Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka itsetehdyt sisaret kauniin sotkun takana kasvoivat 5 miljoonaan dollariin vuodessa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka itsetehdyt sisaret kauniin sotkun takana kasvoivat 5 miljoonaan dollariin vuodessa

Emma Chapman ja Elsie Larson eivät koskaan ryhtyneet rakentamaan bisnesimperiumia; he vain halusivat tehdä jotain, mistä he rakastivat.

Nämä kaksi Missourista kotoisin olevaa sisarta saivat kuitenkin yrittäjyysvirheen pureman melko nopeasti. Pienestä blogista, jonka he loivat myymäläänsä ajan kuluttamiseksi, on nyt tullut yksi Internetin johtavista lifestyleblogeista: A Beautiful Mess.

Kaunis sotku tarjoaa lukijoille laajan valikoiman käsitöitä, helppoja reseptejä, vaiheittaisia ​​sisustusohjeita, tyyliä ja asiaan liittyviä neuvoja. Heidän mottonsa on “Pysy kotona ja tee jotain”, ja juuri sitä he opettavat lukijoilleen.

Kuinka kaikki alkoi Emmalle ja Elsielle

Sisaret rakensivat ensimmäisen kerran sivustonsa vuonna 2010. He asuivat tuolloin Springfieldissä Missourissa ja pitivät siellä Red Velvet -nimistä vintage-myymälää. Kun arkipäivät olivat hiljaisia ​​kaupassa, he aloittivat bloggaamisen ajan kuluttamiseksi.

He alkoivat kuitenkin viettää enemmän aikaa blogissaan ja vähemmän kaupassaan, joten he lopulta sulkivat sen keskittyäkseen yksinomaan A Beautiful Messiin.

Kova työ tuo kasvua

Kun Emma ja Elsie aloittivat blogin, he olivat raskaasti velkaa. Mutta sinnikkyyden, kovan työn ja oikeiden strategioiden yhdistelmällä he pystyivät kasvattamaan sitä. Vuonna 2014 he juhlivat toista miljoonan dollarin vuosiansa.

Nyt he työllistävät useita kokopäiväisiä työntekijöitä ja freelancereita, ja verkkosivustolla on tuhansia julkaisuja ja se saa yli 2 miljoonaa kävijää kuukaudessa.

Yksi heidän menestyneimmistä strategioistaan ​​on luoda jatkuvasti jaettavaa sisältöä, erityisesti reseptejä ja tee-se-itse-oppaita.

Pinterestin ansiosta heidän artikkelinsa jaetaan useaan otteeseen, joskus leviävät viruksia, mutta ne tuovat yleensä aina huomattavaa liikennettä.

Heillä on myös paljon seuraajia Instagramissa ja YouTubessa sekä suosittu podcast.

Heidän menestyksensä hyödyntäminen

Rakentettuaan A Beautiful Messin eeppisiin mittasuhteisiin he käyttivät sitä luodakseen useita tulovirtoja ja monipuolisen bisnesimperiumin.

🔥 Empfohlen:  Suosituin online-kirjanpito- ja kirjanpitomalli, jota voit käyttää yrityksellesi

Heidän projekteihinsa kuuluvat:

  • Kuukausittaisten paperitavarapakettien tilaukset
  • Scrapbooking-tarvikkeet
  • Paperituotteet
  • Heidän kirjoittamiaan kirjoja
  • Online-suunnittelukurssit
  • Kurssit
  • iPhone-kuoret ja
  • Photoshop-sovellus

Ja ainakin LikeWebin mukaan he tienaavat jopa 5 miljoonaa dollaria vuodessa. Mutta se on todennäköisesti enemmän.

Koska heidän sivustonsa on erittäin visuaalinen ja keskittyy suurelta osin valokuvaukseen, naiset ovat rakentaneet tätä vahvuutta ja yhdistäneet sen tuotteisiin, kuten kursseihin, videokuvaukseen ja DSLR-kameroihin, kirjoihin ja sovelluksiin.

Heillä on kaksi kirjaa, joista toinen käsittelee aiheita kuten maalaus, askartelu ja sisustaminen, ja toinen tarjoaa inspiroivia valokuvausideoita. Heidän kuvankäsittelysovelluksensa A Color Story on toiminut erittäin hyvin.

Sisarusten mukaan heidän taloudellinen menestys johtuu useiden tulovirtojen luomisesta. Joka vuosi he pyrkivät lisäämään portfolioonsa ylimääräistä tulovirtaa.

Tärkeä oppitunti (tai kaksi)

Jos Elsie ja Emma eivät pelkää yhtä asiaa, se on epäonnistuminen.

Kun he päättivät luoda ensimmäisen kuvankäsittelysovelluksensa, joka parantaa värejä, monet ihmiset varoittivat heitä ja kehottivat heitä olemaan tekemättä sitä. He tyhjensivät yrityssäästönsä tehdäkseen sen, koska he uskoivat sen onnistuvan ja että he katuisivat, etteivät yrittäneet.

Kun se julkistettiin, se nousi sovelluskaupan sijalle 1 ja pysyi siellä. Tähän mennessä se on ladattu miljoonia kertoja. He ovat sittemmin julkaisseet useita sovelluksia ja aikovat pysyä sovellusalalla samalla, kun he kasvattavat muita tulojaan.

Toinen neuvo, jota he usein tarjoavat muille yrittäjille, on tulojen monipuolistaminen. Älä laita kaikkia munia samaan koriin. Jos yksi streameistasi tai hankkeistasi epäonnistuu, sinulla on ihanteellisesti useita muita, joihin voit palata.