Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka erottua haussa ja johtajuudessa: Schema Appin toimitusjohtajan neuvoja

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka erottua haussa ja johtajuudessa: Schema Appin toimitusjohtajan neuvoja

Mitä hakutulosten kärkeen nouseminen ja näkyvyyden säilyttäminen vaatii?

Martha van Berkel, yksi perustajista ja toimitusjohtaja Schema Appantoi selkeän vastauksen SEJ-podcast-jaksossa Loren Bakerin kanssa: “Sinun on käännettävä sisältösi hakukoneiden kielelle.”

Ja se kieli on schema.org. Kun lisäät tämän sivustollesi, hakukoneiden on helpompi ymmärtää sisältöäsi.

Mutta uuden kielen oppiminen voi olla pelottavaa, puhumattakaan skeeman merkinnöistä.

Siksi Martha ja hänen miehensä Mark van Berkel käynnistivät Schema Appin: työkalun, joka poistaa strukturoidun datan monimutkaisuuden ja auttaa kaikenkokoisia organisaatioita jäsentämään sisältöään strategisesti.

Tässä Q&A-tyylisessä haastattelussa Martha kertoo skeemamerkintöjen etuja yrityksille, Schema Appin ideasta ja tehokkaasta johtamiskokemuksestaan.

SEO:n aloittaminen

Mikä johti sinut hakukoneoptimoijan uralle?

Martha van Berkel: ”Valmistuttuani tekniikasta ja matematiikasta aloitin urani Ciscossa Kaliforniassa.

Kun kulkisin siellä urani läpi, siirryin teknisestä tuesta ja projektinhallinnasta uuden organisaation ja tuotehallinnan perustamiseen ja sitten Ciscon maailmanlaajuisen tukisivuston tuotehallintaryhmän johtamiseen.

Minulle tutustuttiin hakukoneoptimointiin, kun huomasimme, että asiakkaat käyttävät Googlea navigoidakseen sivustollamme ja löytääkseen tärkeitä tukiasiakirjoja ja -resursseja.

Sisäisesti olimme järkyttyneitä siitä, että kukaan ei käyttänyt paikan päällä olevaa hakuamme!

Yrittäjänä ensimmäinen tuotteemme oli auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä hallitsemaan verkkoläsnäoloaan.

Tuotteen rakentamisen ja palvelujen tarjoamisen aikana minun piti oppia kaikki SEO:n ydinelementit.

Vuonna 2015 päätimme, että intohimomme on semanttisen hakumarkkinoinnin ja strukturoidun datan alalla, ja sitten ryhdyimme jälleen asiantuntijaksi strukturoidun datan tekemisessä ja sen jälkeen mittakaavassa.

Rakastan Schema Appin työskentelyä strukturoidun datan tekemisessä laajassa mittakaavassa, joka sisältää paljon teknistä oppimistani ja muutosjohtamiskokemustani Cisco-työskentelyn varhaisista päivistäni.

Matka Schema-sovelluksella

Schema-sovellus on kasvanut niin paljon. Millainen prosessi on ollut tiimillesi?

MvB: “Olen niin ylpeä Schema App -tiimistä. Olemme kulkeneet pitkän tien vuodesta 2015 lähtien, jolloin lanseerasimme ensimmäisen kerran Schema Appin ja aloitimme matkan skaalautuvaan, edistyneeseen skeeman merkintään.

🔥 Empfohlen:  Kuinka monta listaa minulla pitäisi olla Etsyssä? [Magic Number!]

Meillä on nyt tiimi eri puolilla Kanadaa, ja teemme yhteistyötä mahdollistaaksemme skaalautuvan kokonaisvaltaisen yritysskeeman merkintäratkaisumme asiantuntevalla tuella ja mitattavissa olevilla tuloksilla.

Matka on ollut mielenkiintoinen. Joulukuussa 2019 olin vakuuttunut, että vuosi 2020 oli vuosi, jolloin skeeman merkintä osuisi viiteen tärkeimpään SEO-strategiaan! Olemme nähneet jatkuvan kasvun sen jälkeen.

Tarkoituksenamme on rakentaa mielekkäitä yhteyksiä – datassa ja myös asiakkaidemme ja yrityksenä. Elimme tätä tarkoitusta yhdessä toimistossamme ja olemme nyt kehittyneet joustavaksi ensimmäiseksi kulttuuriksi, jossa rakennamme mielekkäitä yhteyksiä kaikkialla, missä työskentelemme.”

