Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka Home Depotista tuli maailman suurin kodinsisustuksen jälleenmyyjä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka Home Depotista tuli maailman suurin kodinsisustuksen jälleenmyyjä

Home Depot sen perustivat 6. helmikuuta 1978 perustajat Bernard Marcus, Arthur Blank, Ron Brill, Pat Farrah ja Ken Langone. 44 vuoden aikana perustamisestaan ​​yritys on kasvanut operoimaan suuria laatikkomuotoisia myymälöitä kaikkialla Yhdysvalloissa, mukaan lukien District of Columbia, Guam, Puerto Rico ja Yhdysvaltain Neitsytsaaret, 10 Kanadan provinssia, 32 osavaltiota Meksiko ja Meksikon kaupunki. Home Depot omistaa myös MRO-yhtiön Interline-merkit jolla on 70 jakelukeskusta eri puolilla Yhdysvaltoja. Vuoteen 2021 mennessä Home Depotilla oli 490 600 työntekijää ja a liikevaihto on yli 151 miljardia dollaria.

Historia
Laajentuminen lisähankintojen kautta
The Home Depotin yksityiset merkit
Menestyksen syyt
Johtopäätös

Historia

Home Depot rakennettiin ajatuksella kodinhoitokaupat jotka olivat suurempia kuin yksikään kilpailija. The Home Depotin kaksi ensimmäistä myymälää avattiin 22. kesäkuuta 1979 Atlantan metroasemassa, minkä jälkeen myymälät avattiin Hollywoodissa ja Fort Lauderdalessa vuonna 1981. Kolme kuukautta myöhemmin, saman vuoden syyskuuhun mennessä, se listattiin NASDAQ ja pystyi nostamaan 4,093 miljoonaa dollaria.

Vuoteen 1984 mennessä The Home Depot oli kasvanut ja toimi 19 kaupungissa, joiden myynti oli yli 256 miljoonaa dollaria, ja oli liittynyt myös New Yorkin pörssiin. Samana vuonna se osti Bowater Home Centerin yhteensä 40 miljoonalla dollarilla. Tämä nopea laajentumis- ja kasvuvauhti kuitenkin ajoi yrityksen taloudellisesti vaikeuksiin, kun se kamppaili tulosten kanssa, jotka putosivat 42 % ja velka nousi 200 miljoonaan dollariin, mikä aiheutti myös sen osakekurssin laskun.

Home Depotin johto ryhtyi ripeisiin toimiin ja vähensi myymälöidensä laajennuksen vain 10 myyntipisteeseen vuonna 1986 ja tarjosi 2,99 miljoonaa osaketta hintaan 17 USD, mikä auttoi yritystä järjestämään velkansa uudelleen. Vuoteen 1989 mennessä The Home Depot ohitti Lowen ja tuli Yhdysvaltain suurimmaksi rautakauppaksi. Muutamaa vuotta myöhemmin, vuonna 1994, The Home Depot osti kanadalaisen rautakauppaketjun Aikenhead’s Hardwaren yhteensä 150 miljoonalla dollarilla. Tämän myötä kaikki Aikenheadin rautakaupat nimettiin uudelleen The Home Depotiksi. Home Depotilla oli 350 myymälää, ja sen myynti oli 10 miljardia dollaria vuoteen 1995 mennessä.

🔥 Empfohlen:  Pankkihistorian suurimmat virheet

Laajentuminen lisähankintojen kautta

Vuonna 1997 The Home Depot osti Huoltovarasto, huolto- ja korjaustarvikkeita valmistava yritys, 245 miljoonalla dollarilla. Tämä hankinta oli The Home Depotin strateginen liike, sillä Maintenance Warehouse oli johtava suoramainontamarkkinoija huolto-, korjaus- ja käyttötarvikkeet. Se lisäsi The Home Depotin markkinaosuutta.

Vuonna 1999 Atlantassa sijaitseva yritys Apex Supply, joka oli putkien tukkujakelija, LVIteollisuusputket ja liittimet osti The Home Depot ja merkitsi ne uudelleen vuonna 2004 nimellä “The Home Depot Supply”.

