Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka hämärät web-suunnittelusivustot saavat hyviä hakukonetuloksia

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka hämärät web-suunnittelusivustot saavat hyviä hakukonetuloksia

Web-suunnittelijoiden keskuudessa vallitsee äänetön käsitys siitä, että arvokkain markkinointikiinteistö on Googlen “web design” -etusivu. Yli 300 000 hakua kuukausittain ja tuhansia dollareita, jotka kulutetaan hakumainontaan tunneittain, parhaan sijoittelun arvo termeille, kuten “verkkosuunnittelu”, “verkkosivustojen suunnittelu” ja “logosuunnittelu” voi usein olla taloudellisesti ratkaiseva verkkosuunnittelun kannalta. yrityksille. Luulisi siis, että Google ja muut hakukoneet, kuten Bing, viettävät aikaansa tarkkaillakseen parhaita web-suunnittelusivuja linkkien roskapostin ja muiden epäeettisten, mustahattujen hakukonemarkkinointitaktiikkojen varalta.

Vaikuttaa kuitenkin siltä, ​​että Googlen “verkkosuunnittelu” -tulokset ovat melko suodattamattomia ja löyhästi säänneltyjä, kuten heidän saapuvan linkin profiilin nopea tarkistus osoittaa. Yahoo Site Explorerin aseistettuna ja halussani nähdä, mikä tekee web-suunnitteluteollisuuden arvokkaimmista avainsanoista, tarkistin ensimmäiseltä sivulta epätavallisia sijoituksia, epäeettisiä markkinoijia ja mielenkiintoisia hakutuloksia. Löysin oli varsin hälyttävää: Samat black hat SEO-temput, joita on käytetty vuosia, auttavat edelleen lyhytaikaisia ​​hakukonemarkkinoijia pääsemään parhaille hakukonetulossivuille (SERP). Linkkien roskapostista (tunnetaan myös nimellä roskapostin lähettäminen) manipuloiviin sivuwidgetteihin, web-suunnittelumaailmassa on käynnissä hälyttävän paljon tummia SEO-taktiikoita.

Tässä artikkelissa käsitellään SEO-tekniikoita, joita muutamat huonomaineiset web-suunnitteluyritykset käyttävät, ja mitä ne tarkoittavat eettisille web-suunnittelijoille.

Käänteisiä linkkejä blogikommenteista

Melkein kaikki hakusanan “web design” parhaimmiksi sijoitetut tulokset osoittivat joitain merkkejä ennakoivasta hakukoneoptimoinnista. Monet käyttivät HTML-koodia ja hakutuloksiin optimoitua sisältöä. Toisin sanoen suurimmassa osassa niistä oli sisältöä, joka oli erityisesti suunniteltu kohdistamaan termeihin, kuten “verkkosuunnittelu” ja “verkkosivustojen suunnittelu”, ja suurin osa käytti toisiinsa linkitettyjä sivuja ja ovelaa ankkuritekstiä.

Se on kaikki hyvin – luulisin – ainakin Googlen automaattisen indeksointirobottien silmissä. Hieman yllättävämpää on se, että monet ykkösluokan web-suunnittelusivustoista näyttävät rakentaneen ainakin osan saapuvan linkin profiilistaan ​​käyttämällä blogin kommenttiosioita, joiden avulla kommentoija voi jättää URL-osoitteen, sekä linkkien sijoittamisen blogiluetteloihin. – luettelo muista blogeista, joita blogi suosittelee lukijoille. Tämä taktiikka on ollut käytössä vuosia, ja sitä voidaan käyttää parantamaan verkkosivuston sijoitusta hakukoneissa, mutta Googlen termein luonnollista linkkien rakentamista.

Varjoisat sivustot käyttävät edelleen blogikommentteja, joskus automaattisia. On melko ahdistavaa nähdä näin matalan tason SEO-taktiikoiden toimivan näillä keinotekoisesti mainostetuilla sivustoilla. Toimiiko tällainen strategia todella tällaisissa kilpailuolosuhteissa? Vaikka se muodostaa pienen osan heidän kokonaislinkkiprofiilistaan, se on silti mielenkiintoista nähdä viranomaisen verkkosivustolla.

