Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka Hilary Ericksonin raskaussivusto ansaitsee 16 000 dollaria kuukaudessa auttamalla naisia ​​ja perheitä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka Hilary Ericksonin raskaussivusto ansaitsee 16 000 dollaria kuukaudessa auttamalla naisia ​​ja perheitä

Hilary Erickson on erinomainen esimerkki siitä, kuinka voit muuttaa asiantuntemuksestasi erittäin kannattavaa liiketoimintaa.

Käyttäen kahden vuosikymmenen kokemustaan ​​synnytys- ja synnytyssairaanhoitajana hän loi verkossa synnytyskurssin, josta on nopeasti tullut yksi Internetin parhaista sairaalapohjaisista synnytyskursseista.

Hänen intohimonsa ja sitoutumisensa auttaa raskaana olevia naisia ​​ja perheitä tarjoamalla tarkkoja ja tärkeitä tietoja on epäilemättä se, mikä ohjaa myyntiä. Ja vuonna 2021 hän ansaitsi yli 193 000 dollaria, suurimman osan siitä pääsivustoltaan, Pulling Curlsilta.

Mutta kuinka tärkeää SEO on Hilarylle? Miten hän markkinoi kurssejaan ja ylläpitää sähköpostilistaansa? Mitä neuvoja hän antaa yrittäjäksi pyrkiville?

Jatka lukemista saadaksesi selville, kuinka hän rakensi verkkosivustonsa, kurssinsa, podcastinsa ja sosiaalisen median seurannan.

Kuinka kaikki alkoi

Nimeni on Hilary Erickson, kasvoin Utahissa ja sain hoitotyön kandidaatin BYU:sta. Jo sairaanhoitajaksi valmistuessani sanoin, että unelmatyöni on kirjoittaa ER (90-luvun hurjan suosittu sairaalashow).

Tiesin, että rakastan kirjoittamista, mutta rakastin myös todella ihmiskehoa ja sen toimintaa, ja tuntui, että sairaanhoitajan työ olisi vakaampi työ.

Sairaanhoitajaksi tultuani työskentelin lastentautien, geriatrian ja saattohoidon parissa. Vuonna 2001 muutimme Santa Claraan, Kaliforniaan, ja aloin työskennellä työ- ja toimitusalalla.

Hänen ensimmäinen sivustonsa

Vuonna 2005 aloitin Pulling Curls -blogin, inspiraationa kiharaisista hiuksistani ja siitä, että olin kotona kahden pienen pojan kanssa (joista toinen rakasti myös peukaloaan imemistä ja hiusten pyörittelyä). Vuonna 2011 muutimme Phoenixiin mieheni töiden takia, missä sain toisen työpaikan synnytys- ja toimitusalalla.

Pinterest alkoi kasvaa vuonna 2014, ja tajusin, että se voisi auttaa mainostamaan blogiani enemmän, joten aloin lisätä sitä. Loin vuoden 2014 lopulla verkossa synnytystä edeltävän kurssin, joka alkoi kirjana.

Vuonna 2015 mieheni jätti työpaikan, jota hän vihasi, ja aloin käyttää blogituloja perheen elättämiseen sekä sairaanhoitajaksi.

Aloitin The Pulling Curls Podcast: Pregnancy & Parenting Untangled -elokuvan vuonna 2019, jossa autan perheitä yksinkertaistamaan elämän kaikkia puolia.

20 vuoden työ- ja synnytyssairaanhoitotyön jälkeen lähdin vuonna 2020 työskentelemään nettisivuilla kokopäiväisesti. Perustin toisen sivuston nimeltä The Pregnancy Nurse, jossa voisin keskittyä kokonaan ammatillisiin kiinnostuksen kohteisiini sairaanhoitajana ja todella selittää niitä tiukkoja raskaustietoja, joita odottavat vanhemmat haluavat tietää.

Aloitin tuolloin myös tiukasti raskauspohjaisen TikTok- ja YouTube-tilin.

Matkan varrella Online Prenatal Class for Couples on noussut yhdeksi Internetin parhaista sairaalapohjaisista synnytystä edeltäneistä kursseista, ja sitä on esitelty lukuisissa julkaisuissa ja monet palveluntarjoajat.

Inspiraatio hänen verkkosivustojensa takana

Pulling Curls oli eräänlainen jatko rakkaudelleni scrapbookingiin 2000-luvulla. Se oli äitiblogi, joka muuttui hitaasti nykyiseksi. Rakastan kirjoittaa ja jakaa vinkkejä ja temppuja muiden perheiden kanssa.

Raskaushoitajan oli tarkoitus näyttää todellista ammatillista tietämystäni synnytyksen ja synnytyksen alalla. Kaikki sisältö on sairaalapohjaista, lääketieteellistä tietoa odottaville perheille.

