Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka hakkeroida jonkun puhelimen etäkäyttöön koskematta siihen!

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka hakkeroida jonkun puhelimen etäkäyttöön koskematta siihen!

Kuinka hakkeroida jonkun puhelimen etäkäyttöön koskematta siihen!

Huomasitko, että puhelimeesi saatetaan hakkeroida tietämättäsi? Tiesitkö, että hakkerin ei tarvitse edes koskea laitettasi saadakseen henkilökohtaisia ​​tietojasi? Mukaan TechCrunch, vakavia tietoturvarikkomuksia tapahtuu, ja kaikki herkät laitteet ovat alttiina hakkerointiin. Onneksi Clarion kattava tietoturvaohjelmisto auttaa suojaamaan puhelimesi rikollisilta operaattoreilta ja pitämään samalla henkilökohtaiset tietosi turvassa.

Asiakkaat käyttävät Internetiä hyväkseen pettääkseen ihmisiä ja varastaakseen heidän rahojaan, ja epärehelliset työntekijät vuotavat tärkeitä tietoja kilpailijoille, millä on ollut tuhoisia vaikutuksia yritykseen. Jossain määrin eettinen hakkerointi on osoittautunut onnistuneeksi ratkaisuksi näihin vaikeuksiin.

Joten tässä on useita tapoja murtautua jonkun matkapuhelimeen:

Kuinka hakkeroida puhelin?

Älypuhelin on älykäs vempain, jossa on useita turvatoimia, kuten kasvojen lukituksen avaus, sormenjälkien skannaus, pinssit, salasanat ja niin edelleen. Näiden matkapuhelimien avulla ihmiset voivat käyttää sosiaalisen median profiileja ja suorittaa verkkomaksuja muutamassa minuutissa.

Älypuhelimen hakkerointi sähköpostilla

On olemassa muita tekniikoita älypuhelimen hakkerointiin sähköpostitse, mutta tutkimme vain tietojenkalastelua.

Puhelimen hakkerointi tietojenkalastelulla ei ole yksinkertainen prosessi. menestyäksesi sinulla on oltava hakkerointitaitoja, koska aloittelijan on lähes mahdotonta suorittaa tätä, joten suosittelemme, että käytät työntekijän vakoilutyökalua minkä tahansa valitsemasi puhelimen hakkerointiin.

Kuinka saada pääsy jonkun puhelimeen heidän tietämättään

Tämän hakkerointitekniikan toteuttamiseksi tarvitaan konkreettista hakkerointiasiantuntemusta. Puhelimen hakkerointi tällä menetelmällä edellyttää salasanat, joita ei usein säilytetä tekstimuodossa vaan hash-muodossa ja joita ei yleensä tallenneta samaan tallennuspaikkaan käyttöjärjestelmästä riippuen. Se, missä se on tallennettu Linuxissa, eroaa siitä, missä se on tallennettu Windowsissa ja niin edelleen.

1. Spyic ratkaisu

The Spyic seurantaratkaisu on yksi parhaista sovelluksista useiden puhelimien hakkerointiin. Miljoonat ihmiset yli 190 maassa ovat jo käyttäneet sitä haluttujen etujen hakkerointiin.

🔥 Empfohlen:  15 online-oikolukutyötä, joita voit tehdä kotoa käsin

Se on saanut ilmoituksen myös tunnetuimmista uutisjulkaisuista. Tech Radar, PC World, CNET ja Forbes ovat niitä. Syy sen vetovoimaan on tapa, jolla se toimii etähakkeroinnin saavuttamiseksi.

Spyicin avulla voit saada kohteelta kaikki haluamasi tiedot hänen tietämättään. Spyic toimii stealth-tilassa, joten uhri ei ole koskaan tietoinen hakkerointiaikeistasi.

Spyicin avulla voit saada kohteelta kaikki haluamasi tiedot hänen tietämättään. Spyic toimii stealth-tilassa, joten uhri ei ole koskaan tietoinen hakkerointiaikeistasi.

Saatat nähdä kerätyt tiedot, jotka sisältävät puhelut, tekstiviestit, sosiaalisen median päivitykset, sijainnin ja paljon muuta.

2. Cocospy-liuos

The Cocospy-valvontaratkaisu on toinen luotettava työkalu, johon miljoonat käyttäjät ovat luottaneet. Cocospyn avulla voit varastaa arvokkaita tietoja kohdepuhelimesta ilmoittamatta siitä käyttäjälle.

Toinen Cocospyn käytön etu on, että voit saada hakkerointituloksia etänä. Se on sovellus, joka voi paljastaa soitettuja tai vastaanotettuja puheluita, lähetettyjä ja vastaanotettuja viestejä, toimintaa sosiaalisessa mediassa ja paljon muuta. Sitä voidaan käyttää myös kohteen olinpaikan etäseurantamiseen.

Cocospy, kuten Spyic, toimii sekä Android- että iOS-älypuhelimissa ilman rootin tai jailbreakin tarvetta. Kun tietoja pyydetään puolestasi, se toimii myös piilotettuna. Nämä ominaisuudet takaavat sen luotettavuuden, turvallisuuden ja harkinnan hakkerointimatkan aikana.

Androidissa sinun on ensin asennettava se kohdepuhelimeen, ennen kuin voit käyttää sitä etänä. Jotta voit aloittaa ja jatkaa iPhonen/iPadin hakkerointia iOS:llä, tarvitset vain iCloud-kirjautumistiedot. Kun olet määrittänyt sen, voit tutkia hakkerointituloksia etänä luomallasi tilillä.

Tili sisältää Cocospyn online-hallintapaneelin, joka on yhteensopiva kaikkien selaimien kanssa. Sinun tarvitsee vain kirjautua sisään Cocospy-verkkoportaaliisi tarkistaaksesi päivitykset.

3. AndroRAT

AndroRAT on lyhenne sanoista Android RAT (Remote Administrative Tools). Se on ilmainen hakkerointiohjelma, joka on ollut saatavilla jonkin aikaa. Se julkaistiin alun perin asiakas/palvelinsovelluksena.

🔥 Empfohlen:  Kuinka päästä Bing Chatiin Microsoftin Edge-selaimessa?

AndroRAT:n avulla voit etäohjata Android-älypuhelinta ja hakea haluamasi tiedot. Se toimii palveluna käynnistysprosessin jälkeen, kun sitä käytetään. Tämä tarkoittaa, että sitoutumista on vähemmän, kun se käynnistetään.

Hakkeroinnin yhteydessä voit aloittaa prosessin lähettämällä tekstiviestin tai soittamalla puhelun palvelimelle. Palvelimen vuorovaikutuksen jälkeen voit hyödyntää ominaisuuksia tietojen hakemiseen kohde-Androidista.

Niihin kuuluvat muun muassa soittohistorian, sijainnin, yhteystietojen ja viestien saaminen. Sen avulla voit myös tarkistaa Android-laitteesi kunnon etäältä, soittaa puheluita, lähettää viestejä ja niin edelleen.

Tunnisteet:

Table of Contents