🔥 Empfohlen:  4 tapaa käyttää tekoälyä juuri nyt markkinointiohjelmassasi

Ankkuritekstin manipulointi

Googlen kanta manipuloituihin ankkuriteksteihin on hieman hämärä.

Hakukone on aiemmin rankaissut verkkosivustoja saapuvien linkkitekstien (esim. väärennetyn luottokortin tarinan muutaman vuoden takaisesta) hyödyntämisestä, mutta hyväksyy yleisesti sen, että sivustojen omistajat yrittävät saada käyttäjät valitsemaan tietyn linkkitekstin. Jotkut verkkosivustot, jotka luokitellaan termillä “web design”, näyttävät kuitenkin vievän asioita liian pitkälle. ylittää Googlen motton “Älä ole paha”. Nämä linkit havaittiin asiakkaan verkkosivuston alatunnisteessa, ja ne käyttävät ilmeistä suunnittelijan yrityksen nimen manipulointia.

Huomaa, kuinka yrityksen nimen ensimmäinen kirjain jätettiin pois ankkuritekstistä. Monien parhaiden web-suunnittelusivustojen käänteisten linkkien profiilien nopea tarkistus osoittaa, että häikäilemättömät web-suunnitteluyritykset käyttämällä asiakkaidensa verkkosivustoja rakentamaan käänteisiä linkkejä. Vaikka kolmannen osapuolen verkkosivustot tuottavat linkkejä normaaleihin yleisiin termeihin, kuten “verkkosivusto” tai “tieto”, linkittääkseen kaupallisille verkkosivustoille, useimmat suunnittelusivustoille saapuvat linkit käyttävät erittäin erityisiä ankkuritekstejä ja näyttävät olevan itse luotuja.

Sosiaalista mediaa käytetään hakukoneiden tulosten manipulointiin

Vuonna 2006 SEO-yhteisö oli pakkomielle manipuloida PageRankia MySpacen kautta käyttämällä grafiikkaa ja widgetejä. Kuvat, jotka on usein upotettu taulukkoon, näkyvät profiileissa ja muilla arvokkailla sivuilla, ja niiden alapuolelle sijoitetaan lähtevä linkki.

Tämä voisi teoriassa antaa linkitetylle verkkosivustolle korkeamman PageRank-arvon (PR) ja lisätä sen sijoittelua hakutuloksissa. Suurimmaksi osaksi nämä manipulatiiviset taktiikat ovat enää tehokkaita. Googlen algoritmi on kehittynyt PageRank-manipuloinnin päivien tai ainakin MySpacen päivien hienovaraisen manipuloinnin jälkeen.

Vaikka vanhentuneet PR-vahvistustekniikat ovat kuolleet pois, jotkut hämärät web-suunnitteluyritykset ovat löytäneet uuden tavan saada saapuvia linkkejä ja purkaa PR-sivuston widgetit, jotka näyttävät Twitter- ja Facebook-päivitykset. Selkeämpi ankkuritekstin manipulointi; tällä kertaa Twitter-widgetissä, jota käytetään tuhansilla suosituilla verkkosivustoilla. Katso esimerkki yllä olevasta kuvakaappauksesta – linkitetty sivu on saanut suurimman osan “web-suunnittelu”-linkeistään jakamalla brändättyä Twitter-widgetiä. Mielenkiintoista tässä esimerkissä on heidän lähtevän linkin näyttötapa – vaikka se on teknisesti merkitty yrityksen nimeksi, heidän nimensä ensimmäiset kirjaimet on jätetty pois sen varmistamiseksi, että PageRank välitetään oikean ankkuritekstin kanssa.

