Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka käyttää maskottien voimaa brändisi markkinoimiseen?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka käyttää maskottien voimaa brändisi markkinoimiseen?

Tutkimuksen tekemisen, myyntisuppilon rakentamisen, mahdollisten tulevaisuudennäkymien tunnistamisen ja kohdistamisen sekä tuotteiden ja palveluiden kanavoimisen tehokkaan markkinoinnin lisäksi joskus tarvitset ONNEA! Kyllä, kuulit oikein. Selvyyden vuoksi totean, etten ole täällä edistämässä taikauskoa.

Vaikka huippubrändit uskovat onnen viehätykseen, tiedän, että kuulostaa hieman oudolta nykyaikana sanoa, että jotkut brändit jatkavat olemassaoloaan seuraamalla maskottimarkkinointia brändeissään.

Kyllä, jotkut yritykset todellakin omaksuvat maskottimarkkinoinnin tarkoituksenaan saada myyntiä. Maskotti, jota kutsutaan ranskaksi “onnen charmiksi”, on virtuaalinen persoonallisuus tai hahmo, jonka monet yritykset ovat omaksuneet viime aikoina, esimerkiksi aina kun kuulet tuotemerkin ‘Cheetos’, joka tulee ensimmäiseksi mieli, on kuva “gepardista”. Se voi olla kuva henkilöstä, eläimestä tai esineestä, joka on tullut symboloimaan yritystä.

Joillekin ihmisryhmille maskottia pidetään positiivisena energiana, joka tuo onnea ja tuottaa viime kädessä suurimman voiton brändille. Huomionarvoista, yksi älykkäistä brändielementeistä on maskottimarkkinointi, jolla on vaikutusvaltainen rooli brändin inhimillistämisessä.

On olemassa erilaisia ​​maskotteja, joita voit käyttää brändäyksessäsi yritysten maskoteista, eläin-/esinemaskoteista urheilumaskoteihin, jotka ovat kauhistuttavia yleisön silmissä.

Saatat ihmetellä, mitkä ovat maskottimarkkinoinnin ominaisuuksia? Kuinka hieman huvittava karikatyyri voi houkutella ihmisiä tai jopa tulla julkiseksi kuvaksi? Ja mikä tärkeintä, kuinka voit silti uskoa onneen, jos sitä ei tehdä kokonaan tehokkaan markkinoinnin avulla? Tämä artikkeli on tarkoitettu niille uteliaille kissoille, joilla voit selvittää kaikki maskottimarkkinoinnin kysymykset.

Maskottien käytön edut brändäyksessä
Kuinka käyttää maskotteja brändisi markkinoimiseen?

Maskottien käytön edut brändäyksessä

Yhdistä emotionaalisesti

Maskotti on työkalu, joka yhdistää tunnelangan yrityksen ja yleisön (käyttäjien) välillä. Koska maskotti on suunniteltu käyttäjäkeskeisemmäksi, se herättää tunteita sekä antaa asiakkaille palautetta yrityksestään, mikä helpottaa yritysten päätöksentekoa.

Kuten aiemmin sanoin, logon ja bannerin mainostamisen lisäksi maskotti edustaa tehokkaasti yrityksesi henkeä/tarinaa. Esimerkiksi, kansainyhteisön urheilutapahtuman maskotti, joka tunnetaan nimellä Perrymonivärinen jazz-härkä, jolla on urheilullinen rakenne, yhdistää Birminghamin ja eläinhärän välisen suhteen.

Tehokas kommunikointi

Toinen suuri etu maskottimarkkinoinnin käyttöönotosta brändissäsi parantaa tehokasta viestintää yleisön kanssa. Pelkästään muuttamalla maskotin ulkonäköä (esimerkiksi mielialaa, asua tai avataria) kehotteen mukaan, voit helposti välittää viestin oikealle asiakasryhmälle.

🔥 Empfohlen:  Muovaako suhteellisuusteoria avaruusteollisuutta uudelleen?

Muistettavuus ja tunnustaminen

Samoin, kun ajattelee Amul-maitotuotteita, mieleen tulee tyttö – kuva oli käsin piirretty sarjakuva nuoresta intialaisesta tytöstä, joka oli pukeutunut pilkulliseen mekkoon, siniset hiukset ja puoli poni sidottuina.

Siten maskottia käytetään virtuaalisena kuvana, joka voi olla helposti tunnistettavissa ja mieleenpainuvampi kuin abstraktit kuvat (esimerkkiteksti) samalla kun luodaan vahva bränditietoisuuskuvio.

