Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka hän säästeli auttamaan yliopiston maksamisessa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka hän säästeli auttamaan yliopiston maksamisessa

Tässä on artikkeli Caileystä, vuoden 2018 Well Kept Wallet -stipendin toisen sijan voittajasta!

Se ei ole salaisuus; yliopisto on kallista.

Tulevien opiskelijoiden ja heidän perheidensä täytyy säästää monta vuotta ennen kuin he pääsevät yliopiston oviin. Tiesin koko yläasteen ja lukion ajan, että tämä kulu painaisi minua raskaasti, joten päätin toimia!

Noin 14-vuotiaana aloitin säästämisprosessin. Mutta koska olin niin nuori, en päässyt töihin.

Olisin voinut tehdä sen, mitä monet ystäväni tekivät, hoitaa lastenhoitajaa, vahtikoiria tai jotain, joka liittyy näihin kahteen. Sen sijaan päätin sekoittaa jotain, josta olin asiantunteva ja intohimoinen. Niinpä aloitin oman vaatteiden jälleenmyyntiyrityksen.

Säästävän yrityksen perustaminen

Säästöostoksia tai “säästöä” rakastan ehdottomasti.

Kävimme äitini kanssa viikoittain etsimässä parhaita tarjouksia esimerkiksi vaatteista ja kodin sisustamisesta. Kun jatkoimme säästäväisyyttä, aloimme oppia paljon prosessista.

Tiettyinä päivinä tapahtuisi erilaisia ​​alennuksia, mikä johtaisi vieläkin alhaisempiin hintoihin. Aloin myydä joitain omia vaatteitani ja kenkiäni, joita en enää käyttänyt tai joista en saanut eniten hyötyä kaapistani.

Aluksi vaatteiden myynti verkossa oli jotain, jota tein silloin tällöin omilla vaatteillani. Ennen pitkää minulla ei ollut paljoakaan myytävänä olevia vaatteita, joten päätin haaroittaa säästäväisyyttäni.

Prosessin oppiminen

Myyntikokemukseni kautta aloin seurata, mitkä merkit myyvät paremmin ja kuinka paljon useimmat tuotteet myyvät.

Jälleenmyynti alkoi hitaasti. Olisin säästäväinen ja näkisin jotain, mitä en erityisesti tarvinnut, mutta tiesin, että joku muu rakastaisi kappaletta. Eräänä päivänä päätin noutaa tuotteen myydäkseni tai kääntääkseni sen.

Päädyin listalle nettiin villapaidan, jonka olin ostanut noin 4 dollarilla, ja myin sen muutamaa päivää myöhemmin 22 dollarilla. Se oli hämmästyttävä tunne; Minulla oli yhtäkkiä tapa ansaita rahaa ilman, että minun piti odottaa syntymäpäivääni tai joulua.

🔥 Empfohlen:  Kuinka poistaa Facebook Messenger käytöstä helposti vuonna 2023

Aloin ottaa flipping-voittoani ja aloin ostaa enemmän ja enemmän vaatteita aikomuksenani myydä ne. Ennen pitkää minulla oli varasto roskakoriin varastoituista vaatteista, jotka vain odottivat myyntiä.

Liiketoiminnan kasvattaminen

Aloin käydä kierrätysliikkeissä tavoitteenani kaiken kaikkiaan löytää vaatteita jälleenmyytäväksi. Voin viettää tuntikausia vaatteiden läpi etsiäkseni parhaita tuotteita. se on kuin peli löytää täydelliset kappaleet.

Jokainen esine tarkastetaan perusteellisesti, sillä mikään ei ole pahempaa kuin tuoda esine kotiin, mutta siinä havaitaan reikiä tai tahroja. Virheet alentavat vaatekappaleen arvoa ja loppujen lopuksi kuinka paljon voin hyötyä siitä.

Seuratakseni myyntiä loin exceliin laskentataulukon, jossa kuvattiin tuote, sen tuotemerkki, kuinka paljon maksoin, kuinka paljon se myi ja lasken voittoni alustamaksujen jälkeen. Laskentataulukko auttaa minua seuraamaan pienyritystäni ja kaikkia menojani ja voittojani.

Myynnin lisääminen

Ei ole tärkeää vain löytää parhaat palat, vaan on myös tärkeää ottaa laadukkaita kuvia.

Yksi tärkeä näkökohta vaatteiden myymisessä ovat kuvat, minulla voisi olla laadukas tavara, mutta jos en saa sitä tarpeeksi hyvin valokuvaan, kukaan ei osta sitä.

Olen erittäin ylpeä kuvistani, otan usein monia, kunnes tunnen, että minulla on paras kuva. Haaroittuin antamalla toisten mallintaa vaatteitani kuvilleni tai ottaa kuvia luonnonvalossa ainutlaatuisilla taustoilla.

Kun aloin menestyä enemmän yrityksessäni, sijoitin mallinukkeun auttamaan vaatteiden esittelyssä. Mallinuket tai mallit auttavat antamaan ostajalle käsityksen siitä, miltä vaatekappaleet näyttäisivät päällä.

Vaatteiden myynti ja asiakaspalvelun merkitys

Käytän useita sovelluksia tuotteideni luetteloimiseen ja mainostamiseen. Jokainen sovellus viihtyy, kun sillä on seuraajia; mitä enemmän seuraajia, sitä enemmän näkyvyyttä. Yhdessä sovelluksessa sain 18 000 seuraajaa, joista monista tuli toistuvia asiakkaita.

Asiakkaiden pitäminen tyytyväisinä oli ensisijainen tavoite, sillä tyytyväinen asiakas palaa ostamaan lisää tuotteita tai rohkaisee uusia ostajia, jotka saattavat olla hankalia ostamaan verkosta.

🔥 Empfohlen:  3 helppoa tapaa lisätä Google Search Console WordPressiin

Yksi tapa, jolla saan edelleen 5 tähden arvosteluja, on pakkaukseni. Olen investoinut erilaisiin pakkauksiin ja tilannut uniikkeja polymailereita erottuakseni joukosta.

Käärin jokaisen esineen pehmopaperiin ja nauhaan ikään kuin se olisi lahja. Pakkausteni huipuksi liitän mukaan käsin kirjoitetun muistiinpanon logollani, jossa kiitän asiakasta ostosta ja pyydän palaamaan pian.

Pakkauksista saamani palaute on hämmästyttävää. Monet ihmiset arvostivat paketin saamista pienellä ylimääräisellä rakkaudella, ja huomasin pian, että tavaroideni huolellinen pakkaaminen oli yksi myynnin suosikkiosistani. säästämisen rinnalla!

Mitä hän tekee tänään

Tällä hetkellä olen fuksi ensimmäisellä lukukaudellani yliopistossa. Pienen yritykseni kautta tienaamani rahat menivät säästötilille, josta on nyt apua opiskelukuluissani.

Jatkan tavaroiden myyntiä koulussa ollessani, jotta minulla olisi vähän rahaa.

Pienyritykseni opetti minulle nuorena kuinka säästää rahaa, sijoittaa itseeni, asiakaspalvelun tärkeyden ja kovan työnteon hyödyn.

Liiketoimintani on hidastunut siitä lähtien, kun aloitin opiskelun yliopistossa, mutta se on jotain, jonka tekemisestä pidän perusteellisesti. Ja aion jatkaa vaatteiden jälleenmyyntiä myös tulevaisuudessa. Nautin siitä, että voin muuttaa intohimoni joksikin, joka auttaa rahoittamaan koulutustani ja tulevaisuuteni!