Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka Elina Furman kasvatti vauvabrändinsä sosiaalisen median yli 850 000 seuraajaksi yhdessä vuodessa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka Elina Furman kasvatti vauvabrändinsä sosiaalisen median yli 850 000 seuraajaksi yhdessä vuodessa

Vaikka Elina Furman vietti yli vuosikymmenen vauvatuotealueella, hän ei koskaan uskonut, että hän murtautuisi markkinoille uudella, ainutlaatuisella tuotteella. Mutta juuri niin tapahtui.

Hän kamppaili synnytyksen jälkeisen ahdistuksen ja masennuksen kanssa ensimmäisen poikansa syntymän jälkeen, mutta tuona aikana hänen pojallaan oli myös ahdistusta. Elina havaitsi, että hieronta joka ilta ennen nukkumaanmenoa rauhoitti häntä erittäin tehokkaasti. Hehkulamppu syttyi hänen päässään. Ensimmäinen vauvahierontasauva Kahlmi syntyi.

Tässä haastattelussa Elina jakaa tarinan siitä, kuinka hän kasvatti erittäin kannattavaa brändiään ja tarjoaa paljon arvokkaita oivalluksia ja käytännön vinkkejä.

Jatka lukemista saadaksesi selville:

 • Millainen ammatillinen kokemus sai hänet lanseeraamaan brändin
 • Minkä tyyppisten tuotteiden markkinoinnista hän nautti
 • Mitä hän löysi vauvahieronnasta
 • Kuinka hän loi innovatiivisen tuotteensa
 • Miksi hän otti kumppanin
 • Miten vanhemmat alun perin suhtautuivat hänen vauvahierontalaitteeseensa
 • Kuinka hän kasvatti useita sosiaalisen median tilejä
 • Hänen parhaat markkinointistrategiansa
 • Kuinka hän lisäsi tuloksia 20-kertaiseksi
 • Hänen lähestymistapansa sisällön luomiseen
 • Kuinka hän käsittelee sähköpostilistaansa
 • Hänen suosikki työkalunsa
 • Hänen suurin haasteensa
 • Hänen tärkein saavutuksensa
 • Neuvot, joita hän antaisi muille yrittäjille

Tapaa Elina Furman

Nimeni on Elina. Synnyin Kiovassa Ukrainassa ja muutin Yhdysvaltoihin 8-vuotiaana. Julkaisin ensimmäisen kirjani heti yliopistosta valmistumiseni jälkeen, ja sen jälkeen kirjoitin yli 20 kirjaa ja vietin jonkin aikaa julkaisujen hallinnassa toimittajana NYC:ssä.

Kun synnytin ensimmäisen poikani, siirryin vauvatuoteteollisuuteen käynnistämällä päivittäisen sähköpostisivuston metroäideille. Tämä oli vuonna 2009 ja sen nimi oli A-List Mom.

Tuolloin sähköpostiyrityksillä, kuten Daily Candylla, meni todella hyvin, ja nyt meillä on niin monia mahtavia sähköposteja, kuten Nice News, The Skim ja The Good Trade, mutta se oli ensimmäisiä päiviä, jolloin sähköpostimarkkinointi tuli merkittäväksi toimijaksi. sisällön julkaisun puolella.

Sitten siirryin markkinointiin ja työskentelin CMO:na joillekin startupeille ja vauvabrändeille.

Tällä hetkellä asun Stamfordissa, CT:ssä mieheni ja kahden 10- ja 15-vuotiaan poikani kanssa, ja nautimme veden päällä elämisestä, mikä joskus rauhoittaa ja häiritsee minua juoksemisen ja yritykseni rakentamisen hurjasta vauhdista.

🔥 Empfohlen:  Juliana Laraburu GoDaddy Pro -sarja – Voittaminen WordPressillä Lue artikkeli

Yritykseni on nimeltään Kahlmi, ja se on ensimmäinen vauvan hierontatuote ja hyvinvointibrändi perheille. Työskentelen sen parissa noin 7-9 tuntia päivässä ja viikonloppuisin 4-5 tuntia.

Miksi hän loi Kahlmin

Kahlmi (lausutaan ) syntyi tarpeesta ja halustani auttaa muita synnytyksen jälkeisten ongelmien kanssa kamppailevia vanhempia ja vauvan luonnollisesta hyvinvoinnista kiinnostuneita.

