Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka Google Maps voi auttaa SEO-strategiaasi 10 vaiheessa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka Google Maps voi auttaa SEO-strategiaasi 10 vaiheessa

Vaikka on totta, että monet nykyajan kuluttajat haluavat ostaa tarvitsemansa palvelut ja tuotteet verkosta aina kun he voivat, joskus vain paikallinen ratkaisu ei auta.

Ja vaikka jotkut asiakkaasi saattavat joskus kääntyä ystävien tai perheen puoleen saadakseen suosituksia, voit lyödä vetoa, että he käyttävät edelleen Googlea nähdäkseen vaihtoehtonsa.

He etsivät paikallisia lounaspaikkoja lennossa, kun he löytävät itsensä tuntemattomilta alueilta. He etsivät kaupungin parhaita mekaanikkoja, kun he tarvitsevat paikan viedäkseen autonsa hätäkorjaukseen.

Ja Google Maps auttaa heitä löytämään etsimänsä.

Näin voit käyttää tätä tehokasta työkalua myös SEO-kampanjan uudelle tasolle.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Onko Google Maps hyvä hakukoneoptimoinnissa?

Käyttämä ja luotettu 72 prosenttia karttaliittymän käyttäjistä, Google Maps on selvästi ylivoimainen vaihtoehto, kun autetaan potentiaalisia asiakkaita löytämään tuotteesi ja palvelusi. Se on myös valtava potentiaalinen korkealaatuisen, erittäin muunnettavan liikenteen lähde paikallisille yritysten omistajille.

Niin kyllä, Google Maps on SEO:lle. Se voi auttaa sinua tehostamaan nykyisiä ja tulevia SEO-ponnistelujasi:

  • Upotettavien karttojen tarjoaminen, jotka voivat parantaa verkkosivustosi ja aloitussivusi toimivuutta
  • Antaa sinulle uuden tavan julkaista tuoretta sisältöä, kuten videoita, artikkeleita ja valokuvia
  • Mahdollistaa mediasi geotag-merkinnän suuremman osuvuuden ja tarkemman kohdistuksen saavuttamiseksi
  • Yhdistämme sinut uuteen tapaan mainostaa Googlen kautta

Kuinka käytän Google Mapsia hakukoneoptimoinnissa?

Kuten missä tahansa muussakin SEO-kampanjasi toteuttamisessa ja hakusijoitustesi parantamisessa, tarvitset oikean lähestymistavan Google Mapsin hakukoneoptimointiin menestyäksesi ja saavuttaaksesi tavoitteesi.

Tässä on joitain tärkeitä vaiheita, jotka sinun on suoritettava päästäksesi sinne, missä haluat olla.

1. Päivitä Google My Business -profiilisi

Jos et ole vielä lunastanut yrityksesi Google My Business -profiilia, on virallisesti aika tehdä se.

Kun se on tehty, aloita sen optimointi parantaaksesi mahdollisuuksiasi saada haluamasi.

Löydät Google My Business -profiilisi tekemällä haun yrityksesi nimellä. Sitten kun näet sen, yksinkertaisesti lunasta se ja vahvista se.

Tarkista myös, että tärkeät tiedot, kuten osoite, aukioloajat ja puhelinnumero, ovat oikein ja ajan tasalla.

2. Lisää asiaankuuluvia linkkejä ja mediaa

Google Mapsin hakukoneoptimointi on hyvin samanlainen kuin hakukoneoptimointi, johon olet todennäköisesti jo tottunut, sillä Google-sivut ovat aktiivisia, hyvin hoidettuja ja täynnä hyödyllistä, osuvaa sisältöä.

Tästä syystä on tärkeää lisää Google My Business -sivusi säännölliseen päivityskiertoosi.

Ihannetapauksessa päivityksesi sisältävät erilaisia ​​sisältötyyppejä. Yleiset päivitykset yrityksestäsi tai tuotteistasi ovat hyviä ideoita aloittaa.

Sinun tulisi kuitenkin sisällyttää myös järjestämäsi tapahtumat, erikoistarjoukset, videot, valokuvat ja linkit erityisen ajankohtaisiin blogikirjoituksiin.

