Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka estää WordPress-sivustoasi vuotamasta tuloja mainosten estäjien takia

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka estää WordPress-sivustoasi vuotamasta tuloja mainosten estäjien takia

AdSensen kaltaisen mainosverkostoalustan käyttäminen on yksi parhaista tavoista ansaita rahaa blogistasi. Loppujen lopuksi se kaupallistaa verkkosivustosi toimittamalla .

Tämä tarkoittaa enemmän napsautussuhteita ja rahaa taskussasi.

Ongelmana on, että AdBlock-ohjelmisto on nousussa näinä päivinä, mikä tekee bloggaajien haastavammaksi hankkia tuloja sivuston mainoksista. MarketingLandin mukaan 40 prosenttia amerikkalaisista väittää, että heillä on mainosten esto asennettuna kannettaviin tietokoneisiinsa. Puhumattakaan siitä, että Chrome on valmiiksi pakattu mainosten estoominaisuuksilla vuoden 2018 alusta lähtien.

Sivustosi vierailijat eivät tietenkään ansaitse nähdä roskapostimainoksia sivustossasi. Ja toivottavasti et koskaan halua näyttää roskapostimainoksia ansaitseessasi muutaman taalan. Mutta kun mainosten esto on käytössä, hyvää tarkoittavilla bloggaajilla, kuten sinä, jotka yrittävät ansaita rahaa, on vaikeaa.

Siksi olemme täällä auttamassa.

Tänään näytämme sinulle kuinka taistella mainosten estäjiä pilaamatta käyttökokemusta. Opit myös kuinka tunnistaa ne käyttämällä AdBlock-ohjelmistoa niin sinä voit näyttää yksinkertaisen viestin, jossa heitä kehotetaan poistamaan mainosten esto käytöstä tai sivustosi sallittujen luetteloon.

Loppujen lopuksi mainokset tukevat ilmaista sisältöä, ja ilman mainostuloja (tai vaihtoehtoisia tulonlähteitä) kaikki tämä ilmainen sisältö katoaa.

Mikä on mainosten esto?

Mainosten esto on ilmainen selainlaajennus, joka on suunniteltu suodattamaan sisältöä ja estämään tiettyjä verkkosivun elementtejä, kuten mainoksia, näkymästä verkkosivustoilla.

Toisin sanoen mainosten esto estää käyttäjiä lataamasta ei-toivottuja elementtejä () keskeyttämällä palvelimen ja käyttäjän välisen keskustelun ennen kuin mainos voidaan näyttää.

Mutta mainosten estäjät tekevät paljon enemmän. He myös lopettavat seurantakoodit valvomasta sivuston vierailijoiden käyttäytymistä ja lähettämästä näitä tietoja takaisin verkkosivustolle. Tämä tarkoittaa, että analytiikkasi voi vääristyä, mikä tekee työstäsi paljon vaikeampaa.

Mainosten estäjät voivat vääristää Google Analytics -tietojasi jopa 30-40 %.

Puhumattakaan, on aina mahdollisuus, että ponnahdusikkunoiden osallistumislomakkeesi eivät näy kunnolla () käyttäjän mainosten eston ansiosta.

Mainosblokkerit luotiin parantamaan käyttökokemusta. Koska niin monet Internet-sivustot käyttävät hyväkseen sivustonsa vierailijoita ja toivovat, että he napsauttavat sivustoissaan näkyviä roskapostimainoksia, monet ihmiset haluavat estää kyseisten mainosten näkymisen selaimessaan käyttämällä mainosten estotoimintoa.

🔥 Empfohlen:  On takaisinmaksuaika! Sähköautot tekevät ICE-ajoneuvoille samoin kuin ICE teki hevoskärryille vuosisata sitten

Tämä auttaa suojaamaan käyttäjien verkkosivustoja haittaohjelmien lataamiselta haitallisilta verkkosivustoilta. Se auttaa myös käyttäjiä säästämään tietojaan ja nauttimaan suosikkisivustojensa selaamisesta ilman häiriötekijöitä.

Mutta laillisille bloggaajille, jotka yrittävät ansaita rahaa, mainosten estäjät voivat aiheuttaa joukon ongelmia.

Kuinka taistella mainosten estäjiä vastaan ​​WordPress-sivustollasi pilaamatta käyttökokemusta

WordPress-bloggaajana tiedät, että mainosten estoohjelmisto on, jos yrität ansaita rahaa sivustollasi tai luoda suurempaa sähköpostilistaa osallistumislomakkeilla.