Vauvantuotteita markkinoiessani panostin aina yrityksiin, jotka ymmärsivät, että äitien ja vastasyntyneiden terveys liittyvät erottamattomasti toisiinsa ja lähestyivät tuotesuunnittelua tästä näkökulmasta. Rakastin tuotteita, jotka auttoivat vanhempia saamaan enemmän unta ja enemmän yhteyttä ja yksinkertaistivat ensimmäisiä ja erittäin kriittisiä vauvavuosia merkittävällä ja vaikuttavalla tavalla.

Kun sain ensimmäisen kerran vanhimman poikani, kamppailin synnytyksen jälkeisen ahdistuksen ja lievän masennuksen kanssa ja tunsin itseni ylivoimaiseksi suurimman osan ajasta. Autettuani markkinoimaan ja lanseeraamaan muutamia vauvabrändejä Yhdysvalloissa, päätin, että oli aika lähteä ulos yksin, mutta minulla ei ollut aavistustakaan siitä, mitä haluaisin tehdä.

Tunsin vauvatuoteteollisuuden läpikotaisin 15 vuoden työskentelyni tällä alalla, mutta en halunnut luoda vain toista minä-too-tuotetta tai jotain, joka ei siirtäisi keskustelua jollain tavalla äidin ja lapsuuden mielenterveyden ympärille. .

Tänä aikana pojallani, joka on nyt 15, diagnosoitiin ahdistuneisuus, joten vietin paljon aikaa miettiessäni yhteistä matkaamme niinä alkuvuosina. Hänen ahdistukseensa auttoi todella saada hieronta joka ilta ennen nukkumaanmenoa. Mietin, olisiko mikään voinut auttaa meitä hänen alkuvuosinaan ja mikä rooli vauvan hieronnalla olisi voinut olla omassa mielenterveydessäni tuona aikana.

Kompastuin vauvahierontaan tutkimukseni aikana ja hämmästyin huomatessani, että vaikka se oli hyvin yleinen käytäntö ympäri maailmaa, vanhemmat Yhdysvalloissa eivät olleet yhtä tietoisia siitä. Luin myös tilaston, joka osoitti, että monet vanhemmat olivat hermostuneita vauvojensa hieronnasta eivätkä tienneet kaikista mahdollisista eduista.

Silloin päätin ryhtyä sertifioiduksi pikkulasten hierontaohjaajaksi aikomuksenani tavoittaa laajempi yleisö ja opettaa vanhemmille, kuinka hierotaan lapsiaan. Halusin hälventää ajatuksen siitä, että vauvahieronta oli monimutkaista, ja poistaa vanhemmilta oppimiskäyrän.

🔥 Empfohlen:  Sony julkaisee vuoden 2023 TV-hinnat yhdellä erittäin suurella poikkeuksella

Kuinka Elina loi Kahlmin

Samaan aikaan sain idean luoda Kahlmi, ensimmäinen vauvahierontalaite, jonka avulla vanhemmat voisivat välittömästi aloittaa hierontamatkan ja oppia huolehtimaan vauvoistaan ​​luonnollisesti.

Vaikka vanhemmat eivät tarvitse työkalua vauvojensa hierontaan, mietin, mitä tapahtuisi, jos voisimme parantaa vauvojen hierontakokemusta lempeällä, vauvalle turvallisella tärinällä. Vauvat reagoivat suotuisasti tärinään, koska se rauhoittaa heitä, auttaa heitä asettumaan ja jäljittelee kokemusta kohdussa.

Lisäksi työkalu, joka voidaan näyttää ja joka oli esteettisesti miellyttävä, toimisi päivittäisenä muistutuksena vanhemmille lastensa hieromisesta johdonmukaisesti, koska vauvan hieronnan vaikutukset ovat kumulatiivisia. Kuten kehon vitamiinit, vauvojen ja lasten hieronta on suoritettava päivittäin, jotta se auttaa nukkumaan, rakentamaan vastustuskykyä, emotionaalista säätelyä, hermoston kehitystä jne.

Työskentelin yhden suunnitteluyrityksen kanssa ja tein luonnoksen perussuunnittelusta, josta pidin. He auttoivat minua hiomaan sitä, ja sitten siirryin työskentelemään hankintayrityksen kanssa, joka kehitti teknisiä tuotteita.