Mikä on suosikkiominaisuussi Schema-sovelluksessa ja miksi?

MvB: “Rakastan Highlighteriamme! Miksi? Koska sen avulla voit tyylikkäästi tehdä monimutkaisia ​​sisäkkäisiä merkintöjä mittakaavassa ilman koodia.

Ja kun sivun sisältö muuttuu, se optimoi uuden sisällön dynaamisesti! Pöh! Kaavion merkintä mittakaavassa ilman koodin kirjoittamista.

Henkilönä, joka on kirjoittanut JSON-LD:n, tuottanut sen sivu sivulta ja kohdannut haasteita tehdä jotain mittakaavassa Ciscon kaltaisessa organisaatiossa, minusta tuntuu, että Highlighter on täydellinen sekoitus hienostuneisuutta ja skaalautuvuutta.

Millaisena näet Schema-sovelluksen kehittyvän tulevaisuudessa SEO-alan viimeaikaisten muutosten tahdissa (algoritmimuutokset, puhehaku, suuri eroaminen)? Miten tämä vahvistaa yrittäjiä?

MvB: ”Ketteryys ja ROI ovat kaksi keskeistä arvoa, joita tarjoamme yritysasiakkaillemme – ketteryys muuttaa/päivittää/vastata muutosten yhteydessä.

Olemme rakentaneet ratkaisumme ja asiantuntijatukemme voidaksemme työskennellä asiakkaiden kanssa valmistautuaksemme näihin muutoksiin ja vastataksemme niihin.

Esimerkiksi tarkastelemme usein erityyppisiä rich-tuloksia, jotta ne olisivat monimuotoisia, jos niistä tulee epävakaa.

Voimme myös päivittää rich-tuloksen määrityksiä, jos huomaamme, että toinen toimii paremmin kuin muut.

Mitä tulee suureen eroon ja taantuman vuoteen, keskityn strukturoidun datan ROI:n näyttämiseen asiakkaillemme. Olemme rakentaneet Schema Performance Analyticsin työkaluihimme näyttääksemme tulokset asiakkaillemme.

Schema-sovelluksessa keskityn toimitusjohtajana sellaisen ympäristön luomiseen, jossa tiimini voi menestyä niin, että heidät kannustetaan tulemaan töihin, jatkuvasti oppimaan ja näkemään arvon, jonka ne tuovat asiakkaillemme.

Tämä tarkoittaa, että jatkamme investoimista joustavaan ensisijaiseen käytäntöömme, semanttiseen teknologiaan ja merkityksellisten yhteyksien rakentamisen kulttuuriin.

🔥 Empfohlen:  Kuinka nopeat käteislainat auttavat sinua?

Yritykset, jotka voivat luoda organisaatioita, joissa ihmiset menestyvät, eivät vain saa palkintoja erittäin motivoituneelta tiimiltä, ​​vaan ne ovat myös tuottavampia, ja se näkyy heidän vuorovaikutuksessaan asiakkaidensa kanssa.

On jännittävää aikaa johtaa tiimiä ja pystyä luomaan työpaikka, joka on sekä ystävällinen että kunnioittava ja tuottaa uskomattomia tuloksia.”

Skaalauskaavio yrityksille

Mikä on mielestäsi aliarvostetuin yrityksen SEO-taktiikka nykyään?

MvB: ”Olen järkyttynyt siitä, kuinka harvat yritykset ovat ottaneet käyttöön strukturoitua dataa. Miksi? Koska se on hakukoneoptimoinnin osa-alue, jolla voit hallita, miten tulokset näkyvät ja kuinka ohjaat asiakkaasi verkkosivustollesi SERP:stä.

Koska olen kasvanut yrityksessä, ymmärrän myös, miksi se on vaikeaa: IT-resurssien puute, liian monet prioriteetit hukuttaa SEO-tiimin tai valtava ponnistelu saada se tehtyä mittakaavassa koko sivuston/liiketoimintayksiköiden/sidosryhmien välillä jne.

Juuri nämä kovat haasteet (jotka elin ja hengitin Ciscossa) saavat minut rakastamaan työtäni Schema Appissa. Rakensimme sen ratkaisemaan nämä ongelmat ja keskittymään hakukoneoptimoijien tuloksiin, jotka viime kädessä tuovat heille iloa.”

Miten koneoppiminen ja tekoäly ovat muuttaneet orgaanista hakua, ja miten yritysten tulisi räätälöidä lähestymistapaansa eteenpäin?

