Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka käyttää DALL-E 2:ta tekoälykuvien luomiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka käyttää DALL-E 2:ta tekoälykuvien luomiseen

Tekoälykuvien luomisen kasvaessa suosiossaan monet ihmiset etsivät helppoja tapoja tehdä se, kuten kuinka käyttää DALL-E 2:ta tekoälykuvien luomiseen omalla tietokoneellasi. DALL-E (kyllä, nimetty WALL-E:n mukaan, samoin kuin Salvador Dali) ja sen seuraaja DALL-E 2 toivat Internetiin oman tekoälykuvan luontimerkkinsä, jonka on kehittänyt OpenAI, ChatGPT:n luoja. mutta pääsyä ohjelmistoon on rajoitettu voimakkaasti.

Se muuttui kesällä 2022 rajoitetulla julkisella betaversiolla ja sitten useita kuukausia myöhemmin täydellisellä betajulkaisulla, joka on nyt kaikkien saatavilla. Voit jopa kokeilla sitä ilmaiseksi osana Microsoftin Bing Image Creatoria, joka integroi sen täysin Bing Chatiin.

Kuinka käyttää DALL-E 2

Vaihe 1: Kirjaudu OpenAI:hen. Jos tämä on ensimmäinen kerta, sinun on luotava tili kirjautuaksesi sisään, mutta se on täysin ilmaista. Voit myös kirjautua sisään Googlen tai Microsoftin kautta, jos haluat säästää aikaa. OpenAI vaatii kaksivaiheista todennusta, joten pidä puhelin käden ulottuvilla, kun aloitat.

Vaihe 2: Kun rekisteröityminen on valmis, Open AI esittelee sinulle DALL-E 2:n. Aloita tekoäly valitsemalla tämä. OpenAI selittää sitten luottoprosessinsa tai kuinka voit käyttää DALL-E 2:ta ajan myötä.

Kun rekisteröidyt ensimmäisen kerran, saat 50 ilmaista saldoa kokeiltavaksi ensimmäisen kuukauden aikana. Tämän jälkeen saat joka kuukausi 15 lisäkrediittiä käytettäväksi. Jokainen saldo edustaa yhtä DALL-E 2 -pyyntöä, kuten kuvan luomista, jotta saat käsityksen siitä, kuinka monta yritystä saat. Voit ostaa lisäpisteitä milloin tahansa OpenAI:n kaupasta: 15 dollarilla saat 115 krediittiä työskentelyyn.

Vaihe 3: Näet DALL-E 2:n aloitusnäytössä muutamia eri vaihtoehtoja. Voit kirjoittaa oman kuvauksen, ladata kuvan tekoälylle muokattavaksi ohjeidesi perusteella tai valita , joka luo automaattisesti kuvauksen, joka on suunniteltu toimimaan hyvin tekoälyn kanssa. Muista, että sinulla on vain rajoitettu määrä krediittejä, joten suunnittele huolellisesti. Oletetaan nyt, että aiot kirjoittaa kuvauksen tietyn tuloksen saavuttamiseksi.

🔥 Empfohlen:  Miten Google valitsee otsikon ja kuvauksen hakutuloksille

Vaihe 4: Kirjoita kuvaus. Käytettävissäsi on 400 merkkiä, joten ota aikaa ja ole tarkka. DALL-E 2 sopii hyvin taiteellisiin kuviin, joten älä pelkää pyytää maalausta, lasimaalauksia, digitaalista taidetta tai muuta tiettyä välinettä, jota haluat kokeilla. Valitse, kun olet valmis.

Vaihe 5: Jokaista pyyntöä varten DALL-E 2 luo useita erilaisia ​​kuvia, joista voit valita. Etsi sellainen, josta pidät, ja käytä oikeassa yläkulmassa olevia painikkeita lisätäksesi sen suosikkeihin myöhempää ulkoasua varten tai ladataksesi sen heti.

