Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka käyttää Bing Image Creatoria AI-kuvien luomiseen ilmaiseksi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka käyttää Bing Image Creatoria AI-kuvien luomiseen ilmaiseksi

Bing-haku teki valtavan harppauksen suosiossa ja sai uusia keskustelukykyjä, kun Microsoft lisäsi OpenAI:n GPT-4-teknologian uuteen ChatGPT-pohjaiseen Bing Chat -välilehteen. Nyt. toinen toimintatapa on käytettävissä Bing Image Creatorissa, joka muuttaa kirjoitetun kuvauksen kuvaksi.

Microsoftin blogikirjoituksen mukaan Bing Image Creator käyttää edistyneempää versiota OpenAI:n Dall-E:stä. Tämä tarkoittaa, että se voi tuottaa korkealaatuisia, fotorealistisia digitaalisia kuvia, piirustuksia ja maalauksia sinulle toimittamiesi tekstikehotteiden perusteella.

Kuinka päästä Bing Image Creatoriin

Bing Image Creatoria voi käyttää kahdella tavalla. Yksinkertaisin on siirtyä osoitteeseen bing.com/create, joka tuo Image Creatorin esikatseluun suoraan selaimessasi. Tämä on kaikkien saatavilla, ja se on hyvä paikka kokeilla sitä myös mobiililaitteella.

Sen täysipainoisempi versio löytyy kuitenkin Bing Chat Copilotista uudessa Edge-verkkoselaimessa. Microsoft kuitenkin ottaa käyttöön vaiheittaisen lähestymistavan, sillä tällä hetkellä vain noin 20 prosentilla käyttäjistä on pääsy siihen. Se on myös tällä hetkellä saatavilla vain luovassa tilassa, vaikka Balancedandr Precise -tilat ovat tällä hetkellä työn alla.

Jos voit käyttää Bing Chatia, kokeile eri laitteita ja Microsoftin mobiilisovelluksia. Saatat saada sen yhdessä paikassa, et toisessa. Minulla on esimerkiksi Bing Image Creator saatavilla tietokoneellani, mutta ei puhelimellani.

Kuinka päästä alkuun

Aloitetaan siitä, mitä voit tehdä Bing Image Creatorilla osoitteessa bing.com/create. Kun saavut tälle sivulle, näet Image Creatorin esikatselun koko sivun näkymässä ja kehoteruudun yläreunassa.

Se voi olla yksinkertainen tai se voi olla uskomattoman syvällinen ja kuvaava. Microsoft sanoo, että voit aloittaa Bing Chat -kehotteen “piirrä kuva” tai “luo kuva”, jota seuraa muutama sana, jotka kuvaavat, mitä haluat nähdä. Kummassakin tapauksessa Image Creator tuottaa noin 15 sekunnissa neljä kuvaa.

🔥 Empfohlen:  Rise of the Chimera – kohti tekoälyä

Napsauta mitä tahansa suuria pikkukuvia suurentaaksesi mitä haluat tarkastella. Kuva on erittäin käyttökelpoinen 1024 x 1024 pikseliä.

Täysikokoisessa kuvanäkymässä voit jakaa linkin, tallentaa sen kokoelmaan tai dLataa kuvan tietokoneellesi. Siellä on myös Palaute-painike, ja Microsoft todennäköisesti arvostaa ehdotuksia tai havaintoja kuvan laadusta tai sopivuudesta.

Aluksi saat 25 tehostusta, jotka näkyvät kehoteruudun oikealla puolella, ja jokainen neljän kuvan sukupolvi käyttää yhtä tehostusta. Voit silti käyttää Bing Image Creatoria ilman tehosteita, mutta kuvien luominen kestää kauemmin.

Muita asioita, joita voit tehdä täällä, ovat viimeaikaisten hakutulosten katseleminen tai “Tutki ideoita” -välilehden napsauttaminen, joka antaa sinulle esimerkkitaidetta ja usein kysyttyjä kysymyksiä aloittamisesta.

Jos olet kuitenkin yksi harvoista onnekkaista, joilla on pääsy Bing Image Creatoriin Edge Copilotin kautta, pystyt tekemään paljon enemmän. Et tiedä tavalla tai toisella, ennen kuin yrität pyytää Bing Chatia piirtämään tai luomaan sinulle kuvan. Jos sinulla ei ole käyttöoikeutta, Bing kertoo, ettei se voi piirtää kuvia, ja antaa sen sijaan yksityiskohtaisen kuvauksen pyytämästäsi.

Varmista joka tapauksessa, että napsautat “Creative”-tilaa kolmesta vaihtoehdosta, koska Image Creator ei ole vielä päässyt tasapainoiseen tai tarkkaan tilaan.

Voimakas asia Image Creatorin käyttämisessä Bing Chatissa on kuvien säätäminen tai “muokkaaminen”. Jos haluat muuttaa jonkin väriä tai lisätä/poistaa tiettyjä elementtejä Bingin tuottamasta kuvasta, se on yhtä helppoa kuin vain käskeä se tekemään niin. Kaikki sujuu luonnollisesti chatin kautta, toisin kuin kehotteiden antamisessa esimerkiksi Stable Diffusion -ohjelmassa.

Kuten näet twiitin esimerkistä, Bing Chat tietää kontekstuaalisesti, kuinka kuvaa voidaan lisätä aikaisempien kehotteiden perusteella. Tämä on myös jotain, jota et voi tällä hetkellä tehdä osoitteessa bing.com saatavilla olevassa versiossa.

