Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka estää muita bloggaajia varastamasta sisältöäsi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka estää muita bloggaajia varastamasta sisältöäsi

Ensinnäkin, kun selvität, kuinka estää muita bloggaajia varastamasta sisältöäsi, sinun on määritettävä, onko blogisi sisältö jo varastettu, ja jos on, mikä sisältö on joutunut varkauden uhriksi. Sinun on myös ymmärrettävä, missä se julkaistaan ​​ja mitä varkaat tekevät sillä. Tässä on joitain vaiheita, joilla voit perustaa online-varhaisvaroitus- ja -havaitsemisjärjestelmän, joka ilmoittaa sinulle, jos sisältösi varastetaan tai käytetään ilman lupaasi.

Google-hälytykset

Google-hälytykset on loistava työkalu varoitusjärjestelmän luomiseen, joka ilmoittaa sinulle, jos sisältöäsi käytetään. Voit määrittää hälytyksiä ilmoittamaan sinulle aina, kun joku muu käyttää verkkosivustosi nimeä, URL-osoitetta tai sisältöä.

Luo hälytys syöttämällä osa sisällöstäsi hakua varten. Se ilmoittaa, jos a) sisältösi on jo käytössä ja kuka tai b) hälyttää aina, kun joku julkaisee jotain, joka sisältää luomaasi sisältöä. . Molemmat asennusprosessit ovat melko samanlaisia normaalin Google-hälytyksen asettaminen.

Plagiointitarkistus

On monia ilmaisia ​​ja maksullisia plagiointitarkistus jotka ovat erinomaisia ​​etsimään sisältöäsi verkosta. Nämä työkalut käyttävät hakukoneita tutkimaan ja yhdistämään päällekkäisen sisällön tekstikenttään kirjoittamaasi kopioon.

Työkalut voivat kertoa sinulle, missä tämä sisältö on olemassa ja kuinka paljon sisällöstäsi on käytetty muualla verkossa. Työkalut, kuten Grammarly ja Copyscape, ovat erinomaisia ​​lähtökohtia.

Tee manuaalinen Google-haku

Vaikka manuaaliset haut voivat olla työlästä, ne ovat luultavasti paras tapa karsia sisältöä, jota käytetään ilman tietämääsi tai lupaasi. Google on paras paikka aloittaa, ja voit etsiä varastettua tekstiä ja kuvia etsimällä niitä suoraan.

Kirjoita vain tekstisi hakupalkkiin ja paina Enter metsästääksesi blogisisällön varkauksia. Kuvien kohdalla se on sama – kopioi ja liitä ne hakupalkkiin tai vedä ja pudota nopeasti käänteinen kuvahaku.

Tarkastele linkkejäsi löytääksesi sisäisiä linkkejä, joista tulee ulkoisia linkkejä

Linkkien kattavan tarkastuksen suorittaminen auttaa sinua havaitsemaan “linkkijälkiä”. Tässä joku käyttää linkkigeneraattoria luodakseen uusia linkkejä aiemmin sisäisille linkkeillesi ja luodakseen uusia, joista on hyötyä heille, ei sinulle. Sitten he julkaisevat kopioimasi sisältösi uudelleen, toisinaan ilmoittaen sinut (tosin ilman lupaasi) ja ohjaavat kaikki linkit, toimintakehotukset ja muut painikkeet kohteisiin, joista on hyötyä heille.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tämä IT-yritys rakensi mahtavan Vallihauta Gen AI:ssa

Kuvittele, että kaikki affiliate-linkit ja sisäiset hyperlinkit menevät jollekin muulle, kun he eivät ole tehneet mitään ansaitakseen niitä. Linkkien tarkistaminen osana blogisivustosi tarkastusta auttaa sinua saamaan ne kiinni. Ymmärrätkö nyt, miksi on niin tärkeää ymmärtää, kuinka estää muita bloggaajia varastamasta sisältöäsi?

Palkkaa kauhu

Jos sinulla ei ole aikaa tunnistaa varastettua sisältöäsi, voit ottaa mukaan lihaksen hoitamaan metsästyksen puolestasi. Monet hakuasiantuntijat ja tietoturvaasiantuntijat ovat valmiita työskentelemään freelancerina ja toimimaan “sisällönseuraajina”.

Nämä ammattilaiset ovat poikkeuksellisia tunnistamaan varastettua sisältöä, käyttämällä erikoistyökaluja ja asiantuntemusta valvomaan asioita. Ne eivät kuitenkaan yleensä ole halpoja.