Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka GoodReads.com houkuttelee 50 miljoonaa Google-vierailijaa kuukaudessa Long Tail -avainsanojen ja käyttäjien luoman sisällön ansiosta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka GoodReads.com houkuttelee 50 miljoonaa Google-vierailijaa kuukaudessa Long Tail -avainsanojen ja käyttäjien luoman sisällön ansiosta

Vuonna 2005 Otis Chandler halusi yksinkertaisesti luoda digitaalisen “kirjahyllyn”, josta kaikki voivat nähdä ja saada kirjaideoita.

Hän oli äskettäin käynyt ystävänsä luona ja selannut kirjahyllyään. Hän käveli pois 10 kirjan kanssa, jotka hän halusi lukea.

Joten Otis ja hänen vaimonsa Elizabeth Khuri perustivat GoodReads.comin ajatuksena, että ihmiset voisivat luoda ja jakaa oman digitaalisen kirjahyllynsä.

Kuten kävi ilmi, monet ihmiset haluavat nopeamman ja helpomman tavan löytää upeita kirjoja luettavaksi! Itse asiassa Good Readsilla on nyt yli 500 miljoonaa käänteistä linkkiä, se saa 50 miljoonaa Googlen orgaanista kävijää kuukaudessa ja noin 116 miljoonaa käyntiä joka kuukausi.

Ja se on MAAILMAN 303. vierailluin verkkosivusto!

Ja kaikki tuli vain loistavaan ideaan… eikö niin?

No, tarinassa on itse asiassa PALJON muutakin kuin vain loistava idea.

Good Reads koki merkittävimmän kasvunsa:

 • Google
 • pitkähäntäiset avainsanat
 • Widgetit, jotka tarjosivat käänteisiä linkkejä
 • Viruksen palautesilmukat
 • ja tekijöiden tapa maksaa sijoituksesta.

Good Reads myytiin Amazon.comille 2013 noin 150 miljoonalla dollarilla. Katsotaanpa joitain menestyksen avaimia yhdelle maailman menestyneimmistä verkkosivustoista.

Miten hyvät lukemat saavat liikennettä?

LikeWebin mukaan GoodReads.com saa 116 miljoonaa kävijää kuukaudessa. Ja 50 % liikenteestä tulee Hausta/Googlesta, joka on ylivoimaisesti suurin liikenteen lähde.

Joten Good Reads saa todennäköisesti yli 50 miljoonaa orgaanista kävijää kuukaudessa hakukoneilta. Tämä on melko lähellä sitä, mitä Ahref arvioi 34 miljoonaksi luomutuotteeksi kuukaudessa. (Ahref’s on usein hieman alle todellisen).

Kun tarkastelet joitain heidän suosituimpia avainsanojaan, ne saavat selvästi paljon brändiliikennettä nyt. Ne ovat tuttuja! Ja ihmiset etsivät vain “hyviä luentoja”.

Näin ei kuitenkaan aina ollut. Kun he aloittivat toimintansa ja ehdottomasti vieläkin, pitkähäntäiset avainsanat olivat kriittisiä heidän menestyksensä kannalta.

Itse asiassa, kun he aloittivat, heidän perustajallaan Otis Chandlerilla ei ollut edes analytiikkaa sivustolla. Kun hän vihdoin päätyi asentamaan analytiikkaa, hän oli aivan TODELLA, että Google lähetti heille suurimman osan liikenteestään!

He “pomppasivat” Google-haussa eivätkä edes tajunneet sitä.

He eivät olleet koskaan yrittäneet saada sijoitusta Googlessa, eikä se ollut heidän tutkassaan ENNEN kuin hän asensi analytiikan ja näki, mistä heidän liikennensä oli peräisin.

🔥 Empfohlen:  Snappicin VideoFX-ominaisuus: Pelin vaihtaja nykyaikaisiin Photo Booth -kokemuksiin

Tämän seurauksena he tekivät joitain säätöjä, jotta he voisivat sijoittua paremmin näille pitkän pyrstön avainsanoille.

Long Tail -avainsanojen ja käyttäjien luoman sisällön voima

Long Tail -avainsanat ovat olleet niin tärkeitä Good Readsin menestykselle, että Otis Chandler sanoo nyt: “Olemme pitkähäntäinen sisältösivusto.”

Käyttäjät lisäävät kirjoja ja kirjoittavat arvosteluja. Nämä kirjojen nimet ja arvostelut tuottavat nyt merkittävän osan niiden kokonaisliikenteestä.

Tässä on joitain parhaita avainsanoja, joilla GoodReads.com tällä hetkellä sijoittuu Googlessa:

Yhtenä esimerkkinä he sijoittuvat Googlessa ykköseksi kirjan otsikolla “It Ends With Us”.

Kun siirryt Googleen, voit alkaa saada käsityksen siitä, kuinka paljon hakua “kiinteistöt” antaa Googlelta monille näistä kirjoista.

