Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka käyttää Beaver Builderia WordPress-aloitussivun luomiseen (4 vaiheessa)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka käyttää Beaver Builderia WordPress-aloitussivun luomiseen (4 vaiheessa)

Silmiinpistävä, paljon tuloksia tuottava aloitussivu on välttämätön liidien luomiselle, tulosten lisäämiselle ja brändisi rakentamiselle. Kiireisenä verkkosivuston omistajana sinulla ei kuitenkaan välttämättä ole tunteja aikaa täydellisen aloitussivun luomiseen.

Onneksi Beaver Builderilla on valikoima WordPress-malleja jonka avulla voit luoda houkuttelevan sivun muutamassa minuutissa. Korvaa vain kuvat, teksti ja toimintakehotus (CTA) sisällölläsi ja seuraa myyntiä.

Tässä viestissä keskustelemme siitä, kuinka aloitussivumallit voivat nostaa seuraavaa markkinointikampanjaasi. Sitten näytämme, kuinka voit luoda oman sivusi neljässä vaiheessa Beaver Builderin avulla.

Aloitetaan!

Johdatus Beaver Builderin aloitussivumalleihin

Beaver Builder on suosittu vedä ja pudota -sivujen rakennustyökalu. Voit luoda tyylikkään sivun yksinkertaisesti nappaamalla elementtejä editorista ja pudottamalla ne kankaalle:

Tämä laajennus tarjoaa myös valikoiman valmiita malleja. Valitsemalla yhden voit luoda ammattimaisesti suunnitellun sivun hetkessä ilman, että sinun tarvitsee kirjoittaa mitään mukautettua koodia.

Yrityksen omistajana haluat luonnollisesti sivustosi jokaisen osan olevan täydellinen. Aloitussivut ovat kuitenkin erityisen tärkeitä, koska niillä on keskeinen rooli konversioissa.

Itse asiassa tutkimukset viittaavat siihen, että hyvin suunniteltu aloitussivu voisi parantaa tulosprosenttiasi lähes 80 prosenttia:

Kun myynti on vaakalaudalla, sinun on tehtävä paras mahdollinen ensivaikutelma. Beaver Builder on julkaissut joukon potentiaalisia asiakkaita ilahduttaakseen sinua aloitussivun malleja jonka avulla voit luoda kiinnostavia sivuja muutamassa minuutissa.

Beaver Builderin käyttäminen WordPress-aloitussivun luomiseen (4 vaiheessa)

Tehokas aloitussivu on jokaisen onnistuneen verkkokampanjan kulmakivi. Kun olet asennettu ja aktivoitu Beaver Builder -laajennusnäin voit luoda vakuuttavan verkkosivun neljässä helpossa vaiheessa.

Vaihe 1: Valitse aloitussivun malli

Kun Beaver Builder on valmis, olet valmis aloittamaan aloitussivusi luomisen. Voit joko luoda uuden WordPress-sivun tai avata olemassa olevan muokkausta varten:

🔥 Empfohlen:  Kuinka saada Great Lakes -opintolainaa

Napsauta pyydettäessä . Tämä avaa nykyisen viestin Beaver Builder -editorissa:

Ota malli käyttöön napsauttamalla sinistä () -merkkiä. Valitse sitten välilehti:

Voit nyt selata kaikkia saatavilla olevia malleja. Kun löydät mallin, jota haluat käyttää, napsauta sitä:

Käytämme tässä opetusohjelmassa Agency-mallia. Kun olet valinnut omasi, Beaver Builder ottaa mallin sivullesi automaattisesti.

Vaihe 2: Lisää tekstisi

Tässä vaiheessa sinulla on ammattimaisesti suunniteltu aloitussivu, jossa on tyhjää sisältöä. Jos haluat tehdä tästä sivusta omanlaisensi, voit alkaa työskennellä eri Beaver Builder -moduulien läpi ja korvata paikkamerkit houkuttelevilla kopioilla ja silmiinpistävällä visuaalisella kuvalla.