Kuinka hän loi ja hinnoitti kurssinsa

Olin opettanut synnytystä edeltäviä kursseja sairaalassani, ja minä rakastettu sen opettaminen ja opetussuunnitelman muokkaaminen. Mutta aikataulu oli erittäin epämukava perheelleni ja opiskelijoille, ja tein edelleen säännöllisiä vuoroja sairaanhoitajana.

Isännöin sitä alun perin omalla sivustollani Lifter LMS:n avulla, mutta vaihdoin sitten Teachable-ohjelmaan.

🔥 Empfohlen:  Kuinka HTTP/3 auttaa ruokkimaan SEO:n nopeutta

Harkitsen nyt siirtymistä Learn+:aan myöhään syksyllä. Mutta siellä on niin monia mahtavia kurssialustoja!

Olen käynyt läpi hinnoittelun. Lopulta hinnoittelin sen sen mukaan, mitä ihmiset maksoivat kanssani henkilökohtaisesta luokasta. Mielestäni tämä luokka on itse asiassa parempi (tulostettavien lisäysten, lisäysten jne. kanssa) eikä se vaadi niin paljon “minä”, joten se oli mielestäni järkevin.

Tarjoan myös 3 hintapistettä budjetin mukaan. Lopulta minulla on suurempi tavoite varmistaa, että perheet ovat koulutettuja, joten haluan todella pitää sen edullisena.

Olen itse asiassa kokeillut sitä halvemmalla, mutta se ei todellakaan myynyt paljon eri tavalla, joten pidän sen siellä, missä se on. Selvittelen edelleen kalleimman tasoni hintaa. Toistaiseksi myyn sitä vain silloin tällöin.

Olen saanut noin 4000 ihmistä ostamaan sen tähän mennessä.

Neuvoja oman kurssin luomiseen

Jos aiot luoda kurssin, suurin vinkkini on varmistaa, että se on aihe, josta pidät. Aihe, jonka kanssa haluat mennä naimisiin.

Käytät niin paljon aikaa sen läpikotaisin oppimiseen, että sinun on todella nautittava siitä. Olen onnekas, että synnytystä edeltävä koulutus on valtava intohimoni ja pidän siitä todella.

Kurssi vaatii myös markkinoinnin tapa enemmän aikaa kuin kurssin luominen. Et voi vain tuntea, että se on “tehty”, vaan voit vain myydä sen. Sen myyminen näyttää vaativan paljon huomiota ja näyttökertoja. Toivon, että rakastaisin markkinointia yhtä paljon kuin rakastan opettamista…

Tein myös kaksi muuta kurssia Pulling Curlsille:

  • Järjestetty koti auttaa yksinkertaistamaan toimintaa kiireisessä kodissa,
  • ja perheohjelmat auttavat sinua järjestämään perhettäsi.

Työskentelen kokopäiväisesti sisällöntuottajana ja saan suurimman osan tuloistani kursseistamme. Nuo pienet pojat, jotka saivat minut vetämään hiuksiani vuonna 2005, ovat nyt yliopistossa, mutta sivusto elää…. Ja silti ne saavat minut haluamaan hiukseni irti!

Kuinka paljon rahaa kiharoiden vetäminen tienaa

Mielestäni voisi olla mielenkiintoista jakaa tulojen kehitys.

Aluksi tienasin hyvän summan sponsoroiduilla viesteillä ja myöhemmin tytäryhtiö- ja mainostuloilla. Nyt kuitenkin suurin osa tehdään kursseilla.

2015: 27 307
2016: 65 109
2017: 93 815
2018: 127 271
2019: 206 542
2020: 265 753
2021: 193 500

Vuoden 2022 tulojakaumasta mainosten osuus on 28 %, tytäryhtiöiden 14 % ja kurssien ja kirjojen 58 %.

Hänen markkinointistrategiansa

Ensisijainen markkinointistrategiani on luoda hyödyllistä sisältöä, joka osoittaa, että olen asiantuntija, ja tarjota asiaankuuluvat valinnat kyseisessä sisällössä saadakseni ihmiset sähköpostilistalleni tai myydä heille suoraan sisällön sisällä. Tämä sisältö on kirjoitettuna, podcastina ja videomuodossa.

Toinen käyttämäni strategia on TikTok.

TikTokini ovat hyvin suoraan asiaan. Jokainen opettaa periaatteen, joka ihmisten on tiedettävä työvoimasta. Suuri osa siitä selventää asioita, joita muut ihmiset sanovat TikTokissa, mutta minä erittäin harvoin tanssia; Suurin osa siitä puhuu suoraan kameraan.

Minulla on tällä hetkellä noin 55 000 seuraajaa.

