Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka käyttää OpenAI Playground Free

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka käyttää OpenAI Playground Free

Etsitkö tapoja päästä tekoälyn alustoihin ja tutkia niiden potentiaalia? Sitten sinun tulee kirjautua OpenAI Playgroundiin, joka voi auttaa suorittamaan kaikki tehtäväsi. OpenAI Playground on ilmainen alusta, joka tarjoaa 18 dollarin ilmaisia ​​krediittejä, joita voi käyttää kolmen kuukauden ajan heidän ilmoittautumisensa yhteydessä.

Mutta kun olet käyttänyt kaikki ilmaiset krediitit, sinun on ostettava luottoa jatkaaksesi tekoälyalustan käyttöä. Mutta siihen asti voit käyttää OpenAI Playgroundia ja tehdä kaikki odottavat tehtäväsi tällä alustalla.

Tässä artikkelissa mainitaan tapoja käyttää OpenAI Playground for Free sekä sen mahdollisuudet ja ominaisuudet.

Voinko käyttää OpenAI-leikkikenttää ilmaiseksi?

Kyllä, voit käyttää OpenAI Playgroundia ilmaiseksi, mutta vain kolmen kuukauden ajan. Kun kirjaudut OpenAI:hen, saat ilmaisen 18 dollarin hyvityksen, jonka avulla pääset Playgroundiin ilman ostoa.

Tämän ilmaisen hyvityksen avulla voit luoda tekstejä, tehdä yhteenvedon pitkistä kappaleista, kirjoittaa koodeja, keskustella ja paljon muuta. Kun olet kuitenkin käyttänyt kaikki ilmaiset krediitit, sinun on ostettava lisää, jotta voit jatkaa OpenAI Playgroundin käyttöä.

OpenAI Playgroundin ominaisuudet

OpenAI Playground on erinomainen tekoälyn sisällöntuotantoalusta, joka sisältää alla mainitut ominaisuudet:

 • OpenAI Playground tarjoaa useita mallivaihtoehtoja, kuten GPT-3 ja GPT-4. Käyttäjät voivat kirjoittaa kyselynsä tekstiruutuun ja saada ihmismäisiä vastauksia OpenAI Playgroundista muutamassa sekunnissa.
 • Käyttäjät voivat käyttää OpenAI Playgroundia hienosäätääkseen olemassa olevia mallejaan. Se voi myös kouluttaa malleja käyttämällä omia tietojaan.
 • OpenAI Playground sisältää yksinkertaisen ja helppokäyttöisen käyttöliittymän. Näin aloittelijat ja ammattilaiset voivat ymmärtää tekoälymallin ja käyttää sitä.
 • OpenAI Playground sisältää sisäänrakennetun kieliopin korjausominaisuuden. Tämä auttaa varmistamaan, että kaikki tekoälymallin luoma sisältö on oikein ilman kirjoitusvirheitä.

OpenAI Playground Free -sovelluksen käytön aloittaminen

Näin pääset alkuun OpenAI Playgroundin ilmaiseksi:

Vaihe 1: Vieraile OpenAI Playgroundin virallisella verkkosivustolla käyttämällä tätä linkkiä https://openai.com/product

Vaihe 2: Kun olet saapunut sivustolle, napsauta “Aloita”

Vaihe 3: Luo tili OpenAI:ssa antamalla sähköpostitunnuksesi ja salasanasi. Sähköpostin lisäksi sinun on annettava myös puhelinnumerosi vahvistusprosessin viimeistelemiseksi.

🔥 Empfohlen:  Tässä tekoälypaperissa ehdotetaan itsevalvottua musiikin ymmärtämismallia nimeltä MERT, joka saavuttaa SOTA-suorituskyvyn 14 MIR-tehtävässä

Vaihe 4: Tämän jälkeen kirjaudu sisään OpenAI:hen. Napauta näytön yläreunassa olevaa navigointivalikkoa ja valitse vaihtoehdoista “Playground”.

Vaihe 5: OpenAI Playground -sivu avautuu massiivisella tekstiruudulla ja monilla asetusvaihtoehdoilla näytön vasemmalla puolella.

Vaihe 6: Voit nyt aloittaa Playgroundin käytön käyttämällä 18 dollarin ilmaista luottoa, joka on voimassa seuraavien kolmen kuukauden ajan.