Erikoistilausten toteuttamiseen keskittynyt suuri LVI-jakelija soitti Toinen varastosi oli seuraava, jonka The Home Depot osti vuonna 2001. Vuotta myöhemmin, vuonna 2002, The Home Depot tuli Meksikon markkinoille ostamalla kodinhoitoketjun, Del Norte. Se aloitti myös myymälöiden rakentamisen Mexicaliin ja Tijuanaan. Yritys lanseerasi The Home Depot Landscape Supplyn tavoitteenaan integroida ammattimaiset maisemoijat ja perustaa taimitarhojen vähittäiskauppaketju. Valitettavasti The Home Depot Landscape Supply -myymälät suljettiin vuonna 2007, vain viisi vuotta niiden lanseerauksen jälkeen.

Yritys oli kuitenkin pysäyttämätön voima, kun The Home Depot Direct lanseerasi kodinsisustusalan verkkokaupan vuonna 2005 sen jälkeen, kun se jatkoi valaistusverkkokauppaansa.Paces Trading Company. Vahvistaakseen brändiään edelleen se osti Kodinsisustajien kokoelma vuonna 2006 ja asetti sen lisäbrändiksi Home Depot Direct -divisioonaan.

Samana vuonna myös The Home Depot osti Hughes Supply 3,2 miljardilla dollarilla. Hughes Supply oli Yhdysvaltojen suurin kodin jälleenmyyjä, ja yrityskauppa oli olennainen osa B2B-asiakkaiden palvelua.

Vuonna 2015 se osti Interline-merkit ja sen hallinnointi yhteensä 1,6 miljardilla dollarilla. Vuotta myöhemmin, vuonna 2017, se hankki verkkonäkyvyyden “Yhtiön kauppa”.

Kansainvälisesti The Home Depot on laajentanut jalanjälkeään Kanadassa 22 myymälää ja Meksikossa 126 myymälää. Sen lyhyt matka Etelä-Amerikkaan vuonna 1993 kesti vain yhden vuoden, kun sen ainoa myymälä Perussa suljettiin alhaisen myynnin ja heikon myynninedistämisen vuoksi. Sen tulo Kiinaan vuonna 2006 ostamalla kiinalaisen kodin rautakaupan Kotitieei myöskään menestynyt kovin hyvin, ja syyskuuhun 2012 mennessä se sulki kaikki myymälänsä maassa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka paljon on 6 numeroa? – Lopullinen selitys

The Home Depotin yksityiset merkit

Home Depot tarjoaa yksinomaan useita suuria brändejä, jotka sisältävät –

 • Chem-Dry – mattojen ja verhoilujen puhdistus-, laatta- ja laastipalvelut
 • Behr Paints
 • Homelite – ulko- ja sähkötyökalut
 • Martha Stewart Living Omnimedia – ulkokalusteet ja sisäorganisaatio
 • Ryobi & Ridgid – sähkötyökalut
 • American Woodmark – kalusteet
 • Thomas Furniture Industries – kalusteet

Tämän lisäksi The Home Depot myy myös erilaisia omat tuotemerkit Kuten –

 • Husky – työkalut
 • Työvoima – työkalut, hyllyt, säilytyskaapit, jatkojohdot, työvalot, pressut
 • HDX
 • Hampton Bay – kattotuulettimet, valaisimet
 • Glacier Bay – tiskialtaat ja hanat
 • Kaupallinen sähkö
 • Kodinsisustajien kokoelma

Menestyksen syyt

Home Depotin menestys johtuu strategisista yritysostoista ja keskittyneestä pyrkimyksestä kasvaa yhteen kategoriaan. Sähköisen kaupankäynnin kasvaessa The Home Depot on strategoinut ja hankkinut yrityksiä, jotka ovat auttaneet heitä kasvamaan myös tällä segmentillä.

