Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka “epäviralliset” lomat voivat vahvistaa brändiäsi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka “epäviralliset” lomat voivat vahvistaa brändiäsi

Lähes joka päivä on erityinen tilaisuus juhlia yleisösi kanssa sosiaalisessa mediassa ja sen ulkopuolella.

Epäviralliset lomat ovat hauska ja luova tapa pitää yhteyttä seuraajiisi yhteisten kiinnostuksen kohteiden vuoksi sekä verkossa että offline-tilassa.

Epäviralliset juhlapyhät antavat kuluttajille uuden syyn juhlia elämää, olla typerä ja nauttia prosessista. Brändeille ne tarjoavat mahdollisuuden lisätä sitoutumista ja rakentaa positiivista brändikuvaa osallistumalla juhliin.

Hyödyntämällä epävirallisia sosiaalisen median lomajuhlia ja ymmärtämällä niitä ympärillä olevia verkkokeskusteluja, brändit voivat rakentaa merkityksellisiä yhteyksiä yleisöönsä, jotka ulottuvat perinteisen tapahtumamallin ulkopuolelle.

Kuinka brändit voivat hyödyntää epävirallisia lomapäiviä parantaakseen tuotekuvaa ja sitoutumista?

Otetaan esimerkiksi munkit.

Donitsit sosiaalisessa mediassa

Ihmiset rakastavat munkkejaan. Tarvitsetko todisteita? Statista ennustaa, että munkkien maailmanlaajuinen tuotto nousee 55 miljardiin dollariin vuonna 2024, mikä on hyppy vuoden 2022 50,79 miljardista dollarista.

Käytimme Brandwatch Consumer Researchia analysoidaksemme munkkikeskusteluja sosiaalisessa mediassa viimeisen viiden vuoden aikana.

Kuten kaaviosta näkyy, sekä munkkeihin liittyvät keskustelut että keskusteluun osallistuvien ainutlaatuisten kirjoittajien määrä ovat kasvaneet vuodesta 2018.

Kun tarkastellaan tunneluokiteltuja mainintoja, ilo oli ylivoimaisesti suosituin tunne munkkeihin liittyvissä keskusteluissa sosiaalisessa mediassa. Näyttää siltä, ​​että munkit tuovat ihmisille iloa.

Visualisoimme keskusteluissa suosituimmat sanat ja lauseet, joissa mainittiin munkkeja ja makuja tai täytteitä aihepilven avulla.

Tässä pilvessä näemme, minkätyyppisiä makuja ja ainesosia ihmiset mainitsivat eniten munkkeihin liittyvissä keskusteluissa.

Suosituimmat maut

Järjestimme maut ja ainesosat sen perusteella, kuinka monta kertaa kukin avainsana esiintyi keskusteluissa 1.1.–31.12.2022.

On mahdotonta ohittaa 5125 %:n lisäys sitruunamakuisten munkkien mainitsemisessa tietyllä ajanjaksolla. Tarkastelimme, miksi maininnat lisääntyivät niin paljon, ja huomasimme, että kuva Jung Kookista, joka kokeili sitruunamakuista munkkia vuonna 2020, nousi uudelleen esiin tammikuussa 2022, mikä sai aikaan valtavan keskustelupiikin.

🔥 Empfohlen:  Elon Musk uhkaa haastaa Microsoftin oikeuteen tekoälykoulutuksesta

Dataa tarkasteltaessa on vaikea olla huomaamatta BTS:n vaikutusta kuluttajiin ja heidän mieltymyksiinsä.

Paikallinen vegasilainen leipomo näki tilaisuuden ja loi erityisen BTS-munkin ennen yhtyeen Las Vegasin konserttia.

Katsotaanpa donitsikeskustelua epävirallisen loman linssin läpi: kansallisen donitsipäivän.

Kansallinen donitsipäivä: keskustelun hajoaminen

Tarkastelimme kansalliseen donitsipäivään liittyviä online-mainoksia tammikuusta 2013 lähtien.

Kun donitsikeskustelu saavutti huippunsa vuonna 2015, brändit ja sosiaalisen median henkilöt käyttivät aktiivisesti kansallista donitsipäivää ollakseen yhteydessä seuraajiinsa ja mainostaakseen tuotteitaan. Nämä kolme viestiä tuottivat eniten uudelleentwiittauksia, mikä aiheutti suurimman keskustelupiikin viimeisen 10 vuoden aikana.

Näissä twiiteissä suosittu kuntovalmentaja Jen Selter käyttää donitsikellukea, jossa on sanaleikki: “D🍩Pähkinä tuomitse minua.” Toinen twiitti on NASA:lta, joka käytti lomateemaa kertoakseen uutisen havaitsemisesta donitsinmuotoisen pilven, jossa on musta aukko. Ja viimeinen twiitti on Benefit Cosmeticsilta, joka järjesti meikkiarvontaan ja käytti Krispy Kreme -munkkeja kehystääkseen promootiotuotteita.

Vaikka kansallisen donitsipäivän verkkokeskustelu väheni vuosien 2015 ja 2020 välillä, aktiviteetti näyttää asteittain lisääntyneen viime aikoina.

Mitkä brändit liittyivät #NationalDonutDay-keskusteluun vuonna 2022?

