Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka kasvattaa yritystäni ilman myyntipuheluita: parhaat strategiat

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka kasvattaa yritystäni ilman myyntipuheluita: parhaat strategiat

Pelkäätkö soittaa tuntemattomille?

Useimmille introverteille puheluiden soittaminen on yksi myynnin vaikeimmista osista. 🥶

Ja katsotaanpa suoraan: introvertti tai ei, myyntipuhelujen soittaminen.

Ja luultavasti siksi googlaat “kuinka kasvattaa liiketoimintaani ilman myyntipuheluita”.

No, minulla on sinulle hyviä uutisia: Sinun EI TARVITTAA luottaa kylmäpuheluihin saadaksesi myyntiliidejä yrityksellesi.

Ajatus kylmästä soittamisesta voi olla pelottavaa ja jopa masentavaa monille yrittäjille, mutta vaihtoehtoiset strategiat voivat luoda liidejä ja muuntaa potentiaalisia asiakkaita yhtä tehokkaasti.

Tässä blogikirjoituksessa autamme sinua löytämään ja keskustelemaan siitä, kuinka voit kasvattaa liiketoimintaasi ilman, että otat puhelimeen tai toimitat purkitettua myyntipuhetta.

Keskittymällä ei-tunkeileviin tekniikoihin kylmäpuheluiden sijaan pyrkiessäsi oppimaan, kuinka kasvattaa liiketoimintaani ilman myyntipuheluita, vahvistat suhteita potentiaalisiin ostajiin säilyttäen samalla positiivisen brändikuvan.

Sisällysluettelo:

Sisältömarkkinointi: Avain automaattiseen liidien luomiseen steroideilla (ei puheluita!)

Jos vihaat kylmäpuheluita ja etsit vaihtoehtoisia tapoja luoda liidejä, tulet rakastamaan sisältömarkkinointia.

Sisältömarkkinointi on digitaalisen markkinoinnin lähestymistapa, joka keskittyy arvokkaan, relevantin ja johdonmukaisen sisällön luomiseen ja jakeluun. Tällä pyritään houkuttelemaan, sitouttamaan ja säilyttämään selkeästi määritelty yleisö, mikä viime kädessä edistää kannattavaa asiakastoimintaa.

Luomasi sisältö voi olla mitä tahansa blogikirjoituksista sosiaalisen median sisältöön sähköpostiuutiskirjeisiin ja kaikkea siltä väliltä.

Sisältömarkkinoinnin suurin etu muihin perinteisiin markkinointistrategioihin, kuten kylmäpuheluihin (yuck!), verrattuna on, että se auttaa sinua luomaan saapuvia liidejä. Tämä tarkoittaa, että sen sijaan, että etsisit potentiaalisia asiakkaita ja tunkeisit heidän tilaansa, luot ihanteelliset asiakkaasi sisällön. Ja näin…

Liidien luominen on paljon helpompaa!

Aaaaand… Sinun ei tarvitse edes soittaa yhtä puhelua. 🥳

Sen lisäksi, että sisältö auttaa sinua houkuttelemaan potentiaalisia asiakkaita, sitä voidaan käyttää myös asiakaspalvelusi virtaviivaistamiseen.

Luomalla sisältöä, joka vastaa usein kysyttyihin kysymyksiin yrityksestäsi, saat enemmän tyytyväisiä asiakkaita. Useimmille heistä asiakaspalveluun ottaminen on pelottavaa, joten he ovat enemmän kuin iloisia, kun he löytävät vastauksia ja ratkaisuja verkkosivustollesi.

Tämä tarkoittaa, että sisällön hyödyntäminen ostajan matkan kaikissa vaiheissa on varma tapa edistää vahvoja suhteita, jotka johtavat uskollisiin asiakkaisiin.

Joten miten käytät sisältöä liiketoiminnan kasvattamiseen ilman myyntipuheluita?

5 tehokasta sisältömarkkinointistrategiaa liiketoimintasi kasvattamiseen

Yrityksesi kasvattaminen ilman myyntipuheluita on mahdollista oikeilla sisältömarkkinointistrategioilla.

