Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka ja miksi luoda käyttäjäkohtaista sisältöä sivustollesi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka ja miksi luoda käyttäjäkohtaista sisältöä sivustollesi

Verkkomaailma on suurempi kuin koskaan, mikä tarkoittaa, että yhä useammat markkinaraot ovat kyllästyneet.

Kävijöiden saaminen valitsemaan sinun verkkosivustosi jonkun muun sijaan on yhä vaikeampaa, mutta se ei ole läheskään yhtä vaikeaa kuin saada heidät jäämään sinne saapuessaan.

Sinun on jätettävä hyvä vaikutelma ja jatkettava maineesi rakentamista, jos haluat erottua muiden bloggaajien ja markkinoijien joukosta.

Sinun on tehtävä enemmän työtä yleisöäsi kiinnostavien asioiden parissa, paljon enemmän kuin kilpailijasi näyttää olevan halukas tekemään.

Käyttäjäkohtaisen sisällön luominen ja käyttöönotto sivustossasi mahdollistaa sen.

Miksi sinun pitäisi luoda käyttäjäkohtaista sisältöä sivustollesi?

Jokaisella markkinaraolla on laaja määrä sisältöä tai aiheita, joita se voi kattaa, sekä laajan määrän ihmisiä, jotka se voi tavoittaa.

Esimerkiksi WP Superstars on WordPress-blogi, mutta käsittelemme useita eri aiheita, jotka vaihtelevat WordPress-keskeisistä aiheista liiketoimintaan liittyviin aiheisiin, mikä on tämän postauksen tarkoitus. Näin ollen meillä on monipuolinen yleisö.

Jotkut teistä, elleivät useimmat, ovat WordPress-kehittäjiä. Tunnet WordPressin läpikotaisin, yrityksesi riippuu siitä, ja luet tämän kaltaisia ​​blogeja laajentaaksesi tietämyksesi aiheesta.

Jotkut teistä eivät kuitenkaan tunne WordPressiä yhtä hyvin. Olet bloggaajia ja yritysten omistajia, jotka käyttävät WordPressiä sivustojen tehostamiseen.

Kaikilla lukijoillasi on myös erilaisia ​​mieltymyksiä sen suhteen, kuinka he nauttivat verkkosivustojen selaamisesta. Jotkut halveksivat mainoksia ja yrittävät välttää niitä hinnalla millä hyvänsä. Toiset vihaavat pitkää sisältöä.

Jotkut jopa vihaavat sitä, kun heille näytettävät mainokset, tarjoukset ja osallistumislomakkeet eivät vastaa heidän lukemaansa sisältöä.

Kaikki nämä asiat ja paljon muuta tekevät käyttäjäkohtaisesta sisällöstä uskomattoman arvokasta.

Käydään hetki läpi “käyttäjäkohtaisen sisällön” määritelmä. Käymme läpi, miksi sinun pitäisi ottaa se käyttöön ja toteuttaa se vain vähän.

Mitä on käyttäjäkohtainen sisältö?

Käyttäjäkohtainen sisältö on sisältöä, joka antaa sivustollesi yksilöllisemmän käyttökokemuksen ilman, että sinun tarvitsee käyttää liikaa aikaa tai rahaa luodaksesi eri versiota sivustostasi, eri sivuja tai erilaisia ​​järjestelmiä.

Se on pääasiassa sisältöä, joka tarjotaan käyttäjille heidän kiinnostuksensa tai toimintansa perusteella.

Muutamia yksinkertaisia ​​esimerkkejä voisivat olla monikielisen sivuston luominen ja sen määrittäminen käyttäjän sijainnin näyttämiseksi automaattisesti äidinkielellään.

Toinen esimerkki olisi Thrive Themesin Thrive Leadsin kaltaisen palvelun käyttäminen sähköpostin hyväksymislomakkeiden piilottamiseen olemassa olevilta tilaajilta.

Käyttäjäkohtaisen sisällön edut

Sivustosi palvelee useita erilaisia ​​henkilöitä, joilla on erilaisia ​​tarpeita ja mieltymyksiä, kuten edellä mainittiin. Yksinkertainen lähestymistapa luomaasi sisältöön ja tapaan rakentaa sivustosi ei ole tehokas tapa vaalia kaikkia näitä erilaisia ​​tarpeita ja mieltymyksiä.

Vielä pahempaa on se, että käyttäjät, joiden mielestä sivustosi ei ole käyttäjäystävällinen tai joilla ei ole heidän tarvitsemaansa sisältöä, eivät todennäköisesti tuota tuloksia.