Lopulta suunnittelimme Kahlmia entisestään saadaksemme sen tuotantoon. Nautin työskentelystä tämän ryhmän kanssa niin paljon, että päädyin kumppanuuteen omistajan kanssa, joka nyt hoitaa kaikki toimintani ja toimeentuloni.

Uskon vakaasti, että oikea tiimi voi viedä sinut paljon pidemmälle ja tiesin, että ydinvahvuuteni olivat luova tuotanto, tuotekehitys ja markkinointi. Operatiivinen kumppani auttoi minua todella keskittymään vahvuuksiini ja skaalautumaan nopeammin kuin olisin pystynyt yksin.

Otin yhteyden nykyiseen kumppaniini mieheni yhteydenottojen kautta. Yksi ihmisistä, joiden kanssa hän työskenteli, mainitsi, että hänen serkullaan oli tuotekehitysyritys ja hän loi omia tuotteitaan yhteistyössä Kiinan kanssa. Yhdistelimme ja työskentelimme yhdessä melkein kaksi vuotta vain kädenpuristuksessa. Emme koskaan uskoneet tekevämme kumppanuutta alussa, mutta loimme läheisen ystävyyden ja luottamuksen näiden vuosien aikana ja tiesimme, että työtyylimme, kykymme ja ajattelutapamme sopivat yhteen.

Kumppanin hankkiminen on niin vaikeaa, mutta työskentelimme yhdessä niin kauan, että meillä ei ollut ongelmia sopimuksen solmimisessa ja yhdessä rakentamisessa Kahlmi-brändin rakentamiseksi.

🔥 Empfohlen:  Tamilore Oladipo POS-järjestelmän käyttäminen tapahtumien käsittelyn lisäksi Lue artikkeli

Suurin neuvoni kumppanuussuhteessa, koska olen nähnyt niin monien kumppanuuksien menevän etelään, on viettää aikaa yhdessä tekemiseen ennen sitoutumista. Se on vähän kuin asuisi yhdessä ennen naimisiinmenoa.

Kuinka vanhemmat ottivat vastaan ​​Kahlmin

Kasvu oli aluksi hidasta, mikä oli tahallista. Aina kun perustat uuden yrityksen, on tärkeää luoda MVP. Suunnittelussa ja valmistuksessa tulee väistämättä ongelmia ensimmäisillä tuotantokierroksilla, joten halusin varmistaa, että Kahlmi on paras ja turvallisin tuote, jossa käytetään vain turvallisimpia materiaaleja.

Tämä merkitsi paljon testausta turvallisuusnäkökulmasta ja myös yhteistyötä muiden asiantuntijoiden kanssa, mukaan lukien fysioterapeutit, psykiatrit ja lastenlääkärit, jotka neuvoivat minua matkan varrella.

Vauvojen tuotemaailmassa tärkeintä on kuitenkin se, pitävätkö vauvat ja vanhemmat siitä? Jos ydinasiakkaasi eivät täysin rakasta tuotettasi, ei todellakaan ole mitään järkeä jatkaa.

Minulle tämä oli stressaavin osuus. Toivoin, että vauvat reagoisivat positiivisesti Kahlmi-vauvojen hierontalaitteeseen, ja monien testien ja henkilökohtaisten kokeiden jälkeen olin innoissani huomatessani, että Kahlmi oli todellakin hitti. Vanhemmat rakastivat sitä, kuinka välitöntä rauhoittavaa se oli heidän vauvoilleen, ja vauvat pitivät siitä kiinni ja laittoivat sitä suuhunsa rauhoittaakseen hampaiden puhkeamisen aiheuttamia kipeitä ikeniä.

Kun validoin tuotteen ja tarkensin joitain valmistusprosessin mutkia, se oli täydessä vauhdissa.

Kuinka Elina käyttää sosiaalista mediaa brändinsä kasvattamiseen

Kahlmen sosiaalisen median kasvu on ollut merkittävää.

Vain yhdessä vuodessa olen kasvattanut sosiaalisen median kanavamme yli 850 000 seuraajaan IG:ssä, TikTokissa ja Facebookissa.

Kahlmen päätehtävä on kouluttaa vanhempia, joten rullat ja opetusvideot olivat tärkein osa sosiaalista yhdistelmää. Olin aiemmin työskennellyt sosiaalisten yhteisöjen rakentamisen parissa osana agentuurityötäni, joten tiesin, että kukoistava ja aktiivinen yhteisö sosiaalisessa mediassa oli avain orgaaniseen kasvuun.