Onneksi WordPress-verkkosivustollasi on useita tapoja torjua mainosten estäjiä pilaamatta käyttökokemusta.

1. Päästä eroon kaikista mainonta- ja markkinointijärjestelmistä

Yksinkertaisin tapa taistella verkkosivustosi mainosten estäjiä vastaan ​​on välttää verkkosivustollasi mitään, mikä mainosten estäjän olisi estettävä.

Toisin sanoen, voit aina vaihtaa täysin mainoksettomaan kokemukseen, kuten Aivopoimintoja tekee:

Sen sijaan, että näyttäisi mainoksia verkkosivustolla, Brain Pickings pyytää lahjoituksia auttaakseen pitämään verkkosivuston mainokset ilmaisina. Tämä voi tietysti vähentää tulojasi, jos luotat vain sivuston vierailijoiden anteliaisiin lahjoituksiin.

2. Pidä kiinni affiliate-markkinoinnista

Jos haluat silti mainostaa verkkosivustollasi ilman, että sinun tarvitsee käsitellä mainosten estäjiä, voit aina pitää kiinni “piilomainoksista” kumppanilinkkien muodossa.

Tuotteiden mainostaminen affiliate-linkkien kautta on loistava tapa ansaita rahaa WordPress-verkkosivustollasi. Ansaitset kuitenkin vain, jos sivuston vierailijat ostavat mainostamasi tuotteen tai palvelun. Tämä voi tehdä tulojen tuottamisesta paljon vaikeampaa.

Palkkiot vaihtelevat markkinaraon mukaan, ja voit valita kumppanialustan, kuten Shareasalen tai CJ.comin, joka sisältää suuren määrän kumppanialustoja, tai etsiä kumppaniohjelmia, joita hallinnoi suoraan mainostettava tuotemerkki.

Tarvitsetko apua aloittamiseen? Lue nämä viestit:

3. Porttisisältö maksumuurin taakse

Maksumuurin asettamisella WordPress-verkkosivustollesi on monia etuja:

  • Toistuvat tulot – Jos keräät paljon seuraajia, jotka ovat valmiita maksamaan premium-sisällöstä, ansaitset passiivisia, toistuvia tuloja joka kuukausi. Tämä ennustettavissa oleva tulovirta on loistava niille, jotka eivät halua luottaa kolmannen osapuolen mainosverkostoihin.
  • Lisää tuotekuvaa – Ihmiset tietävät, että sisältö, josta joudut maksamaan, on arvokkaampaa kuin ilmaiseksi saatavilla oleva sisältö. Tämä auttaa sinua vahvistamaan tuotekuvaa ja vakiinnuttamaan itsesi luotetuksi auktoriteetiksi alallasi.
  • Rakenna yhteisö – Mitä enemmän ihmisiä olet valmis maksamaan sivustosi sisällöstä, sitä enemmän brändisi kasvaa. Tämä juurruttaa yhteisöllisyyden tunteen, josta käyttäjät ovat ylpeitä ja jonka kilpailijat panevat merkille.
🔥 Empfohlen:  Kuinka Autobot India esitteli kaikkien aikojen ensimmäiset erikoistuneet sertifikaatit sähköautojen tekniikan oppimiseen

Osan sivustosi sisällöstä näyttäminen maksullisille käyttäjille on loistava tapa . Se vaatii kuitenkin aluksi paljon työtä, koska ihmiset maksavat vain sisällöstä, joka on todella parhaista parhaista.

4. Tunnista mainosten estäjät ja näytä viesti, jonka haluat poistaa käytöstä

Huomautus: Mainosblokkerin tunnistuslaajennuksia on useita, mutta kutakin löytämäämme ei ole päivitetty aikoihin. Lisäämme tämän osion kattavuuden vuoksi, mutta suosittelemme testaamista esityssivustolla + varmuuskopiointia ennen kuin kokeilet mitään. Käytä niitä varoen.

Viimeinen tapa taistella tehokkaasti markkinoille tulevia mainosten esto-ohjelmia vastaan ​​on käyttää ilmaista WordPress-laajennusta, kuten Yksinkertainen Adblock-ilmoitusjoka löytyy WordPress-arkistosta.

