Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka Google Mapsin arvosteluja valvotaan

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka Google Mapsin arvosteluja valvotaan

Google julkaisi selityksen, joka tarjoaa näkemyksiä siitä, miten Google käsittelee paikallisille yrityksille Google Mapsissa jätettyjä arvosteluja. Artikkelissa kerrotaan Googlen useista vaiheista ja toimista, joiden avulla se voi tarkistaa ja julkaista käyttäjien luomia arvosteluja muutamassa sekunnissa.

Google kertoi viisi vaihetta varmistaakseen, että Google Mapsin arvostelut ovat hyödyllisiä ja aitoja.

Vaihe 1: Tiukat sisältökäytännöt

Selkäranka Googlen lähestymistavassa valvoa Google Mapsiin jätettyjä arvosteluja on hyvin määritelty sisältökäytäntö.

Jokaisella verkkosivustolla, joka hyväksyy käyttäjien luomaa sisältöä, on oltava hyvin määritelty käytäntö, joka kuvaa hyväksyttävää sisältöä. Tämä auttaa käyttäjiä ymmärtämään rajoitukset ja myös ilmoittaa moderaattoreille, milloin heidän tulee puuttua asiaan.

Googlen mukaan:

“Olemme luoneet tiukat sisältökäytännöt varmistaaksemme, että arvostelut perustuvat todellisiin kokemuksiin ja pitämään merkityksettömät ja loukkaavat kommentit poissa Google-yritysprofiileista.”

Google Mapsin sisältökäytännön tärkeimmät kohdat

Googlen sisältökäytännössä kuvataan tulos, jota he yrittävät kannustaa:

“Käsittelyn tulee perustua todellisiin kokemuksiin ja tietoihin.”

Googlen sisältökäytäntö määrittelee kuusi kiellettyä toimintaa.

Esimerkkejä arvostelusisällöstä, joka rikkoo karttatarkistuskäytäntöä:

  1. Tarkoituksella väärennetty sisältö
  2. Kopioituja tai varastettuja valokuvia
  3. Off-topic arvostelut
  4. Kunniaa loukkaavaa kieltä
  5. Henkilökohtaiset hyökkäykset
  6. Tarpeeton tai virheellinen sisältö

Vaihe 2. Sisältökäytäntö on integroitu Googlen algoritmiin

Seuraava askel Googlen suojellakseen Google Mapsin arvostelujen eheyttä on sisällyttää sisältökäytäntö Googlen algoritmeihin käyttämällä käytäntöä algoritmin ja sen ihmisvalvojien koulutustietona.

Google selittää:

“Kun käytäntö on kirjoitettu, siitä tulee koulutusmateriaalia – sekä operaattoreillemme että koneoppimisalgoritmeillemme – auttamaan tiimejämme havaitsemaan käytäntöjä rikkovaa sisältöä ja pitämään Google-arvostelut viime kädessä hyödyllisinä ja aitoina.”

Vaihe 3. Google valvoo arvostelut välittömästi

Google kertoo, että kaikki arvostelut lähetetään heidän valvontajärjestelmiinsä tarkistettavaksi heti, kun arvostelu on julkaistu.

Google käyttää sekä ihmisen että koneen arviointijärjestelmiä. Googlen algoritmit voivat käsitellä arvostelun ja antaa sille luvan julkaistavaksi muutamassa sekunnissa.

🔥 Empfohlen:  Tarkista todistustapaustutkimukset – HairPalace Hair Transplant Clinic

Google on perinteisesti suosinut järjestelmiensä skaalaamista algoritmien avulla sen sijaan, että se olisi riippuvainen ihmisistä tehtävien suorittamisessa.

Algoritmi tarkastelee monia tekijöitä määrittääkseen, onko arvostelu väärennetty.

Google nimeää muutamia arvostelutekijöitä:

  • Onko sisältö loukkaavaa?
  • Onko sisältö aiheen ulkopuolella?
  • Onko arvostelusta lähtevä tili epäilyttävää toimintaa?
  • Liittyykö arvostelujen piikki uutisiin tai sosiaalisen median huomioihin, mikä motivoi vääriä arvosteluja?

