Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka Groww-sovellusta käytetään?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka Groww-sovellusta käytetään?

Haluatko sijoittaa sijoitusrahastoihin vai etsitkö yksinkertaista tapaa ostaa osakkeita? Groww on ihanteellinen ratkaisu kaikkiin ongelmiisi! Alustan avulla voit helposti ostaa ja myydä osakkeita, sijoitusrahastoja jne. Groww on epäilemättä juurruttanut erittäin vahvan perustan Intian sijoitusmarkkinoille. Tämä bengalurulainen yritys perustettiin vuonna 2016, ja se tarjoaa paperittomia sijoitusvaihtoehtoja antamalla sinun ostaa ja myydä osakkeita ja sijoitusrahastoja verkossa. Tarjoamme sinulle yksityiskohtaisen oppaan kuinka Groww-sovellusta käytetäänGroww-sovelluksen latausprosessi, kuinka voit tehdä Groww-kirjautumisen ja onko Groww-sovellus turvallinen vai ei.

Kuinka Groww-sovellusta käytetään?

Groww App on kaupankäyntiohjelmisto, mutta he alkoivat ostaa ja myydä sijoitusrahastoja ja ajan myötä ne laajenivat myös osakkeisiin ja kultaan. Groww palvelee tällä hetkellä sijoittajia yli 800 kaupungissa ja sillä on yli 30 miljoonaa rekisteröityä jäsentä. Lue eteenpäin saadaksesi lisätietoja sovelluksen lataamisesta, rekisteröitymisestä siihen ja kuinka voit sijoittaa alustaan.

Kuinka ladata Groww-sovellus?

Kuva: Nasik Lababan Unsplashissa

Aloittaaksesi sijoittamisen erilaisiin Groww-sovelluksen tarjoamiin tuotteisiin, sinun on ensin ladattava sovellus ja avattava tili kaupankäyntiä varten. Voit käyttää verkkosivustoa tai virallista sivua tilisi perustamiseen ja myös sijoittamiseen. Mutta jos olet jatkuvasti kiireinen ja juokset jatkuvasti, Groww-sovelluksen käyttäminen on sinulle varsin hyödyllistä.

Saat jatkuvat ilmoitukset ja voit olla tietoinen investoinneistasi vaikka olet kiireisenä matkoilla tai vain istuessasi kahvilassa kahvia siemaillen. Tässä ovat vaiheet, jotka sinun on noudatettava ladataksesi Groww-sovelluksen:

1. Sinun täytyy mennä Apple App Store tai Google Play Kauppa. Käytämme esimerkiksi Google Play Kauppaa.

2. Kirjoita Groww hakupalkissa ja etsi Groww-sovellus.

3. Napauta Asentaa -painiketta ja asennus alkaa.

4. Kun lataus on valmis, voit avata sovelluksen.

Kuinka rekisteröityä Groww-sovelluksessa?

Kuva: ROMAN ODINTSOV Pexelsissä

Kun olet ladannut sovelluksen Google Play Kaupasta tai Apple Storesta, sinun on rekisteröidyttävä alustalle. Voit käyttää sekä mobiilisovellustasi että Groww’n virallista sivua rekisteröidäksesi nimesi ja tietosi vasta, jonka jälkeen voit avata tilin ja käydä kauppaa osakkeilla. Tässä ovat vaiheet, jotka sinun on noudatettava rekisteröityäksesi Groww-sivustolle:

🔥 Empfohlen:  Australian hakukoneoptimointitilastot liiketoiminnan kasvulle tänä vuonna 2023

1. Avaa Groww verkkosivusto.

2. Napsauta Kirjaudu / Rekisteröidy -vaihtoehto oikeassa yläkulmassa ja kirjoita sähköpostiosoitteesi.

3. Napsauta Jatkaa vaihtoehto. Saat an OTP syöttämässäsi sähköpostissa.

4. Syötä se OTP ja klikkaa Lähetä -painiketta.

5. Sinua pyydetään syöttämään oma puhelinnumero varmistaa KYC. Napsauta sen jälkeen Jatka-painiketta.

6. Vahvista henkilöllisyytesi kirjoittamalla oma PANOROIDA yksityiskohdat.

7. Kirjoita oma pankkitiedotmukaan lukien IFSC- ja pankkitilitiedot.

8. Vahvista ja tarkista pankkitiedot.

9. Valitse ‘Täydellinen asennussivulla näkyvä vaihtoehto ja lisätietoja Groww-sovelluksen käytöstä.

Kuinka avata kaupankäyntitilisi?