Tämä aloittelijaystävällinen laajennus näyttää yksinkertaisen ponnahdusviestin sivuston vierailijoille, jotka käyttävät mainosten estotoimintoja, ja rohkaisee heitä lisäämään verkkosivustosi sallittujen luetteloon.

Aloita, asenna ja aktivoi Simple Adblock Notice WordPress-verkkosivustollasi:

Siirry seuraavaksi kohtaan asetukset > Yksinkertainen Adblock-ilmoitus WordPress-hallintapaneelissa määrittääksesi asetukset:

Sinun tarvitsee vain valita Ota Adblock-ilmoitus käyttöön valintaruutu, määritä, kuinka usein viesti näytetään, ja ota käyttöön “Web-sivuston lisääminen sallittujen luetteloon” -opastus, jotta sivuston vierailijat tietävät tarkalleen, mitä tehdä ().

Klikkaus Tallenna muutokset kun olet tehnyt nämä kolme yksinkertaista vaihetta.

Tältä Simple Adblock Notice näyttää sivustosi käyttöliittymässä, kun se havaitsee mainosblokkerin käytön:

Ja siinä se on! Tiedät nyt, kuinka voit havaita mainosten eston käytön ja näyttää viestin, joka kannustaa sivuston vierailijoita lisäämään sivustosi sallittujen luetteloon.

Jos tarvitset jotain tehokkaampaa…

Yksinkertainen Adblock-ilmoitus on hyvä vain, jos haluat näyttää vaihtoehdon lisätä verkkosivustosi sallittujen luetteloon sivuston vierailijoille. Se ei estä mainosten estäjiä, kuten jotkut muut tehokkaammat WordPress-laajennukset tekevät.

Tässä on joitain muita vaihtoehtoja, joista voit valita:

  • Ad Blocker Notify Lite – Vaikka mainosten estoohjelmisto yrittää lisätä tämän laajennuksen mustalle listalle (), se toimii silti tunnistaakseen mainosten estäjät ja näyttääkseen ponnahdusikkunan, jossa pyydetään käyttäjiä lisäämään sivustosi sallittujen luetteloon. Mainokset näkyvät sivustollasi muokattuina kuvina, jos niitä ei ole sallittujen luettelossa, ja viestisi ovat täysin muokattavissa.
  • DH – AdBlockerin esto – Tämä laajennus käyttää aggressiivisempaa lähestymistapaa, kun se havaitsee, että mainosten estoaineita käytetään. Itse asiassa se näyttää viestin, jossa sivuston vierailijoita pyydetään lisäämään sivustosi sallittujen luetteloon. He eivät anna heidän jatkaa sisällön katselua ennen kuin he tekevät niin.
  • MailOptin – Tämä huippuluokan laajennus, joka sopii erinomaisesti liidien luomiseen, havaitsee AdBlockia, AdBlock Plusia, uBlockia, uBlock Originiä ja muita mainosten estäjiä käyttävät käyttäjät, joten voit näyttää heille vaihtoehtoista sisältöä, kannustaa heitä lisäämään sivustosi sallittujen luetteloon tai poistamaan mainosten eston käytöstä.
🔥 Empfohlen:  Top 10 paikallista hakukoneoptimointivinkkiä saadaksesi sijoituksia ykköseksi Googlessa [2023 Edition]

Lopulliset ajatukset

Mainosten esto on nykyään elämäntapa. Siitä ei vain pääse kiertämään. Tämä on erityisen totta, koska yhä useammat sivustojen omistajat yrittävät ansaita rahaa blogeistaan ​​ja ansaita enemmän rahaa, ja useammat sivuston vierailijat yrittävät välttää mainoksia.

Asia on siinä, että työskentelet kovasti rakentaaksesi pitkäaikaisia ​​suhteita sivustosi vierailijoihin. Pyrit ansaitsemaan heidän luottamuksensa ja osoittamaan heille, että se, mitä sinulla on tarjota, olipa se sitten sisältö, tuotteet, palvelut, on heille jonkin arvoista.

Tästä syystä joskus yksinkertaisen viestin näyttäminen riittää, kun haluat saada uskolliset lukijasi poistamaan mainosten estotoimintonsa tai lisäämään sivustosi sallittujen luetteloon, jotta he voivat nähdä sivustosi mainokset.

Jos voit tehdä tämän käyttämällä WordPress-laajennusta, kuten Simple Adblock Noticea, huomaat, että mainostulot eivät koskaan jää väliin, koska sinuun luottavat luottavat myös mainoksiisi.