Vaihe 7: Nyt voit alkaa käyttää Playgroundia moniin tehtäviin, kuten kyselyihin, chattailuun, sanoitusten kirjoittamiseen ja paljon muuta.

Huomautus:

Anna ohje tai valitse esiasetus

Nyt kun olet kirjautunut sisään OpenAI Playgroundiin, voit aloittaa Playgroundin käytön. Mutta ennen sitä saatat haluta valita sinulle sopivan mallin, ja voit tehdä sen seuraavasti:

AI-mallin valinta

Näet “Malli”-vaihtoehdon näytön oikealla puolella, kun kirjaudut sisään OpenAI Playgroundiin. Leikkipuistossa on erilaisia ​​mallivaihtoehtoja: “Davinci”, “Ada”, “Babbage”, “Curie” ja “GPT-3”. Vaihdat mallia mieltymystesi perusteella tai vaihdat sen takaisin oletusmalliin “text-DaVinci-003”.

Mallin ymmärtäminen

Kun olet valinnut mallin Playgroundissa, voit testata sen kykyä kysymällä. Malli pyrkii sitten luomaan vastauksia kyselyjesi perusteella. Playgroundin avulla käyttäjät voivat myös tutustua mallin ominaisuuksiin säätämällä sen näytön oikealla puolella olevia parametreja.

Parametrien muuttaminen [Temperature, Maximum length]

OpenAI Playgroundin avulla käyttäjät voivat muuttaa parametreja saadakseen haluamansa vastaukset. Voit valita Playgroundin luomien vastausten pituuden käyttämällä “Enimmäispituus” -vaihtoehtoa. Tämä on loistava tapa välttää Playgroundia luomasta pitkiä vastauksia. Tätä varten sinun on säädettävä Maksimipituus-liukusäädintä ja Playground alkaa tuottaa vastauksia valitsemasi pituuden perusteella.

Lämpötila vaikuttaa generoidun vasteen “satunnaisuustasoon”. Jos etsit tarkkaa tai oikeaa vastausta ilman erilaisia ​​vastauksia, sinun tulee laskea lämpötilaa. Sillä välin, jos olet avoin vastaanottamaan erilaisia ​​​​vastauksia ja mielipiteitä, sinun tulee nostaa lämpötilaa.

Kuinka kauan voit käyttää OpenAI Playgroundia ilmaiseksi?

Voit käyttää OpenAI Playgroundia ilmaiseksi kolmen kuukauden ajan. OpenAI tarjoaa ilmaisen 18 dollarin luottoa, jonka avulla uudet käyttäjät voivat tuottaa 650 000 sanaa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka lisätä kohdeyleisön tavoittavuutta TikTokissa

Tarjottuja ilmaisia ​​krediittejä voidaan käyttää erilaisiin tehtäviin, kuten ihmisten kaltaisten vastausten luomiseen, chattailuun, koodaamiseen, kuvausten kirjoittamiseen ja moneen muuhun. Kun olet kulunut kolmesta kuukaudesta tai käyttänyt kaikki ilmaiset saldosi, sinun on ostettava krediittejä jatkaaksesi OpenAI Playgroundin käyttöä.

Tutustu OpenAI Playgroundin mahdollisuuksiin

OpenAI Playground voi auttaa suorittamaan erilaisia ​​tehtäviä, jotka ovat seuraavat:

 1. Kieliopin korjaus – OpenAI Playground sisältää ominaisuuden, joka voi automaattisesti korjata kaikki kirjoitusvirheet tai kielioppivirheet lausumissasi tai sisällössäsi.
 2. Tee yhteenveto sisällöstä – Toinen OpenAI Playgroundin hieno ominaisuus on tiivistää pitkää sisältöä.
 3. Tuotteen nimi ja kuvaus generaattori – Leikkikenttä voi auttaa luomaan tuotteillesi ainutlaatuisen nimen ja kuvauksen.
 4. Taulukkolaskentageneraattori – Leikkipaikka voi myös luoda hyödyllisen laskentataulukon puolestasi muutamassa sekunnissa.
 5. Selitä koodit – Jos työskentelet monimutkaisen koodin kanssa ja yrität ymmärtää sitä. Sitten voit kääntyä OpenAI Playgroundin puoleen ja esittää kyselyn, joka auttaa selittämään koodin yksinkertaisella kielellä.
 6. Haastattelu kysymykset – Voit pyytää Playgroundia luomaan haastattelukysymyksiä, jotka auttavat sinua valmistautumaan. Tämä on loistava tapa valmistautua haastatteluun etukäteen ja saada itseluottamusta.
 7. Emojin käännös – OpenAI Playground voi kääntää kaikki pitkät tekstisi yksinkertaiseksi emoji-tekstiksi.
 8. Jäsentää jäsentämättömät tiedot – Toinen Playgroundin hämmästyttävä ominaisuus on muuttaa jäsentelemättömät tekstit oikeiksi taulukoiksi. Tällä tavalla voit kohdistaa kaikki tietosi oikeisiin muotoihin.