3. Lisää Google-karttasi verkkosivustollesi

Vaikka ei ole vielä varmaa näyttöä siitä, että yrityksesi Google-kartan upottaminen yrityksesi verkkosivustoon parantaa suoraan hakukoneoptimointia, se auttaa sitä epäsuorasti parantamalla vierailijoiden käyttökokemusta.

🔥 Empfohlen:  Kuinka monta avainsanaa mainosryhmää kohden? (Google Ads ja AdWords)

Upotettu kartta auttaa yrityksesi mahdollisia vierailijoita löytämään sinut ja lisää visuaalista houkuttelevuutta verkkosivulle, jolle se on julkaistu. Saat parhaat tulokset lisäämällä omasi Tietoja meistä -sivullesi.

4. Pidä kirjaa arvosteluistasi

Perussisällön vaatiminen, ylläpito ja lähettäminen Google My Business -tietoihin on hyvä alku Google Mapsin hakukoneoptimoinnissa.

Mutta muista, Google myöntää suloisimmat ja parhaat palkinnot yrityksille, jotka tekevät lisämailin.

Asiakkaiden arvioiden ennakointi on tehokas tapa tehdä tämä.

Pyydä parhaita, iloisimpia asiakkaitasi arvostelemaan yrityksesi. Voit jopa tarjota kannustimia ruukun makeuttamiseen!

Ole myös reagoiva ja sydämellinen arvosteluissa, myös negatiivisissa arvosteluissa.

Sillä on paljon merkitystä Googlessa.

5. Pidä paikalliset lainaukset ajan tasalla

Jotkut tiedot ovat tärkeämpiä kuin toiset, kun kyse on hakukoneoptimoinnista yleensä ja Google Mapsin hakukoneoptimoinnista erityisesti.

Siksi on tärkeää pitää itseäsi silmällä NAP tiedot – nimi, osoite ja puhelinnumero – kaikkialla verkossa.

Tämä tarkoittaa yrityksesi viittausten ja paikallisten hakemistoluetteloiden jäljittämistä ja paikallistamista. Tämä voidaan tehdä yksinkertaisella Google-haulla tai käyttämällä tähän tarkoitukseen suunniteltua ohjelmistoa.

Käy läpi jokainen yritystieto ja ota yhteyttä sivustoihin, joissa on virheitä.

6. Työskentele sivustosi paikallisen hakukoneoptimoinnin parissa

Hyvä sijoittuminen Google Mapsissa ja mahdollisimman paljon hakukoneoptimointimehua saaminen tarkoittaa, että kiinnität enemmän kuin koskaan huomiota paikallisiin hakukoneoptimoinnin parhaisiin käytäntöihin.

Mitä paremmin verkkosivustosi ja verkkosisältösi on optimoitu paikallisille yleisöille, jotka haluat tavoittaa, sitä pidempi tavoittavuutesi on lopulta.

Hyvä nyrkkisääntö, jota on noudatettava, on varmista, että vierailijasi löytävät etsimäänsä vastauksen mahdollisimman harvoilla peräkkäisillä napsautuksella.

Tutki arvokkaita paikallisia avainsanoja, ripottele niitä koko sivustollesi ja käytä niitä inspiraationa uudelle jatkuvalle sisällölle.

Ja varmista, että sivustosi latautuu nopeasti ja siinä on helppo navigoida useilla eri näytöillä – erityisesti mobiilinäytöillä.

Monet asiakkaat, jotka löytävät sinut Google Mapsin hakukoneoptimoinnin kautta, etsivät ratkaisuja lennossa.

7. Sisällytä paikallinen malli sivustosi rakenteeseen

Google on valtava standardoinnissa verkkosisällön rakenteen suhteen.

Siellä paikallista liiketoimintamallia tulee sisään – strukturoidun datakoodin muoto, joka voi auttaa Googlen indeksointibotteja tunnistamaan yrityksesi ja päättämään, mistä siinä on kyse.

Schema tekee tämän mahdollistamalla sisältösi käärimisen koodiin, joka helpottaa Googlen huomattavasti sivustosi indeksoimista.

Tämä puolestaan ​​tekee Googlen helpommaksi vahvistaa yrityksesi ja sijaintisi ja näyttää sen todennäköisemmin näkyvästi Google Mapsissa.

8. Lisää paikalliseen linkkirakenteeseen

Samalla tavalla kuin NAP-tietojen seuranta ja ylläpito verkossa, sinun kannattaa myös seurata paikallista käänteislinkkiluetteloasi.

