Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka käyttää suosituksia markkinoinnissa? 10 vinkkiä & Esimerkkejä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka käyttää suosituksia markkinoinnissa? 10 vinkkiä & Esimerkkejä

Suosittelut ovat nykyaikaista suusta suuhun, turboahdin brändin näkyvyyttä ja tietoisuuden lisäämistä enemmän kuin koskaan ennen.

Vaikka kaikki tietävät asiakasarvostelujen voiman, inspiraation löytäminen niiden tehokkaaseen käyttöön voi olla haaste.

Joten miksi ei oppisi parhailta?

Tässä aiomme paljastaa 10 kiinnostavaa strategiaa kokemuksien käyttäminen markkinoinnissajossa on parhaat esimerkit huippubrändeistä inspiroimaan ja opastamaan sinua.

Valmistaudu siis nostamaan brändisi näkyvyyttä ja katso, kuinka nämä strategiat vapauttavat asiakkaiden mielipiteiden täyden potentiaalin.

Loppujen lopuksi ei ole parempaa tapaa hallita suositusten käyttötaitoa kuin oppia ammattilaisilta!

Kokemusmarkkinointi on taidetta positiivisten asiakaskokemusten hyödyntäminen mainostaa brändiä, tuotetta tai palvelua.

Arvostelut tarjoavat sosiaalisen todistuksen, jota tarvitaan luottamuksen ja uskottavuuden herättämiseen potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa, mikä lisää tuloksia ja myyntiä.

Ei ole niin voimakasta mainosta kuin positiivinen maine, joka matkustaa nopeasti.

Suosittelumarkkinoinnin tavoitteena on yhdistää brändisi potentiaalisiin asiakkaisiin esittelemällä todellisia menestystarinoita.

Ja arvaa mitä? Se näyttää olevan erittäin tehokas!

Raportit paljastavat, että 92 % kuluttajista tutustuu online-arvosteluihin ja suositteluihin ostoa harkitessaan.

Popupsmartin asiakaskertomus ja Capterran luokitusmerkki

Vielä vaikuttavampaa on, että 72 % kuluttajista myöntää, että myönteiset arvostelut ja suosittelut lisäävät merkittävästi heidän luottamustaan ​​yritykseen.

Muista se ihmiset vaikuttavat ihmisiinja mielenkiintoista kyllä, 88 % käyttäjistä luottaa yhtä paljon online-arvosteluihin kuin ystäviensä henkilökohtaisiin suosituksiin.

Hyödyntämällä tyytyväisten asiakkaiden ääniä yrityksesi voi lisätä luottamusta, rakentaa uskottavuutta ja resonoida kohdeyleisönsä kanssa, mikä viime kädessä edistää menestystä ja kasvua.

Asiakkaalla, joka jakaa kokemuksiaan kanssasi, on kymmenen kertaa enemmän arvoa kuin millään, mitä voisit sanoa itsestäsi.

Joten kun olet tarpeeksi onnekas saadessasi kokemuksen tyytyväiseltä asiakkaalta, on tärkeää ottaa siitä kaikki irti ja antaa sen loistaa.

Tässä sydäntä lämmittävässä oppaassa paljastamme parhaat strategiat asiakasarvostelujen hyödyntämiseksi ja esittelemme aidosti inspiroivia esimerkkejä mainonnasta.

Kyllä, ponnahdusikkunat muuntuvat – ja saatat hämmästyä havaitessasi niiden tehokkuuden lisätä tuotemerkkisi uskottavuutta suositusten avulla.

Kuvittele, että esittelet vierailijoille brändisi hienoimpia puolia, mutta käänteellä: se ei tule sinulta vaan iloisilta asiakkailta, jotka ovat kokeilleet ja rakastaneet tuotettasi tai palveluasi.

suositteluponnahdusesimerkki meikkibrändille, arvostelussa puhutaan cruelty free -tuotteista ja vasemmalla on kuva kahdesta siveltimestä, jotka liikkuvat dynaamisesti ilmassa

Kiehtovaa, eikö? On olemassa monia luovia tapoja hyödyntää tyytyväisten asiakkaiden arvosteluja ponnahdusikkunan avulla.

Räätälöi ponnahdusikkunasi kohdistamaan käyttäjien käyttäytymiseen, aina ensimmäisille vierailijoille hehkuvan vaikutelman antamisesta suositusten avulla tai ostoskorin hylkäämisen ponnahdusikkunan näyttämiseen, joka sisältää ylistävän arvion tuotteesta, jonka he aikovat jättää jälkeensä.