Ja yksi tehokkaimmista on luoda pitkämuotoista sisältöä.

Voit houkutella ja sitouttaa potentiaalisia asiakkaita hyödyntämällä tehokasta pitkäkestoista sisältöä verkkosivustollasi. Tämä lisää liikennettä, tuloksia ja kasvua yrityksellesi.

🔥 Empfohlen:  Tekoälyblogiopas: työkalut, prosessit ja esimerkit, kuinka bloggaajat voivat käyttää tekoälytyökaluja luodakseen sisältöä kolme kertaa nopeammin vuonna 2023

Tässä osiossa tutkimme parhaita tapoja luoda korkealaatuista pitkämuotoista sisältöä, joka tuottaa konkreettisia tuloksia.

1. Luo kattavia oppaita

Yksi tapa tarjota lisäarvoa pitkän sisällön kautta on luoda kattavia oppaita kohdeyleisösi kannalta oleellisista aiheista.

Näiden perusteellisten resurssien tulee kattaa kaikki aiheeseen liittyvät näkökohdat, ja ne on suunniteltava lähdeviitteeksi lukijoille, jotka etsivät kyseiseen aiheeseen liittyvää tietoa tai ratkaisuja.

Jos olet esimerkiksi digitaalisen markkinoinnin alalla, harkitse lopullisen digitaalisen markkinoinnin strategioiden oppaan laatimista. Tai jos sinulla on juoksukenkiin erikoistunut verkkokauppa, luo sisältöä parhaista juoksukengistä tai harjoituksista.

Esimerkki tosielämästä: loin äärimmäisen kattavan oppaan Content Hackerille siitä, miten teen YouTube-videoita.

Nämä kattavat oppaat auttavat luomaan myyntiliidejä yrityksellesi. Jälleen, ei tarvitse soittaa puhelua! Ne voivat myös toimia mahdollisten asiakkaiden apuna ja nopeuttaa ostoprosessia

2. Kirjoita tapaustutkimuksia, jotka esittelevät menestystarinoita

Hyvin kirjoitettu tapaustutkimus voi tehokkaasti osoittaa, kuinka tuotteesi tai palvelusi on auttanut muita asiakkaita menestymään, samalla kun se tarjoaa arvokkaita näkemyksiä tarjoamasi todellisista sovelluksista.

Muista sisällyttää tarkkoja tietoja asiakkaiden kohtaamista haasteista ennen yhteistyötä kanssasi ja korostaa konkreettisia tuloksia, jotka saavutetaan ratkaisusi käyttöönoton jälkeen.

Vinkkejä kiinnostavien tapaustutkimusten kirjoittamiseen

Tapaustutkimukset ovat ainutlaatuista pitkämuotoista sisältöä, joka on laadittava huolellisesti. Tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit luoda vaikuttavia:

 • Esittele suhteellisia asiakastarinoita: Valitse aiheita, jotka edustavat eri toimialoja tai markkinarakoja kohdemarkkinoillasi.
 • Käytä tietopohjaista näyttöä: Varmuuskopioi onnistumisilmoitukset kvantitatiivisilla mittareilla, kuten tulojen kasvuprosentit tai suoritettua tehtävää kohden säästetty aika.
 • Sisällytä visuaalisuutta: Kaaviot, kaaviot ja kuvat voivat auttaa hajottamaan runsaasti tekstiä sisältävää sisältöä ja helpottamaan monimutkaisten tietojen sulattamista.

Tapaustutkimusten kirjoittamisen taidon parantaminen auttaa sinua ratkaisemaan kysymyksen “miten kasvattaa liiketoimintaani ilman myyntipuheluita”.

3. Hyödynnä pitkiä blogiviestejä vahvoilla SEO-käytännöillä

Pitkät blogiviestit ovat loistava tapa tarjota arvokasta sisältöä, joka resonoi lukijoidesi kanssa. Arvon lisäämisen lisäksi sinun tulee kuitenkin keskittyä siihen, että se on löydettävissä hakukoneissa.