MvB: “Oli mielenkiintoista kuulla”Hae off the Record: Structured Data podcast kuinka Google käyttää koneoppimista kyselyjen ymmärtämiseen ja hyödyntää sitten strukturoitua dataa parantaakseen tai vahvistaakseen havaintojaan.

Joten he käyttävät koneoppimista parantaakseen tuloksia ja siten hakukokemusta. Tämä sopii erinomaisesti orgaaniselle haulle, sillä kyselyistä tulee tarkempia ja ajankohtaisempia, jolloin yrityksen on omaksuttava kirurgisempi lähestymistapa sisältöstrategiaansa ja luodaan hyvin erityistä sisältöä tietylle yleisölle.

Schema Appissa näemme koneoppimisen mahdollisuuden tehdä strukturoidun datan käyttöönotosta helpompaa (ja automatisoidumpaa). Jos voimme käyttää ML:ää ehdottamaan schema.org-tyyppejä ja/tai avainominaisuuksia, voimme nopeuttaa käyttöönottoa.

Tarjolla on myös mielenkiintoinen mahdollisuus käyttää koneoppimista ja tekoälyä näkemyksissä siitä, mikä sisältö tuottaa tuloksia.

Miksi yritys välittää? No, jos saamme käsityksen siitä, mikä sisältö toimii kenelle, kyseisen sisältöstrategian toteuttaminen on helpompaa ja hedelmällisempää.

Olen myös kiinnostunut siitä, kuinka semantiikka tulee olemaan roolinsa paitsi orgaanisessa haussa myös siitä, kuinka markkinointi hyödyntää dataa päätöksenteossa.

🔥 Empfohlen:  Black Spot iPhone-kamerassa? Katso KORJAAMINEN [Solved]

Kun strukturoit tiedot oikein, rakennat semanttisen graafin, jossa on merkityksellisiä yhteyksiä. Semanttinen graafi näyttää kuinka entiteetit ja tiedot liittyvät toisiinsa ja niihin liittyvät ominaisuudet.

Näitä kaavioita voidaan käyttää uudelleen kontekstin tuomiseen muihin tietoihin, kunhan on olemassa jaettu ominaisuus.

Olemme tutkineet, kuinka voit käyttää Schema App -sovelluksella tuottamaamme kaaviota uudelleen tuodaksesi verkkoaiheen tiedot personointiin, sisältöalustoille ja muuhun.

Schema App on rakennettu semanttiselle tekniikalle, joten kun teemme kaaviomerkintöjä, luomme nämä tehokkaat kaaviot.”

Loppuajattelua

Mitä neuvoja sinulla on naispuolisille SEO-ammattilaisille, jotka pyrkivät johtamaan miesvaltaisella teknologia-alalla?

MvB: “Naisten hakukoneoptimoijille kehotan teitä tekemään kaksi asiaa: oppia tuntemaan, missä olet mahtava, ja etsimään mentori.

Ota ensin selvää, missä olet todella hyvä. Tämä vaatii kovaa työtä ja itsetutkiskelua. Tutki, mistä löydät virtauksen tai minkä tyyppistä työtä haluat tehdä.

Kun olet saavuttanut sen, nojaudu siihen ja tutki johtajaroolia, joka hyödyntää tätä mahtavaa taitoa tai lahjakkuutta.

Esimerkiksi yksi supervoimistani on saada ihmiset innostumaan uudesta konseptista tai ideasta.

Joten kun minulla oli tilaisuus esitellä ja rakentaa organisaatiota Ciscossa, pidin siitä, ja se antoi minulle näkyvyyttä, jota tarvitsin päästäkseni seuraavaan johtotehtävääni.

Toiseksi, etsi mentori. Tämän mentorin tulisi olla joku, joka näkee potentiaalisi ja on myös valmis valmentamaan sinua kasvaessasi.

Yksikään urheilija ei unelmoisi päästä urheilun korkeimmalle tasolle ilman valmentajaa, joten miksi tekisit jotain erilaista liiketoiminnassa?

Ihannetapauksessa tämä mentori on myös vaikuttaja organisaatiossasi tai toimialallasi. Sitten he voivat valmentaa sinua, oppia tuntemaan sinut ohjatessaan sinua ja sitten avata ovia kasvaessasi.

Jotta nämä molemmat toimisivat, sinun on tehtävä kovaa itsetutkiskelutyötä ja sitten oltava kasvuajattelussa oppiaksesi kaikista hyvistä ja huonoista kokemuksista.

Lisää resursseja: