Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka kauan Google My Business -vahvistus kestää? (vastattu)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka kauan Google My Business -vahvistus kestää? (vastattu)

Tämä opas vastaa kysymykseen “Kuinka kauan Google My Business -vahvistus kestää?”

Kuten alta huomaat, siihen, kuinka kauan Google-yritystietojen vahvistaminen kestää, vaikuttaa useita tekijöitä. Ja tällä sivulla selitetään kaikki erilaiset vahvistustavat ja hyväksyntäajan pituus.

Huomaa: Google My Business (tai GMB) on nyt yksinkertaisesti Google Business. Mutta jotkut ihmiset käyttävät edelleen vanhaa nimeä tottumuksesta. Siksi tässä oppaassa käytetään kaikkia nimen muotoja, joten se koskee jokaista kävijää.

Kuinka kauan Google My Business -vahvistus kestää?

Google My Business -vahvistus voi kestää keskimäärin seitsemän arkipäivää käytetystä vahvistustavasta riippuen. Jotkut Google-yritysprofiilit voidaan vahvistaa välittömästi puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostitse, jos nämä vaihtoehdot ovat käytettävissä vahvistusprosessin aikana.

Kun lisäät Google My Business -profiilin tai vaadit sen, voit vahvistaa sen useilla tavoilla: puhelimella, tekstiviestillä, sähköpostilla, videolla tai yhdistetyllä Google Search Console -tilillä. Jokainen yritys on erilainen ja saattaa vaatia useamman kuin yhden vahvistusmenetelmän, joka perustuu esimerkiksi yritysluokkaan, julkisiin tietoihin, alueeseen, tukiaikaan ja volyymiin. Kun yrityksesi on vahvistettu, saat ilmoituksen.

Google-yritysten vahvistusmenetelmät ja hyväksymisajan pituus

  • Puhelin tai tekstiviesti: Välitön vahvistus voidaan suorittaa puhelulla tai tekstiviestillä vastaanottamalla koodi ja kirjoittamalla se Google-yritysprofiiliisi.
  • Sähköposti: Välitön vahvistus voidaan suorittaa sähköpostitse, jos osoite on sama kuin Google My Business -tiedoissa oleva osoite.
  • Videotallennus: Tämän vaihtoehdon vahvistaminen voi kestää jopa seitsemän arkipäivää. Sinun on ladattava video, joka näyttää yrityksen sijainnin, paikan päällä olevat laitteet ja todisteet johtamisesta.
  • Live-videopuhelu: Tämän vaihtoehdon vahvistaminen voi kestää useita tunteja tai jopa kolme päivää suoran videopuhelun ajan mukaan. Google Business -tuen aukioloajat vaihtelevat alueen ja kielen mukaan. Sinun on näytettävä videopuhelun aikana sama todiste kuin videotallenteessa.
  • Postikortti: Jos valitset tämän menetelmän, vahvistus voi kestää jopa 14 päivää. Useimmat postikortit saapuvat perille 14 päivän kuluessa lähettämisestä, ja vahvistuskoodit vanhenevat 30 päivän kuluttua. Sinun on syötettävä postikortistasi oleva vahvistuskoodi Google My Business -profiiliisi.
  • Google Search Console: Jos vahvistat verkkosivustosi Google Search Consolella, profiilisi voi saada välittömän vahvistuksen. Nykyiset Search Console -käyttäjät voivat vahvistaa vastaavan verkkosivustonsa ennen kuin lisäävät tai vaativat yritysprofiilin välitöntä vahvistusta varten. Uudet Search Console -käyttäjät, jotka vahvistavat vastaavat verkkosivustonsa yritysprofiilin lisäämisen tai lunastamisen jälkeen, voivat napsauttaa “Hae vahvistus” -painiketta vahvistaakseen tietonsa välittömästi.
🔥 Empfohlen:  Kuinka tehdä verkkosivustostasi ADA-yhteensopiva

Lisätietoja siitä, kuinka kauan Google-yritystietojen vahvistaminen kestää

Aina kun päivität Google-yritystietosi, voi kestää useita viikkoja, ennen kuin päivitykset näkyvät yritysprofiilissasi. Jotkin yritystietojesi muutokset voivat myös edellyttää tilisi vahvistamista uudelleen, kuten tässä toisessa Google My Business -sijainnin vahvistamista koskevassa oppaassa kerrotaan.

Esimerkiksi osoitteesi piilottaminen aiheuttaa yleensä uudelleenvahvistuspyynnön postitse lähetetyn postikortin kautta. Katso lisätietoja osoitteen piilottamisesta Google My Businessissa tältä aiheeseen liittyvältä sivulta.

Google pyytää käyttäjiään vahvistamaan uudelleen jotkin vahvistetut yritysprofiilit, jotta alustan tietojen laatu säilyy. Uudelleenvahvistusprosessin aikana Google voi pyytää sinua päivittämään tai muuttamaan antamiasi tietoja tai toimittamaan lisätietoja yrityksestäsi asiakkaille. Vahvista yritysprofiilisi uudelleen noudattamalla Googlen antamia ohjeita.

Jos et koskaan tarvitse Googlen apua vahvistusprosessissa, katso tältä sivulta, kuinka voit ottaa yhteyttä Google My Businessiin saadaksesi käytettävissä olevat tukivaihtoehdot.

Jos haluat nyt parantaa Google-yritystietojasi paikallista hakukoneoptimointia (SEO) varten vahvistuksen jälkeen, tutustu näihin liittyviin oppaisiin:

Jos tarvitset myös apua huonojen arvostelujen poistamiseen Google-yritysprofiilistasi, tutustu tähän toiseen oppaaseen negatiivisten arvostelujen poistamiseen Google My Businessista. Se antaa ohjeita sopimattomien arvostelujen ilmoittamiseen, jotka voivat vaikuttaa yrityksesi online-maineeseen.

Googlen liiketoimintayhteenvedon vahvistamisaika

Toivottavasti pidit tästä oppaasta, joka vastaa kysymykseen siitä, kuinka kauan Google My Business -vahvistus kestää.

Kuten huomasit, Google-yritysprofiilin vahvistaminen voi kestää keskimäärin seitsemän arkipäivää käytetystä vahvistustavasta riippuen. Jotkut Google-yritystiedot voidaan kuitenkin vahvistaa välittömästi vahvistusprosessin aikana käytettävissä olevista vaihtoehdoista riippuen. Kun yrityksesi on vahvistettu, saat ilmoituksen.

Stephen Hockman on yrittäjä ja SEO Chatterin perustaja. Hän on erikoistunut hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen markkinointiin ja on kiehtonut hakukoneoptimointia vuodesta 2005 lähtien. Hänen tavoitteenaan on jakaa parhaat vinkit ja uutiset hakukonemarkkinoinnista, jotta saat lisää liikennettä verkkosivustolle.