Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka käyttää GPT-4:ää ChatGPT:ssä juuri nyt?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka käyttää GPT-4:ää ChatGPT:ssä juuri nyt?

Vaikka ChatGPT 3 – kiistatta hyödyllisin versio OpenAI:n kehittämästä tekoälyn (AI) chatbotista tähän asti – julkaistiin vuonna 2020, ei ole kulunut kauaa siitä, kun ihmiset tajusivat sen. Ihmiset käyttävät tätä generatiivista tekoälyä kaikenlaiseen kyseenalaistamiseen, blogin kirjoittamiseen, paperin kirjoittamiseen ja muihin. ChatGPT:n suosio on levinnyt kulovalkean tavoin. Ei olisi väärin verrata sen suosiota sokerin suosioon Euroopassa 1800-luvulla. Ironista kyllä, vuoteen 1850 asti vain yhteiskunnan varakkailla ihmisillä oli varaa sokeriin, ja sitten Napoleonin ansiosta juurikassokeria tuli saataville Ison-Britannian markkinoilla ja siitä tuli edullista. Ihmiset olivat koukussa tähän halvaan, mutta maukkaaseen noutamaan, eivätkä saaneet tarpeekseen. Sama koskee GPT-4:ää ja ChatGPT Plusia. Kuten sokeri vuonna 1850, vain ChatGPT Plus:n tilaaneet voivat käyttää GPT-4:n ominaisuuksia, jotka ovat paranneltuja kuin edeltäjänsä.

ChatGPT, GPT-4 ja ChatGPT Plus

Asiattomille ChatGPT on suuri kielimalli (LLM) -pohjainen AI Chatbot, joka on koulutettu ihmisten dialogeihin tekstin muodossa. Se voi tuottaa kehotuksesta tekstejä ja vastauksia ihmisen kaltaisten tulosteiden muodossa. Se voi luoda runoja, muodostaa keskusteluja ja tarinoita ja auttaa sinua kirjoittamaan blogeja ja raportteja. Toisaalta, GPT, lyhenne sanoista generative pre-trained transfer, on LLM. Se käyttää koulutukseen suurempaa tietojoukkoa tekstejä ja koodeja kuin AI-chatbot. Ja OpenAI, tämän muuntavan teknologian takana oleva virallinen yritys, on juuri julkaissut uusimman versionsa GPT-4.

GPT-4 ei ole tällä hetkellä kaikkien saatavilla, koska se maksaa 20 USD:n tilauksen, mutta voit liittyä API-jonolistalle.

On toinenkin tapa saada edullinen pääsy tutkijana. Jos olet kiinnostunut tutkimuksesta ja haluat tutkia esimerkiksi tekoälyn yhteiskunnallisia vaikutuksia tai kirjoittaa artikkeleita OpenAI:n GPT-4:stä, voit täyttää lomakkeen ja painaa Lähetä saadaksesi tuetun pääsyn heidän tutkimuskäyttöoikeusohjelmansa kautta.

🔥 Empfohlen:  Roomba-robottiimuri toimii nyt myös vartijana

Joka tapauksessa, jos olet ChatGPT-käyttäjä ja olet käyttänyt sitä uteliaisuutesi ruokkimiseen tai yksinkertaisesti blogin tai artikkeleiden kirjoittamiseen, olet saattanut huomata, että se ei aina tuota toivottua tulosta. Suoraviivaisemmin sanottuna sen ominaisuudet ovat perus- ja rajalliset. GPT-4 tarjoaa päivityksen näistä ominaisuuksista ja muista.

ChatGPT:tä sidoi rajoitettu teksti (rajoitus 3000 sanaa) syötteenä, mikä rajoitti sen vastausta käsitteellisempiin ja kontekstuaalisempiin kyselyihin, mutta GPT-4 voi tarjota valtavan 25 000 sanan sisällön kysyäksesi kysymyksiäsi kontekstin kanssa. Sen lisäksi, että voit antaa sille verkkosivuston URL-osoitteen, joka tekee yhteenvedon tai antaa sinulle lyhyen käsityksen verkkosivun sisällöstä.

Mitä tulee visuaalisuuteen, GPT-4 voi ottaa kuvia syötteenä ja tarjota sinulle myös analyyttisiä vastauksia. Jos syötät kuvan köysiin sidotuista ilmapalloista, se ilmoittaa, että ilmapallot lentävät pois, kun katkaiset langan. On epäselvää, voiko se tehdä saman videoiden kanssa, mutta tämä on merkittävä parannus.

GPT-4 on edeltäjäänsä loogisempi, analyyttisempi ja luovampi. Ja siinä on kyse tekniikasta, jatkuvasta parantamisesta. GPT-4 toimii paremmin kuin ChatGPT ihmisen tekemissä testeissä. Uniform Bar Exams -testissä, NCBE:n (National Conference of Bar Examiners) suorittamassa lainhakijoille 26 Yhdysvaltain osavaltiossa, GPT-4 oli 90. prosenttipisteen joukossa, joka suoritti ChatGPT:n (10.).