Neuvoni kaikille, jotka haluavat käyttää tätä välinettä markkinointiin, on tehdä sitä, mikä sinusta tuntuu hyvältä. Ole johdonmukainen ja ole valmis saamaan hullua sitoutumista. Minulla on ihmisiä, jotka väittelevät kanssani siellä koko ajan synnytyksestä ja raskaudesta, mutta niin kauan kuin he ovat ystävällisiä, minusta se on hyvä.

Tarvittaessa estän ihmisiä, enkä salli siellä ollenkaan rumaa kieltä tai ilkeää retoriikkaa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka rakentaa yrityksesi valmiiksi hallitsemaan kaikkia kriisejä? (5 askelta)

Mitä enemmän videoita, sen parempi. Teen tällä hetkellä noin 3 “kuvattua” videota ja sitten teen muutaman joka päivä, joissa vastaan ​​yhteen tai kahteen kysymykseen.

Kuinka hän kasvaa ja ylläpitää sähköpostilistaansa

Listani on vakaa, noin 14 000.

Teen teurastus 2-3 kertaa vuodessa ja se poistaa paljon ihmisistä. Löydän kylmät tilaajat ja laitan heidät sitten uudelleen sitouttamiskampanjaan.

Vähintään 90 % uutiskirjeen tilaajistani lähetetään automaattiseen kampanjaan, joka lähettää heille sähköpostia aiheesta, josta he ovat kiinnostuneita: raskaudesta, vanhemmuudesta, organisaatiosta, taloudesta, matkustamisesta jne.

Tarjoan ilmaisen kurssin, joka kulkee jokaiselle kolmelle kurssilleni. Se on luultavasti paras tapa houkutella uutiskirjeiden lukijoita.

Jokaisella alueella minulla on myös joitain tulostettavia tuotteita, jotka saavat myös joitain valintoja. Uskon, että muutaman erilaisen tarjouksen saaminen saa monipuolisen uutiskirjepohjan.

SEO:n merkitys

SEO on erittäin tärkeä yritykselleni; se on yksi parhaista tavoista, joilla ihmiset löytävät minut ja sisältöni. Olen rakentamassa The Pregnancy Nursea suosituimmaksi raskaussivustoksi.

Pohjimmiltaan luon tietopankkeja tietyistä aiheista, kuten epiduraalista tai induktiosta, eli asioista, joissa olen asiantuntija ja joista voin todella jakaa kiinteitä tietoja.

Pyrin löytämään pitkähäntäisiä avainsanoja, joista voin kirjoittaa artikkeleita, ja sitten linkitän kaikkiin muihin samanlaisia ​​aiheita käsitteleviin artikkeleihini kyseisessä artikkelissa.

Avainsanatutkimus

Mitä tulee avainsanatutkimukseen, olen käyttänyt Neil Patelsin Ubersuggestia tarkistaakseni kilpailun sekä sen, mitä RankIQ ehdottaa minulle ja aiheilleni.

Sisällön luominen ja edistäminen

Ajattelen harvoin, kuinka pitkä artikkelin tulisi olla, kirjoitan vain niin kauan, kun tarvitsen tiedon. En myöskään käytä juuri mitään optimointityökaluja, mutta koska olen kirjoittanut blogia niin kauan, olen todella hyvä tekemään ääriviivat ja saamaan sen kaikki mukaan.

Käytän sisältöni mainostamiseen enimmäkseen automatisoituja ohjelmistoja (Käytän Missinglttriä, jonka sain LTD:ksi AppSumossa), joka julkaisee sitä aluksi melko usein ja levittää sitä sitten vuoden edetessä sosiaalisessa mediassa.

Tämä on hyvä postaukseen Linkedin-, Twitter-, Instagram-, Facebook- ja Facebook-ryhmissä. Kiinnitin myös Pinterestiin aluksi ja yritän tehdä uuden pinnin noin viikon kuluttua.

Linkin rakentaminen

Olen vaihtanut linkkejä bloggaajien kanssa. Olen yrittänyt saada linkkejä median kautta.

Rehellisesti sanottuna mikään ei ole niin hyödyllinen. En todellakaan voita tällä alalla, enkä tiedä mistä tietäisin, onko sillä merkitystä, jos en tekisi sitä. Haluaisin varmasti tehdä enemmän, mutta tein HAROa noin vuoden ajan ja tein useita artikkeleita. Vaikka minua ei useinkaan linkitetty, ja lopulta tuntui, että se ei lopulta ollut jatkamisen arvoista.

Kuinka paljon liikennettä kukin sivusto saa

Helmikuussa 2022 minulla oli 127 771 istuntoa 125 254 uuden käyttäjän kanssa, mikä tarkoittaa noin 4 500 istuntoa päivässä:

Tämä on liikenneni viimeisen 8 vuoden ajalta. Näet, että liikenne vaihtelee todella paljon. Pinterest on ollut yhtä kannattava viimeisen vuoden aikana, ja olen kiitollinen siitä, että pitkäaikainen SEO-pelini maksaa hitaasti.