Toki Good Reads on ykkönen, kuten näet. Mutta he saavat myös mukavan sijoituksen sivutietopaneelissa, jossa on linkki arvostelujen lukemiseen.

Lisäksi jopa 1. tulosten yläpuolella on linkki “Arvosteluihin”, joka vie sinut sivulle, jonka yläreunassa on napsautettuna hyviä lukemia.

On vähättelyä sanoa, että Good Reads murskaa sen Googlessa.

Ja paras osa?

Kaikki sisältö on käyttäjien luomaa!

Good Reads tarjoaa vain tekniikan ja työkalut kirjojen järjestämiseen ja tarkistamiseen. Käyttäjät luovat kaikki arvostelut.

Loputonta kasvua?

On hullua ajatella, että maailmassa on tällä hetkellä kirjojen määrä. Sitten huomaat, että joka vuosi kirjoitetaan tuhansia uusia kirjoja. Good Readsilla on pitkähäntäiseen sisältöön perustuva liiketoimintamalli, jonka määrä kasvaa ikuisesti.

Joten Good Reads sijoittuu tällä hetkellä lähes 10 miljoonalle avainsanalle Googlessa. Tämä määrä vain kasvaa, kun kirjoja kirjoitetaan ja julkaistaan ​​tulevaisuudessa.

Nyt se on liiketoimintamalli, joka on yrittäjän unelma.

Kuinka hyvällä lukemisella on niin paljon linkkejä

Kun Good Readsin käyttäjäkunta on kasvanut lähes 90 miljoonaan, on myös käänteisten linkkien määrä kasvanut. Luonnollisesti.

Linkin rakentamisen piti kuitenkin alkaa jossain vaiheessa. Ja kävi ilmi, että se ei ollut vain “rakenna hieno yritys ja anna käänteisten tulla” -tyyppinen lähestymistapa.

Muutama vuosi sitten HustleConissa pitämässään esityksessä Otis Chandler kertoo tarkalleen, kuinka he alkoivat aktiivisesti rakentaa linkkejä, jotka johtivat merkittävään kasvuun heidän alkuvuosinaan.

Avain oli bloggaajat ja widgetit.

Vanhan koulun linkkirakennus.

Mielestäni on tärkeää huomauttaa, että Good Reads on investoinut valtavasti loistavaan tuotteeseen, joten tuote ja tekniikka ovat ehdottoman kriittisiä. Kuitenkin, kun bloggaajat näkivät tavan, jolla he voivat helposti järjestää ja jakaa kirja-arvostelunsa, he puhuivat siitä!

🔥 Empfohlen:  Grant Cardone Net Worth 2023: Kuinka hän rikastui [Case Study]

Bloggaajat puhuivat jo lukemistaan ​​kirjoista, mutta nyt heillä oli helpompi tapa jakaa tiedot.

Suuri osa tästä oli Good Reads -widget, jonka he saattoivat laittaa sivupalkkiin tai muihin paikkoihin sivustollaan. Good Reads loi tämän widgetin tarkoituksella, jotta se loisi live-käänteisen linkin heidän sivustoonsa.

Tämä johti alkuaikoina miljooniin linkkeihin, jotka auttoivat ehdottomasti GoodReads.com-sivustoa paremman sijoituksen Googlessa.

Hyvä lukee virusten palautesilmukat

Kirja-arvostelujen kirjoittamiseen ja jakamiseen on sisäänrakennettu viruskomponentti.

Kuitenkin alkuaikoina Good Reads panosti voimakkaasti tiimiin rakentaakseen parempia viruspalautesilmukoita.

Otis Chandlerin mukaan sähköpostiosoitteiden maahantuojat toimivat todella hyvin. Kun liityt Good Readsiin, he pyytävät sinua jakamaan sähköpostiosoitteesi yhteystietosi Google Readsin kanssa, mikä lopulta johtaisi kutsuihin muille lukemaan kirja-arvostelusi!

Joten ystäväsi näkivät kirja-arvostelusi ja houkuttelisi liittymään ja kirjoittamaan kirja-arvosteluja, kutsumaan ystäviä, ja virussilmukka jatkuisi.

Good Reads jatkaa viruspalautesilmukoiden toteuttamista, kuten heidän “kutsu ystäviä” -sivullaan näkyy. He ovat tehneet ystävien löytämisestä ja kutsumisesta Good Reads -ohjelmaan erittäin helpoksi sähköpostin, Facebookin, tekstiviestin, mobiilisovelluksen ja muiden kautta.

Miten hyvät lukemiset tienaavat rahaa?