🔥 Empfohlen:  Chrome 110 muuttaa tapaa, jolla Web Share API upottaa kolmannen osapuolen sisältöä

He eivät todennäköisesti ole niin sitoutuneita kuin voisivat olla, jos käyttäisit aikaa tai vaivaa käyttäjäkohtaisemman sisällön luomiseen, ja me kaikki tiedämme, että vähemmän sitoutumista tarkoittaa vähemmän tuloja yrityksellesi.

Puhutaanpa nyt muutamasta eri tavoista, joilla voit luoda käyttäjäkohtaista sisältöä.

Widgetit

Widgetit voivat olla melko hyödyllisiä, mutta samojen widgetisarjan käyttäminen jokaisella sivulla ei ole hyvä tapa tarjota kohdistettua, käyttäjäkohtaista sisältöä.

Jos esimerkiksi käytät widgetiä, joka on suunniteltu näyttämään jonkin sponsorisi mainoksia, näet todennäköisesti paljon korkeammat napsautussuhteet, jos mainostat kyseistä mainosta vain samansisältöisillä sivuilla ja viesteissä.

Vastaavasti, jos käytät lyijymagneetteja sähköpostiluettelosi mainostamiseen, näet paljon korkeammat konversioprosentit, jos käytät ja mainostat kohdistettuja lyijymagneetteja, joiden sisältö liittyy niiden sivujen ja viestien sisältöön, joilla niitä mainostetaan.

Tarkastellaanpa muutamia eri tapoja, joilla voit näyttää erilaisia ​​widgetejä sivustossasi.

Mukautetut sivupalkit

Mukautetut sivupalkit on WordPress-laajennus, jonka avulla voit näyttää erilaisia ​​widgetejä eri sivuilla ja viesteissä dynaamisen widget-alueen hallinnan avulla.

Yksinkertaiset sivupalkit

Yksinkertaiset sivupalkit on yksinkertainen laajennus, jonka avulla voit määrittää mukautettuja sivupalkkeja yksittäisille sivuille.

Sähköpostimarkkinointi

Sähköpostimarkkinoinnin tavan optimointi voi johtaa suurempiin konversioiden määrään, mikä tarkoittaa enemmän sitoutumista ja tuloja yrityksellesi. Käyttäjäkohtaisen sisällön luominen sähköpostilistallesi voi auttaa sinua optimoimaan sähköpostimarkkinointipelisi.

Tarkastellaanpa muutamia eri tapoja, joilla voit tehdä tämän.

Anna käyttäjillesi hallinta

Yksi tapa luoda käyttäjäkohtaista sisältöä sähköpostimarkkinoinnin avulla on antaa heidän valita, milloin sähköpostin osallistumislomake näytetään.

Tämä voidaan tehdä useilla eri tavoilla, kuten käynnistämällä ponnahdussähköpostilomake yhdellä napsautuksella. Sähköpostimarkkinointiympäristöt, kuten ConvertKit, ja työkalut, kuten Thrive Leads.

Niiden avulla voit myös käyttää exit-intent-opt-in-lomakkeita, jotka estävät ponnahdussähköpostilomakkeet, kunnes vierailija yrittää poistua sivustostasi. Se on vähemmän häiritsevää, ja se tapahtuu vain, kun he eivät ole vielä tilaaneet.

Thrive Leadsin SmartLinkkejä

Thrive Leadsissa on erityisesti kehitetty SmartLinks-ominaisuus, jonka voit sijoittaa tilaajille lähettämiesi sähköpostien sisään.

Kun tilaaja napsauttaa tätä linkkiä, esimerkiksi linkkiä juuri julkaisemaasi blogikirjoitukseen, hän ei näe sivulla yhtään Thrive Leads -sähköpostilomaketta, mikä antaa sinulle tavan piilottaa tarjoukset jo tilaamistaan ​​tuotteista. to.

Monivalintalomakkeet Thrive Leadsilta

Toinen loistava tapa luoda käyttäjäkohtaista sisältöä sähköpostilistallasi on antaa heille mahdollisuus valita, tilaavatko he sähköpostiluettelosi vai tilaavatko he sen ollenkaan. Näiden Thrive Leadsin monivalintalomakkeiden avulla voit antaa käyttäjille vaihtoehtoja, kun he tarkastelevat sähköpostilomakettasi.

Siinä voi olla erityyppistä sisältöä, jota he voivat tilata, tai jopa kyllä- tai ei-kysymys, jossa he haluavat tilata.

Kohdistetut lyijymagneetit

Tämä edellyttää strategisempaa ja täsmällisempää tarjousta, jota mainostat, kun näytät sähköpostilomakkeita.