Raskaushoitaja on paljon pienempi, 12 325 hoitokertaa ja 10 043 käyttäjää, mikä on noin 440 hoitokertaa päivässä:

Tässä on kuvakaappaus sen tilastoista alusta alkaen. Suuret nousut johtuvat todennäköisesti viraalisista TikTok-videoista, jotka lähettävät tuhansia sivustolleni yhdessä päivässä.

Hillaryn suosituimmat työkalut

Kolme ylivoimaisesti hyödyllisintä työkalua yritykselleni ovat:

  • Xero – Ilman kirjanpito-ohjelmistoa olen sekaisin. Minua ei ole koulutettu yrittäjäksi. Käytän sitä merkitsemään koko kirjanpitoni ja tilittämään kaiken myynnin.
  • Teknikkoni – en ymmärrä verkkosivustoani, ja voisin kuluttaa tuntia yritän korjata jotain, mikä vie tekniikkamieheltäni 10 minuuttia. Hän myös isännöi molempia verkkosivustoja ja on niin hyödyllinen. Isännöin WPTechsin kanssa.
  • RankIQ – Olen käyttänyt tätä parantaakseni joitain artikkeleita ja joskus löytääkseni artikkeleita. Se on auttanut minua tekemään vahvempia artikkeleita, joista lukijat pitävät hyödyllisempiä.
🔥 Empfohlen:  Kuinka ansaita todella rahaa bloggaamalla kotoa käsin

Hänen suurin haasteensa liiketoiminnan kasvattamisessa

Suurin haasteeni on ehdottomasti se, etten tyrmää itseäni. On helppo tuntea olevansa a valtava epäonnistumisen, koska tuloni ovat pienemmät kuin vuonna 2021, mutta uskon, että kasvatan jotain, mikä on lopulta erittäin tärkeää.

Olen ottanut pari oppituntia “asiantuntijoilta” ja kun olen sanonut heille, että heidän prosessinsa ei toimi, he ovat haukkuneet minua. Yksi hyvin julkisesti, mikä oli vaikeaa. Se sai minut epäilemään itseäni ja kokeilemaan asioita, jotka eivät mielestäni olleet oikein (ja osoittautuivat vääriksi).

Rehellisesti sanottuna pelkkä itsestäni varmistaminen on ollut todellinen este. Sairaanhoitajana tarkistan aina työtovereiden kanssa, että teen oikein. Tällaisista asioista ei voi olla varma liiketoiminnassa. Joskus sinun täytyy vain uskoa itseesi, kokeilla ja toivoa parasta.

Hänen vaikuttavimmat saavutuksensa

Tämän pitäisi luoda kurssi, joka on ollut johtava sairaalapohjaisen synnytystä edeltävän koulutuksen alalla.

Olen Todella ylpeä siitä ja sen saamista upeista arvosteluista. Kiitolliset perheet, joista tuntuu, että tarjosin juuri sen, mitä he tarvitsivat. Se on suosikkini.

No, se ja nyt kahden lapsen kouluttaminen kokonaan omilla tuloillani. Olisin luullut, että se oli unelma sairaanhoitajana (rehellisesti sanottuna se olisi ollut), mutta sivustojen tulojen ansiosta siitä on tullut totta.

Mitä hän toivoo tienneen silloin

Toivon, että olisin tiennyt, että tekniikan miehen tai tytön palkkaaminen ei ole niin kallista, etsi vain hyvä. Hukkaan niin paljon aikaa yrittäessäni korjata pieniä asioita, minun olisi pitänyt vain löytää hyvä tekninen ihminen ja maksaa hänestä kauan sitten.

Hänen suurin virheensä

Luulen, että tein virheen kuunnellessani muita ihmisiä ja luullessani, että he olivat enemmän asiantuntijoita kuin minä. Annoin aivan liian paljon arvoa heille ja heidän tietolleen, enkä tarpeeksi itselleni.

Hänen neuvonsa muille yrittäjille

Muista: se vie aikaa. Eli paljon aikaa. Rikastu nopeasti -suunnitelmat päättyvät yhtä nopeasti kuin alkavatkin.

Ja varmista, että pidät siitä, mistä puhut. Näen niin monet ihmiset palavat pois valitsemastaan ​​aiheesta ja vihaavat sitä.

Olen iloinen, että pystyin perustamaan sivuston, joka käsittelee “kaikkia asioita”, jotta voin aina löytää jotain, josta olen intohimoinen kirjoittaa tai puhua.

Table of Contents