Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka katsella Netflixiä verkossa yhdessä ystävien kanssa: 8 menetelmää

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka katsella Netflixiä verkossa yhdessä ystävien kanssa: 8 menetelmää

Paras tapa päättää päivä on levätä ja rentoutua Netflixin elokuvasta tai ohjelmasta nauttien. Parantaaksesi asioita entisestään, voit jakaa katsomasi ystävien ja perheen kanssa, jotta voit sukeltaa keskusteluun myöhemmin. Vaikka et voisikaan jakaa huonetta ja sohvaa heidän kanssaan, voit silti tehdä muistoja.

Sillä ei ole väliä, asutteko eri puolilla maailmaa toisistanne vai vain käytävän toisella puolella, koska Netflixin katsominen yhdessä verkossa on helppoa.

Selvitetään joitain hienoimmista tavoista katsella Netflixiä ystävien kanssa verkossa.

Teleparty (aiemmin Netflix Party) on Google Chromen ja Microsoft Edgen laajennus, jonka avulla sinä ja ystäväsi voit katsoa Netflixiä yhdessä etänä. Laajennus tukee myös Disney+:ta, Hulua, Prime Videota ja HBO:ta.

Laajennus synkronoi toiston kaikkien katsojien välillä, lisää chat-ikkunan ja sallii kaikkien toistaa ja keskeyttää videon. Toisto kaikkien näytöllä pysähtyy, kun joku painaa taukopainiketta.

Istunnon luominen on helppoa. Aloita vain videon toistaminen Netflixissä, paina taukopainiketta ja paina sitten laajennuksen selainpainiketta ikkunan oikeassa yläkulmassa.

Vaikka aiemmin et voinut muokata chat-käyttäjänimeäsi, tämä ominaisuus on nyt saatavilla. Siellä on myös paljon reaktioita, joita voit jakaa ystävien kanssa, merkkejä ja paljon muuta. Teleparty on ilmainen ladata ja käyttää.

Jos katsot paljon YouTube-videoita ystäviesi kanssa, Watch2Gether on sinulle luultavasti tuttu. Sovelluksella on oma soitin, jonka avulla voit käyttää YouTuben, Vimeon, Twitchin ja SoundCloudin sisältöä.

Netflix ei ole yhteensopiva Watch2Gether-soittimen kanssa, mutta yritys on keksinyt kiertotavan. Beta W2gSync -ominaisuuden avulla voit liittää Netflixin URL-osoitteen suoraan erityiseen ikkunaan yksityisessä huoneessasi.

Kun teet sen, he kehottavat sinua, että Netflix ei ole liitetty alustaan, mutta kysyy, haluatko silti avata linkin. Silloin painat Avata painiketta uudelleen. Kun käynnistät videon, kaikki muut voivat nähdä sen.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tehdä NFT: opas vuodelle 2023

Kuitenkin vain henkilö, joka loi huoneen ja lisäsi URL-osoitteen, voi hallita sitä. Jotta W2gSync toimii, sinun on ladattava virallinen Watch2Gether Chrome -selainlaajennus.

Kast on toinen loistava tapa katsella videoita ystävien kanssa. Se tukee kaikkia tärkeimpiä online-suoratoistopalveluita, mukaan lukien Netflix.

Voit käyttää Kastia työpöytäsovelluksena Windowsissa ja macOS:ssä tai verkkoselaimen kautta. Saatavilla on myös mobiiliversio Androidille ja iOS:lle. Kastia käytettäessä yksi henkilö ohjaa suoratoistoa verkkoportaalin välityspalvelimen kautta. Kuka tahansa, joka on samassa huoneessa (kutsutaan “juhliksi”) striimaajan kanssa, voi katsoa esitystä. Juhlat voivat olla joko yksityisiä tai julkisia.

Kastin käyttäminen Netflixin katsomiseen ystävien kanssa verkossa on yhtä helppoa kuin näytön jakaminen muiden kanssa. Kast on ilmainen asentaa, koska voit käyttää sitä ilman tilausta. Saatavilla on kuitenkin tilauspaketti, jos haluat katsella HD-videoita, ottaa kuva kuvassa -toiminnon käyttöön tai katsella sisältöä ilman mainoksia. Kast Premium maksaa 6,49 dollaria/kk.

Scenerin avulla voit katsoa Netflixiä etänä ystävien kanssa (synkronissa) samalla kun se tarjoaa oheisen chat-huoneen, jonka avulla voit puhua ohjelmasta reaaliajassa.

Mutta ennen kuin lataat Scenerin, sinun on pidettävä mielessä muutamia asioita. Ensinnäkin kaikilla Netflix-katselubileisiin osallistuvilla on oltava tili palvelussa. Koska palvelu toimii useiden suoratoistopalveluiden kanssa, niin kauan kuin se vaatii tilauksen, jokaisen liittyneen on maksettava oma tilinsä.

Toiseksi, enimmäismäärä ihmisiä, jotka voivat katsella samanaikaisesti huoneessa on 10. Ja lopuksi, vain huoneen johtaja voi keskeyttää ja käynnistää videon toiston uudelleen. Jos tarvitset kylpyhuonetauon kesken juhlan, sinun on pyydettävä huoneen johtajaa lopettamaan toisto.

Scener on saatavilla Apple App Storesta, Chrome Web Storesta ja Rokusta. Sovellus toimii myös Disney+:n, Hulun, Prime Videon, Maxin, YouTuben, Showtimen, Tubin, Shudderin ja muiden kanssa.

Metastreamin avulla voit katsella Netflixiä ystäviesi kanssa verkkoselaimen kautta. Yritys ei ole kehittänyt itsenäisiä työpöytä- tai mobiilisovelluksia. Verkkosovellus tukee myös muita valtavirran videosivustoja, kuten YouTube, Hulu, Crunchyroll ja Twitch.

