Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka käyttää Screener.in-sivustoa varastoseulontaan

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka käyttää Screener.in-sivustoa varastoseulontaan

Osakeseulontalaitteet ovat erittäin hyödyllisiä työkaluja sijoittajille ja kauppiaille, joiden avulla he voivat analysoida ja suodattaa osakkeita erilaisten käyttäjän määrittelemien mittareiden perusteella. Yksinkertaisesti sanottuna seulojat auttavat sijoittajia suodattamaan huonolaatuiset osakkeet, mikä puolestaan ​​​​auttaa heitä tekemään oikeita sijoituspäätöksiä.

Sijoittajien käytettävissä on monia osakeseulontalaitteita, mutta useimmat niistä ovat erittäin kalliita eivätkä kovin aloittelijaystävällisiä. Tässä screener.in tulee kuvaan. Screener.in on ilmainen ja helppokäyttöinen osakeseula, jonka avulla voit löytää parhaat osakkeet pitkän ja lyhyen aikavälin sijoituksille. Sadat menestyneet sijoittajat käyttävät screener.in-ohjelmaa osana osakeanalyysiään.

Kuinka käyttää Screener.in-sivustoa tehokkaasti varaston seulonnassa

Tässä artikkelissa olemme listanneet yksityiskohtaisen menettelyn screener.in käyttämiseksi asiantuntijan tavoin.

Verkkosivuston esittely

Kuten aiemmin mainittiin, screener.in on ilmainen ja helppokäyttöinen verkkosivusto, jota voidaan käyttää osakeanalyysien tekemiseen. Sen avulla voidaan lukea, analysoida ja suodattaa yrityksiä muutaman mittarin perusteella. Kun käyttäjä kirjoittaa hakupalkkiin yrityksen nimen, hänet ohjataan osakesivulle, josta löytyvät kaikki yrityksen tiedot. Toimiala, jolla yritys toimii, varastossa P/E, markkina-arvoa ja kirjanpitoarvoa koskevat tiedot yrityksestä ovat käyttäjien nähtävissä. Lisäksi tämän sivuston raportit ovat interaktiivisia, helppolukuisia ja aloittelijaystävällisiä.

Vieraile nyt

Päästä alkuun

Aloitaksesi tämän screener.in käytön, sinun tarvitsee vain rekisteröityä verkkosivustolle ilmaiseksi. Napsauta kirjautumissivulla Rekisteröidy nyt, sinua pyydetään antamaan sähköpostiosoitteesi ja haluamasi salasana. Kun olet syöttänyt vaaditut tiedot, sinut rekisteröidään verkkosivustolle. Kun olet rekisteröitynyt, on aika aloittaa varastojen suodattaminen.

Kyselyn rakennustyökalu

Query Builder on screener.in:n tarjoama erittäin tehokas työkalu. Tämä työkalu yksinkertaistaa hakuprosessia tarjoamalla sinulle erityisesti pyydetyt tiedot screener.in-tietokannasta. Tämä työkalu jää usein huomiotta, mutta kyselynrakennustyökalun käyttäminen voi helpottaa varaston suodatus- ja valintaprosessia huomattavasti. Näin voit käyttää screener.in Query Builder -ohjelmaa.

🔥 Empfohlen:  Verkkosivuston ylläpitokustannukset vuonna 2023 [4 best providers compared]

Kyselynrakennustyökalun käyttäminen

Kun olet kirjautunut tilillesi seulontasivustolla, vieritä sivun alaosaan löytääksesi kyselynmuodostajan. Nyt voit kirjoittaa kyselyn rakennustyökaluun erityyppisiä kyselyitä löytääksesi tiettyjä tietoja.

Sano nyt, että haluat löytää yrityksiä, joiden hinta-tulossuhde on alle 20, voit kirjoittaa sen suoraan kyselynrakennustyökaluun.

Hinta tuloihin <20

Kun kirjoitat tämän rakentajaan, saat luettelon kaikista sellaisista yrityksistä, joiden hinta-tulossuhde on alle 20. Tämä on yleensä yksirivinen kysely. Tämä kysely voidaan myös yhdistää muutamiin muihin kyselyihin lisäämällä AND loppuun.

Oletetaan, että haluat etsiä yrityksiä, joiden hinta-tulossuhde on alle 20 ja markkina-arvo alle 500. Kirjoita

Hinta tuloihin < 20 AND
Markkina-arvo < 500

Kaikki kyseiseen luokkaan kuuluvat yritykset näytetään tuloksina.

Voit kirjoittaa minkä tahansa määrän kyselyjä kyselynrakennustyökaluun, esimerkiksi:

Markkina-arvo > 20000 JA
Velka omaan pääomaan < 0,5 JA
Nykyinen hinta > 200 AND
Nykyinen hinta < 300 AND
Osinkotuotto > 1,5

Tämä kysely näyttää kaikki yritykset, joiden markkina-arvo on yli 20 000, velka omaan pääomaan alle 0,5, käypä hinta yli 200 ja alle 300 ja osinkotuotto yli 1,5

Näet, kuinka tämä työkalu auttaa varaston suodatusprosessissa näyttämällä yrityksiä kiinnostuksesi ja vaatimustesi perusteella.

