Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka Google käsittelee sivujen otsikoita useilla kielillä?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka Google käsittelee sivujen otsikoita useilla kielillä?

Sivujen otsikoiden kirjoittamista useilla kielillä ei yleensä suositella. Googlella on kuitenkin nyt tapa käsitellä niitä, kun ne kohtaavat.

Algoritmipäivitys on tulossa, joka kohdistuu erityisesti monikielisiin sivujen otsikoihin.

Tässä kerrotaan, mikä muuttuu ja miten se vaikuttaa hakutuloksiin.

Googlen monikielisen otsikon algoritmin päivitys

Googlen algoritmipäivitys on suunniteltu tunnistamaan sivut, joiden otsikko sisältää eri kielen kuin pääsisältö, ja käsittelemään niitä eri tavalla kuin ennen.

Sen sijaan, että Google näyttäisi sivun otsikon hakutuloksissa sellaisenaan, se kirjoittaa sen uudelleen kielellä, jota käytetään pääsisällössä.

Tämä tarkoittaa, että voit 100 % odottaa, että sivusi otsikot kirjoitetaan uudelleen, jos ne sisältävät useamman kuin yhden kielen tai kirjoitustavan.

Kuten Google toteaa blogikirjoituksessaan, tämä muutos perustuu parhaaseen käytäntöön pitää kieli yhtenäisenä koko asiakirjassa:

”Tällä viikolla esittelimme algoritmisen parannuksen, joka tunnistaa dokumentit, joissa otsikkoelementti on kirjoitettu eri kielellä tai kirjoituksella kuin sen sisältö, ja valitsee otsikon, joka on samanlainen kuin dokumentin kieli ja kirjoitus. Tämä perustuu yleisperiaatteeseen, että asiakirjan otsikko tulee kirjoittaa sen ensisijaisen sisällön kielellä tai kirjoitusasulla. Se on yksi syistä, miksi saatamme mennä verkkotulosten otsikoiden otsikkoelementtejä pidemmälle.”

Tämä päivitys koskee myös translitteroituja nimikkeitä, jolloin sisältö kirjoitetaan yhdestä kielestä eri kielelle, joka käyttää eri kirjoitusta tai aakkosia.

Vaikka otsikko sisältää vain yhden kielen, se kirjoitetaan uudelleen, jos se ei ole sama kuin pääsisällössä käytetty.

Google antaa esimerkin sivun otsikosta kappaleelle, joka on kirjoitettu hindiksi, mutta translitteroitu käyttämään latinalaisia ​​merkkejä hindin alkuperäisen devanagarin sijaan:

Kuvan luotto: Kuvakaappaus osoitteesta developers.google.com/search/blog, kesäkuu 2022.

On parasta käyttää otsikkoa, joka vastaa sivun pääsisällön kieltä ja/tai käsikirjoitusta.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tarkistaa poikaystävän viestit koskematta hänen puhelimeen ilmaiseksi

Lähde: Google

Suositeltu kuva: Lemon Tree Images