3 Openai Playground ilmainen vaihtoehto

Tässä on OpenAI Playgroundin kolme parasta ilmaista vaihtoehtoa:

1. Hämmennys AI

Perplexity AI on erinomainen ilmainen tekoälyalusta, joka voi vastata kaikkiin kyselyihisi keskustelun avulla. Tämä sisällöntuotantoalusta toimii OpenAI:n API Large -kielimalleilla.

Playgroundin tapaan Perplexity AI voi luoda sisältöä, vastata kyselyihin, kirjoittaa sähköposteja, tehdä yhteenvetoja sisällöstä ja paljon muuta. Se on nopea luomaan vastauksia ja voi luoda vastauksia kaikkiin monimutkaisiin kyselyihisi yksinkertaisin sanoin.

Tämä tekoälymalli luo tietonsa useista verkkolähteistä, kuten Wikipediasta. Perplexity on vapaasti käytettävissä ja sisältää helppokäyttöisen käyttöliittymän, jota lähes kuka tahansa voi käyttää.

🔥 Empfohlen:  Binancen liiketoimintamalli globaalin kaupankäynnin kryptovaluuttapörssissä | Kuinka Binance tienaa rahaa

2. YouChat

YouChat on ilmainen tekoälyalusta, joka toimii melkein kuin OpenAI:n Playground. YouChat voi suorittaa erilaisia ​​tehtäviä, kuten tehdä sisällön yhteenvedon, vastata kyselyihin, kääntää sisältöä, vastata monimutkaisiin kysymyksiin ja paljon muuta, kuten OpenAI Playground.

Kuka tahansa voi käyttää YouChatia, koska tämä alusta on käytettävissä ilmaiseksi. Huomaa kuitenkin, että voit käyttää tätä alustaa luomatta tiliä YouChatissa. Siksi sinun on kirjauduttava ensin viralliselle YouChat-sivustolle ja sitten päästävä alustalle ilmaiseksi.

3. Chatsonic (Writesonic)

Toinen loistava vaihtoehto OpenAI Playgroundille on OpenAI:n GPT-4:llä toimiva Chatsonic. Tämä alusta pystyy suorittamaan useita tehtäviä, kuten reaaliaikaisen datan luomisen, puhehakuja, kyselyihin vastaamisen, kääntämisen ja paljon muuta.

Käyttäjät voivat ladata Chatsonicin Chrome-laajennuksen ja käyttää tätä alustaa ilman, että heidän tarvitsee käydä sen verkkosivuilla. Chatsonicia pidetään yhtenä markkinoiden parhaista tekoälyn sisällöntuottoalustoista. Like Playground -käyttäjät saavat ilmaisen 10 000 sanan käyttöoikeuden rekisteröityessään.

Kun olet käyttänyt kaiken ilmaisen luoton, käyttäjien on ostettava rajoittamaton 16 dollarin kuukausipaketti jatkaakseen alustan käyttöä.

Johtopäätös

OpenAI Playground on loistava tekoälyalusta, joka voi auttaa sinua suorittamaan useita tehtäviä. Playground tarjoaa käyttäjilleen ilmaisen kolmen kuukauden kokeilujakson 18 dollarilla. Tämä on loistava tapa käyttää tätä alustaa ilmaiseksi ja päättää, onko alusta sen arvoinen vai ei.

Yllä olemme maininneet kaiken OpenAI Playgroundista, mukaan lukien sen ominaisuudet, mahdollisuudet, ilmaisen kokeilun ja paljon muuta auttaaksemme sinua tietämään kaiken alustasta.