Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka Dale tienaa yli 5 000 dollaria kuukaudessa selaamalla blogeja ja inspiroimalla muita

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka Dale tienaa yli 5 000 dollaria kuukaudessa selaamalla blogeja ja inspiroimalla muita

Dale aloitti bloggaamisen ansaitakseen ylimääräistä rahaa, kun hän oli yliopistossa. Hän ei silloin tiennyt, että hän oli aloittamassa tuottoisaa yrittäjyysmatkaa.

Valmistuttuaan hän jatkoi bloggaamista. Hän ei ainoastaan ​​kasvattanut ensisijaista blogiaan, Blogging Her Way, vaan päätyi hankkimaan muitakin ja myi niitä sitten monen hahmon poistumista varten. Hän on myös dokumentoinut blogistrategiansa kursseilla ja e-kirjoilla. Lopulta hän lopetti päivätyönsä matkustaakseen ympäri maailmaa, ja nyt hän elää omilla ehdoillaan.

Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja:

 • Juuri kuinka hän aloitti
 • Muut blogit, joita hän on hankkinut ja myynyt
 • Hänen bloginsa kääntämisprosessi
 • Hänen luomansa kurssi
 • Hänen tulojen jakautuminen
 • Dalen markkinointistrategiat
 • Hänen näkemyksensä Pinterestissä
 • Miten hän lähestyy SEO:ta
 • Sisällön luomisprosessi
 • Hänen suosikki työkalunsa
 • Dalen suurin haaste
 • Saavutus, josta hän on ylpeä
 • Hänen suurin virheensä
 • Neuvoja muille yrittäjille

Tapaa Dale

Nimeni on Dale ja olen perustaja Bloggaa tavallaan. Aloitin ensimmäisen blogini lukio-opiskelijana. Tuolloin etsin vain tapaa ansaita ylimääräistä rahaa.

Pian blogini oli kasvanut 1 000 dollarin yritykseksi kuukaudessa. Tämä antoi minulle mahdollisuuden lopettaa osa-aikatyöni ja keskittyä bloggaamiseen. Perustin vielä kaksi blogia, kun olin vielä yliopistossa. Valmistuttuani ansaitsin bloggaamisesta noin 3 000 dollaria kuukaudessa.

Yliopiston jälkeen työskentelin konsulttina puolitoista vuotta ja jatkoin blogin kirjoittamista. Lopetin työni vuoden 2020 lopussa bloggaakseni kokopäiväisesti ja matkustaakseni ympäri maailmaa vuodeksi. Olen niin kiitollinen siitä, että bloggaus on antanut minulle mahdollisuuden jatkaa intohimojani ja elää elämääni omilla ehdoillani.

Miksi hän loi sivustonsa

Blogging Her Way oli ensimmäinen sivustoni, ja se alkoi itse asiassa web-suunnitteluyrityksenä. Ajattelin tarjota web-suunnittelupalveluita bloggaajille. Muutaman kuukauden ja useiden asiakkaiden jälkeen tajusin kuitenkin olevani paljon enemmän kiinnostunut bloggaamisesta.

Aloitin toisen blogini (matkablogin) testatakseni strategioita, joista luin muilta bloggaajilta, ja sitten pystyin dokumentoimaan omat tulokset Blogging Her Way -sovelluksessa.

Matkablogini aloittamisen jälkeen perustin useita muita blogeja elämäntyyli-, matkailu- ja korkeakoulujen nivelissä. Olen nyt aloittanut ja myynyt kymmenen blogia, ostanut ja myynyt kaksi blogia ja useita muita blogeja, joita aion myydä tulevaisuudessa.

Blogien ostaminen ja myynti

Olen myynyt blogeja kuuden kuukauden ja kolmen vuoden välillä niiden aloittamisesta. Yleensä myyn blogin, kun tunnen saavuttaneeni sen avulla potentiaalini ja haluan keskittyä muihin projekteihin. Ja nämä blogit myyvät tyypillisesti 30x-40x useita erilaisia.

Toistaiseksi ostan blogeja yleensä suoraan myyjiltä. Löydän heidät joko Facebook-ryhmistä tai yhteisöstäni ja sähköpostilistaltani.

Blogia hankkiessani etsin blogeja, jotka saavat jo jonkin verran liikennettä, mutta ovat alikaupallisia. Kaksi hankkimistani blogeista olivat itse asiassa muiden kokopäiväisten bloggaajien perustamia, joilla ei yksinkertaisesti ollut aikaa omistautua uudelle sivustolle.

Tällä tavalla voin tulla sisään ja tehdä pieniä päivityksiä. Sitten aloitan sivustojen ansaitsemisen välittömästi mainoksilla ja kumppanilinkeillä.

