Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka Garrett Ham tekee 5 figuuria / kuukausi vuokra-asunnon vuokraamisesta Arkansasissa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka Garrett Ham tekee 5 figuuria / kuukausi vuokra-asunnon vuokraamisesta Arkansasissa

Garrett Hamilla oli kokemusta kiinteistöalasta. Hän työskenteli alalla ja sai lisenssin. Ja ollessaan ilmavoimissa hän alkoi ostaa kiinteistöjä ja sitten vuokrata niitä pitkäaikaisesti.

Kun hän päätti palata kotimaahansa Arkansasiin, hän päätyi sijoittamaan lyhytaikaiseen vuokraukseen. Hän menestyi niin paljon, että hän teki siitä yrityksen: Weekender Management.

Nykyään hän ansaitsee 5 lukua kuukaudessa hallinnoimalla 41 kiinteistöä, ja hän aikoo lisätä salkkuun vielä 8 lähitulevaisuudessa.

Jatka lukemista saadaksesi selville:

  • Kuinka hän aloitti kiinteistöalalla
  • Miksi hän epäröi työskennellä lyhytaikaisten vuokrausten kanssa
  • Mitä hän on oppinut yrittäessään
  • Kuinka hän tunnistaa täydellisen asiakkaan
  • Kuinka paljon hän työskentelee viikossa
  • Hänen markkinointistrategiansa uusien asiakkaiden hankkimiseksi
  • Hänen suosittelemat resurssit
  • Hänen suurin haasteensa
  • Hänen suurin saavutuksensa
  • Hänen neuvonsa muille yrittäjille

Tapaa Garrett Ham

Nimeni on Garrett ja olen 37-vuotias. Minulla on Bachelor of Arts Ouachita Baptist Universitystä, oikeustieteen tohtori Arkansasin yliopistosta ja Master of Divinity Yalen yliopistosta. Minulla on sekä lupa harjoittaa lakia että pääasiallinen kiinteistönvälittäjän lupa Arkansasissa.

Oikeustieteen opintojen jälkeen työskentelin Walmartin kiinteistöosastolla kolme vuotta. Tuona aikana liittyin myös armeijan kansalliskaartiin JAG-upseeriksi. Lähdin Walmartista vuonna 2013 työskennelläkseni yksityisellä alalla ennen kuin minusta tuli syyttäjä Benton County Arkansasissa.

Vuonna 2015 liityin ilmavoimiin ja olin neljä vuotta päätoimisena JAG-upseerina. Tuossa tehtävässä vastasin ensisijaisesti sotilasoikeudellisista asioista, mukaan lukien syyttäjänä toimiminen sotatuomioistuimissa.

Suurin osa tapauksistani koski seksuaalista väkivaltaa ja lapsipornografiaa. Vietin kolme vuotta Yalella armeijan jälkeen, ja perustin yritykseni Weekender Managementin sisareni kanssa viimeisen vuoden aikana.

Valmistuttuani muutin takaisin kotiin Bentonvilleen Arkansasissa, missä johdan yritystäni kokopäiväisesti.

Vaimoni ja minä olemme olleet naimisissa viisitoista vuotta, ja meillä on kaksi lasta: tytär, joka on yksitoista, ja poika, joka on yhdeksänvuotias.

Miksi hän loi Weekender Managementin

Tämä liike syntyi odottamattoman tilaisuuden seurauksena.

Minulla oli kiinteistöalan tausta, ja aloin itse sijoittaa kiinteistöihin, kun olin armeijassa. Ostin uuden kodin jokaisessa työtehtävässä ja sitten vuokrasin, kun ilmavoimat muuttivat minut muualle. Kun lähdin ilmavoimista, minulla oli kolme vuokra-asuntoa.

🔥 Empfohlen:  7 passiivista (enimmäkseen) tuloideaa vuodelle 2023 (1000 dollaria kuukaudessa)

Kun olin Yalessa, tiesin, että haluan palata takaisin kotiin Arkansasiin valmistumiseni jälkeen. Joten aloin etsimään neljättä vuokra-asuntoniani lähellä kotia. Luoteis-Arkansasin kiinteistömarkkinat olivat kuitenkin kasvaneet niin kuumaksi, että oli vaikea löytää kiinteistöä, jolla olisi kassavirtaa.

Lopulta löysin sellaisen, jota omistaja käytti lyhytaikaisena vuokrana. Se oli ainoa löytämäni kiinteistö, jolla olisi kassavirtaa, mutta se tarjoaisi kassavirtaa vain lyhytaikaisena vuokrana. En ollut koskaan harkinnut lyhytaikaista vuokrausta, mutta päätin kokeilla.