Kun olet rekisteröitynyt alustalle, sinun on seuraavaksi avattava kaupankäyntitili. Ilman kaupankäyntitiliä et voi ostaa tai myydä Groww-osakkeita. Tilin avaaminen seuraa yleensä rekisteröitymistä lähes välittömästi heti, kun olet vahvistanut maksettavat maksut. Tässä on ohjeita tilin avaamiseen sen jälkeen, kun olet määrittänyt tilisi.

1. Lue hakemusmaksutiedot ja hyväksy valintaruutu.

2. Ota Groww-sijoitusvaihtoehto käyttöön osakkeille valitsemalla ‘Avaa Osaketili‘.

3. Lopeta KYC-toiminto syöttämällä oma ammatti, tulot ja vanhempien nimet ennen kuin napsautat Seuraava.

4. Valitse omasi kaupan tausta arvoluettelosta ja napsauta sitten Seuraava.

5. Kirjoita omasi valkoiselle paperille allekirjoitus tummalla musteella ja lataa sitten tilannekuva.

6. Rekisteröi tili verkossa käyttämällä Aadhaar numero.

7. Kirjoita OTP joka lähetettiin vastaavaan matkapuhelinnumeroon.

8. Napsauta Allekirjoita nyt kun olet lukenut tilin avaamislomakkeen ohjeet.

9. Käytössä NSDL E-merkki alusta, kirjoita Aadhaar-numero ja valitse Lähetä OTP.

10. Viimeistele tilin avaaminen syöttämällä OTP:hen ja viimeistelemällä Groww-kirjautumisprosessi.

Groww-tilin avaaminen alkaa välittömästi. Kun olet lähettänyt sähköisesti allekirjoitetun AOF:n, välittäjä tarkistaa antamasi tiedot lyhyen ajan kuluessa. Jos kuitenkin lähetät lomakkeen kuriirin välityksellä, tilin avaaminen voi kestää vielä muutaman päivän, koska kestää jonkin aikaa ennen kuin paperit tulevat välittäjän toimistoon.

“Kirjautumistietojasi käsitellään nyt” on ilmoitus, joka näkyy aloitusnäytössäsi, kun vahvistat tilin avaustilan. 24 tunnin kuluttua voit aloittaa osakkeiden ostamisen. Oma tili -sivun Ohje ja tuki -vaihtoehdon kautta voit myös vahvistaa KYC-tilasi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka asentaa Magento SUPEE 1533 SSH:n kanssa tai ilman

Voit myös soittaa Groww-neuvontaan, keskustella asiakaspalvelutiimin kanssa tai lähettää lipun asiakaspalvelu- ja tukiosastolle saadaksesi lisätietoja Groww-sovelluksen käytöstä.

Lue myös: CoinDCX-katsaus: ominaisuudet, edut ja paljon muuta

Vaadittu dokumentaatio

Kuva: Jason Briscoe Unsplashissa

Groww-tilin avaaminen on paperiton online-prosessi. PAN-kortteja ja passeja sekä Aadhaar-kortteja ja passeja voidaan pyytää, jos olet ensimmäistä kertaa Groww’ssa todistaaksesi henkilöllisyytesi ja asuinpaikkasi. Sinun tarvitsee kuitenkin vain allekirjoittaa sähköinen allekirjoitus Aadhaar-numerollasi, jos haluat avata Groww’n osakeoption.

Sinun on lähetettävä allekirjoitettu kopio fyysisestä lomakkeesta Groww-toimistoon tilin avausprosessin viimeistelemiseksi, jos matkapuhelintasi ja Aadhaar-numeroasi ei ole yhdistetty.

Kuinka sijoittaa osakkeisiin Groww-sovelluksen avulla?

Kun olet ladannut sovelluksen ja rekisteröinyt ja aktivoinut kaupankäyntitilisi, voit käyttää Groww-sovelluksen palveluita tarpeidesi mukaan. Yksi tärkeimmistä tavoitteista, miksi ihmiset haluavat avata tilin Groww’lle, on käydä kauppaa osakkeilla. Alusta tekee siitä erittäin helppoa ja vaivatonta, koska sinun ei tarvitse tehdä paljon. Noudata seuraavia ohjeita:

1. Avaa sovellus tai mene viralliselle sivulle ja kirjaudu sisään tunnuksillasi.

2. Katso luetteloa osakkeet ostaa.

3. Valitse osakeoptiot ja täytä yksiköitä jonka haluat ostaa.

4. Varmista, että sinulla on tarpeeksi luotto linkitetyllä pankkitililläsi osoitteeseen maksaa osakeosuuksille.

5 Tee ostos ja odota vahvistusta myyjän puolella. Tämän jälkeen summa pankkitililtäsi veloitetaan ja osakkeet hyvitetään Demat-tilillesi.

