Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka data muokkaa hakukoneoptimoinnin ja digitaalimarkkinoijan maisemaa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka data muokkaa hakukoneoptimoinnin ja digitaalimarkkinoijan maisemaa

Uusi datavallankumous on meneillään, ja se leviää alalle niin nopeasti, että monet hakukoneoptimoijat ja digitaaliset markkinoijat kamppailevat saadakseen järkeä käytettävissään olevista oivalluksista ja tiedoista.

Hyödyntämään tätä mahdollisuutta markkinoijien on kehitettävä ajattelutapaansa ja käytettävä teknologiaa analysoidakseen useita tietomuotoja ja ymmärtääkseen sen tuomat uudet mahdollisuudet.

Tämän päivän SEO-markkinoijat ja tulevaisuuden digitaaliset markkinoijat joutuvat poimimaan, jäsentämään ja manipuloimaan tietoja nopeasti saavuttaakseen kriittisimmät liiketoimintatulokset.

Data on aina ollut digitaalisen päätöksenteon kannalta kriittistä.

The Economist, vuonna 2017, julisti sen maailman arvokkaimmaksi luonnonvaraksi.

Nopeasti eteenpäin nykypäivään ja tulevaisuuteen, ja voimme nähdä, että tätä vallankumousta ruokkivan datan eksponentiaalinen kasvu on hämmästyttävää.

Mukaan IDC, seuraavan viiden vuoden aikana syntyvän digitaalisen tiedon määrä on yli kaksinkertainen tehdyn datan määrään digitaalisen tallennustilan käyttöönoton jälkeen.

Mieti sitä hetki!

Esimerkiksi flash-asemat esiteltiin vuonna 2000.

Tämä tarkoittaa, että seuraavan viiden vuoden aikana markkinoijien on analysoitava ja ymmärrettävä kaksinkertaisesti viimeisten 22 vuoden aikana luodut tiedot!

Tietojen vallankumous tarkoittaa enemmän lähteitä ja monimutkaisuutta SEO:lle

Tietojen vallankumous on jatkunut jo jonkin aikaa, ja se on muuttanut käsitystämme siitä, mikä lasketaan “dataksi”, oikeutetusti.

Aiemmin luulimme, että vain numeroilla oli merkitystä.

Mutta tässä uudessa digitaalisessa maailmassa, jossa kaikki muunnetaan ykkösiksi ja nolliksi, data on laajempaa ja sisältää tekstiä, ääntä ja visuaalista tietoa – kaikki bitit odottavat käsittelyä!

 • Konepohjainen ja ihmisen tuottama data lisääntyy nopeudella 10x nopeammin kuin perinteiset yritystiedot.
 • Koneella luotu data lisääntyy eksponentiaalisesti osoitteessa a 50x kasvuvauhtia. Tämä datavallankumous on ensisijaisesti markkinointivetoinen ja kuluttajalähtöinen, joka on “aina päällä”.
 • Vain viimeisen 18 kuukauden aikana sivuston käsittelytietojen määrä olemme luoneet BrightEdgessä on kasvanut 11x!
🔥 Empfohlen:  Fitbitin vuoto paljastaa tulevat Sense 2, Inspire 3 ja Versa 4

Näiden yhä vaativampien trendien seurauksena hakukoneoptimoijien ja digitaalisten markkinoijien on mukauduttava ja tultava enemmän data-analyytikkojen ja tutkijoiden kaltaiseksi lähestyessään strukturoidun datan oivalluksia ja liiketoimintatiedon poimimista – ilman manuaalista työtä.

Onneksi SEO on hyvässä asemassa hyödyntämään tätä uutta datavallankumousta.

 • Avainsanauniversumin kasvattaminen – Enemmän avainsanoja tarkoittaa enemmän datapisteitä, joita voidaan tarkastella raportoinnin ja oivallusten avulla. Vaikka konversioprosenttimittareihin keskittyminen on erittäin tärkeää, se ei olisi mahdollista ilman, että avaat yleisösi ja saamme lisää ihmisiä sisään. Hakukoneoptimointi on ajautunut pois ensisijaisen omistetun avainsanan kirjoittamisesta, ja se on nyt paljon edistyneempi hakukoneissa, kuten Googlen ymmärtäessä RankBrainin ja BERT:n kautta tehtyjen hakujen tarkoituksen.
 • Lisää hakujalanjälkeäsi – auttaa sinua myös löytämään tutkimattomia tietoja tulevaisuuden sisältöstrategiastasi tai ideoimaan uusia avainsanaideoita. Joskus saatat kuitenkin missata veneen, kuten sisällönhallintajärjestelmien siirtyminen hitaasti “kokemusalustoiksi”, koska ne tarjoavat enemmän toimintoja nykypäivän verkkovastaavien tai markkinoijien tarpeisiin.

Lue lisää SEJ:stä

Data on nopeutetun hakukoneoptimoinnin ja digitaaliajan valuutta

Vuoteen 2025 mennessä maailmanlaajuiset tiedot saavuttavat 175 settatavua.

Mutta valitettavasti ihmisaivot eivät voi käsitellä, jäsentää ja analysoida kaikkea tätä dataa.

Joten teknologiamoottoreiden on autettava, ja digitaalisten markkinoijien pitäisi olla ohjaajana.