Tehokkaan pitkän sisällön luomiseksi sinun tulee käsitellä aihettasi perusteellisesti ja varmistaa, että sisältö on optimoitu hakukoneen näkyvyyttä varten.

Koska nämä sisältökappaleet ovat pitkiä, on tärkeää pakata niihin mahdollisimman monta käytännön vinkkejä. Niiden tulee myös olla huolellisesti tutkittuja, opettavaisia ​​ja kiehtovia, jotta lukijat ovat kiinnostuneita koko artikkelin ajan.

🔥 Empfohlen:  Kuinka ottaa 5G käyttöön iPhonessa 11,12,13 – Ota 5G käyttöön nopeasti

Voit maksimoida näkyvyyden hakukoneissa, kuten Googlessa, ottamalla käyttöön vahvoja hakukoneoptimointikäytäntöjä. Esimerkkejä ovat otsikoiden ja alaotsikoiden optimointi asiaankuuluvilla avainsanoilla, strateginen sisäinen linkitys ja paljon muuta.

Pitkän muodon sisällön edut

 • Parempi sitoutuminen: Pidemmät sisällöt kiinnittävät lukijan huomion paremmin kuin lyhyemmät. Ne auttavat myös kouluttamaan nykyisiä asiakkaita käyttämään tuotteesi tai palveluitasi, mikä vähentää heidän tarvetta ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.
 • Syvällinen analyysi: Voit tutkia aiheita perusteellisesti ja tarjota ainutlaatuisia oivalluksia, joita ei löydy lyhyemmistä muodoista.
 • Paremmat hakusijoitukset: Tutkimukset ovat osoittaneet, että pitkä sisältö on parempi hakukoneoptimoijalle, koska sillä on taipumus sijoittua korkeammalle hakukoneiden tulossivuilla (SERP). Backlinko-tutkimuksessa havaittiin myös, että pitkä sisältö korreloi lisää käänteisiä linkkejä.
 • Sosiaalinen jakamispotentiaali: kattavat resurssit jaetaan usein useammin sosiaalisen median alustoilla, koska käyttäjät pitävät niiden arvoa.
 • Saapuvien liidien luominen: saapuvia liidejä on helpompi luoda, kun julkaiset hyödyllistä sisältöä, joka on löydettävissä. Tämä tarkoittaa yleensä pitkäkestoista sisältöä.

Ottamalla nämä tehokkaat pitkäaikaiset sisältömarkkinointistrategiat osaksi kokonaissuunnitelmaasi, olet hyvässä vauhdissa yrityksesi kasvattamisessa turvautumatta pelkästään myyntipuheluihin.

Aseta laatu aina määrän edelle, kun luot uutta sisältöä. Tämä varmistaa positiivisen käyttökokemuksen ja auttaa luomaan luottamusta sinun ja potentiaalisten asiakkaiden välille. Tämä helpottaa lukijoiden muuttamista tyytyväisiksi asiakkaiksi ja pitää nykyiset asiakkaat sitoutuneina brändiisi.

💥

4. Laajenna kattavuuttasi vierailijablogien avulla

Jos olet googlettanut “kuinka kasvattaa liiketoimintaani ilman myyntipuheluita”, se tarkoittaa, että haluat kasvattaa liiketoimintaasi ilman kylmäpuheluita.

Kaikki yrityksen omistajat eivät halua puhua tuntemattomien kanssa liidien keräämiseksi. Monet vihaavat kylmää soittamista!

Yksi tehokkaimmista tavoista kasvattaa liiketoimintaasi ilman puhelinta on hyödyntää vierailijabloggaamista. Tämä on käytäntö julkaista arvokasta sisältöä muissa blogeissa, jotka eivät ole sinun (mieluiten sellaisissa blogeissa, joilla on hyvä kattavuus ja lukijakunta päällekkäin yleisösi kanssa).