Kun ostan blogin, tarkastan nykyisen sisällön ja päivitän eniten liikennettä saaneet blogiviestit. Tavoitteena on optimoida ne tytäryhtiöiden myyntiä ja näyttömainosten tuloja varten. Sen lisäksi olen omaksunut kädet irti ostamistani blogeista. Annan niiden toimia passiivisesti, kunnes ansaitsen sijoitukseni takaisin. Sitten omistan enemmän aikaa niiden kasvattamiseen, jotta ne lopulta myyvät uudelleen.

🔥 Empfohlen:  Kuinka rikastua: 4-vaiheinen prosessi, jota kuka tahansa voi seurata

Dalen myyntimenestys ja -kurssit

Myin ensimmäisen blogini, elämäntapablogini, jonka aloitin lokakuussa 2018, 4 800 dollarilla työskenneltyäni sen parissa muutaman kuukauden ja ansaittuani sen noin 150 dollaria kuukaudessa näyttömainoksista ja affiliate-markkinoinnista.

Sittemmin olen myynyt lisää blogeja, joistakin viisinumeroisia. Olen työskennellyt välittäjän (Chelsea Clarke osoitteessa BlogsforSale.co) kanssa myydäkseni joitain blogeja. Muut olen myynyt itsenäisesti etsien ostajia oman sähköpostilistan kautta.

Tein kurssin 30 päivää bloggaamiseen jakaa oppimani bloggaajien kanssa. Kurssi on tarkoitettu aloittelijoille, jotka haluavat seurata askel askeleelta etenemissuunnitelmaa blogia perustaessaan, jotta heidän ei tarvitse keksiä kaikkea itse. Tätä prosessia noudatan myös perustaessani uutta blogia, joten se on hyvin virtaviivainen.

Minulla on myös useita e-kirjoja, jotka olen luonut auttamaan uusia ja perustavia bloggaajia:

Kuinka paljon hän tienaa

Kokonaistuloni vaihtelevat sen mukaan, kuinka monelta verkkosivustolta ansaitsen. Minulla on yleensä kaksi tai kolme, joiden parissa työskentelen ja joista ansaitsen kulloinkin. Tuloni ovat myös paljon suuremmat kuukausina, kun myyn verkkosivuston.

Blogging Her Waysta ansaitsen noin 5 000 dollaria kuukaudessa. Tämä johtuu kurssien ja e-kirjojen myymisestä, tytäryhtiömarkkinoinnista ja sponsoroinnista blogissani ja uutiskirjeessäni.

Alla näet, että jotkin kuukausittain tärkeimmistä tulolähteistäni ovat verkkokurssini ja e-kirjojeni myynti:

Ansaitsen myös tytäryhtiömyynnistä ja työskentelen noin 20 eri kumppanin kanssa Blogging Her Wayssa:

Muilla sivustoillani ansaitsen rahaa pääasiassa näyttömainoksista ja affiliate-markkinoinnista satunnaisilla sponsoroiduilla blogikirjoituksilla.

Tässä ovat esimerkiksi Amazonin tytäryhtiöiden tulot ja Mediavine-näyttömainostulot elämäntapablogista, jonka myin viime vuonna:

Dalen suosituimmat markkinointistrategiat

Pinterest on paras markkinointistrategiani. Vaikka alusta on muuttunut paljon viimeisten parin vuoden aikana, eikä se ole enää se kultakaivos, joka se ennen oli bloggaajille, se on edelleen tärkein liikenteen lähteeni.

Koska Pinterestiä käytetään pääasiassa “visuaalisena hakukoneena”, se on loistava tapa saada liikennettä, vaikka alusta keskittyykin nyt pitämään käyttäjät Pinterestissä sen sijaan, että lähettäisivät heidät ulkoisille verkkosivustoille.

Orgaanisen haun osuus liikenteestäni on noin 25 %, kun taas Pinterestin osuus on kaksinkertainen.

Toinen käyttämäni strategia, jota bloggaajat käyttävät usein liian vähän, on sähköpostimarkkinointi. Sähköpostilistani Blogging Her Wayssa on suuri osa liiketoimintaani. Luulen, että monet ihmiset pelkäävät “ärsyttää” tilaajiaan lähettämällä heille sähköpostia liian usein tai olemalla liian myyviä. Minulla on ollut paljon menestystä omien tuotteideni ja tytäryhtiöiden tuotteiden säännöllisissä promootioissa. Kukaan ei ole koskaan viidessä vuodessa valittanut siitä!

Muuten olen suuri fani siitä, että minulla on kumppaniohjelma digitaalisille tuotteilleni, koska suuri osa myynnistäni tulee tytäryhtiöiden kautta. Käytän myös tripwire-sivuja myyntiin heti, kun joku on rekisteröitynyt sähköpostilistalleni.