Shady, eikö? Tämän tyyppistä manipuloivaa saapuvaa linkitystä on käytetty kaikissa tärkeimmissä suunnitteluun liittyvissä termeissä, mikä vaikeuttaa orgaanisten hakukoneiden tulosten läpimurtoa. Vaikka SEO on pitkälti panostukseen perustuva markkinointiala, on epätodennäköistä, että Google ja muut hakukoneet arvostavat tällaista PageRank-manipulaatiota.

Olisi mielenkiintoista nähdä, kuinka kauan tämäntyyppiset linkit säilyvät arvokkaina, sillä hakukoneet käyttävät usein esteitä ja rangaistuksia työntämään alas verkkosivustoja, jotka manipuloivat ankkuritekstiään tällä tavalla.

🔥 Empfohlen:  Disney Plus ei lataudu laitteellesi? Katso kuinka voit korjata sen

Huonoja uutisia hyville kavereille: luonnonmukaiset korkeat sijoitukset ovat epätodennäköisiä

Mitä tämä lähes jatkuva hakumanipulaatio tarkoittaa eettisille web-suunnittelijoille ja web-suunnitteluyrityksille? Ellei aio kohdistaa pieniin, kapealla sektorilla oleviin hakutermeihin, kuten lähes yksinomaan, on todennäköistä, että verkkosivustosi ei sijoitu hyvin volyymiin perustuvilla avainsanoilla ilman samaa SEO-työtä. Ilman aktiivista SEO-kampanjaa on epätodennäköistä, että sijoitut millään muulla kuin erittäin kapealla hakutermillä. Vaikuttavatko nämä huonomaineiset web-suunnitteluyritykset hakutulosten osuvuuteen?

Mahdollisesti. Vaikka ensimmäisellä sivulla on joitakin osuvia tuloksia termeille, kuten “verkkosuunnittelu” ja “verkkosivustojen suunnittelu”, kuten Wikipedia-merkintä web-suunnittelusta ja About.com-sivut web-suunnittelijoille, monet hakutulokset ovat kaupallisia verkkosivustoja, jotka ovat osallistunut epäeettisiin SEO-käytäntöihin. On kuitenkin mahdollista, että Google tarkkailee aktiivisesti joitain suosituimpia web-suunnittelun avainsanoja, jotka voivat mahdollisesti rajoittaa näiden black hat -taktiikkojen vaikutuksia.

Linkkien roskapostitus ja muut Blackhat SEO -taktiikat ovat edelleen tehokkaita

Kommenttien käänteiset linkit, manipuloivat linkit ja itse luodut linkit ovat yksi asia – ja niiden tehokkuus on kyseenalainen useimpien blogien käyttämien no-follow rel -attribuuttien vuoksi – mutta roskaposti, mitä kutsutaan hakukoneoptimoijaksi tai sen yhteydessä, on kokonaan toinen peli.

Vaikka useimmat web-suunnitteluyrityssivustot näyttävät saaneen käänteisiä linkkejä ainakin jossain määrin eettisesti, pelkästään ensimmäisellä sivulla on kaksi tulosta, jotka ovat saavuttaneet asemansa lähes kokonaan linkkien roskapostin kautta. On harvinaista nähdä palveluun perustuvan yrityksen turvautuvan avainsanojen roskapostiin, mutta tämä kiinalainen web-suunnitteluyritys on onnistunut siinä. Yksi on offshore-kiinalainen suunnittelusivusto, joka näyttää saaneen suurimman osan käänteisistä linkkeistään julkaisemalla automaattisia blogiviestejä. Harvoin näet “web-suunnittelua” yleisten roskapostitermien, kuten “levitra” ja “Louis Vuitton Replica” rinnalla, jos käänteislinkkisi ovat orgaanisia.

Katso yllä oleva kuvakaappaus nähdäksesi nopeasti tämän verkkosivuston käänteisen linkin profiilin; se on varsin hälyttävää näin kilpailukykyisellä hakusanalla. On selvää, että epäeettiset hakustrategiat – roskapostilinkit, PageRank-manipulaatio ja muut hämärät taktiikat – toimivat edelleen. Ja usein erittäin tehokkaasti.

