Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka käynnistää verkkokurssi?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka käynnistää verkkokurssi?

Tekniikka on ollut siunaus sillä tavalla, että nyt voi oppia uusia asioita vain pysymällä huoneessaan. Internetin avulla voi kouluttautua, oppia uusia kursseja, työtaitoja. Verkko-oppiminen on nyt kaikkialla. Netistä löydät kurssin lähes jokaiselle taidolle. Se on levittänyt tiedon ulottuvuutta, koska kuka tahansa voi oppia mistä tahansa. Tämä kuulostaa liiketoimintamahdollisuudelta, eikö niin?

Raporttien mukaan verkko-oppimisen markkina-arvo vuonna 2020 on yli 200 miljardia dollaria, ja se tulee vain kasvamaan. Verkko-oppimisella tai verkko-oppimisella on laaja ulottuvuus ja se voi tuoda sinulle asiakkaita eri ikäryhmistä ja mistä päin maailmaa tahansa. Et voi ansaita vain myymällä kurssejasi verkossa, vaan sillä on myös monia muita etuja. Tässä artikkelissa puhumme siitä, mitä verkkokurssit ovat ja kuinka ne voidaan käynnistää.

Mitä verkkokurssit ovat?
Verkkokurssien merkitys
Kuinka luoda verkkokurssi

Mitä verkkokurssit ovat?

Kuten nimestä jo arvasit, ne ovat kursseja, joita voit suorittaa puhelimella, tabletilla, kannettavalla tietokoneella, pöytäkoneella tai jopa älytelevisiollasi internetin avulla. Joillekin ihmisille verkkokurssit ovat paljon parempia kuin perinteiset tunnit, koska muut ihmiset eivät häiritse niitä. Vaikka se ei aina ole totta joillekin ihmisille, koska he ovat aina oppineet kouluissa tai korkeakouluissa ja heillä on tapana oppia muiden ihmisten kanssa perinteisellä tavalla. Tämä saattaa siis olla verkkokurssin haittana, että se ei houkuttele kaikenlaisia ​​ihmisiä.

Verkkokurssien merkitys

 • Joustavuus: Verkkokursseja voi suorittaa mistä tahansa. Joten ihmisten, jotka matkustavat paljon, ei tarvitse missata kurssejaan. Siksi yrityksen omistajana (verkkokurssien tarjoajana) sinun ei tarvitse huolehtia asiakkaistasi.
 • Maksu: Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että saat maksun verkkokurssistasi, koska ihmisten on maksettava ennen verkkokurssinsa aloittamista. Joten toisin kuin perinteisillä kursseilla, sinun ei tarvitse pyytää ihmisiä maksamaan palkkioitaan.
 • potentiaalia Asiakkaat: Jos tarjoat ilmaisia ​​kursseja verkkosivustollasi, voit tunnistaa potentiaaliset asiakkaasi. Vain ne ihmiset osallistuvat verkkokurssillesi, jotka ovat todella kiinnostuneita, ja jos he oppivat sinulta jotain ilmaiseksi, he todennäköisesti ostavat kyseisen tuotteesi.
 • Alempi Kustannus: Sekä kurssin järjestäjälle että opiskelijoille kustannukset ovat minimaaliset. Kurssin tarjoajana sinun ei tarvitse investoida luokkien, muiden resurssien ja opettajien paikkaan. Mitä tulee opiskelijaan, sinun ei tarvitse käyttää aikaa ja rahaa matkustamiseen paikkaan, jossa sinun on otettava oppitunteja.
 • Sisäinen Koulutus: Voit antaa verkkokoulutusta omille työntekijöillesi. Se säästää aikaa ja on tehokas uudelle työntekijällesi, joka voi tehdä työtään.
 • Mahdollisuus rakentaa verkkoa: Nykyään useimmat verkkokurssit muodostavat yhteisen ryhmän (enimmäkseen Facebookissa) poistamaan opiskelijoiden epäilykset ja pitämään interaktiivisia istuntoja. Näin voit rakentaa verkoston yhteisön jäsenten kanssa liittymällä tällaisiin ryhmiin. Saatat löytää uusia mahdollisuuksia myös näistä ryhmistä.
🔥 Empfohlen:  Mikä on InMail LinkedInissä ja kuinka se voi tarjota sinulle etua?

Verkkokurssien ottamisessa ja järjestämisessä on monia etuja. Nämä olivat joitain niistä.