Dalen näkemykset hakukoneoptimoinnista

SEO ei ole pääpainokseni, koska suurin osa liikenteestäni tulee edelleen Pinterestistä. Olen kuitenkin keskittynyt siihen paljon enemmän.

Tämä pätee erityisesti vuonna 2022 aloittamaani uuteen sivustoon, jota yritän kasvattaa pelkästään hakukoneoptimoinnin avulla. Tällä sivustolla keskityn kohdistamiseen heikosti kilpaileviin avainsanoihin ja pitkän ja yksityiskohtaisen sisällön luomiseen.

🔥 Empfohlen:  Erilaisten CRM-ohjelmistojen ymmärtäminen

Linkin rakentaminen

En ole keskittynyt paljoa linkkien rakentamiseen, mutta olen saanut joitain käänteisiä linkkejä orgaanisesti ja vieraiden lähettämisen kautta muille verkkosivustoille.

Hänen sähköpostilistansa

Minulla on sähköpostilista, jolla on yli 7 800 tilaajaa, ja se on valtava osa liiketoimintaani. Koska Pinterest on tärkein liikenteen lähteeni, olen ensisijaisesti kasvattanut luetteloani tällä tavalla. Minulla on useita ilmaisia ​​osallistumismahdollisuuksia, jotka jaan kirjautumislomakkeilla kaikkialla verkkosivustollani.

Sähköpostilistan kasvattaminen on kestänyt viisi vuotta, joten kasvu on ehdottomasti ollut hidasta ja tasaista. Lähetän vähintään yhden sähköpostin viikossa, mutta joskus kaksi tai kolme.

Monet bloggaajat ovat huolissaan liian monien sähköpostien lähettämisestä ja tilaajiensa ärsyttämisestä. Minun on sanottava, että en ole koskaan saanut valituksia taajuudesta. Niin kauan kuin tarjoat arvoa, mielestäni on hyvä lähettää useita sähköposteja viikossa ja tehdä useita myyntitarjouksia.

Sisällön luominen

Minulla ei ole jäykkää prosessia, sisältökalenteria tai muuta vastaavaa, mutta tykkään hahmotella uusia postauksia käyttämällä alaotsikoita kaikille blogeilleni. Kun olen julkaissut uuden blogikirjoituksen, aion lisätä sisäisiä linkkejä muihin asiaankuuluviin blogikirjoituksiin ja jakaa sen Pinterestissä ja Twitterissä. Jaan myös uusia blogikirjoituksia viikoittaisessa sähköpostiuutiskirjeessä Blogging Her Waysta.

Kun aloitan uuden blogin, pyrin julkaisemaan mahdollisimman paljon sisältöä ensimmäisen kuuden kuukauden aikana. Yleensä tämä ei ole vaikeaa, koska minulla on paljon ideoita ja aiheita, joista haluan kirjoittaa. Kun olen rakentanut vankan sisältöpohjan, vähennän julkaisutiheyttäni.

Sivustosta riippuen tämä voi olla yhdestä neljään blogitekstiä kuukaudessa.

Nykyisen tulon saavuttaminen

Minulla on kestänyt melkein viisi vuotta päästä sinne, missä olen. Aloitettuani ensimmäisen blogini syyskuussa 2017 aloin ansaita 1 000 dollaria kuukaudessa kuudessa kuukaudessa. Aloin saada jatkuvasti 3 000 dollaria kuukaudessa vuoden 2019 alussa ja 5 000 dollaria kuukaudessa vuonna 2020.

Liikennenumerot

Tällä hetkellä saan noin 15 000 sivun katselua kuukaudessa Blogging Her Way -palvelussa. Muut niche-blogini tuloutetaan enemmän näyttömainoksilla, ja ne ovat saaneet 50 000–75 000 sivun katselua kuukaudessa.

Hänen suosikkityökalunsa

Ykköstyökaluni on ConvertKit, joka on sähköpostimarkkinointialustani. Rakastan ConvertKitiä, enkä pystyisi pyörittämään yritystäni ilman sitä, koska sähköpostimarkkinointi on suuri osa tekemistäni.

Pidän myös todella SendOwlista digitaalisten tuotteideni myymisestä. Se on hyvin yksinkertainen alusta, joka on edullinen ja käyttäjäystävällinen, ja olen käyttänyt sitä digitaalisten tuotteideni myyntiin lähes viiden vuoden ajan. Käytän sitä myös kumppaniohjelmani suorittamiseen.

Ja lopuksi, hyödyllinen työkalu, joka auttaa minua paljon, on Canva. Koska Pinterest on edelleen iso osa liikennestrategiaani, luon Canvan avulla grafiikkaa, joka jaetaan Pinterestissä sisältöni mainostamiseksi. Se on loistava ilmainen työkalu, jota käytän paljon.