Sisareni oli juuri myynyt perustamansa yrityksen – ylellisen yrityksen, jossa hän pystytti ylellisiä telttoja asiakkaille missä he halusivatkin yöpyä – joten pyysin häntä auttamaan minua hoitamaan lyhytaikaista vuokraani, kunnes voin palata kotiin.

Kun aloimme saavuttaa menestystä kiinteistön kanssa, jotkut ihmiset alkoivat pyytää meitä auttamaan heitä heidän kanssaan, ja päätimme aloittaa Weekender Managementin sen seurauksena.

Olemme täyden palvelun lyhytaikaisen vuokrauksen hallinnointiyhtiö. Hoidamme kaiken lyhytaikaisen vuokrauksen toteuttamisen, markkinoinnista, vieraiden esittelystä ja viestinnästä, markkinoiden arvioinnista ja hintojen asettamisesta, vieraiden välisten kiinteistöjen siivoamisesta ja melkein kaikesta siltä väliltä. Asiakkaamme voivat saada sijoitukselleen tuottoa ilman, että heidän tarvitsee käyttää lyhytaikaisen vuokrauksen vaatimaa vaivaa.

Se on ollut oppimisprosessi matkan varrella.

Yritämme aina parantaa tapaamme tehdä asioita, ja se on johtanut joihinkin kolhuihin matkan varrella. Opimme, että on olemassa asiakkaita, jotka sopivat meille hyvin ja joitain ei. Sanoisin, että useimmat epäonnistumisistamme ovat olleet siinä, että emme ole ymmärtäneet sitä alussa.

Kun olet vasta aloittamassa, haluat sanoa kyllä ​​kaikelle, mutta se on harvoin voittava strategia. Jos otat vääräntyyppisiä asiakkaita, olet onneton ja asiakas on onneton.

Kasvumme kannalta on siis ollut tärkeää oppia tunnistamaan, kuka sopii tarjontaamme ja auttamalla niitä, jotka eivät osaa löytää vaihtoehtoisia yrityksiä, jotka voivat sopia paremmin.

Keskittyminen tietyntyyppisiin asiakkaisiin helpottaa laserkeskittämistä heidän onnelliseksi tekemiseen, mikä puolestaan ​​johtaa siihen, että he ohjaavat meidät muiden kaltaistensa potentiaalisten asiakkaiden luo. Se on ollut kasvumme suurin lähde.

Tässä mielessä olemme havainneet, että ihanteellinen asiakkaamme on sijoittaja, joka on keskittynyt maksimoimaan kiinteistönsä tuoton, riippumatta siitä, onko hän uusi sijoituspelissä vai kokenut ammattilainen.

🔥 Empfohlen:  Digitaalinen markkinointistrategia hammasklinikoille | Kuinka markkinoida hammasklinikoita?

He asettavat vieraiden tyytyväisyyden etusijalle sentimentaalisen kiintymyksen sijaan ja ovat avoimia sisustus- ja hinnoittelustrategioihin, jotka vetoavat mahdollisiin vieraisiin. Emme sovi niille, joiden on noudatettava tiukkoja sääntöjä vieraille tai jotka haluavat asettaa vähimmäisyöhintaan perustuen henkilökohtaisiin uskomuksiinsa omaisuutensa arvosta.

Kuinka paljon rahaa Garrett tienaa

Teemme 5 lukua kuukaudessa. Tämän tulotason saavuttaminen kesti noin 18 kuukautta. Käytän noin 60-70 tuntia viikossa liiketoiminnassa.

Hänen tärkein markkinointistrategiansa

Käytämme Google-mainoksia houkutellaksemme uusia asiakkaita, mutta luotamme ensisijaisesti suusta suuhun ja viittauksiin. Käytämme tällä hetkellä vain noin 150 dollaria kuukaudessa Google-mainoksiin.

Oli aika, jolloin käytimme noin 1 000 dollaria yötä kohti, mutta saimme niin paljon liidejä ja saimme niin paljon asiakkaita niin nopeasti, että meidän piti pienentyä vain varmistaaksemme, että pysyisimme tulevassa liiketoiminnassamme. Saamme edelleen tasaisen kyselyvirran pienemmälläkin menotasolla.

Tällä hetkellä teemme kaiken markkinoinnin itse. Löysin Google Adsin katsomalla tuntikausia YouTube-videoita ja lukemalla siitä kirjoja. Pyrimme kuitenkin ulkoistamaan tämän prosessin lähitulevaisuudessa.

Hänen näkemyksensä SEO:sta

Hyödynnämme SEO:ta, mutta emme ole panostaneet siihen paljon. Koska olemme saaneet suurimman osan liiketoiminnastamme viittauksista ja Google-mainoksista, olemme tähän mennessä keskittäneet suurimman osan ponnisteluistamme tähän suuntaan.