Sinun tulisi luoda kohdistettuja lyijymagneetteja jokaiseen sivustosi luokkaan. Voit jopa mennä hieman pidemmälle ja luoda lyijymagneetteja yksittäisille aiheille. Näin varmistat, että mainostamasi ilmainen tarjous liittyy suoraan käyttäjän lukemaan sisältöön.

🔥 Empfohlen:  Google PageSpeed ​​Insights -raportit: Tekninen opas

Tätä kutsutaan usein “sisältöpäivitykseksi”. Se rohkaisee heitä tilaamaan ilmaisen tarjouksen, mikä johtaa korkeampiin tuloksiin sekä mahdollisuuden tehdä uudesta tilaajasta erittäin sitoutunut yleisösi jäsen.

Jäsenkohtainen sisältö

Käyttäjäkohtaisen sisällön luominen ei tarkoita, että sinun on keskityttävä vain satunnaisiin lukijoihin. Voit myös saada maksavat jäsenet ja asiakkaat tuntemaan olonsa arvostetuiksi tarjoamalla heille ainutlaatuista, jäsenkohtaista sisältöä, johon vain heillä on pääsy. Voit tehdä tämän estämällä osan sisällöstäsi maksumuurin takana.

Voit toteuttaa tämän WordPressissä useilla eri tavoilla, mutta tässä on nopea resurssi, jonka avulla voit etsiä työkaluja ja palveluita, jotka tarjoavat tämän ominaisuuden.

 • Jäsenellinen – Estä tietty sisältö maksumuurin takana käyttäjän tilaustason perusteella.
 • Yksinkertainen jäsenyys – Määritä premium-sisältö.
 • MemberPress – Rajoita viestejä, sivuja, luokkia, tunnisteita, syötteitä, digitaalisia yhteisöjä ja paljon muuta käyttäjän tilaustason perusteella.

Optimoi sivustosi A/B-testauksen ja käyttäjäpalautteen avulla

Loistava tapa varmistaa, että luot käyttäjäkohtaista sisältöä ja että sivustosi on yleisesti käyttäjäystävällinen, on suorittaa muutama jaettu testi ja tutkimus käyttäjäpalautteen perusteella. Voit tehdä tämän edistyneillä split-testaustyökaluilla ja yksinkertaisilla kyselyillä.

A/B-jakotestaus

A/B-testauksen tai jaetun testauksen avulla voit testata jotain kahta eri versiota saadaksesi selville, kumpi toimii paremmin tai johtaa korkeampiin konversioihin. Tulos riippuu siitä, mitä testaat.

Siellä on pitkä lista asioita, joita voit testata ja optimoida. Tässä on muutamia ehdotuksia:

 • Sähköposti ilmoittautumislomake
 • Toimintakehotuksen sijainti
 • Suositeltu sisältö
 • Sosiaalisen jakamisen painikkeiden sijainti
 • Tuotekuvat
 • Mainosten sijainnit ja koot
 • Navigointi
 • Kassaprosessi
 • Tyylit/design
 • Sisällön pituus

Näiden elementtien eri muunnelmien testaaminen ja sisällön luominen sen perusteella, mikä toimii parhaiten, voi auttaa sinua luomaan optimoidun verkkosivuston, jonka suunnittelu on käyttäjäystävällinen.

Tässä on muutamia työkaluja, joiden avulla voit ottaa tämän testauksen käyttöön verkkosivustollasi:

 • Visuaalinen Web-sivuston optimoija
  • Testaa useita verkkosivustosi muunnelmia.
  • Sisältää lämpökarttatoiminnon.
  • Integroituu Google Analyticsin, SiteCatalystin, Mixpanelin, Magenton, BigCommercen ja Shopifyn kanssa.
 • OptimizePress
  • Alan johtava aloitussivujen rakentaja
  • A/B-testaa aloitussivujesi kaikki näkökohdat
  • Katso yksityiskohtaiset suppilon analytiikkatiedot
  • Luo ja testaa tuloskeskeisiä kassasivuja
 • Nelio A/B -testaus
  • Testaa erilaisia ​​sivuja, mukautettuja viestityyppejä, viestejä, otsikoita, teemoja, valikoita, tyylejä ja widgetejä.
  • Sisältää lämpökartat.
  • Yhteensopiva WooCommercen, Contact Form 7:n, Gravity Formsin ja OptimizePressin kanssa.
 • Yksinkertainen sivutestauslaite
  • Testaa eri sivuja.
  • Yhteensopiva Google Analyticsin kanssa.
 • Hotjar
  • Katso, kuinka ihmiset ovat vuorovaikutuksessa verkkosivustosi kanssa.
  • Sisältää lämpökartan seurannan, suppilo- ja lomakeanalyysin sekä paikan päällä olevat palautewidgetit.