Vuonna 2011 Otis Chandler vastasi kysymykseen “miten Good Reads ansaitsee rahaa”. Tässä hänen vastauksensa,

Olemme mediayritys ja ansaitsemme rahaa ensisijaisesti mainoksista ja tytäryhtiöiden tuloista (suurten kirjakauppojen, kuten Amazonin, kirjamyynnissä oleva leikkaus). Teemme yhteistyötä kaikkien suurten kirjankustantajien ja monien keskisuurten julkaisujen kanssa auttaaksemme heitä julkaisemaan kirjansa kirjanlukijayleisöllemme. Olemme todella keskittyneet ongelmaan auttaa kirjailijoita http://www.goodreads.com/author/program muodostamaan yhteyden lukijoihin – mikä on erittäin tärkeää, varsinkin kun itse julkaiseminen ja Internet poistavat perinteisten kirjojen suodattimet ja tapoja, joilla ihmiset löytävät kirjat.

Kuten näet selvästi heidän verkkosivustollaan, Good Reads käyttää näyttömainoksia ansaitakseen rahaa.

Sivupalkin mainokset
Suuret bannerimainokset

Affiliate linkit…

Good Reads käyttää ehdottomasti affiliate-linkkejä Amazoniin. Nyt kun Amazon on ostanut GoodReadsin, en tiedä, kuinka matematiikka toimii sen suhteen, kuinka paljon rahaa he ansaitsevat noista affiliate-linkeistä, mutta ne ovat ehdottomasti olemassa.

Heillä on myös tytäryhtiölinkkejä Audible-, Barns & Noble-, Walmart-, AbeBooks- ja melkein kaikkiin muihin kirjoja verkossa myyviin paikkoihin.

Tekijät ja kustantajat

Tekijät ja kustantajat voivat työskennellä (eli maksaa) Good Readsin kanssa auttaakseen heitä saamaan kirjoilleen enemmän näkyvyyttä.

Se, miten kirjoja suositellaan, luokitellaan ja miten niiden luokitusjärjestelmää voidaan pelata, YHDISTYNYT siihen, että ne ottavat rahaa kirjailijoilta ja kustantajilta, on johtanut paljon kritiikkiä Good Readsille.

🔥 Empfohlen:  Kuinka varmuuskopioida kameran rulla Snapchatiin

Koska liikennettä on paljon joka kuukausi, Good Reads -sivuston lisääminen voi todella parantaa kirjan myyntiä. Mitä jos voisit maksaa hieman ylimääräistä sijoittelusta?

Eikä ole kaukaa haettua ajatella, että kirjoittajat ovat pelanneet järjestelmää saadakseen enemmän negatiivisia arvosteluja kilpailijoistaan ​​ja positiivisia arvosteluja omista kirjoistaan.

Yleensä heillä on kuitenkin laillista mainostoimintaa tekijöille täällä.

Lisäksi kirjailijat voivat maksaa 599 dollaria Good Readsille kirjan arvonnan järjestämiseksi. Voit nähdä kaikki tiedot kirjalahjoista täältä. Voit myös nähdä joitain tämänhetkisiä kirjapalkintoja täältä.

3 syytä, miksi hyvät lukemat ovat niin onnistuneita

Vaikka GoodReads.com ei ole kiistaton, se on selvästi rakentanut valtavan liiketoiminnan ja on yksi eniten liikennettä saavista verkkosivustoista maailmassa! Google on ollut tärkeä osa heidän liikenteään alusta lähtien, mutta siinä on muutakin kuin hakukoneoptimointi.

Kun Jeff Bezos tapasi Otis Chandlerin, hän sanoi ensimmäisenä: “Pidämme tehtävälähtöisistä ihmisistä!”

Jeff Bezos ja Amazon olivat vaikuttuneita tehtävästä, jonka Good Reads yritti suorittaa.

Otis Chandlerin mukaan hänen periaatteensa yrityksen rakentamisessa ovat:

 • Ratkaise ongelma! Työskentele taaksepäin ihmisten ongelman ratkaisemisesta.
 • Katso, kuinka ihmiset ratkaisevat sen manuaalisesti, ja katso, kuinka voit parantaa sitä tekniikan avulla.
 • Ole missiolähtöinen. Pitää sinut keskittyneenä ja houkuttelee oikeat ihmiset.

Kun katson GoodReads.com-sivustoa, on selvää, että heillä on kolme menestyksen avainta:

 • Hyvä idea. He ottivat käsityksen, jonka ihmiset tekivät manuaalisesti (laskentataulukot, kirjalliset luettelot jne.), ja loivat tavan, jolla ihmiset voivat tehdä sen helpommin, paremmin ja nopeammin.
 • He loivat paremman kirjasuositusmoottorin. Heidän teknologiansa on ehdottoman kriittistä menestykselle.
 • Hakukoneoptimointiin. He melkein törmäsivät SEO:hon. Mutta kun he ymmärsivät, kuinka paljon liikennettä tuli Googlelta, he tuplasivat pitkän hännän avainsanastrategiansa ja linkkien rakentamisen.

Toivottavasti nautit tämän uskomattoman kasvutarinan lukemisesta GoodReads.comissa. Mitä periaatteita aiot soveltaa omassa liiketoiminnassasi?