Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka julkaista, käyttää uudelleen ja keksiä uudelleen sosiaalisen median sisältösi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka julkaista, käyttää uudelleen ja keksiä uudelleen sosiaalisen median sisältösi

Tapaa sosiaalisen median asiantuntijat: Anca Pop & Fab Giovanetti

Ennen kuin siirrymme aiheeseen, tutustu tänään esittelemämme sisällön takana oleviin asiantuntijoihin: Anca Popiin ja Fab Giovanettiin.

Anca Pop on SocialBeen asiakasmenestysasiantuntija, sisällöntuottaja ja markkinoinnin harrastaja. SocialBeessa Anca on opastanut ihmisiä saamaan kaiken irti sosiaalisen median markkinointimatkastaan ​​vähemmällä vaivalla.

Upea Giovanetti on palkittu kirjailija, yrittäjä ja markkinointikonsultti, joka auttaa kiireisiä ammattilaisia ​​saamaan aikaansa takaisin.

Hän on Alt Marketing Schoolin toimitusjohtaja ja rehtori, joka tukee ihmisiä vaikuttamaan positiivisesti markkinoinnin kautta. Hän on myös Edge Brandsin markkinajohtaja, joka on toimisto- ja konsulttiyritys erittäin kiihkeille pienyrityksille.

Hän on täällä muuttaakseen tapaa, jolla markkinoijat jakavat tietämyksensä heidän koskemiensa tuotemerkkien ja asiakkaiden kanssa, ja tekemään markkinoinnista jälleen vaikuttavaa, hauskaa, osallistavaa ja inhimillistä.

Katso tallennettu webinaari

Haluatko katsoa tallennetun webinaarin? Paina play ja nauti!

Jos ei, vieritä alas nähdäksesi, kuinka muutimme sisällön käyttökelpoiseksi blogiviestiksi.

Julkaise uudelleen, uudelleenkäyttö ja keksi uudelleen: terminologian määrittely

Aluksi selvitetään erot sosiaalisen median sisällön uudelleenjulkaisemisen, uudelleenkäytön ja uudelleenkeksimisen välillä:

  • Uudelleenjulkaisu: Julkaistaan ​​taas jotain, tyypillisesti korkealaatuista sisältöä, jota on aiemmin jaettu sosiaalisessa mediassa tai muilla alustoilla.
  • Uudelleenkäyttö: Olemassa olevan sisällön muuntaminen eri muotoon.
  • Uudelleenkeksiminen: Löydä uusia tapoja esittää ja jakaa ideoita yleisösi kanssa.

Sisällön uudelleenjulkaisemisen, uudelleenkäytön ja uudelleenkeksimisen edut

Vallitseva väärinkäsitys on, että prosessin yksinkertaistaminen muistuttaa pettämistä. Kokeneet markkinoijat, kuten Fab Giovanetti, ovat kuitenkin julkaisseet, käyttäneet uudelleen ja keksineet uudelleen sosiaalisen median sisältöään pidentääkseen viestiensä elinikää, tavoittaakseen uusia yleisöjä ja maksimoidakseen sisällön potentiaalinsa.

Tässä on kolme tapaa, joilla uudelleenkäyttö voi hyödyttää sisällön luontiprosessia:

  1. Yksinkertaista sosiaalisen median sisällön luomista
  2. Tavoita uusia yleisöjä sisällön kierrätyksen avulla
  3. Paranna orgaanista kattavuutta ja pidennä sisältösi käyttöikää
🔥 Empfohlen:  Onko PrizePicks laillinen? Kuinka paljon voit ansaita?

1. Yksinkertaista sosiaalisen median sisällön luomista

”Sinun ei tarvitse aloittaa kaikkea sisältöä tyhjästä. Katso, mikä toimii ja tee se uudelleen.” – Hieno

Mitä tulee sisällön luomiseen, tyhjästä aloittaminen joka kerta voi olla ylivoimainen ja aikaa vievä yritys. Mieti sen sijaan hetki sitä, mikä on jo osoittautunut menestyksekkääksi sisältöarsenaalissasi.

Olemassa olevan sisältösi uudelleenkäytön avulla voit hyödyntää sitä, mikä resonoi yleisösi kanssa ja säästää samalla arvokasta aikaa ja resursseja.

2. Tavoita uusia yleisöjä sisällön kierrätyksen avulla

Olennainen puhujamme korostama näkökohta on kyky tavoittaa uusia yleisöjä samalla sisällöllä. Tämä saattaa kuulostaa ristiriitaiselta, mutta avain on mukauttaa sisältösi eri muotoihin ja alustoihin.

Pakkaamalla sisältösi uudelleen eri tavoilla lisäät todennäköisyyttä houkutella uusia katseita ja sitouttaa laajempi yleisö.

On erittäin tärkeää ymmärtää, että yleisösi ei kuluta jokaista tuottamaasi sisältöä. Itse asiassa useimmat heistä kohtaavat vain murto-osan siitä, mitä luot.

Siksi on välttämätöntä antaa sisällöllesi useita mahdollisuuksia tulla nähdyksi ja sitoutuneeksi. Kuten puhujamme korostavat: “Anna sille uusi mahdollisuus, jotta useammat ihmiset näkevät sen ja osallistuvat siihen.”

3. Paranna orgaanista kattavuutta ja pidennä sisältösi käyttöikää

Kuten Anca mainitsi, sosiaalisen median sisällön tavoittavuus on viime aikoina laskenut merkittävästi. Tämän haasteen torjumiseksi on välttämätöntä käyttää strategioita, jotka pidentävät sisältösi käyttöikää.

Hyödynnä ominaisuuksia, kuten tarinoita, eri alustojen jakamista ja muita luovia menetelmiä, jotka mahdollistavat sisällön pidemmän säilyvyyden.

Vaikka jaat sisältöäsi samalla alustalla, on olemassa pieniä mutta tehokkaita strategioita, jotka voivat pidentää sen säilyvyyttä merkittävästi. Käytä tarinoita esimerkiksi korostaaksesi viimeisintä viestiäsi tai tutki luovia tapoja pitää sisältösi näkyvänä laajemmalle yleisölle.

I. Kuinka julkaista sosiaalisen median sisältösi uudelleen

Mitä tulee uudelleenjulkaisemiseen, voi aluksi olla pelottavaa päättää, kannattaako vanhojen viestien uudelleenkäsittely. Vastaus on kuitenkin jyrkkä kyllä! Fabin mukaan uudelleenjulkaiseminen voi olla uskomattoman tehokasta, varsinkin kun siihen lisätään lisäarvoa ja päivitettyjä elementtejä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka nollata Instagram-tutkimussivusi vuonna 2023

Monien alustojen ja julkaisujen tarjoama läpinäkyvyys, joka korostaa, milloin sisältö on viimeksi päivitetty, auttaa edelleen rakentamaan luottamusta yleisösi keskuudessa.

Millainen sisältö sopii parhaiten uudelleenjulkaisemiseen?

Kaikki sisältö ei ole yhtä pitkäikäinen. Vaikka ajankohtainen tai popkulttuuriin liittyvä sisältö voidaan varmasti julkaista uudelleen, on olemassa toinen tyyppi, jolla on valtava arvo – ikivihreä sisältö.

Evergreen-sisällöllä on kestäviä oppitunteja, vinkkejä, ideoita, konsepteja, työkaluja, kehyksiä ja ratkaisuja kohdeyleisösi kohtaamiin ongelmiin. Tämän tyyppistä sisältöä voidaan kierrättää toistuvasti, jolloin voit poimia sen pysyvän arvon.

Tuoreen sisällön tehokkuuden havainnollistamiseksi puhujat käyttivät kiehtovaa analogiaa – vesipulloa. Kuvittele, että kirjoitat luettelossa sisältöä veden juomisen eduista. Tämä kappale voidaan käyttää uudelleen tai kierrättää, aivan kuten vesipullo, joka voidaan täyttää ja käyttää uudelleen kerta toisensa jälkeen.

Key Takeaway: Hengittämällä sisältöösi uutta elämää päivitysten, lisäysten ja luovien uudelleenkäyttöjen avulla voit hyödyntää tuoreuden luontaista voimaa ja vahvistaa sen vaikutusta.

Kuinka kauan sinun tulee odottaa ennen kuin julkaiset sisältösi uudelleen?

Kierrätyssisällön ihanteellisen ajankohdan määrittäminen vaatii huolellista harkintaa. Post-suorituskyvyn seuranta on välttämätöntä, ja SocialBeen kaltaisten työkalujen hyödyntäminen voi auttaa suuresti tässä pyrkimyksessä.

Esimerkiksi SocialBeellä on ikivihreitä ajoitusominaisuuksia, joiden avulla käyttäjät voivat ajoittaa julkaisun uudelleen useita kertoja ennen kuin se vanhenee. Voit myös järjestää sisältösi eri luokkiin, kuten kansioihin, erityisesti ikivihreitä viestejä varten. Tekemällä tämän voit määrittää sen niin, että kaikki luokan viestit julkaistaan ​​uudelleen jatkuvassa silmukassa.

SocialBee-aikataulun asetukset

Lisäksi SocialBee antaa sinun seurata sisältösi tehokkuutta sekä tunnistaa parhaiten menestyvät viestisi, sisältöluokat ja viestimuodot. Kun pääset käsiksi näihin tietoihin, ymmärrät selvästi, millä julkaisuilla on uudelleenjulkaisupotentiaalia ja mitä yleisösi pitää sosiaalisen median sisällöstä.

Suositeltu aikaväli syvemmälle analyysille on noin 90 päivän välein, jolloin voit saada merkityksellisiä näkemyksiä siitä, mikä toimii ja mikä kaipaa parannusta.

🔥 Empfohlen:  Kuinka lukea lukemattomia viestejä Instagramissa

Table of Contents