Vahvista brändin ääntä, sävyä ja luonnetta

Maskotti on vain hahmo, joka edustaa brändisi ääntä, ideoita ja viestin sävyä virtuaalisessa kuviossa. Ne ovat sosiaalinen väline, joka kiinnittää käyttäjien huomion tuotteidesi ostamiseen.

Lisäksi maskottia pidetään suorana viestintänä, jossa puhekuplia, visuaalisia kehotteita erilaisilla ilmeillä ja heijastaa käyttäjän mielialaa maskotin erilaisilla graafisilla muunnelmilla voidaan tehdä käyttöliittymäsuunnittelun avulla.

Viraalisuus

Tietysti, jos kehität brändillesi ikimuistoisen ja ainutlaatuisen maskotin, voit tulla tunnetummaksi. Viraalisuudesta puheen ollen, yrityksesi maskottia voidaan käyttää meemien luomiseen, kuten “Gritty evolution maskotista meemiksi, joka sai brändin suosion ajan myötä, mikä lopulta lisää haluttavuutta.”

Luo alkuperäisen personoinnin

Disneyn maskotti, Mikki Hiiri – heijastaa seikkailunhaluisen nautinnon puolia, mutta on samalla rauhallinen ja lempeä, ja hän käyttää hänen ikonisia punaisia ​​shortsejaan, keltaisia ​​kenkiään ja valkoisia hanskoja. Tehdäkseen brändistään tunnistettavamman ja omaperäisemmän maskottimarkkinoinnissaan yritys kehittää maskottien erityistä persoonallisuutta.

Visuaalinen merkintä

Maskotit tarjoavat erilaisia ​​mahdollisuuksia erilaisten identiteetin kantajien, sovellusten tai verkkosivustojen visuaaliseen brändäukseen, koska niitä voidaan sisällyttää logoihin, käyttöliittymäkuviin, chatboteihin, brändipromootioihin jne.

Kuinka käyttää maskotteja brändisi markkinoimiseen?

Jotta maskoteista saadaan kaikki irti, niitä on käytettävä oikein. Tätä varten olemme antaneet neuvoja siitä, kuinka markkinoida brändiäsi maskottien avulla.

Käytä maskotteja sosiaalisessa mediassa

Olemme kaikki tietoisia siitä, kuinka tehokas sosiaalinen media tuo suuria määriä verkkoliikennettä ja asiakkaita. Nykyään sosiaalinen media on koti useille tunnetuille IT-, lääketieteen, autoteollisuuden ja muiden alojen yrityksille. He ymmärtävät, kuinka tämän kanavan mahdollisuudet voidaan hyödyntää merkittävän markkina-aseman luomiseksi.

Maskotit ovat epäilemättä loistava tapa lisätä luovaa elementtiä sosiaalisen median bannereihisi. Koska siitä riippuu niin paljon, sinulla on oltava erinomaiset suunnittelutaidot tehdäksesi sen. Yritä pyytää apua miltä tahansa toimistolta tai ammattisuunnittelijalta, jos sinulla ei ole paljon kokemusta suunnittelusta.

🔥 Empfohlen:  5 tapaa käyttää käyttäjien luomaa sisältöä markkinoinnissa

Markkinoilla toimii lukuisia digitaalisia toimistoja, jotka tarjoavat erikoistuneita suunnittelupalveluita. Kun on kyse maskottien luomisesta sosiaalisen median bannereihin, voit saada heiltä hyödyllisiä neuvoja, jotka voivat vahvistaa online-mainettasi.

Brändisi logo toimii sen keskeisenä edustuksena kaikilla alustoilla. Sen on erotuttava kilpailijoista, jos haluat vahvistaa identiteettiä. Sen lisäksi, että sillä on erottuva logo, sen on lisättävä yleistä sitoutumistaan ​​ja elinvoimaisuuttaan saadakseen upean läsnäolon.

Hyvä maskotti voi auttaa lisäämällä logoosi kaivattua kiiltoa. Voit kehittää logon näkyvyyttä kaikissa brändäyskanavissa yhdistämällä sen maskotin kanssa. Tämä johtuu siitä, että kaikki markkinointimuodot painetuista julkaisuista Internet-markkinointiin mainostavat logojasi.

Taiteellinen maskottisi on siksi mukana siinä missä se julkaistaan. Tämä muuttaa maskottisi vähitellen automaattiseksi brändäyksen osaksi, mikä lisää yrityksesi suosiota.

Käytä tuotteidesi ja palveluidesi mainostamiseen

Mascot-mainonta on innovatiivinen strategia, joka tuottaa korkeammat tulosprosentit kuin perinteinen markkinointi. Tämän strategian käyttäminen antaa tuotteillesi kilpailuetua muihin markkinoihin nähden, mikä on sen tärkein etu.