Merkkiosuus keskustelusta

Kun tarkastellaan organisaatioiden suodattamia tietoja, nämä seitsemän brändiä keräsivät eniten mainoksia kansallisesta donitsipäivästä käydyissä keskusteluissa.

  • Krispy Kreme
  • Pelastusarmeija
  • Dunkin donuts
  • Elämäntapa
  • IKEA
  • Pepsi
  • Safeway

Krispy Kreme johti keskustelua 1,4 000 brändimaininnolla, jota seurasi Pelastusarmeija 907 brändimaininnolla.

Miten nämä merkit tekivät sen?

1. Ilmaista tavaraa

Kaikki rakastavat munkkeja, mutta ilmainen munkki kuulostaa vielä paremmalta. Juhlapäivänä sosiaalisessa mediassa levisi uutinen useista ilmaisia ​​herkkuja jakavista yrityksistä, mikä herätti vilinää ja keräsi innostuneiden kuluttajien reaktioita.

2. Tarinankerronta

Tarinankerronta markkinoinnissa voi syventää brändi-yleisöyhteyksiä ja pitää brändit mielessä.

3. Tarjoa arvoa tuotteesi tai palvelusi lisäksi

Kansallisen donitsipäivän kunniaksi Lifeway jakoi terveellisen smoothie-reseptin, jonka ainesosana oli yksi sen tuotteista. Tykkäysten ja jakojen lisäksi postaus merkittiin myös kuusi kertaa kirjanmerkkeihin. Ei huono twiitti kefiristä!

🔥 Empfohlen:  Kuinka 3 suurta brändiä määritteli toimialansa uudelleen

Kolme tapaa, joilla brändit voivat käyttää dataa ollakseen yhteydessä kuluttajiin

1. Brändin näkyminen

Tiedätkö todella kuinka brändisi menestyy verkossa? Emme puhu vain turhamaisuusmittareista, kuten jaoista ja tykkäyksistä.

Käytimme Brandwatchin Image Insightsia analysoimaan brändilogoja ja niiden suorituskykyä sosiaalisessa mediassa kansalliseen donitsipäivään liittyvissä keskusteluissa.

Harkitse esimerkkinä tätä amerikkalaisen näyttelijän Verne Troyerin vuoden 2017 viestiä. Kuvassa hänellä on yllään Niken verkkarit, jotka luovat Niken sitoutumista ja brändin näkyvyyttä tähän päivään asti.

Tämä viesti oli 15 parhaan kattavuuden joukossa kansalliseen donitsipäivään liittyvissä keskusteluissa viimeisen 10 vuoden aikana (1.1.2013–31.12.2022).

Tässä kuvassa näemme Marc Márquez Alentàn, Grand Prix -moottoripyöräilyn mestarin, nappaamassa voiton pureman donitsista.

Red Bull ja useat muut kuvassa näkyvät merkit voisivat saada kaiken irti #NationalDonutDay-keskustelusta liittymällä ketjuun ja osallistumalla siihen.

Pitämällä silmällä brändilogon suorituskykyä, brändit voivat seurata tarkasti, milloin mahdollisuus sitoutumiseen tulee, varsinkin kun julkaisun tunnelma on erittäin positiivinen.

2. Seuraa ja maksimoi merkitsemättömien mainintojen mahdollisuudet

Tietojen laatu voi vaikuttaa päätöksentekoon organisaatiossa, ja merkitsemättömät maininnat muodostavat usein merkittävän osan keskustelusta, jota verkkobrändien ei pitäisi jättää huomiotta.

3. Tee siitä ainutlaatuinen tai tee siitä peli

Yksinoikeus voi luoda kuluttajien keskuudessa toivottavuuden ja kiireellisyyden tunteen, mikä saa heidät tuntemaan itsensä erityiseksi. Pelielementin lisääminen voi entisestään parantaa sitoutumista ja nautintoa.

Jatkuva sosiaalisen median lomien hyödyntäminen voi merkittävästi lisätä brändin sitoutumista – jopa ilman mainoskulujen lisäämistä.

Ottaa mukaan

Epäviralliset tai niin sanotut sosiaalisen median lomat tarjoavat brändeille mahdollisuuden saada paremmin yhteyttä yleisöönsä ja luoda bränditietoisuutta.

Napauttamalla trendikkäitä ja suosittuja aiheita, kuten National Donut Day, brändit voivat luoda relevanttia ja mukaansatempaavaa sisältöä, joka resonoi kohdeyleisönsä kanssa ja herättää vilinää sekä sosiaalisessa mediassa että sen ulkopuolella.

🔥 Empfohlen:  FC Barcelona ja Plastiks lanseeraavat kestävään kehitykseen tähtäävän NFT-kokoelman

Sosiaaliset kuunteluratkaisut, kuten Brandwatch Consumer Research, voivat auttaa brändejä pysymään relevanttien trendien ja keskustelujen kärjessä ja tunnistamaan mahdollisuuksia yleisön sitouttamiseen.

Seuraamalla kuhunkin juhlaan liittyviä mainintoja ja hashtageja brändit voivat saada käsityksen yleisönsä kiinnostuksen kohteista, mieltymyksistä ja käyttäytymisestä ja kehittää datapohjaisia ​​sisältöstrategioita, jotka vastaavat näitä mieltymyksiä ja kiinnostuksen kohteita.

Table of Contents