Google näkee jokaisen verkkosivustollesi johtavan käänteisen linkin luottamuslauseena yrityksellesituotteet ja sisältö.

Edistä laadukkaita orgaanisia käänteisiä linkkejä julkaisemalla runsaasti hyödyllistä ja laadukasta sisältöä. Pyydä, että yrityksesi lisätään asiaankuuluviin paikallisiin hakemistoihin.

🔥 Empfohlen:  HiGrocer – naapurustosi elintarvikekauppiaiden tarpeet

Ja tarkkaile käänteisten linkkien luetteloa myrkyllisten käänteisten linkkien varalta, jotka voivat vahingoittaa SEO-ponnistelujasi.

9. Tarkkaile SERP-sijoituksiasi

Keskityitpä nyt tiukasti Google Mapsin hakukoneoptimointiin tai etsit tapoja virtaviivaistaa koko lähestymistapaasi optimointiin, on erittäin tärkeää seurata SERP-sijoituksiasi.

Voit tarkistaa tämän joko tekemällä manuaalisen haun kohdistetuille avainsanoille tai käyttämällä sijoituksen seurantatyökalua seurataksesi sitä puolestasi.

Ja usein etsi uusia longtail-avainsanoja lisätäksesi kampanjaasi, yhtä hyvin. Sisällytä aina tarkenteet ja paikalliset tunnisteet, jotka auttavat paikallistamaan valinnat.

10. Ota yhteyttä paikallisiin

Paikallinen sitoutuminen on toinen tekijä, jonka Google pitää sopimuksena Google Mapsin hakukoneoptimoinnissa, joten älä unohda olla aktiivinen yhteisössäsi ja olla yhteydessä alueesi yleisön jäseniin.

Sinut nähdään paljon todennäköisemmin arvostettuna yhteisön jäsenenä.

Arvorikas sitoutuminen voi olla monia muotoja, joten sinulla on tilaa luovuudelle.

Fyysinen osallistuminen paikallisiin tapahtumiin lisää mainintojen ja huutojen todennäköisyyttä, joten se on yksi tapa.

Voit myös mainostaa linkitettyä sisältöä ja kannustaa sitoutumista lisäämään ottamalla aktiivisesti yhteyttä muihin paikallisiin yrityksiin verkossa.

Kuinka sijoitan avainsanoja Google Mapsissa?

Oikeiden avainsanojen valitseminen on aina tärkeää, kun kyse on monipuolisen SEO-strategian kaikista näkökohdista.

Mutta muista, Google Mapsin hakukoneoptimoinnissa on kyse paikallisen verkkonäkyvyyden hiomisesta ja vahvistaa itsesi arvokkaaksi jäseneksi yhteisössäsi.

Se tarkoittaa huomion kiinnittämistä longtail avainsanat.

Jälleen loistavat longtail-avainsanavalinnat paikallisille yrityksille, jotka haluavat parantaa sijoitusta, sisältävät tarkenteita, jotka vastaavat käyttäjän tarkoitusta.

Oletetaan esimerkiksi, että olet paikallisen autoliikkeen ylpeä omistaja Aurorassa Illinoisissa ja haluat lisätä yrityksesi näkyvyyttä. Joitakin harkittavia longtail-esimerkkejä voivat olla:

  • “Autokaupat lähelläni”
  • “paras Aurora IL:n autokauppa”
  • “edullinen autokoriliike Aurorassa”
  • “Edullinen öljynvaihto lähellä minua”

Ja jokaista paikallista yrittäjää rohkaistaan ​​tutkimaan ja harkitsemaan muita älykkäitä vaihtoehtoja, jotka voisivat sopia myös heidän asiakaskuntaansa, sijaintiinsa tai toimialaansa.

Onko Google Mapsin kaapiminen laillista?

Webin kaapiminen on käytäntö, jota käytetään erityyppisten tietojen poimimiseen, keräämiseen ja järjestämiseen verkosta. Tämä tehdään tyypillisesti tähän tarkoitukseen suunnitellulla tietokoneohjelmistolla.

Raapiminen itsessään on ollut olemassa useita vuosikymmeniä, eikä se ole laitonta. Hakukoneet itse asiassa käyttävät sen muotoa verkkosisällön indeksointiin.