Ja koska olin perustaja yksin, tiesin, että minun oli pidettävä kustannukset kurissa, joten rakentaminen palveli orgaanisesti päätavoitteitani vanhempien kouluttamisessa ja rahan säästämisessä.

Aloitin rakentamalla TikTok-läsnäoloani. TikTokissa oli todellinen kasvumahdollisuus, ja jos postailit usein, TikTok helpotti yhteisön nopeaa kasvattamista. Kasvatin yleisöni 470 000 seuraajaan noin 6 kuukaudessa.

@kahlmi

Baby massage every day! It is science backed. See link in profile for studies. #massagebaby #infantmassage #getkahlmi #newmama #babyhacks #newmom #newdad

♬ Bach unaccompanied cello suite “Prelude” – Jianteng

Tuolloin Instagram ei ollut nopea kasvukanava. Heillä ei ollut vielä priorisoituja keloja, ja videot vauvahieronnasta eivät olleet prioriteetti, joten en käyttänyt paljon aikaa kanavan kasvattamiseen.

Lopulta Instagram näki, että video oli alkanut peittää staattisia kuvia ja alkoi työntää keloja. Pystyin hyödyntämään monia TikTok-videoitani aloittaakseni samalla Instagram-kanavieni kasvattamisen, jotka kasvoivat 277 000 seuraajaan vuodessa.

Facebook tuli paljon myöhemmin videoiden ja rullien kanssa, ja kasvatin tämän kanavan 50 000 seuraajaan vain kahdessa kuukaudessa. Ihmiset halusivat arvokasta koulutussisältöä, ja vauvahieronta oli täydellinen tapa tavoittaa heidät.

Sen lisäksi, että olen kerännyt orgaanista seuraajani työskennellessäni viimeisen Kahlmi-vauvojen hierontalaitteen valmistuksen ja prototyyppien tekemisen aikana, käytin myös sosiaalisia kanaviani markkinoiden validointiin ja tutkimusten tekemiseen, koska Kahlmi oli ensimmäinen laatuaan luova tuote. .

Joka päivä sosiaalinen olo antoi minulle mahdollisuuden olla yhteydessä oikeiden vanhempien kanssa selvittääkseni heidän tärkeimmät kipukohtansa ja hioakseni viestiäni todella, kun oli aika vihdoin julkaista.

Sen avulla voin myös tehdä markkinatutkimusta kehittäessäni uusia tuotteita. On hämmästyttävää, että voit saada niin paljon ideoita uusiin tuotteisiin pelkästään kuuntelemalla asiakkaitasi.

Elinan vinkkejä sosiaaliseen mediaan

Avain brändien sosiaaliseen kasvuun on joko viihteen, koulutuksen tai molempien tarjoaminen. On tärkeää vakiinnuttaa itsesi asiantuntijana ja tarjota arvokasta koulutusta yleisöllesi.

Aloita julkaisemalla lyhyt video joka päivä. Voit kuvata pidemmän 5 minuutin videon ja jakaa sen lyhyempiin videoihin. Et tarvitse suurta tuotantoarvoa, vain arvokasta sisältöä, hyvää valaistusta ja vahvaa koukkua.

Muista tallentaa videosi ilman vesileimaa, jotta voit käyttää niitä uudelleen muilla sosiaalisen median alustoilla. Sinulla on myös aina oltava vahva koukku jokaista videota varten ja toimintakehotus, jotta voit kirjautua sähköpostiin, vierailla verkkosivustolla, rekisteröityä sähköpostiin jne.

Tärkein osa kukoistavan sosiaalisen läsnäolon rakentamista kullakin alustalla on johdonmukaisuuden julkaiseminen. Jokaisella alustalla on algoritmi, joka mittaa julkaisutiheyttäsi ja haluaa nähdä, että julkaiset viestejä päivittäin, joten aseta se etusijalle.

Haluat myös aloittaa puhtaasti opetuksellisella yhdistelmällä, joka ei ole kaupallista, mutta sitten kutoa hitaasti enemmän myyntiin suuntautuneita videoita, jotka korostavat tuotettasi, kurssiasi tai tarjontaasi. Varmista, että julkaiset 3 puhtaasti opetusvideota jokaista myyntivideota kohden.

Kun olet rakentanut vahvan sosiaalisen seuraajasi, voit skaalata sitä kohdistamalla yleisöön, joka on sitoutunut orgaaniseen sisältöösi, ja näyttämällä heille maksettuja mainoksia.

