Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka Intian IT-jättiläiset tuovat GenAI:n asiakkailleen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka Intian IT-jättiläiset tuovat GenAI:n asiakkailleen

Kun OpenAI:n toimitusjohtaja Sam Altman sanoi, että Intian oli “toivotonta” rakentaa GPT-mallien kaltaista yleiskäyttöistä LLM:ää, Tech Mahindran toimitusjohtaja CP Gurnani twiittasi: “Haaste hyväksytty.” Vaikka Altmanin kommentti irrotettiin kontekstista ja puhallettiin suhteettomana, meidän on odotettava ja katsottava, rakentaako Tech Mahindra ChatGPT-vaihtoehtoa. Samaan aikaan Intian parhaat IT-yritykset, kuten Infosys, TCS, Wipro, HCL sekä Tech Mahindra, ovat jo ilmoittaneet luovista tekoälyominaisuuksista asiakkaidensa hyödyksi.

Tech Mahindran Generative AI -studio

Tech Mahindra oli työskennellyt generatiivisen tekoälyn parissa kauan ennen kuin OpenAI julkaisi ChatGPT:n. IT-jätti kehitti Storicool-alustan, automaattisen sisällönluontityökalun, joka oli yli vuosien, toimitusjohtaja CP Gurnani mukaan.

Tämän vuoden huhtikuussa Tech Mahindra lanseerasi Generative AI Studionsa amplifAI0->∞ AI0->∞ -sarjan AI-tarjousten ja -ratkaisujen alla. TechM amplifAI0->∞ auttaa IT-jättiä demokratisoimaan ja skaalaamaan tekoälyteknologian käyttöönottoa yrityksissä maailmanlaajuisesti. Nyt studion tavoitteena on tuoda kuusi sisällöntuotannon osa-aluetta yhden sateenvarjon alle, joihin kuuluvat: koodi, asiakirja/teksti, kuva, video, ääni ja data, IT-jätti sanoi.

Infosys hyödyntää avoimen lähdekoodin suuria kielimalleja

Mielenkiintoista on, että Infosys yhdessä muutaman muun tahon, kuten Elon Muskin, AWS:n ja muiden kanssa, lahjoitti miljardi dollaria OpenAI:lle, generatiivisen tekoälyvallankumouksen johtavalle yritykselle. Lahjoitus tehtiin, kun Vishal Sikka oli vielä IT-jätin johdossa.

Viime kuussa Infosys julkisti Topazin – tekoälyn ensimmäisen joukon palveluita, ratkaisuja ja alustoja, jotka käyttävät generatiivisia tekoälytekniikoita. Topaz hyödyntää generatiivisia tekoälytekniikoita ja sen mukana tulee 12 000 käyttötapausta, Infosys sanoi. Sen tavoitteena on tarjota helposti saatavilla olevia toimialakohtaisia ​​ratkaisuja, jotka mahdollistavat generatiivisen tekoälyn integroinnin toimintoihin, kuten älykkääseen automaatioon, tekoälyyn perustuvaan asiakaspalveluun ja parannettuihin tietoturvaratkaisuihin.

“Topaz on auttanut yrityksiä nopeuttamaan kasvua ja luomaan arvoa tekoäly-ensimmäisen lähestymistavan avulla auttamalla niitä ottamaan käyttöön avoimen lähdekoodin LLM:itä rakentamaan kapeita muuntajia, jotka ratkaisevat tietyn yrityksen ongelman”, Balakrishna DR, EVP ja tekoäly- ja automaatiojohtaja Infosys, kertoi VentureBeat.