🔥 Empfohlen:  18 parasta seurattavaa henkilökohtaisen talouden blogia Intiassa

Synkronoidun Netflix-toiston lisäksi Metastream-käyttöliittymä tarjoaa chat-laatikon ja videojonon jatkuvaa katselua varten. Ystävien kutsuminen Netflix-bileihisi on yhtä helppoa kuin yksityisen koodin jakaminen.

Ennen kuin voit käyttää Metastreamia, sinun on ladattava ja asennettava mukana tuleva selainlaajennus. Laajennukset ovat saatavilla vain Chromelle ja Firefoxille kirjoittamishetkellä. Vaikka vaihtoehtoja ei ole monia, se saattaa auttaa sinua päättämään, mikä selain on paras Netflixin katseluun.

TwoSevenilla on maine yhtenä luotettavimmista tavoista katsella Netflixiä ja Disney+:aa ystävien kanssa. Tarjolla on valinnaisia ​​maksullisia etuja, mutta voit käyttää TwoSeveniä ilmaiseksi.

Valinnaiset maksulliset suunnitelmat käsitellään Patreonin kautta maksuja varten. Yritys tarjoaa pandemian alkuaikoina käyttöön otetun 3 dollarin kuukaudessa tason nimeltä “Sosiaalinen etäisyys”. Tämän piti olla väliaikainen lisäys, mutta se on edelleen saatavilla vuonna 2023, joten se todennäköisesti jää tänne.

Voit myös maksaa 5 dollaria kuukaudessa, ja pääset katsomaan elokuvia ja esityksiä jopa kymmenen henkilön kanssa, mutta jos haluat suuren katselubileen jopa 140 hengelle, voit maksaa 10 dollaria kuukaudessa.

TwoSeven erottuu joukosta yhdeksi harvoista sovelluksista, jonka avulla voit nähdä ryhmäsi web-kameroita katsoessasi videota, ja se tekee Netflixistä kiinnostavamman, jos näet kavereiden reaktiot reaaliajassa. Jokainen tarvitsee pääsyn omiin Netflix-tileihinsä, jotta tämä palvelu toimii.

Tämä Chrome-laajennus, jota kutsutaan vihjailevasti Watch Netflix Togetheriksi, tekee juuri sen. Järjestelmä on melko yksinkertainen, koska sinun on asennettava Chrome-laajennus, siirryttävä Netflixiin ja napsautettava laajennuskuvaketta. Napauta Luo istunto ja jaa linkki kenen kanssa haluat katsoa elokuvan. Voit myös keskustella ystävien kanssa sivupaneelissa.

Sovelluksen käyttö on ilmaista, mutta jos haluat tukea kehittäjiä, voit tehdä sen Patreonin kautta.

Tietenkään et todellakaan tarvitse videon synkronointiominaisuuksia Netflixin katselubileisiin. Jos teitä on vain pieni ryhmä ja teillä kaikilla on oma Netflix-tili (tai jopa jaettu usean näytön tili), on tarpeeksi helppoa sovittaa yhteen kaikki painallukset samanaikaisesti. Oikeastaan ​​tarvitset vain teksti- ja/tai videokeskustelun.

🔥 Empfohlen:  Kuinka asettaa mukautettu vahvistusviesti Magento 2:ssa

Joten vertaamme kahta yleisintä mobiilisovellusta live-chatiin ja puheluihin – Telegramia ja WhatsAppia. WhatsAppilla on suurempi käyttäjäkunta kuin Telegramilla, mutta pidämme parempana Telegramin vaikuttavaa ominaisuusluetteloa, erityisesti Netflixin katsomisen kannalta ystävien ja perheen kanssa.

Se tukee suurempia ryhmiä kuin WhatsApp (100 000 verrattuna 256:een), voit katsella YouTubea keskustelun aikana ja jakaa suuria videotiedostoja paikallista katselua varten.

WhatsApp on kuitenkin selkeämpi vaihtoehto. Melkein kaikilla tutuillasi on sovellus, mikä tarkoittaa, että se on helposti ihmisten käytettävissä, jotka haluavat lähettää vain omituisen viestin katsoessaan.

Toinen hieno tapa aloittaa kellojuhlat on käyttää Discordia. Sen sijaan, että synkronoisit Netflix-tilejä muiden ystävien kanssa, päädyt vain jakamaan näytön tälle tilille. Voit isännöidä suosikkiohjelmiasi ystävien ja perheen kanssa vastineeksi siitä, että he ostavat sinulle kahvia seuraavan tapaamisen yhteydessä. Voit silti jutella kaikkien kanssa ja pitää hauskaa elokuvan toiston aikana.

Sinun on asennettava Discord-sovellus, siirry osoitteeseen Asetukset > Rekisteröidyt pelit > Lisää se ja etsi selaimesi. Anna äänikanava, avaa uusi välilehti, avaa Netflix, etsi mitä haluat katsoa ja napauta Näyttö -painiketta jakaaksesi näkemäsi.

Tukeeko Netflix virallisesti kellobileitä?

Valitettavasti Netflix ei tue virallisesti mitään palveluista, joista olemme keskustelleet, mikä tarkoittaa, että ne saattavat lakata toimimasta ilman varoitusta.

Ihmettelee, miksi Netflix ei ole sisällyttänyt alkuperäistä tapaa katsella sisältöä synkronoituna muiden käyttäjien kanssa. Kun otetaan huomioon Netflixin katsominen ystävien ja perheen kanssa verkossa, ja se tosiasia, että Netflix on nyt saatavilla maailmanlaajuisesti, se olisi varmasti valtava hitti.