Elinan parhaat markkinointistrategiat

Toistaiseksi olen luottanut orgaanisen seuraajan rakentamiseen käyttämällä opetusvideoita vauvan hieronnasta ja vauvanhoitovinkeistä. Muutan sitten seuraajani sähköpostitilaajiksi käyttämällä ilmaisia ​​bonusoppaita ja -sisältöä. Teen myös tiivistä yhteistyötä freelance-publicistien kanssa vahvistaakseni brändiä.

Eräs julkistimistani on erikoistunut lähetysmahdollisuuksiin, ja se on onnistunut nostamaan brändin profiilia erinomaisesti perinteisen lehdistön kautta. Hyödynn myös vaikuttajia, ja vaikka siihen voi osua tai jäädä huomaamatta, aion käyttää uutta Bounty-alustaa, jonka avulla voit organisoida vaikuttajasi pay-per-performance -mallin avulla. Olen innoissani testaamaan sitä.

Lopuksi olen myynyt kirjani kustantajalle julkaistavaksi vuonna 2024. Tämä tulee olemaan hämmästyttävä jatke brändilleni ja vahvistaa auktoriteettini ajatusjohtajana vauvan hierontatilassa.

Yritystä rakennettaessa on tärkeää pohtia monikanavaisen lähestymistavan rakentamista markkinointiin. Sosiaalisia kanavia ja tapoja julkaista sisältöä on niin monia, että mielestäni on hyödyllistä yhdistää voimat joidenkin perinteisten kustantajien ja mediayhtiöiden kanssa.

Mainitsen myös, että aiemmin tänä vuonna törmäsin uuteen Prodport-nimiseen yritykseen, joka lisäsi konversioita 20-kertaiseksi. Prodport optimoi tuotesivusi dynaamisesti, sekä kopiot että valokuvat, ja tarjoaa jokaisesta sivusta eri versioita eri yleisöille. Se myös mittaa, mikä tuotesivu toimii parhaiten. Näimme valtavan konversion nousun sen käytön jälkeen. Ja rakastan sitä, että kaikki tehdään taustalla, eikä se vaadi koodausta tai työtä meiltä.

SEO:n merkitys

Pyrin rakentamaan erittäin vankan blogi- ja sisältöstrategian, joka parantaa hakukoneoptimointiamme. Koska koulutus on niin tärkeää, vahva sisältö ja opetusartikkelit ovat meille luonnollinen tapa rakentaa hakukoneoptimointia.

Mitä tulee blogikirjoituksiin ja koulutussisältöön, tukeudun kokemukseeni sertifioidun pikkulasten hieronnan ohjaajana ja pyrin tarjoamaan kokonaisvaltaisia ​​ja luonnollisia menetelmiä vauvan ja vanhempien hyvinvointiin.

Työskentelen myös monien lastenlääketieteen ammattilaisten kanssa, jotka ovat neuvottelukunnassani ja luovat lisää sisältöä, joka korostaa heidän ainutlaatuisia menetelmiään ja asiantuntemuksiaan. Meille on tärkeää luoda sisältöä tavallisista vauvan ongelmista ja vaivoista, kuten vauvan kaasutuksesta, ummetuksesta, vauvan unista ja hampaiden syntymisestä, ja koska Kahlmi-vauvojen hierontalaite auttaa niin paljon näihin ongelmiin.

Hänen sähköpostilistansa

Meillä on erittäin aktiivinen sähköpostiohjelma. Listaa on kasvatettu orgaanisesti tarjoamalla ilmaista bonussisältöä ja alennuksia, ja kannustamme sosiaalista yhteisöämme tilaamaan sähköposteja, jotta voimme olla yhteydessä ja saada lisää bonussisältöä, joka sisältää vinkkejä ja neuvoja.

Toin juuri pienen toimiston hoitamaan osan sähköpostimarkkinointistamme, koska jokaisen yrityksen pitäisi saada vähintään 20 % tuloistaan ​​sähköpostista, jos teet sen oikein.

Kasvatan listaa myös strategisten kumppanuuksien ja lahjoitusten kautta. Jaamme osallistumisluettelon ja yritämme sitten saada uusia tilaajia.

Kasvattaa tulojaan

Mitä tulee nykyisen tulotason saavuttamiseen, minulla kesti noin 6 kuukautta, kun aloitimme toimitukset, ja vuosi ennen, kun rakensin sosiaalista yhteisöäni valmistusprosessin aikana.