Google kertoo, miten sen automaattinen järjestelmä toimii:

“Heti kun joku lähettää arvostelun, lähetämme sen valvontajärjestelmällemme varmistaaksemme, että arvostelu ei riko mitään käytäntöjämme.

…Kun otetaan huomioon säännöllisesti saamiemme arvostelujen määrä, olemme havainneet, että tarvitsemme sekä ihmisten tarjoamaa vivahteikkaallista ymmärrystä että koneiden tarjoamaa mittakaavaa, jotta voimme valvoa lisättyä sisältöä.”

Vaihe 4. Google kannustaa yhteisön moderointia

Google ilmoitti kannustavansa yrityksiä ja yleisöä ilmoittamaan vääristä arvosteluista.

Tämä on tavallinen tapa valvoa käyttäjien luomaa sisältöä (UGC).

Tätä lähestymistapaa kutsutaan joskus nimellä Report-a-Post. Report-a-Post on hienoa, koska se saa käyttäjät tuntemaan olevansa osa yhteisöä ja se kerää arviointitoiminnon joukkolähteitä, jolloin käyttäjät ja yritykset voivat soveltaa ainutlaatuista näkemystään löytääkseen huonoja arvosteluja, jotka saattavat mennä valvojan tai algoritmin ohi.

Vaihe 5. Google on ennakoiva ja ennakoi väärennettyjä arvosteluja

Mielenkiintoinen tosiasia, jonka Google jakoi, on, että se ennakoi ennakoivasti tapahtumia, jotka voivat johtaa loukkaaviin arvosteluihin. Google valvoo tehostetusti kyseisten tapahtumien alueella olevien yritysten arvosteluja varmistaakseen, että vain aitoja ja hyödyllisiä arvosteluja julkaistaan.

Google jakoi:

“Esimerkiksi kun on tulossa tapahtuma, jolla on paljon seuraajia, kuten vaalit, otamme käyttöön korotettuja suojauksia tapahtumaan liittyville paikoille ja muille lähellä sijaitseville yrityksille, joita ihmiset saattavat etsiä Mapsista.”

Machine Learning Plus inhimillinen Google Maps -arvostelujen moderointi

Googlen lähestymistapa käyttäjien luoman sisällön valvomiseen noudattaa foorumeilla ja blogeissa omaksuttua pitkäjänteistä lähestymistapaa, mukaan lukien automatisoitujen järjestelmien käyttö sellaisten käyttäjien ja tapahtumien käsittelemiseksi, jotka voivat lisätä loukkaavaa sisältöä.

🔥 Empfohlen:  Crypto-käynnistyksen saaminen liikkeelle – menestyksen askeleita

Tämä artikkeli on hyödyllinen, koska Googlen vaiheet voivat toimia inspiraationa ja mallina käyttäjien luoman sisällön moderointiin millä tahansa verkkosivustolla tai alustalla, joka hyväksyy käyttäjien sisältöä.

Jos käyttäjien luomaa sisältöä ei valvota omalla sivustollasi, seurauksena voi olla rangaistuksia ja huono käyttökokemus. Googlelle arvostelujen suojaaminen roskapostilta tarkoittaa käyttäjien luottamusta ja paremman käyttökokemuksen tarjoamista. Jos Google Mapsin arvostelut täyttyvät roskapostilla, kukaan ei voita, koska käyttäjät menettävät luottamuksensa arvosteluihin, mikä on huonoa yrityksille, jotka ovat riippuvaisia ​​Google Maps for business -palvelusta.

Lainaukset

Lue Googlen blogikirjoitus

Miten Google Mapsin arvostelut toimivat

Lue Googlen kartta-arvostelukäytäntö

Mapsin käyttäjien lisäämän sisällön käytäntö

Katso Googlen informatiivinen video Mapsin arvosteluista

Miten Google Mapsin arvostelut toimivat