Hänen sähköpostilistansa

Meillä on sähköpostilista ja laajennamme sitä pyytämällä vieraita toimittamaan omansa. Annamme myös koulutusmateriaalia verkkosivuillamme sähköpostiosoitetta vastaan. Tarjoamme erityisesti lyhyen e-kirjan, jossa esitetään viisi vinkkiä menestyväksi Airbnb-majoittajaksi kaikille postituslistallemme liittyneille.

Garrettin suosikkiresurssit

Minun neuvoni on löytää mahdollisimman paljon opetusmateriaalia, erityisesti kirjoja, ja priorisoida oppiminen.

Löydä oman markkinaraon asiantuntijoiden podcasteja, “Get Paid For Your Pad”, ja mikä tahansa esimerkiksi Bigger Pocketsista on erityisen arvokasta alallani.

Suorita kirjanpidon peruskurssi paikallisessa yhteisön korkeakoulussa tai yliopistossa. Varmista, että ymmärrät peruskäsitteet, kuten rahan aika-arvon, etkä voi mennä pieleen, kun luet Mike Michalowiczin mitään.

Lopuksi, vaikka se vaatii merkittäviä investointeja, ota kursseja, jotka on suunnattu omaan markkinarakoon. Olen ottanut koulutuksen BeyondBnb:ltä ja LegendsX:ltä, jotka on suunniteltu nimenomaan lyhytaikaisen vuokrauksen omistajille, ja sain oppia ja heti toteuttaa paljon arvokkaita neuvoja, joiden oppiminen yksin olisi kestänyt vuosia.

🔥 Empfohlen:  Ilmaiset Torrent Leeching -sivustot Torrentin lataamiseen IDM:ssä

Hänen suurin haasteensa

Tämän pitäisi olla oppimista, mihin kannattaa käyttää rahaa ja mihin ei.

Palkkasimme esimerkiksi tilitoimiston auttamaan meitä laatimaan omistajien lausuntoja kuukausittain. He tekivät hyvää työtä, mutta olivat erittäin kalliita. Ja meidän oli lopulta tarkastettava lausunnot ennen kuin ne menivät ulos. Joten he eivät säästäneet meiltä paljon aikaa ja vietimme paljon rahaa.

Minulla on ollut tarpeeksi jatko-tason kirjanpidon kursseja, jotta voin tehdä tämän itse, joten sitä olen alkanut tehdä. Palkkasimme sitten paljon halvemman kirjanpitäjän pitämään kirjojamme. Vaikka meidän on ulkoistettava tämä pian uudelleen, olemme tulleet paljon tietoisemmiksi siitä, milloin palvelu tuo todellista arvoa ja milloin sen tuoma arvo on vähemmän kuin mitä kulutetaan.

“Sinun on käytettävä rahaa ansaitaksesi rahaa” saattaa olla totta joissain yhteyksissä, mutta se ei ole yleispätevä. Kun olet vasta aloittamassa, parempi mantra on “Sinun on käytettävä rahaa mennäksesi konkurssiin.”

Käytä mahdollisimman vähän rahaa. Ole mahdollisimman laiha. On olemassa sellainen asia kuin penniälykäs ja tyhmä, joten sinun ei pidä luopua välttämättömistä kuluista. Kysymys kuuluu kuitenkin, voitko silti tarjota poikkeuksellista palvelua tai tuotetta kuluttamatta rahaa tiettyyn asiaan.

Jos vastaus on “Ei”, käytä se. Jos vastaus on “kyllä”, mikä se on melkein aina, älä tee. Ole rehellinen itsellesi, äläkä todellakaan käytä rahaa asioihin vain siksi, että luulet tarvitsevasi niitä laillisena yrityksenä.

Hänen suurin saavutuksensa

Se olisi selviytymistä. Koska niin monet yritykset epäonnistuvat ensimmäisen vuoden aikana, pelkkä selviytyminen ja voiton tuottaminen tässä vaiheessa tuntuu valtavalta saavutukselta.

Mitä hän toivoo, että hän tiesi aloittaessaan

Ole erittäin varovainen, kuinka käytät rahaa ja käytä mahdollisimman vähän. Varmista, että kulutuksesi ovat sellaisia, että saat voittoa alusta alkaen.

Hänen neuvonsa muille yrittäjille

Menestyäksesi sinun on otettava riskejä, mutta sinun on oltava sen suhteen älykäs. Käytä rahaa vain johonkin, jos sen tekemättä jättäminen vahingoittaa liiketoimintaasi.