Käyttäjien palaute

Paljon oivalluksia voi saada yksinkertaisesti kysymällä käyttäjiltäsi tai yleisöltäsi palautetta. Se voi kertoa sinulle, minkä tyyppiseen sisältöön sinun on keskityttävä, tarvitseeko sinun suunnitella verkkosivustosi uudelleen tai löytää tapa tehdä siitä käyttäjäystävällisempi ja paljon muuta.

Yksinkertainen tapa selvittää nämä asiat on suorittaa kysely sivustossasi. Tässä on muutamia työkaluja, joiden avulla voit tehdä juuri sen:

 • Hotjar – Mahdollistaa kyselyn näyttämisen käyttäjän toiminnan perusteella, kuten ajan, jonka hän oli sivustolla tai poistuessaan (poistumisaiko). Tarjoaa myös lämpökartan seurantatoimintoja ja muita CRO-työkaluja.
 • YOP kysely – Yksinkertainen tapa lisätä kyselyitä sivustollesi. Se jopa kerää ja tallentaa tietoja puolestasi.
 • WP-kyselyt – Toinen yksinkertainen WordPress-kyselylaajennus. Tämä sisältää muutamia ominaisuuksia, joita kehittäjät voivat käyttää laajennuksen toiminnallisuuden laajentamiseen.
🔥 Empfohlen:  Kuinka nopeuttaa TensorFlow-malleja XLA-kääntäjällä?

Rakenna mobiiliystävällinen muotoilu

Tämä on luultavasti ilmeinen, mutta se on silti mainitsemisen arvoinen. Jos sivustosi ei ole mobiiliystävällinen, saatat menettää paljon lukijoita ja ehkä jopa yritystä. On olemassa useita eri tapoja varmistaa, että sivustosi on mobiiliystävällinen WordPressissä. Ensinnäkin, teemasi on täysin 100 % reagoiva.

Voit myös viedä asioita muutaman askeleen pidemmälle ja luoda erillisen suunnittelun mobiililaitteille. Tätä kutsutaan usein “mobiiliteemaksi”. Voit käyttää laajennuksia, kuten Mikä tahansa mobiiliteeman vaihtaja jotta sivustosi havaitsee automaattisesti, kun käyttäjä käyttää mobiililaitetta, ja näyttää mobiiliversion automaattisesti.

Maantieteellinen kohdistaminen

Maantieteellinen kohdistaminen on hienostunut ominaisuus, joka tunnistaa automaattisesti käyttäjän sijainnin ja lähettää hänelle kohdistettuja mainoksia tai sisältöä heidän sijaintinsa perusteella. Tämä on uskomattoman hyödyllinen ominaisuus, varsinkin jos sinulla on asiakkaita eri puolilta maailmaa tai kaikkialta mantereesta, jota palvelet. Tässä on muutamia työkaluja, joita voit käyttää maantieteellisen kohdistuksen käyttöönotossa:

 • GeoTargeting Lite – Tarjoa käyttäjille eksklusiivista sisältöä heidän sijaintinsa perusteella.
 • AdRotate – Lähetä kohdistettuja mainoksia käyttäjille heidän sijaintinsa perusteella.
 • WPML – Käännä verkkosivustosi eri kielille ja anna käyttäjiesi äidinkielen tunnistaminen ja näyttö automaattisesti. Katso täydellinen luettelo WordPress-käännöslaajennuksista saadaksesi lisätietoja.

Lopulliset ajatukset

On helppoa tietää, että sinun on luotava käyttäjäystävällisempi käyttökokemus sivustollesi. Sen toteuttaminen ei kuitenkaan ole sitä. Toivottavasti keskittyminen käyttäjäkohtaisen sisällön luomiseen voi helpottaa asioita.

Jokainen verkkosivusto on erilainen, kuten jokainen liiketoimintamalli. Sinun on noudatettava tässä esitettyjä vinkkejä ja neuvoja ja päätettävä, minkä tyyppinen sisältö ja testit sopisivat sinulle parhaiten. Teet pohjimmiltaan pienin askelin tehdäksesi sivustostasi käyttäjäystävällisemmän ja rohkaiset käyttäjiä pysymään siellä, kun he vierailevat tai tilaavat.

Älä anna itseäsi hämmentyneeksi ajattelemalla, että sinun on tehtävä suuria muutoksia sivustosi suunnitteluun. Se voi olla yhtä yksinkertaista kuin Thrive Leadsin SmartLinks-ominaisuuksien käyttöönotto tai kassasivusi optimointi.

Toivotamme sinulle onnea muutoksesta tai käyttäjäkohtaisesta sisällöstä riippumatta!