SEO-ohjelmistokehittäjät käyttävät sitä myös tarjotakseen käyttäjille oikea-aikaisia ​​ja tarkkoja analytiikkatietoja.

Tietojen kaapimisessa on kuitenkin myös selkeästi hämärä puoli. Esimerkiksi jotkut yritykset keräävät dataa helpoksi tapaksi saada suuri etu kilpailijoihinsa nähden.

Mukana on myös mahdollisia tekijänoikeusongelmia. Lisäksi nopeus ja määrä, jolla monet datakaapijat keräävät tietoja, voivat vahingoittaa verkkosivuston herkkää infrastruktuuria.

Julkisten tietojen kaapiminen Google Mapsista tai mistä tahansa ei kuitenkaan välttämättä ole laitonta. Mutta se voi helposti johtaa sinut alueelle, joten toimi varoen.

Kuinka voin parantaa hakutuloksia Google Mapsissa?

Jos lopulta huomaat, että sinulla on edelleen vaikeuksia saada yritystäsi näkymään oikeissa lokalisoiduissa hauissa, sinun kannattaa luonnollisesti parantaa Google Mapsin hakukoneoptimointisi tätä osa-aluetta. Tässä on muutamia vinkkejä, joiden pitäisi auttaa sinua valtavasti.

🔥 Empfohlen:  JavaScript SEO – Kuinka Google indeksoi JavaScriptin

Vahvista kaikki sijaintisi

Tarkista aina, että kaikki nykyiset yrityksesi sijainnit on vahvistettu.

Vahvistetut tulokset näkyvät äärettömän todennäköisemmin lokalisoitu haku.

Kyllä, tämä sisältää Google Mapsin, mutta se kattaa myös tavalliset Google-haut.

Päivitä tiedot heti, kun ne muuttuvat

Viimeinen asia, jonka haluat, on, että innostunut mahdollinen asiakas päättää käydä tutustumassa yritykseesi vain saadakseen selville, että heidän verkosta löytämänsä puhelinnumero tai osoite ei ole oikea. Heidän on vaikeampi hyväksyä yrityksesi laillisuutta.

Pidä siis tietosi aina yksityiskohtaisina ja ajan tasalla, kun yrityksesi asiat muuttuvat.

Sisällytä tuotteesi

Lisää Google My Business -profiiliisi aina kuvia ja muita tietoja tuotteistasi, kun se on aiheellista.

Mitä enemmän Google tietää, mitä yrityksesi myy, sitä helpompi on palvella sivuasi asiakkaille, jotka etsivät kyseisiä tuotteita.

Kiinnitä erityistä huomiota aukioloaikoihin

Siellä on enemmän kuin muutama yrittäjä, joka päivittää yhteystietoja tai lataa uusia kuvia säännöllisesti, mutta päivittää aukioloaikansa jotenkin.

aukioloaikasi muuttuvat mistä tahansa syystä – mukaan lukien kausialennukset, lomat tai yhteisötapahtumat – varmista, että tiedot näkyvät yrityksesi profiilissa, verkkosivustollasi ja sosiaalisen median sivuilla.

Älä unohda arvosteluja

Google huomaa, kuinka sinä ja henkilökuntasi käsittelet asiakkaiden arvioita. Osoita, että voit luottaa ihmisten asioihin vastaamalla jokaiseen saamaasi arvosteluun.

Kiitä tyytyväisiä asiakkaita heidän liiketoiminnastaan ​​ja vastaa tyytymättömien huolenaiheisiin ja kysy, mitä voit tehdä asian korjaamiseksi.

Paketoida

Halusitpa sitten parantaa Google Mapsin hakukoneoptimointiasi, parantaa SERP-sijoituksiasi tai jotain muuta, et pääse haluamaasi paikkaan ilman runsaasti korkealaatuista, avainsanojen sisältävää sisältöä.

Mutta kaiken sisällön tuottaminen itse on kova tilaus.

Rock Contentin WriterAccess on huippuluokan vaihtoehto yhteydenpitoon sisällöntuotantoyhteisön kerman kanssa verkossa.

Ilmoittaudu mukaan a ilmainen kokeilu tänään olla yhteydessä kokeneisiin tekstinkirjoittajiin, upeisiin suunnittelijoihin, SEO-taitoja sisällöntuottajiin ja muihin!