Onko Groww-sovellus turvallinen?

Puhutaanpa nyt yhdestä tärkeimmistä tekijöistä hyvän välitysalustan tunnistamisessa. Turvallisuus! Haluat ehkä tietää, onko Groww-sovellus turvallinen vai ei. Epäilemättä Groww voidaan helposti luokitella yhdeksi turvallisimmista online-välityksistä intialaisille sijoittajille. Rahaa tai muita tälle alustalle tehtyjä sijoituksia ei huijata tai vaaranneta nopeasti. Sovelluksen kehittäjät ovat epäilemättä ottaneet käyttöön useita kriteerejä, jotka tarjoavat sovellukselle turvallisuustarkastuksen, joka on samanlainen kuin käytännössä kaikilla parhailla saatavilla olevilla kaupankäyntialustoilla.

Se on kaupankäyntityökalu, joka on onnistuneesti luonut vahvan salaustason ja on täysin turvallinen. Tämä alusta käyttää 128-bittistä salausta, joka auttaa sovellusta suojaamaan käyttäjätiedot ja taloustapahtumat.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tämä yksinhuoltajaäiti bloggasi tiensä seitsemään hahmoon

Useat huippusijoittajat, kuten Combinator, Kauffman Fellows, Ribbit Capital, Sequoia, Propel ja Kairos, ovat myös antaneet Groww Appille luottamuksensa ja tukensa. Debyyttinsä jälkeen Next Billion Technology Private Limited on rekisteröinyt Groww’n sovellukseksi SEBI:n kanssa pörssivälittäjänä ja talletusyhteisön jäsenenä. Lisäksi se osallistuu tärkeille osakemarkkinoille, kuten MCX, NSE, BSE ja NCDEX.

Hyvät ja huonot puolet

On tärkeää ymmärtää sovelluksen kaikki puolet ennen puhelun soittamista. Tämä on syy, miksi tuomme sinulle Groww-sovelluksen hyviä ja huonoja puolia. Nämä auttavat sinua analysoimaan sovellusta ja ymmärtämään sen ominaisuuksia ja puutteita.

Plussat

  • Käyttöliittymä on helppokäyttöinen.
  • Kaupankäynti- ja Demat-tilin avaaminen on nopeaa ja helppoa. Sähköiseen ilmoittautumiseen tarvitaan vain Aadhaar-kortti.
  • He kehittävät mahdollisuutta ostaa yhdysvaltalaisia ​​osakkeita.

Haittoja

  • Sijoittajille on saatavilla rajoitettu luettelo tuotteista.
  • Hyödykkeet ja johdannaiset eivät ole tällä hetkellä saatavilla.
  • Asiakaspalvelun saaminen voi olla haastavaa.
  • Yhteydenottoa varten ei ole muita palveluita kuin sähköposti.
  • Käyttäjillä on teknisiä haasteita rahan analysoinnissa, koska perusteelliseen tutkimukseen ei ole mahdollisuutta.

Joten, siinä mennään! Täydellinen opas aloittelijoille ymmärtää kuinka Groww-sovellusta käytetään. Groww on helppokäyttöinen, houkutteleva käyttöliittymä, ja se on turvallinen ja turvallinen alusta sijoitusrahastojen ja osakkeiden kaupankäynnille. Se on dynaaminen sovellus, joka saa jatkuvasti uusia interaktiivisia tuotteita ja toimintoja. Voit aloittaa online-sijoitusmatkasi Groww’lla ja sen erilaisilla omaisuusluokilla, mukaan lukien osakkeet, kulta, yhdysvaltalaiset rahastot, osakerahastot, johdannaiset ja kiinteät talletustilit.

Sovelluksen käyttö on erittäin helppoa. Voit avata tilisi helposti Groww-sovelluksen lataamisen jälkeen käyttämällä vain Aadhar-numeroa ja helppoja KYC-vaiheita ja aloittaa kaupankäynnin 24 tunnin sisällä. Se on loistava sovellus seurata sijoituksiasi ja käydä kauppaa tien päällä.