Jos on mahdollista saada etusivun SERP-listaus, jossa on vain automatisoituja blogiviestejä ja roskapostilinkkejä, näyttää epätodennäköiseltä, että lailliset ja eettiset suunnitteluyritysten verkkosivustot voisivat sijoittua hyvin, puhumattakaan kilpailukykyisestä ja arvokkaasta hakutermistä, kuten “verkkosuunnittelu”. .

Orgaaniset SEO-kampanjat eivät todennäköisesti onnistu Web-suunnittelussa

Voiko luonnollinen linkkiprofiili kilpailla suurten toimijoiden kanssa? Epätodennäköistä. Haku näyttää olevan tuottoisa alue niille, joilla on kyseenalainen etiikka, kun otetaan huomioon verkkosivustojen määrä, jotka sijoittuvat arvokkaiden termien mukaan web-suunnittelualalla.

🔥 Empfohlen:  Kuinka korjata Steamin "Ei tarpeeksi levytilaa" -virhe

On huolestuttavaa ja surullista sanoa tämä: Vaikuttaa erittäin epätodennäköiseltä, että pieni sivusto, varsinkin sellainen, jota ei ole markkinoitu aggressiivisesti budjettirajoitusten tai hakukonesijoituksen keinotekoisen kasvattamisen vuoksi, voisi koskaan sijoittua hyvin suuren suunnittelun joukossa. avainsanoja. Ja se on ikävää, koska siellä on uskomattomia web-suunnittelijoita, mutta heidät kilpailevat ne, jotka mieluummin käyttävät budjettinsa järjestelmän pelaamiseen sen sijaan, että investoisivat asioihin, jotka parantavat heidän tuotteitaan (kuten lahjakkaiden suunnittelijoiden palkkaaminen). Eettisen suunnitteluyrityksen on vaikea kilpailla vastustajien kanssa, jotka käyttävät linkkiroskapostia, automatisoituja blogeja ja muita ilkeitä taktiikoita. Kuitenkin etusivulla on vielä toivoa menestymisestä.

Mainonta on saatavilla Google AdWordsin kautta, vaikka se onkin pelottavan kallista niille, jotka toimivat meidän kaltaisilla suurilla markkinoilla. Vastaavasti orgaanisissa hakutuloksissa kilpailemiseen tarvittava aika ja vaiva ei ole realistista monille pienille web-suunnitteluyrityksille. Näyttää siltä, ​​että freelance-suunnittelijat ja pienet putiikit studiot eivät vain pysty kilpailemaan suurten yritysten ja hämärien roskapostittajien kanssa.

Onko toivoa web-suunnittelijoille, joilla on omatunto?

Mahdollisesti.

Tässä vaiheessa on vaikea sanoa, kuinka Google reagoi viimeisimpään linkkien roskapostiin, vaikka niiden historian perusteella näyttää siltä, ​​että kyseiset linkit saattavat olla devalvoituneet. Yhdistyneessä kuningaskunnassa viime vuonna tapaus hakutuloksista viittaa siihen, että Google ottaa aktiivisen lähestymistavan tiettyjen avainsanailmausten seurantaan, vaikka suunnitteluun liittyvän linkkiroskapostin määrän vuoksi se ei todennäköisesti tapahdu tarpeeksi pian. Google poistaa ajoittain loukkaavia sivuja, vaikka se on harvinaista palvelupohjaisilla aloilla, kuten verkkosuunnittelussa. Ihanteellinen tapa saada hyviä hakutuloksia on keskittyä tuotteisiisi ja toivoa, että ne ovat tarpeeksi hyviä saadakseen orgaanisia linkkejä korkea-arvoisilta, hyvämaineisille verkkosivustoille, jotka käsittelevät verkkosuunnittelun aiheita. mutta nykytilanteessa näyttää siltä, ​​ettei sekään riitä.

Asiaan liittyvä sisältö

Table of Contents