TCS hyödyntää Googlen perustavia tekoälymalleja

Tata Consultancy Services (TCS) ilmoitti myös generatiivisista tekoälyominaisuuksista yhteistyössä Google Cloudin kanssa. IT-jätin generatiivisen tekoälyn tarjontaa tukevat Google Cloudin generatiiviset tekoälytuotteet ja -palvelut, kuten Vertex AI, generative AI Application Builder ja Model Garden sekä TCS:n omat ratkaisut. Tämä tarkoittaa, että TCS hyödyntää Googlen LLM PaLM:ia tekstissä ja chatissa, Imagenia tekstistä kuvaksi, Codeytä koodin viimeistelyssä ja sirkutusta puheesta tekstiksi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka sisäiset linkit vaikuttavat hakukoneoptimointiisi

Kevin Ichhpurani, CVP, globaalien kumppaniekosysteemien ja -kanavien, Google Cloud, sanoi, että kumppanuus TCS:n kanssa auttaa vastaamaan toimialakohtaisiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin luovilla tekoälyominaisuuksilla ja -ratkaisuilla keskittyen todellisiin käyttötapauksiin ja liiketoiminnan arvon lisäämiseen. . “Rakennamme syvään tietoalueeseensa useilla eri toimialoilla sekä investointeihinsa tutkimukseen ja innovaatioon, ja TCS on kehittänyt laajan valikoiman tekoälypohjaisia ​​ratkaisuja ja immateriaalioikeuksia AIOpsin, Algo Retail™:n, älykkään valmistuksen, digitaalisten kaksosten ja robotiikan aloilla. TCS sanoi.

Yhtiön mukaan he ovat aktiivisesti tekemisissä asiakkaiden kanssa useilla toimialoilla selvittääkseen, kuinka generatiivista tekoälyä voidaan hyödyntää tuottamaan lisäarvoa heidän erityisissä liiketoimintaympäristöissään.

Wipro hyödyntää Googlen PaLM:ää

TCS:n tavoin Wipro on myös tehnyt yhteistyötä Googlen kanssa hyödyntääkseen luovia tekoälytyökalujaan Google Cloudin kautta. Yrityksen mukaan Wipro integroi ne omiin tekoälymallejaan, liiketoimintakiihdyttimiinsä ja valmiiksi rakennettuihin teollisuusratkaisuihinsa. Yhtiö aikoo integroida generatiivisen tekoälyn keskeiseksi tuotteeksi kattavaan konsultointipalveluvalikoimaansa. Tämä sisältää muun muassa digitaalisen markkinoinnin, asiakaskokemuksen, suunnitteluajattelun, rahoituspalvelut ja sen globaalin innovaatiolaboratorion, joka tunnetaan nimellä Lab45.

Sisällyttämällä generatiivisen tekoälyn palveluvalikoimaansa Wipro pyrkii tarjoamaan lisäarvoa ja innovatiivisia ratkaisuja asiakkailleen eri toimialoilla. Bengalurussa toimiva IT-jätti kouluttaa myös noin 20 000 työntekijää Googlen luoviin tekoälytekniikoihin nopeuttaakseen tekoälyyn perustuvaa muutosta. “Laajennetun kumppanuustyömme ansiosta Wipro ja Google Cloud käyttävät generatiivista tekoälyä ratkaistakseen joitain yritysten tämän päivän suurimmista haasteista turvallisesti”, Google Cloudin toimitusjohtaja Thomas Kurian sanoi.

HCL tekee yhteistyötä Microsoftin kanssa generatiivisen tekoälyn käyttöönotossa

HCL on tehnyt yhteistyötä Microsoftin kanssa tuodakseen luovia tekoälyominaisuuksia asiakkailleen. Microsoftin OpenAI Azure -palvelut antavat HCL:lle pääsyn hyödyntämään OpenAI:n GPT-malleja, Codex- ja Embeddings-mallisarjoja.

“Hyödyntämällä viimeisimpiä Microsoftin innovaatioita tekoälyssä ja koneoppimisessa yritykset voivat saada arvokasta näkemystä toiminnastaan, parantaa päätöksentekoprosesseja ja saavuttaa suurempaa menestystä. Olipa kyseessä asiakaskokemusten parantaminen, toimitusketjun toimintojen virtaviivaistaminen tai liiketoimintaprosessien optimointi, tämä tehokas yhteistyö tarjoaa työkalut ja asiantuntemusta, joita yritykset tarvitsevat menestyäkseen tässä nopeatempoisessa digitaalisessa ympäristössä”, Kalyan Kumar, teknologiajohtaja ja Ecosystemsin johtaja, HCLTech sanoi.

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  Kuinka kuvata auringonlaskua kirjoittamalla: 100 parasta sanaa ja lausetta