Kuinka luoda verkkokurssi

 • Aihe: Ensimmäinen ja tärkein vaihe ennen verkkokurssin luomista on päättää opiskelijoille parhaiten sopiva aihe. Jos aiot antaa ilmaisen kurssin, valitse jotain omaan tuotteeseesi liittyvää. Jos yrityksesi käsittelee esimerkiksi vaatteiden raaka-aineita, voit järjestää vaatteiden suunnittelun kurssin.
 • Tee markkinatutkimus: Aiheen viimeistelyn jälkeen sinun tulee tehdä täydellinen markkinatutkimus tulevasta kurssistasi. Jos tälle kurssille on suuri kysyntä tai jos ihmiset kysyvät siitä liikaa. Tarkista kilpailu ja mitä puutteita kilpailijoillasi on. Yritä korjata nämä porsaanreiät ja tee kurssistasi ainutlaatuinen.
 • Pääpiirteet: Aivan kuten teimme e-kirjoja kirjoittaessamme, sinun on hahmoteltava koko kurssi. Kirjoita siitä, mitä haluat oppilaidesi oppivan. Kirjoita ensin kaikki mieleesi tulevat asiat, sitten listaa sisältö ja poista tarpeeton sisältö, joka ei suoraan vaikuta taitoon.
 • Rakennemoduulit: Järjestä luokkien moduulit. Suunnittele kuinka paljon he oppivat kuinka monessa päivässä se kestää. Älä sisällytä liikaa sisältöä millekään kurssille.
 • Muokkaa materiaalia: Muokkaa sisältöäsi, joka voi olla mitä tahansa, videoita, kirjoitettuja muotoja, ääntä, mitä tahansa. Jos et ole hyvä muokkaamaan, palkkaa joku, joka osaa, sillä se on tärkeä osa verkkokurssiasi.
 • Testata: Testaa oppituntejasi jonkun kanssa yrittämällä opettaa jotakuta. Keskity siihen, kuinka monta päivää heillä kuluu oppiakseen kurssistasi. Jos mahdollista, tee myös heidän oppimistesti. Se auttaa sinua tietämään, kuinka paljon opiskelijasi oppivat ja mikä on heidän edistymisensä.
 • Hinnoittelumalli: Luo hinnoittelumalli verkkokurssillesi. Yritä ennustaa opiskelijoiden lukumäärä, jonka saat. Varmista sitten, että katat kaikki kulut tällä hinnoittelulla.
 • Valitse Alusta: Valitse alusta, jolla haluat julkaista verkkokurssisi. Voit hakea verkkokurssien markkinapaikkaa tai valita joitakin oppimisen hallintajärjestelmiä, toinen vaihtoehto on, että voit julkaista kurssin omalla verkkosivustollasi. Se on paras vaihtoehto, jos aiot järjestää kurssin ilmaiseksi.
 • Tuoda markkinoille: Nyt, kun sinulla on materiaali, olet tarkistanut kaiken ja valinnut alustan, mitä sitten odotat? Nyt on paras aika aloittaa kurssi verkossa. Vaikka budjettisi olisi pieni, selvitä edullisia tapoja aloittaa kurssi.
🔥 Empfohlen:  Parhaat intialaiset viestisovellukset, joihin voit vaihtaa | WhatsApp vaihtoehdot

Johtopäätös

Voit tarjota verkkokursseja uudelle työkalullesi tai vain yleistietoa joistakin tekniikoista tai voit laajentaa tavoittavuuttasi tarjoamalla ilmaisia ​​kursseja. Verkkokurssit voivat olla mahtava tilaisuus passiiviseen tuloon. Vain luoda joitakin verkkokursseja ja ansaitset jatkuvasti, kun ihmiset jatkavat oppimista kurssistasi. Voit sitten päivittää kurssiasi milloin tahansa.

Ainoa asia, joka tulee muistaa, on, että aiheen tulee olla hyödyllinen ihmisille. Lisäksi sinulla tulee olla hyvä tietämys aiheesta, jotta voit vaikuttaa ihmisiin ostamaan kurssisi. Varmista, että teet kurssista helposti ymmärrettävän ja mielenkiintoisen oppimisen. Jos et ole perehtynyt verkkokurssien luomiseen, palkkaa joku, joka osaa. Se olisi hyvä sijoitus passiiviselle tulollesi.

UKK

Mitkä verkkokurssit myyvät eniten?

 • Tietokone ja tekniikka
 • Taide ja käsityöt
 • Liiketoiminta ja hallinto
 • Fyysinen hyvinvointi
 • koulutus

Kannattaako käydä ilmaisilla verkkokursseilla?

Ilmaiset verkkokurssit voivat parantaa taitojasi tai auttaa sinua oppimaan uusia asioita istumalla tietokoneen ääressä.