kaikkien kriketin ystävien halutuin kohde mobiililaitteilla, ja siellä vieraili yli miljardi MM-kisojen aikana.

Kasvatakseen suosiotaan krikettifanien joukosta Cricbuzz aloitti sosiaalisen median kampanjan “Strategic Timeout”. IPL-tiimit kutsuvat strategisen aikakatkaisun kesken pelin strategian uudelleen muotoilua varten. Sisältö perustui siihen, miten sosiaalisen median vaikuttajat käyttivät sulkuaikaa strategisesti. Tämä sisältö johtaa vaikuttajaseuraajat Cricbuzz-sovellukseen ja sosiaalisen median sivuille.

Cricbuzzilla on erittäin aktiivisia ja interaktiivisia sosiaalisen median sivuja. Se julkaisee jatkuvasti uusia haasteita ja kampanjoita sekä krikettimaailman päivityksiä ja keskusteluja. Jotkut haasteista ovat “Arvaa mestari”, “Strategic Timeout”, “Mask India” ja “AbCricketBuzzega”. Hyvittääkseen tulevaa IPL 2020 -kautta Cricbuzz äänitti rapin “AbCricketBuzzega”.

Mahdollisuus oli olemassa. Mahdollisuus on olemassa. Ja aina on mahdollisuus pumpata rahaa kriketin kautta. Näytelmät ovat aina etusijalla tässä suhteessa. Nyt näemme edistyneitä synteettisiä ääniä. Näitä käytetään lyhyemmissä muodoissa. Keilailijoilta vaaditaan ruohon ja sienen sävy. Tällainen asia tekee urheilusta mielenkiintoisemman kuin ennen. Tietenkin se vaatii syvällistä ja strategista suunnittelua. Pelit on keskeytetty sateen vuoksi. Pian avataan suljetut stadionit, jotta vältytään live-kriketin ärsyttävimmältä osalta. Napsauta tästä saadaksesi lisätietoja Cricbuzzin markkinointistrategiat yksityiskohtaisesti.

Johtopäätös

Cricbuzz on suosittu verkkosivusto ja mobiilisovellus, joka tarjoaa ajankohtaiset uutiset, tulokset ja tilastot krikettiotteluista ympäri maailmaa. Se on luotettava tietolähde kriketin ystäville ja tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, kuten livetuloksia, kommentteja ja pelaajaprofiileja. Sitä pidetään yhtenä suosituimmista krikettisivustoista, jotka tarjoavat kaiken krikettiin liittyvän tiedon.

UKK

Ketkä ovat Cricbuzzin perustajia?

Pankaj Chhaparwal, Piyush Agarwal, ja Pravin Hedge ovat Cricbuzzin perustajia.

Miten Cricbuzz tienaa rahaa?

Cricbuzz nappaa valtavan määrän kautta Adsense ja Admob sivustollaan ja sovelluksessaan. Mainosten strateginen sijoittaminen käyttäjäystävällisellä tavalla sisällön lähelle auttaa Cricbuzzia kaupallistamaan.

Kuka on Cricbuzzin omistaja?

Pankaj Chhaparwal, Piyush Agarwal ja Pravin Hegde ovat Cricbuzzin perustajia. Times Internet on Cricbuzzin emoorganisaatio/omistaja.

Ketkä ovat Cricbuzzin parhaat kilpailijat?

Cricbuzzin huippukilpailijat ovat Kansainvälinen krikettineuvosto, ESPNcricinfo, Krikettivaihto, ja Yksi kriketti.

Kuinka paljon Cricbuzzin tulot ovat?

Cricbuzzin vuositulot ovat lähes 7-10 miljoonaa dollaria.

Kuinka Cricbuzz-verkkosivusto toimii?

Cricbuzz-verkkosivustolla on artikkeleita, uutisia ja suoria lähetyksiä krikettiotteluista. Tämä sisältää tuloskortit, videot, tekstikommentit, joukkueiden sijoitukset ja pelaajapaikat.

🔥 Empfohlen:  Kuinka teimme 11 946 dollaria bloggaamisesta tässä kuussa (joulukuu 2017)