Aloitetaan tekstistä. Napsauta vain kopiota, jonka haluat korvata. Tämä valitsee vastaavan tekstimoduulin ja avaa automaattisesti ponnahdusikkunan:

Nyt voit korvata kaiken tässä moduulissa näkyvän kopion. Haluat ehkä myös upottaa linkin kirjoittamalla kohde-URL-osoitteen kenttään. Voit esimerkiksi rohkaista vierailijoita tutustumaan tietylle tuotesivulle:

Voit myös muuttaa tekstin ulkoasua valitsemalla välilehden. Tämä sisältää uuden värin ja fontin valitsemisen:

Tämä voi auttaa varmistamaan, että tärkein tekstisi erottuu joukosta. Haluat esimerkiksi usein kiinnittää vierailijan huomion sivusi toimintakehotukseen (CTA).

Vaihe 3: Vaihda arkistokuvat

Ihmisen aivot käsittelevät kuvia paljon nopeammin kuin tekstiä. Tutkimukset viittaavat siihen, että ihmiset voivat tunnistaa kuvat, joita varten on nähty vain 13 millisekuntiasinun kannattaa varmistaa, että visuaalistasi tulee positiivinen ensivaikutelma.

Kaikissa Beaver Builderin aloitussivumalleissa on runsaasti tilaa kuville. Korvaa nämä varastografiikat napsauttamalla moduulia, jonka haluat päivittää:

Monet erilaiset Beaver Builder -moduulit tukevat kuvia, kuten huomiotekstejä, gallerioita, valokuvia ja sisällön liukusäätimiä. Oman grafiikan lisäämisprosessi voi vaihdella kyseessä olevan moduulin mukaan.

Yleensä kuitenkin joko valitaan erillinen välilehti tai valitaan ja vieritätään alas kuva-asetuksiin:

Voit poistaa arkistokuvan napsauttamalla . Tämän jälkeen pääset linkkiin, johon voit ladata grafiikkasi.

🔥 Empfohlen:  Shani Leead Kuinka poistaa negatiivinen palaute Amazonista Lue artikkeli

Vaihe 4: Luo vakuuttava toimintakehotus

Toimintakehotus on toiminto, jonka haluat vierailijoiden tekevän. Voit esimerkiksi luoda aloitussivun lisätäksesi myyntiä tai luodaksesi sähköpostiviitteitä. Toimintakehotukset voivat olla erilaisia, mutta painikkeet ovat suosittu vaihtoehto:

Jos valitsemassasi mallissa on jo painikemoduuli, voit napsauttaa sitä. Tämä avaa ponnahdusikkunan, joka sisältää kaiken mitä tarvitset tämän toimintakehotuksen mukauttamiseen omalla tekstilläsi ja linkeilläsi:

Jos mallissasi ei vielä ole painiketta, voit lisätä sellaisen napsauttamalla () -kuvaketta. Valitse sitten .

Siinä on kaikki taitotieto, jota tarvitset silmiinpistävän aloitussivun luomiseen. Voit jatkaa näiden vaiheiden toistamista, kunnes olet korvannut kaikki kuvat, tekstin ja toimintakehotuspainikkeet sisällölläsi. Kun olet tyytyväinen aloitussivuusi, voit julkaista sen napsauttamalla ja sitten .

Johtopäätös

Aloitussivut ovat olennainen osa kaikkia markkinointi- tai myynninedistämiskampanjoita. Tee tämä vaihe oikein, niin sinulla ei pitäisi olla ongelmia liidien luomisessa, kelpuutusprosessin aloittamisessa ja viime kädessä myynnin turvaamisessa.

Kerrataanpa nopeasti, kuinka voit luoda paljon tuloksia tuottavan aloitussivun neljässä vaiheessa Beaver Builderin avulla:

  1. Valitse aloitussivun malli.
  2. Lisää oma tekstisi.
  3. Vaihda arkistokuvat.
  4. Luo vakuuttava toimintakehotus.