Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka esitellä yrityksesi Instagramissa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka esitellä yrityksesi Instagramissa

Ennen kuin esittelet yrityksesi Instagramissa, sinun on otettava huomioon muutama seikka ennen asioiden käynnistämistä. Kuten mikä tahansa hyvä liiketoimintasuunnitelma, perustan luominen ja valmiustoimenpiteiden tarkistaminen on aina hyvä idea.

Instagram for Business toimii dynaamisessa ja erittäin kilpaillussa tilassa, jossa monet eri yritykset ja brändit kilpailevat osastaan ​​Instagram-yleisöpiirakkaa. Jotkut yritykset menestyvät sivustolla heti alusta alkaen, kun taas toiset kamppailevat saavuttaakseen yleisönsä, ja jotkut epäonnistuvat kokonaan, mikä tuhlaa aikaa ja arvokkaita resursseja prosessiin.

Joten ennen kuin aloitat, katsotaanpa joitain elementtejä ja kysymyksiä, joita sinun tulee harkita esitelläksesi yrityksesi Instagramissa.

Tarkoitus ja strategia – Miksi olet menossa Instagramiin ja miten aiot toimia?

Haluatko päästä uusille markkinoille, lisätä myyntiä tai vihdoin avata Instagram-yritysprofiilin? Strategian määrittäminen alkaa ymmärtämällä, miksi siirrät yrityksen Instagramiin, ja sitten kehittämällä lähestymistapaa siihen, miten aiot tehdä sen. Ajattele asioita, kuten bloggaamistasi Instagram-tavoitteissa ja muita elementtejä, kuten sinun kaupallistamisstrategia. Sitten kun sinulla on suunnitelma, voit aloittaa sen toteuttamisen.

Resurssit ja aika – Kuka hallinnoi Instagram-profiiliasi ja kuinka paljon se kaikki maksaa?

Näihin kysymyksiin vastaaminen on elintärkeää menestyäksesi Instagramissa ja auttaa sinua toteuttamaan yrityksesi esittelyn tehokkaasti. Sinun on ymmärrettävä yrityksesi Instagram-tilin hallintaan tarvittavat resurssit ja näkemys siitä, kuinka paljon nämä asiat sinulle maksavat. Hyviä uutisia kuitenkin – Instagram-yritysprofiilin luominen on ilmaista!

Riippuen siitä, kuinka aktiiviseksi aiot tilisi olevan, saatat joutua harkitsemaan maksamista ammattimaisesti suunnitellusta ja muokatusta sisällöstä tai sosiaalisen median johtajalta, joka hallitsee asiakkaiden sitoutumista. Älä kuitenkaan unohda näitä työkaluja. Canva on loistava graafisen suunnittelun työkalu jonka avulla voit luoda upeita viestejä helposti.

Sitoutuminen ja yleisö – Kenelle viestisi kohdistetaan ja miten sitoudut heihin?

Sitoutuminen auttaa sinua muokkaamaan brändikuvaasi alustalla ja kasvattamaan yleisöäsi massiivisesti. Ennen kuin esittelet yrityksesi Instagramissa, sinun pitäisi jo olla kehittänyt kattavan ymmärryksen yleisöstäsi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka saada aluetunnus alueittain & Maakoodi Magento 2:ssa

Jos haluat, että oikeat ihmiset näkevät viestisi Instagramissa, sinun on tiedettävä, mitä he etsivät ja miten he löytävät sen. Kun sinulla on nämä tiedot, voit alkaa kehittää sisältöä erityisesti heille.

Lähetystiheys ja -aikataulu – Kuinka paljon sisältöä aiot julkaista ja miltä se näyttää?

Ensivaikutelma on tärkeä, ja vain muutamassa viikossa yrityksesi on kehittänyt oman ilmeen ja tuntuman brändin Instagram-yritysprofiilin ympärille. Ensin sinun pitäisi perustaa kuinka usein aiot julkaista alustalla. Jotkut yritykset julkaisevat viestejä päivittäin, kun taas toiset epäsäännöllisesti tai kerran tai kahdesti viikossa. Muista, että yrityksesi esittelyn oppiminen Instagramissa on iteratiivinen prosessi, joten älä huoli, jos teet sen väärin ensimmäisellä kerralla.

Ihanteellista kaavaa ei ole, ja lähettämäsi sisällön tyypistä riippuen, kuinka usein teet sen, riippuu todellakin sinusta. Tämän jälkeen sinun on laadittava aikataulu sisällön suunnittelijan avulla, jotta viestisi ilmestyvät alustalle. Mikään ei vahingoita Instagram-profiilin seuraajakasvua enemmän kuin pitkiä “radiohiljaisuuden” jaksoja ilman, että julkaisuja julkaistaan ​​viikkoihin tai kuukausiin kerrallaan.

Sisältötyyppi ja kuvatekstit – Millaista sisältöä ja tekstityksiä aiot julkaista?

Visuaalinen sisältö on leipääsi Instagramissa, mutta niin on myös kirjoitettu tyyppi – kuvatekstit. Sinun on selvitettävä, millaista sisältöä julkaiset Instagram for Business -profiilissasi, sekä siihen liittyvät tekstitykset. Vaikka Instagram aloitti valokuvien jakosovelluksena, alusta on laajentunut sallimaan käyttäjien lähettää lyhyitä videoita ja interaktiivisia julkaisuja, kuten Reels and Stories, tavallisten valokuvien ja kuvien rinnalle.

Kuvatekstien avulla voit lisätä linkkejä kauppaasi tai verkkosivustollesi, lisätä yksityiskohtaisia ​​kuvauksia ja sisällyttää hashtageja SEO-tarkoituksiin. Ne ovat yhtä tärkeitä kuin visuaalinen sisältösi, joten kiinnitä erityistä huomiota strategisiin liiketoimintatavoitteisiisi, kun käytät niitä kuvaamaan liiketoimintatavoitteitasi, arvojasi ja bränditavoitteitasi.

Tavoitteet ja seuranta – Mitkä ovat liiketoimintatavoitteesi Instagramissa ja miten mittaat menestystäsi?

Ei ole mitään järkeä esitellä yritystäsi Instagramissa, jos sinulla ei ole selkeää syytä tehdä niin. Liikenteen lisäämisestä myynnin kasvattamiseen realististen tavoitteiden asettaminen ja edistymisen seuraaminen on elintärkeää varmistaaksesi, että Instagramissa tekemäsi ponnistelut eivät mene hukkaan.

🔥 Empfohlen:  Kasvata dropshipping-liiketoimintaasi Instagramin kautta | Kuinka käyttää Instagramia dropshippingiin

Ajattele analytiikkatyökaluja, joita tarvitset edistymisen mittaamiseen ja varasuunnitelman laatimiseen, jos asiat eivät mene hyvin. Edistymisesi seuraaminen Instagramissa on usein huomiotta jäänyt avainelementti, joka antaa sinulle tärkeitä tietoja Instagram-yritysprofiilisi terveydentilasta.