Yrityksillä, jotka voivat hyödyntää dataa, on valtava mahdollisuus luoda kiinnostavampia kokemuksia.

Tuore tutkimus osoitti sen 95 % yritysjohtajista tunnustaa tämän suurimmaksi kasvuvivuksi seuraavien kolmen vuoden aikana, mikä tarkoittaa, että pelissä on paljon!

Vankka data-analyysi varmistaa, että päätökset perustuvat näyttöön ja niillä on enemmän vastuullisuutta.

Olemassa olevien ja uusien tietolähteiden hyödyntäminen liiketoimintataidon ja analyyttisten taitojen integroimiseksi täysin päätöksentekoon, suurten strukturoimattoman datamäärien hankintaan, hallintaan ja analysointiin varmistaa jatkuvan käytön ja menestyksen.

SEO alkoi tiedoista ja on kehittynyt.

Reaaliaikaisen SEO:n käyttöönotosta vuonna 2019 ja Page Experience Update -päivityksistä vuonna 2021 lähtien SEO:n tulevaisuus on jälleen datassa ja älykkäiden järjestelmien luomisessa. Täällä markkinoijat voivat hyödyntää yhdistettyjä tietolähteitä, jotka jäsentävät tiedot heille.

🔥 Empfohlen:  Voonik - Ostoskokemuksen personointi enemmän kuin koskaan

Tämän ansiosta he voivat saavuttaa liiketoimintatavoitteensa ja pysyä edellä kaikissa datan ja digitaalisen muutoksen vaiheissa.

Lue lisää SEJ:stä

Tekniikka ja tekoäly auttavat hakukoneoptimointia kehittymään

Tekniikan ja erityisesti tekoälyn ja luonnollisen kielen käsittelyn edistyminen on johtanut siihen, että hakukoneoptimoijasta ja digitaalisista markkinoijista voi tulla dataanalyytikoita ilman, että heidän tarvitsee tulla varsinaiseksi datatieteilijäksi.

Tämä on avainasemassa strukturoitujen oivallusten avaamisessa yrityksesi big datasta, jotta voit tehdä nykyisten tietojen perusteella tarkempia ennusteita tulevasta.

Digimarkkinoijat voivat kehittyä, ymmärtää keskeisiä trendejä ja oppia uusilla aloilla, kuten:

 • Tulevaisuuden trendien ennakoiva mallinnus ja ennustaminen useiden erityyppisten tietojen perusteella.
 • Reaaliaikainen mahdollisuuksien tunnistaminen ja älykkyyttä.
 • Digitaalinen tutkimus mittakaavassa sekä historiallisilla että reaaliaikaisilla tiedoilla.
 • Hyödynnä automatisoituja visualisointeja eri sidosryhmille.
 • Parannettu tietoturva ja noudattaminen.
 • Markkinat ja liiketoimintatiedon makrotasolla.
 • Kuluttajan käyttäytyminen kaikkein yksityiskohtaisimmalla tasolla.

Hakukoneoptimoijat ja digitaaliset markkinoijat voivat oppia tärkeitä taitoja, kuten tilastoja, data-analyysiä, datan visualisointia ja strategiaa.

Tekoäly, NLP ja koneoppiminen auttavat heitä tekemään tämän ilman, että he tarvitsevat asiantuntemusta tietokoneohjelmoinnista ja ohjelmistosovelluksista.

Digimarkkinoijien on yhdistettävä viestintätaitonsa ja analytiikkataitonsa sidosryhmien kanssa, jotka eivät osaa ajatella mainoslaatikon ulkopuolella.

Lue lisää SEJ:stä

Tietojen analysointi ja älykkyys kilpailuetuna

Teknologian soveltaminen on seuraavan sukupolven data-analyysiteknologian liikkeellepaneva voima.

Siksi tämän päivän hakukoneoptimoijien ja digitaalisten markkinoijien tulisi oppia hyödyntämään paremmin data-analyysin oivalluksia.

On käymässä ilmeisemmäksi, että huomisen markkinointialustat vaativat ytimessä data-analyysin ja tieteen infrastruktuurin valmiuksia.

Markkinoinnin tulevaisuus yhdistää teknologista osaamista, liiketoimintatajua ja tietoanalyysin ymmärtämistä.

Seuraavan sukupolven SEO koskettaa kaikkia markkinoinnin komponentteja videosta, sähköpostista ja puheesta sisällön digitaaliseen suorituskykyyn.

Hakukoneoptimointi ja datatiede sulautuvat yhdeksi kehittyneeksi tieteenalaksi, joka ohjaa monikanavaista hankintaa ja demokratisoi dataa.

Markkinoijat, jotka omaksuvat tämän uuden hakukoneoptimoinnin aikakauden, ovat hyvässä asemassa menestyäkseen tulevina vuosina.

🔥 Empfohlen:  Maruti Suzukin liiketoimintamalli | Kuinka Maruti Suzuki ansaitsee rahaa?

Data vahvistaa rooliaan uutena kilpailuetuna, ja hakukoneoptimoijana ja digitaalisena markkinoijana sinun täytyy kehittyä, jos haluat olla osa tulevaisuutta.

Lisää resursseja:


Table of Contents