Kaikista suurimmista vähittäiskaupan sektoreista kodin rautakauppa on yksi vaikeimmista ostoksista. Siksi kaupoissa ostaminen tekee tästä kokemuksesta kuluttajille helpon, koska heillä on helppo saada asiantuntijaneuvoja. He voivat myös fyysisesti tutkia tuotteita, jotka ovat etuja, joita ei ole saatavilla verkkokaupoissa. Lisäksi verkkokaupan toimituksen viivästyminen tekee siitä myös epäedullisen, sillä kodin kunnostustuotteet ovat enimmäkseen välitöntä tarvetta.

Tässä The Home Depot on onnistunut ja on poikkeus yleiseen sääntöön. Sen sähköisen kaupankäynnin osuus on lähes 6,4 % yhtiön kokonaisliikevaihdosta. On pari syytä, jotka ovat vaikuttaneet The Home Depotin menestykseen.

Monikanavainen strategia hyödyntää online- ja offline-kauppoja

Yritys on käyttänyt 1980 myymälöitään eri puolilla Yhdysvaltoja sekä varastoina verkkovarastoille että verkkotilausten noutopisteinä. Tämä on johtanut mittaviin järjestelmien uudistamiseen, mutta strategia on toiminut yrityksen eduksi. Lähes 43 % kaikista verkkotilauksista kerätään myymälässä ja 90 % palautetaan myymälässä. Näillä myymälöillä on myös merkittävä rooli yrityksen verkkomyynnin edistämisessä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka käyttää ChatGPT:tä Gmailissa?

Verkkokaupan helppous

Kaikista The Home Depotin verkossa myytävistä tuotteista on saatavilla kattavat yksityiskohdat. Nämä tiedot kattavat perusteellisen tuotekuvauksen, kattavan katsauksen ja yksityiskohtaisen spesifikaatiotaulukon. Saatavilla on video-opetusohjelmia tee-se-itse-projekteista sekä ideoita kodin sisustamiseen ja suunnitteluun. Sivusto on mukaansatempaava kokemus, joka tukee kaikkia ostovaiheita ideasta lopulliseen kassalle.

Johtopäätös

Home Depotilla on syvä ymmärrys asiakkaan psyykestä ja se on osoittanut asiantuntemusta erikoistuneessa kategoriassa, jota on vaikea jäljitellä kenenkään yleisen jälleenmyyjän kanssa. Se on onnistunut integroimaan järjestelmiä ja luomaan asiakkailleen saumattoman ostokokemuksen sekä verkossa että offline-tilassa. Ei ole ihme, että se on luonut itselleen markkinaraon ja raivaanut paikan globaalilla näyttämöllä.

UKK

Millaisia ​​tuotteita The Home Depot myy?

Home Depot myy erilaisia ​​kodin parantamiseen liittyviä tuotteita, kuten rakennusmateriaaleja, työkaluja, laitteistoja, putki- ja sähkötarvikkeita, kodinkoneita, lattiapäällysteitä, maalia ja ulkoilulaitteita.

Tarjoaako The Home Depot palkintoja tai kanta-asiakasohjelmia usein ostaville?

Kyllä, The Home Depot tarjoaa kanta-asiakkailleen “Home Depot Pro Xtra” -nimisen kanta-asiakasohjelman.

Tarjoaako The Home Depot asennuspalveluita tuotteille, kuten kodinkoneille tai lattioille?

Kyllä, The Home Depot tarjoaa asennuspalveluita monille myymilleen tuotteille, mukaan lukien kodinkoneet ja lattiat.

Millaiset ihmiset tekevät ostoksia paikassa Home Depot?

Myymälä palvelee kahta ydinasiakasryhmää, tee-se-itse- ja pro-segmenttejä. Tee-se-itse-ostajat hakevat myymälästä tarvikkeita projektinsa loppuun saattamiseen, kun taas ammattilaiset ovat yleensä urakoitsijoita ja kauppiaita, kuten sähköasentajia, putkimiehiä ja maalareita.