Aloitimme toimitukset kesäkuussa 2022. Meillä oli noin 4-5 kuukautta, jolloin olimme loppuneet ja otimme ennakkotilauksia, joten olemme olleet varastossa vain noin 6 kuukautta.

Elinan suosikkityökalut

Lempityökaluni on juoksumattopöytäni.

Lapsista, kodista huolehtimisen ja yrityksen pyörittämisen välissä on ainoa aikani kävellä ja harjoitella, ja minun on tehtävä monia tehtäviä, muuten en koskaan pääse treenaamaan.

Rakastan myös Slackia ja Asanaa. Viestintä on erittäin tärkeää etätiimeille. Operatiivinen tiimini on Torontossa ja minulla on freelancereita, joiden kanssa minun on työskenneltävä etänä Slackin kautta. On ollut todella hyödyllistä pysyä järjestyksessä ja hallita erilaisia ​​projekteja.

Jatkotyöstä on ollut paljon hyötyä. Olen löytänyt monia freelancereita Upworkin kautta. Ukrainalaisena maahanmuuttajana Kiovasta (muutin Yhdysvaltoihin 7-vuotiaana) haluan yleensä palkata ukrainalaisia, ei vain siksi, mitä sodassa tapahtuu, vaan myös siksi, että he ovat erittäin suunnittelusuuntautuneita, lahjakkaita ja kovia. työskentelee.

Palkkasin kirjaani kuvittajan, joka pakeni Ukrainasta sodan alussa ja muutti Italiaan. Myös ensimmäinen suunnittelijani, joka loi suuren osan suunnittelusta ja inspiraatiosta yleisbrändilleni, oli myös Ukrainasta ja asuu nyt New Yorkissa, vain 45 minuutin päässä. On hämmästyttävää, kuinka pieni maailma se on ja kuinka nopeasti voit saada yhteyden kykyihin kaikkialta maailmasta.

Verkkokaupan tukiryhmäni on myös tärkeä työkalu minulle. Liityin pieneen verkostoitumisryhmään, jossa on kahdeksan naisen omistamaa verkkokauppabrändiä, joiden myynti on +1 miljoonaa dollaria.

Kokoonnumme Zoomissa kerran kuukaudessa ja jaamme resursseja ja havaintoja, kuten sovelluksia, varainhankintaideoita, toimistoja ja freelancereita. Siitä on ollut paljon hyötyä moraalisen tuen näkökulmasta, mutta myös neuvojen ja uusien näkemysten vuoksi liiketoimintamme eteenpäin viemiseksi.

Hänen suurin haasteensa

Suurin haaste on ollut koulutus ja kaistanleveyden löytäminen yrittäjänä. Koska olen luomassa uutta kategoriaa ensimmäisenä vauvahierontalaitteena, vie aikaa kouluttaa vanhemmat paitsi vauvan hieronnan tärkeydestä, myös opettaa heille, miksi Kahlmi-vauvojen hierontalaite on niin hyödyllinen.

Vaikka et tarvitse Kahlmia vauvasi tai lapsesi hierontaan, se auttaa monella tapaa, sillä värähtelyt rauhoittavat lapsia välittömästi ja poistavat vanhempien huolen vauvahieronnan oppimisesta.

Kahlmilla ne voivat alkaa rauhoittamaan vauvaa välittömästi ilman oppimiskäyrää. Ja auttaa niin paljon ruuhkien, kaasujen ja hampaiden syntymiseen tavalla, jota tavallinen hieronta ei pysty. Toinen ei ole parempi kuin toinen, mutta niiden on tarkoitus toimia rinnakkain tarjotakseen erilaisia ​​aistikokemuksia. Se toimii myös muistutuksena päivittäisestä hieronnasta, koska hieronnan hyödyt ovat kumulatiivisia ja yhdistettäviä, kun sitä harjoitetaan jatkuvasti.

Riittävän ajan löytäminen töihin on ollut erittäin haastavaa. Nopeasti kasvavana D2C-kuluttajabrändinä jokapäiväiselle työvuorelle ei todellakaan ole loppua.

Haluat olla kaikkialla ja tehdä kaiken kerralla, mutta perheen kasvattaminen, kotitalouden hoitaminen ja sosiaalisen elämän ylläpitäminen ovat niin tärkeitä kestävän yrityksen luomiselle, jonka kanssa voit kasvaa sen sijaan, että annat itsesi loppuun palaa. Joten yritän keskittyä vain isoihin tehtäviin joka päivä.