OpenAI tarjoaa tällä hetkellä 20 USD:n ChatGPT Plus -tilauksen. ChatGPT Plus on päivitys edelliseen ChatGPT:hen. Se voi vastata dialogiin perustuviin keskusteluihin, kuten ChatGPT:hen, mutta luovemmilla ja kontekstuaalisilla vastauksilla. Se hyödyntää GPT-4:n pidempää kontekstiominaisuutta tarjotakseen käyttäjilleen pidemmän sisällön, mikä on hyödyllistä ihmisille, jotka kirjoittavat kyselyraportteja ja tutkimuspapereita. Se on loistava työkalu kirjoittaessasi.

Kuinka käyttää GPT-4:ää ChatGPT:ssä juuri nyt?

On luonnollista, että ihmiset ovat uteliaita asioista, mutta uteliaisuutta uusimpia teknologioita kohtaan arvostan vielä enemmän. Ihmiset, jotka ovat käyttäneet ChatGPT:tä, ovat nyt kiinnostuneita GPT-4:n käytöstä. Joten miten voit käyttää GPT-4:ää ja mikä tärkeintä, kuinka voit käyttää GPT-4:ää samalla ChatGPT-alustalla?

🔥 Empfohlen:  Sendfox: Edullinen ja helppokäyttöinen sähköpostiautomaatiotyökalu

OpenAI sanoo, että sinun on tehtävä 20 USD:n tilaussopimus, jotta voit käyttää ChatGPT Plusia, ja näin pääset käyttämään GPT-4:n ominaisuuksia ChatGPT-alustan kautta. Ja jos et, voit silti käyttää ChatGPT:tä kuten ennenkin. Joten jos et ole tehnyt tilausta ja avaat GPT-4:n OpenAI-verkkosivustolta, sinut ohjataan ChatGPT:hen, ja jos päätät tilata ChatGPT Plusin, voit tehdä sen seuraavasti:

Vaihe 1 – Avaa OpenAI-verkkosivusto

Vaihe 2 – Siirry ChatGPT:hen “Tuote”-osiossa ja kirjaudu sisään

Vaihe 3 – Napsauta “Päivitä Plus” -painiketta vasemmassa navigointipalkissa

Vaihe 4 – Napsauta “Päivitä suunnitelma” -painiketta seuraavalla sivulla

Vaihe 5 – Anna maksutietosi ja napsauta “Maksa”-painiketta

Voila, nyt sinulla on pääsy tehokkaimpaan generatiiviseen tekoälyyn – toistaiseksi.

Kuinka voin käyttää GPT-4:ää ilmaiseksi?

Joten kaikki toivo ei ole menetetty, jos sinulla ei ole 20 taalaa. On edelleen joitain tapoja, joilla voit hyötyä joistakin GPT-4:n ominaisuuksista.

Ensinnäkin, kuten aiemmin mainitsin, voit liittyä API jonotuslistalle Open AI:n kautta. OpenAI tarjoaa GPT-4:ää kehittäjille työkalujen luomiseen GPT-4-ominaisuuksien ja API-integraatioiden avulla. Joten jos olet kehittäjä, se on hyvä vaihtoehto.

Toiseksi OpenAI tarjoaa myös GPT-4:n rajoitetun pääsyn tutkijoille, jotka haluavat tutkia GPT-4:ää (AI LLM) ja sen sosiaalisia ja taloudellisia vaikutuksia. Joten jos olet akateemikko ja haluat käyttää GPT-4:ää, voit täyttää sen OpenAI Research Access Program -lomake.

Kolmanneksi, käytä Bing Chatia. Microsoft Inc. vihjasi, että sen Bing-hakukone käyttää GPT-4:ää Bing Chat -ominaisuudessaan, joka on integroitu Bingiin. Voit avata Microsoft Edge -selaimen millä tahansa Windows-kannettavalla tietokoneella ja kirjoittaa kyselysi Bing-hakupalkkiin ja napsauttaa “Chat”-painiketta. Tämän jälkeen voit olla vuorovaikutuksessa GPT-4:llä toimivan chatbotin kanssa. Bing Chatin ominaisuuksien valikoimaa ei vielä tunneta, mutta voit varmasti käyttää ja tutkia sitä.

Joten GPT-4 on täällä, ja jos olet utelias kokeilemaan sen ominaisuuksia, voit seurata yllä mainittuja tapoja tehdä niin, mutta muista, että GPT-4 on vielä kehitteillä, joten se ei välttämättä aina ole täydellinen. Se on kuitenkin tehokas työkalu, jota voidaan käyttää monenlaisiin tarkoituksiin. Jos olet kiinnostunut kokeilemaan sitä, kehotan sinua rekisteröitymään ChatGPT Plus -palveluun tai käyttämään Bingiä.

🔥 Empfohlen:  Aspiration Spend & Save Review: Ansaitse palkintoja, auta planeettaa

UKK

Mitkä ovat tärkeimmät erot GPT-4:n ja sen edeltäjien välillä?

Tässä on 5 keskeistä eroa GPT-4:n ja sen edeltäjien välillä –

  • GPT-4 on luovempi
  • GPT-4 mahdollisti visuaalisen syötön
  • GPT-4 hyväksyy pidemmän kontekstin
  • GPT-4:ssä on edistyneet päättelyominaisuudet
  • GPT-4 on turvallisempi ja tarkempi

Kuinka GPT-4:ää voi käyttää ilmaiseksi?

GPT-4:ää voi käyttää ilmaiseksi kolmella eri tavalla –

  • Liity API-jonolistalle
  • Täytä OpenAI Research Access Program -lomake
  • Käytä Bing Chatia

Table of Contents