Popupsmartin arvostelun ponnahdusikkunan esimerkkimalli, jonka vasemmalla puolella näkyy kuva kukkakimpusta ja oikealla puolella tyytyväisen asiakkaan arvostelu samasta tuotteesta

Mahdollisuudet ovat rajattomat!

Kirsikka päällä? Oikealla ponnahdusikkunoiden rakentajalla sinun ei tarvitse suunnitella ponnahdusikkunoitasi tyhjästä.

Valitse vain malli ja muokkaa se brändisi ainutlaatuisten tarpeiden ja tyylin mukaan.

Jaa menestystarinasi tänään!

Haluat, että onnellisimpien asiakkaidesi suosittelut näkyvät etusivullasi ja luovat kestävän ensivaikutelman, joka vangitsee vierailijoiden luottamuksen.

Toki voit mainostaa tuotteesi uskomattomia ominaisuuksia, mutta tiedätkö, mikä todella resonoi yleisösi kanssa?

Se on validointi asiakkailta, jotka ovat kokeilleet ja vakuuttaneet tuotettasi.

Harkitse Ahrefsiä, loistavaa esimerkkiä mestarillisen suosittelun esittelystä.

Ahrefin kotisivuilla olevat asiakaspalautteet on räätälöity eri henkilöille ja luokiteltu eri ryhmien tarpeisiin SEO-asiantuntijoista sisältömarkkinoijille, verkkokaupan ja SaaS-omistajille.

Ratkaisuaan kaunopuheisesti kuvailtuaan he kiinnittävät valokeilan alan asiantuntijoihin, jotka ovat kiittäneet heidän työkaluaan.

Tämä älykäs liike vahvistaa heidän viestiään ja yhdistää yleisöön syvemmällä tasolla.

Ahrefs menee vielä pidemmälle räätälöimällä suosittelut eri henkilöille ja luokittelemalla ne eri ryhmien tarpeisiin SEO-asiantuntijoista sisältömarkkinoijille, verkkokaupan ja SaaS-omistajille.

Tämä osoittaa heidän sitoutumisensa saada kokemuksensa todella loistamaan.

ahref-luokitusmerkit hakemistoalustoista, kuten G2, Capterra ja Trustpilot

Mutta he eivät lopu tähän!

Niissä on myös luokitusmerkit hakemistoalustoista, kuten Capterra, Trustpilot ja G2, mikä lisää uskottavuutta. (Sukellaan syvemmälle tähän strategiaan myöhemmin.)

Sanotaan, että korviin imeviä sanoja kuiskataan, ei huudeta, ja sama asia pätee kohdeyleisösi luottamuksen ansaitsemiseen.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tekoälyä/ML:ää käytettiin rikollisten tavoittamiseen

Voimakkaiden suositusten esittäminen sähköpostimarkkinointikampanjoissasi voi olla hienovarainen töksy, jonka yleisösi tarvitsee toimiakseen.

Kun lukijat avaavat sähköpostisi ja vierivät alas, se tarkoittaa, että olet herättänyt heidän kiinnostuksensa.

Nyt strategisesti sijoitetut asiakaspalautteet sähköpostin alatunnisteeseen tai aiheriville voivat saada heidät napsauttamaan.

Vielä parempi, harkitse mainoskampanjan käynnistämistä, jossa esitellään tietty tuote yhdessä asiakkaan mukautetun suosittelun kanssa, joka puhuu siitä intohimoisesti.

Paras lähestymistapa on kuitenkin rakentaa vakuuttava tarina.

Dannerin suosittelusähköpostiesimerkki, jossa kerrotaan onnellisen asiakkaan elämästä ja jaetaan tarinansa

Otetaan esimerkiksi Danner. Tyytyväisen asiakkaan lainaamisen sijaan he panostavat asiakkaan tarinaan ja linkittävät sen uuteen saappaaskokoelmaansa.

Kun tarkastelet koko sähköpostiviestiä, huomaat, että asiakkaan Rachelin lainaukset ovat kohtalaisen myynninedistämistarkoituksessa. Sen sijaan hän jakaa päivittäisen elämäntapansa ja sen tuoman ilon.

Esimerkki Dannerin suosittelusähköpostista, jossa iloinen asiakas ruokkii vuohiaan ja ratsastaa hevosellaan ja kuva päällä olevista saappaista

Tämä tarjoaa lukijoille kurkistuksen tyytyväisen asiakkaan elämään ja innostaa heitä toteuttamaan unelmiaan – ja ehkä ostamaan myös Danner-saappaat.