Suurin osa markkinoilla olevista tuotteista vain mainostetaan, eikä innovatiivisten menetelmien käyttöä suosi juurikaan. Sisällyttämällä maskotteja tuotebrändäyksiisi voit tarjota erityistä tunnelmaa.

Voit mainostaa ilmaista lahjaa sisällyttämällä tuotteisiin ilmaisia ​​keräilyesineitä. Vaikka se ei riko pankkia, se auttaa sinua parantamaan brändisi tunnettuutta markkinoilla.

Ilmaisten maskottien tarjoaminen lisää kiinnostusta tuotteisiin käyttämällä erilaisia ​​älykkäitä hahmoja. Olisi taloudellista ja loistava idea piirtää lapsia.

Käytä CSR-agentteina

CSR auttaa asiakasyhteyksien kehittämisessä ja antaa yrityksille mahdollisuuden luoda vankan kuluttajapohjan. Yhteyden parantamiseksi yleisön kanssa CSR-rajapinnan tulee olla erottuva. Siksi maskottien palkkaaminen yritysten sosiaalisen vastuun edustajiksi vaikuttaa hyvältä ajatukselta. Se voi vahvistaa auttamisessasi yksilöllisyyden merkkiä, jotta voit kommunikoida kuluttajien kanssa tehokkaammin.

Maskotti toimii keinona olla yhteydessä potentiaalisiin asiakkaisiin sen lisäksi, että se on yksi yrityksen avainidentiteeteista. Ihmiset voivat aina saada yksilöllisempiä viestejä sen tehokkaan brändäysstrategian ansiosta.

Käytä maskotteja blogeissa

Yksi tämän hetken kuumimmista trendeistä on bloggaus, jota ihmiset käyttävät pysyäkseen ajan tasalla maailmanlaajuisista tapahtumista. Blogimuoto kehittyy alan kasvun mukana. Koska lukijat huomaavat mielellään myös muutamia muita asioita, laadukkaan blogikirjoituksen kirjoittaminen ei yksinkertaisesti enää riitä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tehdä kansioita TikTokissa

Vuorovaikutuksen lisäämiseksi voit käyttää niiden kanssa maskotteja. Blogistasi tulee innovatiivinen tämän ainutlaatuisen strategian ansiosta. Laita maskotti sivupalkkiin tai luo bannerimainos, joka näkyy jokaisen blogin keskellä.

Brändistrategiasi haluttu tyyli määrittää kaiken. Tämän hahmon sijaintia tulee harkita, koska se on hieman mielikuvituksellinen.

Käytä Mascot Designia tuotteissa

Loistava tapa vahvistaa brändiäsi on käyttää virallisia tuotteita, joissa on maskottitaidetta. T-paidat, hupparit, reput ja muut tavarat ovat esimerkkejä virallisista bisneksistä.

Antamalla ihmiset samaistumaan maskottisi persoonaan, se luonnollisesti auttaa sen tunnistamisessa markkinoilla. Tämä monien yritysten käyttämä menetelmä auttaa sekä tavaroiden myynnissä että asiakkaiden houkuttelemisessa todellisiin tuotteisiin.

Johtopäätös

Käytä maskotteja tehdäksesi käyttöliittymästäsi interaktiivisempaa käyttäjän kannalta. Jos niitä käytetään oikein ja sopivassa paikassa verkkosivustoilla, ne kiinnittävät katsojien huomion varsin tehokkaasti. On suositeltavaa laittaa maskotteja verkkosivuston etu- ja kirjautumissivuille, jotta kävijät innostaisivat suorittamaan halutut toimet. Olemme siksi antaneet neuvoja maskottien käyttämiseen brändisi edistämiseksi.

UKK

Kuinka luot brändin maskottin?

Lisää syvyyttä brändisi maskottiin, ymmärrä väripsykologiaa ja nimeä maskotti, joka on helppo muistaa.

Miksi brändit luovat maskotteja?

Brändit luovat maskotteja houkutellakseen kuluttajia ja mainostaakseen heidän brändejään ja lisäävät näkyvyyttä.

Mitä hyötyä maskoteista on brändäyksessä?

Maskottien etuja brändäyksessä ovat:

  • Yhdistä emotionaalisesti
  • Tehokas kommunikointi
  • Luo alkuperäisen personoinnin
  • Visuaalinen merkintä
  • Viraalisuus
  • Vahvista brändin ääntä, sävyä ja luonnetta
  • Muistettavuus ja tunnustaminen