Kyselynrakennustyökalun avulla löydät

  • Pienet, keskisuuret tai suuret yhtiöt
  • Yritykset, joilla ei ole velkaa
  • Yritykset, jotka kuuluvat tiettyyn hintaluokkaan
  • Penny osakeyhtiöt
  • Yritykset, joiden P/E-suhde on alhainen

Lue myös: 7 parasta virtuaalista kaupankäyntisimulaattoria Intian osakemarkkinoille

Luo oma osakenäyttösi

Sivustolla screener.in voit luoda oman varastonäyttösi kyselynmuodostajan avulla. Voit käyttää erilaisia ​​​​suhteita, kuten PEGmyynnin kasvu, tuloksen kasvu, nykyinen suhde jne. listata sopivia yrityksiä ja käyttää niitä jatkossa referenssinä.

Tässä on esimerkki kyselystä, jota käytetään osakenäytön luomiseen:

Hinta tulokseen < 15 JA markkina-arvo > 1000 JA velka omaan pääomaan < 0,5 JA voiton kasvu 5 vuotta >15 JA PEG-suhde <1,5 JA panttiprosentti <10 JA keskimääräinen oman pääoman tuotto 5 vuotta > 12 JA nettorahavirta AND viime vuonna keskimäärin >1 sijoitetun pääoman tuotto 5 vuotta > 15

🔥 Empfohlen:  Tietojen siirtäminen PHP:stä JavaScriptiin Magento 2:ssa

Voit vapaasti kokeilla omia suhteitasi ja rakentaa vaatimuksiasi parhaiten vastaava varastonäyttö.

Query Builder on erittäin yksinkertainen mutta erittäin hyödyllinen työkalu, joka voi tehdä osaketutkimuksestasi vähemmän rasittavan ja kiinnostavamman. Älä unohda käyttää tätä työkalua, kun suoritat varastoanalyysiä.

Lue myös: 18 parasta seurattavaa henkilökohtaisen talouden blogia Intiassa

Screener.in:n ominaisuudet

Screener.in on tehokas varastoseula. Siinä on useita ominaisuuksia, jotka auttavat tekemään osaketutkimuksesta helppoa jopa aloittelijoille, ja tästä syystä tuhannet sijoittajat ympäri maata pitävät sitä parempana.

1. Kaaviot ovat helppoja ymmärtää

Osakeanalyysiin kuuluu erilaisten kaavioiden ja kaavioiden lukeminen ja ymmärtäminen. Sivustolla screener.in kaaviot ja kaaviot ovat saatavilla yli 5 vuoden ajan. Näin analyytikko on helpompi tutkia mallia ja päättää, sopiiko yritys hänelle vai ei.

2. Joustavuus laskea erilaisia ​​suhteita

Screener.in tarjoaa ominaisuuden, jolla voit laskea erilaisia ​​suhteita. Oli kyse sitten kannattavuudesta, myyntiluvusta, P/E-asteesta tai oman pääoman tuottoasteesta, ne kaikki voidaan laskea muutamassa sekunnissa tarpeen mukaan. Lisäksi nämä tunnusluvut voidaan laskea 10 vuoden ja 5 vuoden ajalle, jotta saadaan oikea kuva yrityksen tuloksesta.

3. Hyvät ja huonot puolet on lueteltu

Screener.in-sivustolla on ainutlaatuinen ominaisuus listata yrityksen edut ja haitat, mikä voi auttaa sinua tekemään oikean päätöksen. Nämä edut ja haitat on lueteltu yhtiön viime vuosien markkinakehityksen, voittojen ja viimeaikaisten uusien virtojen perusteella.

4. Kassavirtalaskelma

Screener.in tarjoaa analyytikoille jokaisen yrityksen kassavirtalaskelman viimeisten viiden tai vuoden ajalta. Yrityksen kassavirran lukeminen voi antaa käsityksen sen tuloksesta ja tietää, sopiiko se sinulle.

5. Viimeisimmät uutiset ja tiedot

Viimeisimmät uutiset yrityksestä ja kaikki uusimmat tiedot tarjoavat screener.in. Kaikki yhtiön viimeaikaiset ilmoitukset on myös listattu verkkosivuilla. Tämä auttaa sinua ymmärtämään paremmin yrityksen tulevaisuutta.

🔥 Empfohlen:  Kuinka päästä Google AdSenseen

6. Neljännes- ja vuositulokset

Yrityksen neljännesvuosittaiset ja vuosittaiset tulokset kannattaa lukea huolellisesti ennen siihen sijoittamista. Screener.in tarjoaa kaikki tiedot neljännesvuosittaisista ja vuosittaisista tuloksista viimeisten 10-12 vuoden ajalta. Tämä auttaa todella analysoimaan yrityksen johdonmukaisuutta ja suorituskykyä.

7. Vertailu vertaisiin

Screener.inissä on vielä yksi mielenkiintoinen ominaisuus vertaisvertailun tarjoamisessa. Toisin sanoen, kun analysoit yritystä, voit selvittää kaikki kilpailijat ja sen, missä tämä yritys on verrattuna muihin. Tämä helpottaa oikean yrityksen valintaa.

Screener.in on erittäin yksinkertainen mutta tehokas varastoseula, joka auttaa varaston analysoinnissa. Tämän työkalun avulla voit listata kaikki sinulle sopivat yritykset ja tehdä sitten oikeat sijoituspäätökset.

Suositus: 9 parasta osakeseulaa intialaisille sijoittajille

Toivomme, että tästä oppaasta oli apua ja voit käyttää Screener.in-sivustoa tehokkaasti hyvien osakkeiden löytämiseen. Jos sinulla on vielä kysyttävää tai palautetta, ota rohkeasti yhteyttä kommenttiosion kautta.

Table of Contents