Ja vaikka olenkin kärsimätön nopeamman kasvun suhteen, olen oppinut hidastamaan ja olemaan filosofisempi koko prosessin suhteen, enkä ajaa itseäni räjähdysmäisesti yrittäessäni saavuttaa kuvitteellisen maaliviivan.

Olen huomannut, että perustajat miettivät aina irtautumisstrategiaansa ja vaikka on tärkeää irtautua oikeaan aikaan, on tärkeää antaa yrityksen kehittyä ja kasvaa myös orgaanisesti.

Tavoitteisiini yritykselle voi kuulua lopulta myynti, mutta sen pitäisi olla oikealle strategiselle ostajalle. En etsi nopeaa ulospääsyä.

Joskus on järkevää luopua tai myydä tarpeiden ja lisätuen ja resurssien tarpeen vuoksi, mutta pitkän tähtäimen tavoitteeni on rakentaa Kahlmista täysimittainen brändi, jossa on monia erilaisia ​​hyvinvointituotteita ja sisältötarjontaa sekä ylläpitää. luova ruorini brändin perustajana ja ajatusjohtajana.

Elinan suurin saavutus

Rehellisesti sanottuna tärkein saavutukseni on se, että olen tarpeeksi rohkea riskeeraan egoni, rahani, järkeni ja aikani ideaan ja katson sen kukoistamista ja siivet saamista. Se on todella kuin lapsia.

Kun tuot uuden idean maailmaan, ei todellakaan ole suunnitelmaa. Taistelin pitkään, kun päätin käynnistääkö yrityksen vai en, ja pelkäsin, etteivät ihmiset rakastaisi sitä yhtä paljon kuin minä, mutta saan päivittäin kirjeitä, jotka antavat minulle luottamusta siihen, etten yritä vain markkinoida. toinen tuote, jota kukaan ei tarvitse, mutta joka todella vaikuttaa.

Sain äskettäin eräältä äidiltäni erään kirjeen, joka sai minut kyyneliin. Hän kertoi minulle, että hänen pojallaan Ryderillä oli aivohalvaus syntyessään ja hän oli käynyt läpi kaikenlaisia ​​hoitoja auttaakseen häntä pääsemään umpeen.

Ensimmäistä kertaa hän käytti oikeaa kättään poimimaan jotain, kun hän kurkotti Kahlmi-hierontalaitteeseen ja tarttui siihen. Hän oli niin iloinen ja puhuimme puhelimessa ja itkimme molemmat. Loppujen lopuksi juuri ne hetket tekevät tästä hullusta matkasta arvokkaan.

Olen myös ylpeä saadessani ensimmäisen patenttini ja kasvattaa sosiaalista mediaani niin monille seuraajille niin nopeasti.

Mitä hän toivoo, että hän tiesi aloittaessaan

Toivon, että olisin tiennyt, että kaikki kestää 3 kertaa niin kauan kuin luulet ja maksaa kaksi kertaa niin paljon.

Olen myös ollut varovainen kulutuksen kanssa, mutta luultavasti käytin alussa vähän liikaa tuotekehitykseen.

Hänen neuvonsa muille yrittäjille

Sanoisin, että mitä tahansa teetkin, varmista, että erotut jollain merkittävällä tavalla. Liian monet äänet tekevät vain sen, mitä muut tekevät.

Ole ainutlaatuinen ja löydä jotain aidosti itseäsi ja mistä olet intohimoinen, koska vietät monta tuntia yrityksellesi ja tarvitset intohimoa kuljettaaksesi sinut läpi.

Lisäksi markkinointi on jokaisen yrityksen sydän ja sielu. Jos et osaa markkinoida, opi nopeasti, äläkä koskaan odota, että voit palkata jonkun kasvattamaan yritystä puolestasi.

Lisäksi markkinointi on jokaisen yrityksen sydän ja sielu. Jos et osaa markkinoida, opi nopeasti, äläkä koskaan odota, että voit palkata jonkun kasvattamaan yritystä puolestasi.

Tee omaa asiakaspalveluasi, soita asiakkaillesi ja käytä omaa sosiaalista mediaasi.

Tästä saamasi oppiminen on todella korvaamatonta ja ohjaa niin paljon kasvustrategiaasi.