Dalen suurin haaste

Henkilökohtaisesti suurin haaste, jonka olen kohdannut, kun olen kasvattanut liiketoimintaani, on SEO. Pinterest oli minulle niin helppoa ja johdonmukaista, kun aloitin bloggaamisen, etten keskittynyt paljoakaan hakukoneoptimointiin.

Nyt minusta tuntuu, että minulla on hyvä käsitys hakukoneoptimoinnista, mutta en vieläkään näe siltä haluamaani liikennettä, ja tiedän, että se on jotain, joka minun on hallittava liiketoimintani laajentamiseksi.

🔥 Empfohlen:  Sähköpostilistan rakentaminen YouTubesta viidessä vaiheessa

Hänen tärkein saavutuksensa

Olen erittäin ylpeä siitä, että pystyin muuttamaan omaa elämääni niin syvällisesti bloggaamisen kautta. Pystyin maksamaan opintolainavelkani vain yhdeksässä kuukaudessa, lopetin työpaikkani matkustaakseni ympäri maailmaa ja muutin sitten takaisin New Yorkiin ja asuin unelmaasunnossani, kaikki bloggaamisen ansiosta.

Mutta vielä enemmän, suurin saavutukseni on ollut auttaa muita naisia ​​perustamaan blogin, joka muuttaa myös heidän elämänsä. Olen saanut sähköposteja opiskelijoilta, jotka ovat noudattaneet neuvojani ja rakentaneet kannattavan blogin.

On uskomattoman palkitsevaa tietää, että olen auttanut kotona asuvaa äitiä saamaan itseluottamusta ja ansaitsemaan tuloja bloggaamisesta tai innostamaan toista opiskelijaa aloittamaan menestyvä blogi.

Mitä hän toivoo, että hän tiesi aloittaessaan

Toivon, että olisin tiennyt, että suurin osa blogivirheistäni ei ollut totta!

Halusin esimerkiksi perustaa matkailublogin vuosia, mutta olin vakuuttunut, että ainoa tapa menestyä oli olla myös Instagramissa, ja se hillitsi minua, koska en pidä Instagramista enkä halunnut joutua käytä sitä yritykseeni.

Se ei tietenkään osoittautunut todeksi. Kun aloitin matkablogini, pystyin kasvattamaan sitä Pinterestin ja SEO:n kautta ja ansaitsemaan rahaa näyttömainoksista ja affiliate-markkinoinnista.

Ennen kuin aloitin bloggaamisen, ajattelin, että olisi vaikeaa pitää kiinni aikataulusta ja tuottaa johdonmukaista sisältöä. Sitten aloin kirjoittaa blogia ja tajusin, että olen erittäin tuottelias kirjoittaja ja voin helposti kirjoittaa 20 blogitekstiä kuukaudessa, joten minulla ei ollut mitään hätää.

Dalen suurin virhe

Suurin virheeni yrittäjämatkallani on pitkän tähtäimen näkemyksen ja kärsivällisyyden puute, varsinkin kun on kyse sivustojen myynnistä.

Minulla on “myyjän katumusta” muutamasta myymistäni sivustosta. Kun katson taaksepäin, toivon, että olisin pitänyt niistä kiinni pidempään. Tuolloin halusin myydä ne keskittyäkseni muihin projekteihin tai koska olin kyllästynyt niihin, mutta minulla ei ollut niitä edes tarpeeksi kauan saavuttaakseni täyden potentiaalinsa. Pidän sitä kuitenkin oppimiskokemuksena, enkä tee tätä virhettä uudelleen!

Hänen neuvonsa muille yrittäjille

Suurin neuvoni olisi keskittyä siihen, missä olet hyvä ja mikä tuntuu oikealta, äläkä pakota itseäsi tekemään mitään vain siksi, että luulet, että sinun “pitäisi” tehdä niin.

Tämä pätee kaikkeen:

Valitsemalla markkinaraon (on aina helpompi luoda sisältöä jostakin sinua kiinnostavasta aiheesta kuin aiheesta, jonka valitsit vain siksi, että ajattelit sen olevan kannattavaa). Liiketoimintaan (jos et pidä videoiden tekemisestä, ohita TikTok, Instagram ja YouTube ja keskity sen sijaan mahtaviin blogikirjoituksiin ja sähköpostiuutiskirjeisiin).

Ja lopuksi, muista, että bloggaus ja verkkosivustojen rakentaminen ovat pitkän aikavälin peli, mutta niin kauan kuin rakennat vankan perustan ja pysyt siinä, menestyt.

Table of Contents