Vieraiden lähettämisen kauneus on, että se:

 • Tuo sinut laajemman yleisön eteen: Muilla blogisivustoilla julkaiseminen asettaa sinut “lämpimän” yleisön eteen, jota et muuten voisi tavoittaa yksin. Tämä lisää yrityksesi näkyvyyttä verkossa, mikä helpottaa potentiaalisten ostajien työtä ja johtaa sinut huomioimiseen.
 • Rakentaa uskottavuuttasi: Eri julkaisuissa esiintyminen osoittaa, että olet luotettava lähde ja alasi auktoriteetti.
 • Tehostaa hakukoneoptimointiasi: Vierasbloggaaminen voi ansaita sinulle käänteisiä linkkejä, jotka ovat hakukoneiden käyttämä suuri sijoitustekijä. Laadukkaiden käänteisten linkkien ansaitseminen johtaa paremmat sijoitukset Googlessa.
🔥 Empfohlen:  5 uutta sosiaalisen median trendiä

Kaikki nämä vierasbloggaamisen edut sopivat erinomaisesti liidien luomiseen.

5. Mainosta sisältöäsi

Sisällön julkaiseminen on vain yksi osa vaikuttavan sisältömarkkinointikampanjan toteuttamista.

Saadaksesi parhaat tulokset sisällöstäsi, sinun on mainostettava sitä oikean yleisön tavoittamiseksi. Joitakin tehokkaita tapoja tehdä tämä ovat:

 • Sähköpostimarkkinointi: Sisällön jakaminen sähköpostilistallesi on erinomainen tapa varmistaa, että se tavoittaa kohdeyleisönsä: nykyiset asiakkaasi. Nämä ihmiset voivat myös auttaa levittämään sanaa välittämällä uutiskirjeitäsi heidän verkostoonsa.
 • Sosiaalisen median markkinointi: Sosiaalinen media on tehokas alusta, jonka avulla voit mainostaa sisältöäsi ihanteellisille asiakkaillesi. Kohdistetut sosiaalisen median kampanjat ovat yksi tehokkaimmista tavoista varmistaa, että sisältömarkkinointistrategiasi kantaa hedelmää.
 • Hakukoneoptimointi (SEO): SEO on luultavasti tehokkain tapa, jolla yritysten omistajat voivat tavoittaa ja muuntaa mahdolliset asiakkaat asiakkaiksi. Se on myös yksi kustannustehokkaimmista digitaalisen markkinoinnin strategioista.

Sisällön edistäminen on olennainen osa liiketoimintasi kasvattamista ilman myyntipuheluita.

Viime kädessä voit käyttää sisältöäsi myyntipuheena, joka on suunniteltu tavoittamaan mahdollisimman monet potentiaaliset ostajat. Eikä sinun tarvitse enää koskaan nostaa puhelinta. 😌

Kuinka kasvattaa yritystäni ilman myyntipuheluita: nyt tiedät

Avain yrityksesi kasvattamiseen ilman myyntipuheluita on ymmärtää sisältömarkkinoinnin voima.

Oikein käytettynä se voi auttaa sinua:

 • Tavoita laajempi yleisö ja rakenna suhteita potentiaalisten asiakkaiden kanssa.
 • Luoda itsesi asiantuntevaksi, arvovaltaiseksi hahmoksi alallasi.
 • Tue yleisösi ostopolkua, sillä se auttaa muuttamaan mahdolliset asiakkaat asiakkaiksi.

Jatkuvalla ponnistelulla voit laajentaa liiketoimintaasi ilman kalliita myyntipuheluita tai muita perinteisiä asiakashankintamenetelmiä.

Joten nyt tiedät vastauksen kysymykseen “kuinka kasvattaa liiketoimintaani ilman myyntipuheluita”.

Jos tarvitset apua tässä viestissä mainittujen strategioiden käytön aloittamisessaolet oikeassa paikassa.

Sisällönmuutosjärjestelmä on 12 kuukauden mentorointiohjelmani, joka opettaa sinulle taitoja, strategioita ja järjestelmiä, joita tarvitset kestävän liiketoiminnan kasvattamiseen kylmäpuheluissa, töykeässä myyntitaktiikoissa tai mainossuppiloissa.

Jos sydämesi johdattaa sinut hyödyllisempään, orgaanisempaan markkinointitapaan – todellisten suhteiden rakentamiseen asiakkaidesi kanssa – autan sinua toteuttamaan sen. 💗