Kun kehote ei toimi

Bing Image Creator perustuu Dall-E:hen, ja sillä on samanlaisia ​​vahvuuksia ja heikkouksia. On hyvä mahdollisuus, että se tuottaa mielenkiintoisen, mahdollisesti kauniin kuvan, joka on inspiroitunut kehotuksestasi.

🔥 Empfohlen:  Kaikki kokemuksellisista verkkosivustoista

Muina aikoina tulos on pettymys. Luoduissa kuvissa näkyy todennäköisesti vääristyneitä piirteitä, yhteensulautuneet raajat ja väärä määrä sormia.

Bing Image Creator tekee kauniita kuvia, mutta virheet ovat todennäköisiä.

Nopea suunnittelu on mahdollista, mutta tekniikka kehittyy niin nopeasti, että ei ehkä kannata käyttää tunteja tiettyjen kehotteiden oppimiseen. On parasta kysyä mitä haluat ja kuvata enemmän kohtauksen tärkeintä osaa.

Käytä valokuvaustermejä, jos haluat valokuvan kaltaisen kuvan. Bokehin, terävän tarkennuksen ja jopa kameramerkin ja objektiivityypin mainitseminen saattaa auttaa.

Käytä maalauksissa tai piirustuksissa tyylitermejä, kuten impressionismi, moderni taide tai kubismi. Voit mainita taiteilijoiden nimet, mutta tämä on moraalisesti harmaata aluetta. Jos määrität artistin, käytännössä korvaat kyseisen ihmisen koneella, mikä saattaa loukata hänen tekijänoikeuksiaan. Kuvan luomisen laillisuus on edelleen tarkastelun alla.

Jos sinulla on sormiongelmia, yritä lisätä puolipiste ja pyytää luonnollisia, suhteellisia ja vääristymättömiä sormia. Tekoäly ymmärtää yleensä sanasi, mutta hänellä ei ole riittävää tietoa todellisuudesta. Voit ohjata sitä kuten taiteilijaa, mutta sinun on silti selvennettävä asioita, jotka näyttävät ilmeisiltä henkilölle.

Bing Chat ja Bing Image Creator yhdistettynä

Helpoin tapa luoda hyvä kuvakehote on käyttää Bing Chatia. Pyydä sitä kirjoittamaan kehote kuvalle tai piirrokselle ja kopioi ja liitä se sitten Bing Image Creatoriin.

Tulos on usein parempi kuin mitä saisit lyhyemmällä ja yksinkertaisemmalla kuvauksella, jonka saatat keksiä itse. Voit myös käyttää Bing Chat -kehotetta oman, räätälöidyn version pohjana ja muuttaa yksityiskohtia, jotka eivät vastaa näkemystäsi haluamastasi kuvasta.

Bing Image Creatorin piirros naispuolisesta merirosvosta kannettavalla tietokoneella.

Bing Chat saattaa antaa sinulle liian pitkiä kehotteita. Kehotteen alku sisältää yleensä tärkeimmät tiedot, joten se saattaa toimia, vaikka loppu olisi katkaistu.

Joissakin tapauksissa luotu kehote ei toimi. Pyysin piirustuksen merirosvosta, ja Bing Chat tarjosi kuvauksen, joka sisälsi kallon ja ristissä olevat luut. Klassisessa merirosvolipussa on tämä Jolly Roger -tunnus.

🔥 Empfohlen:  5 parasta kielioppivaihtoehtoa sisällön kirjoittamiseen uudelleen vuonna 2023

Kun Bing Image Creator hylkäsi kehotteen sopimattomana, pyysin vain Bing Chatia kirjoittamaan sen uudelleen tavalla, joka ei aiheuttaisi sisältövaroitusta. Tämä kehotus toimi.

Missä käytetään Bing Image Creator -kuvia

Kuten kaikki AI-kuva- ja tekstigeneraattorit, Bing Image Creator on tehokas työkalu, joka voi muuttaa tapaamme tutkia, oppia, kirjoittaa ja havainnollistaa kirjaimellisia ja visuaalisia ideoita. Työkalu ei ole sen luoja, ja tekoäly saa inspiraationsa ihmismielten työstä.

Kun käytät Bing Image Creatoria, muista ihmeen takana olevat ihmiset. Valokuvaajat ja taiteilijat auttoivat mahdollistamaan tämän, ja on tärkeää, että jatkamme tämän luovan hengen tukemista, vaikka käyttäisit tekoälykuvageneraattoreita.

Bing Image Creator koko näytön käyttöliittymä.

Aivan kuten voit käyttää valokuvia viitemateriaalina ja taidetta inspiraation saamiseksi, Bing Image Creator -tulokset voivat auttaa sinua murtamaan haastavan luovan esteen. Tekoäly antaa sinulle jotain mielenkiintoista, vaikka se ei olisi käyttökelpoinen. Tämä lähtökohta saattaa riittää oman luomisen aloittamiseen.

Toimituksellista sisältöä varten Bing Image Creator voi luoda kuvia, jotka havainnollistavat käsitteellistä ideaa, jota ei voi valokuvata, tai asettaa rinnakkain aiheita, joita ei yleensä löydy yhdessä.

Paras tapa oppia lisää Bing Image Creatorista on käyttää sitä ja kokeilla.

Table of Contents