Vaihe 6: Jos kuva ei ole aivan sitä mitä haluat, voit yrittää valita , joka luo uuden valinnan valitsemasi kuvan perusteella. Tai voit palata takaisin ja yrittää muokata lausettasi saadaksesi toisenlaisen tuloksen.

Vaihe 7: Joskus vain yhden tai kahden eri sanan muuttaminen tai eri välineen määrittäminen voi vaikuttaa paljon. Mieti uudelleen, miten haluat kuvan ja kokeile tarvittaessa jotain uutta. Tulokset voivat olla odottamattomia, mutta se on puoli hauskaa.

Vinkkejä DALL-E 2:n käyttöön

Jos aiot tosissasi käyttää DALL-E 2:ta esimerkiksi koulutehtävässä tai taideprojektissa, saatat haluta oppia ensin parhaista tavoista käyttää sitä – ja näin säästää rahaa krediiteissä. Onneksi Guy Parsonsin Dallery Gallery -blogissa on jo erinomainen opas, joka julkaistiin vuonna 2022 uusille käyttäjille. Se on hieman pitkä yli 80 dioissa, mutta se opastaa sinut läpi perusasiat, joten olet valmis luomaan juuri sellaisia ​​tekoälykuvia kuin haluat. Joitakin tärkeitä vinkkejä ovat:

  • Kehotteiden ei tarvitse olla pitkiä, ne voivat olla vain muutama sana. Vielä mielenkiintoisempaa, ne voivat olla myös sarja hymiöitä, jotka DALL-E 2 yrittää tulkita mahdollisimman tarkasti (eli munakoiso-emojisi on todellinen kuva munakoisosta).

  • Kun mainitsimme, että DALL-E 2 on taiteellisesti ajatteleva, tarkoitamme, että tekoäly on käsitellyt paljon taidetta. Tämä tarkoittaa, että tietyt temput voivat tuottaa mielenkiintoisia tuloksia. Tietyn taidetyypin mainitseminen rohkaisee DALL-E 2:ta saamaan inspiraatiota ajasta, jolloin tämä tyyli oli muodissa, kuten “surrealismista”. Muita esimerkkejä ovat dieselpunk, post-apokalyptinen ja kyberpunk. Tai voit hypätä suoraan siihen ja lisätä kuvaukseesi jotain “1950-lukua” saadaksesi tietyn aikakauden.

  • DALL-E 2 tietää myös paljon valokuvista. Valokuvaajien ei pitäisi epäröidä ottaa mukaan tiettyjä näkymiä, kulmia, etäisyyksiä, valaistusta ja valokuvaustekniikoita (tai jopa objektiiveja) nähdäkseen, kuinka DALL-E 2 reagoi.

  • On teknisesti DALL-E 2:n käytäntöjen vastaista, että lataat ja käytät valokuvaa, johon sinulla ei ole oikeuksia. Jos DALL-E 2 on käsitellyt paljon muita töitä kyseiseltä taiteilijalta, valokuvaajalta jne., se saattaa pystyä luomaan teosten inspiroimana, jos lisäät heidän nimensä kuvaukseen. Tämä koskee kaikenlaisia ​​erisnimisiä, kuten suosittuja sarjakuvia tai elokuvia.

  • Tekoälygeneraattorit kamppailevat yleensä kasvojen kanssa, ellei niillä ole erityistä kehotetta. Jos kuvasi kasvot ovat sinulle liian oudot, voit yrittää uudelleen ja lisätä kasvoille lisäkuvauksen, kuten haluamasi ilmeen, mistä kasvot katsovat jne.

  • Jos lataat kuvaa, voit tehdä paljon leikkaamisen ja liittämisen kanssa riippumatta siitä, haluatko leikata tietyn kohteen ja asettaa ne uuteen asetukseen tai poistaa kuvasta ei-toivottuja esineitä ja tehdä sen uudelleen.