Muista, että joskus asiakkaidesi lausuntojen ei tarvitse olla yksiselitteisiä. tyytyväisen asiakkaan tyytyväisen elämän esittely voi olla yhtä vakuuttavaa.

Neljä kertaa niin monet asiakkaat haluavat katsoa videon tuotteesta kuin lukea siitä.

Videot voivat esitellä toimintoja ja herättää tunteita tavoilla, joita tuotekuvaukset eivät yksinkertaisesti pysty.

Joten jos asiakas on tarpeeksi iloinen voidessaan ostaa sinulta ja kirjoittaa arvion tuotteestasi, miksi et rohkaisisi ja kannustaisi häntä luomaan myös videon, jossa kerrotaan hänen kokemuksistaan?

ponnahdusikkuna, jossa lukee

Kaikki eivät rullaa alas lukeakseen suosittelua, mutta video voi saada heidän huomionsa ja saada heidät kaivamaan syvemmälle ja, kuka tietää, tekemään ostoksen.

Videokommentit voivat auttaa sulkemaan liidejä asiakkaisiin, mutta niiden strateginen sijoittaminen on olennaista optimaalisten tulosten saavuttamiseksi.

Katso Slackin asiakastarinasivu.

Hitaat asiakastarinat ja arviosivu, jossa vasemmalla tyytyväisen asiakkaan videokertomus ja oikealla tarjous

Ensimmäinen asia, jonka huomaat asiakkaan suosittelulainauksen ja toimintakehotuksen lisäksi, on video, jossa on vangitseva esikatseluanimaatio, joka houkuttelee vierailijat katsomaan.

Video on ytimekäs, vain 3,5 minuutin mittainen, eikä sinun tarvitse katsoa sitä kaikkea ymmärtääksesi asiakkaan tyytyväisyyden.

Asiakas aloittaa esittelemällä organisaationsa ja ongelmakohdat ennen kuin hän kuvailee, kuinka Slack auttoi heitä voittamaan nämä haasteet.

Vain 30 sekunnissa ymmärrät asiakkaan kontekstin, ja loppu videosta tulee osoitus Slackin menestyksestäeikä vain asiakkaan matkaa.

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, ja asiakkaiden arvostelut lisäävät uskottavuutta, mikä tekee mainoksestasi kirsikkana.

Käyttämällä tosielämän asiakaskokemuksia hyödynnät tehokkaasti sosiaalisen todisteen voimaa, mikä voi tehdä mainoksistasi houkuttelevampia ja luotettavimpia potentiaalisten asiakkaiden silmissä.

Voit optimoida tämän strategian valitsemalla vakuuttava ja aito suosittelut, jotka osuvat kohdeyleisöäsi.

Asiakkaiden valokuvien, nimien ja lyhyen osan heidän arvosteluistaan ​​lisääminen voi lisätä persoonallisuutta ja lisätä uskottavuutta.

Headspacen suositteluesimerkkejä Pinterestissä, joissa asiakkaiden kuva ja lainaus heiltä

Muista keskittyä kokemuksiin, jotka korostavat ainutlaatuiset myyntipisteet tuotteesi tai palvelusi sekä sen asiakkaille tuomat edut.

Esimerkiksi, suosittelujen sisällyttäminen uudelleenkohdistaviin mainoksiin voi auttaa muistuttamaan potentiaalisia asiakkaita tuotteesi tarjoamasta arvosta, vahvistaen heidän kiinnostuksensa ja lisäämällä todennäköisyyttä, että heistä tulee ostajia.

Onko sinulla asiakkaita, joilla on ollut fantastinen kokemus tuotteestasi tai palvelustasi?

Harkitse heidän matkansa esittelyä vakuuttavassa tapaustutkimuksessa.

Tämä lähestymistapa on tehokas tapa käyttää kokemuksia ja osoittaa tarjoustesi todellista vaikutusta.

Hyvin laadittu tapaustutkimus hahmottelee asiakkaan tiekartan menestykseen, tuo esiin hänen kipupisteensä ja selittää, kuinka tuotteesi tai palvelusi auttoi heitä voittamaan esteet.

Asanan tapaustutkimusesimerkki, jonka otsikko sanoo "Kuinka Carta pitää nopeasti kasvavan tiiminsä ajan tasalla Asanan kanssa" ja kuva miehestä ja naisesta työskentelemässä

Esittelemällä todellisia lukuja ja konkreettisia tuloksia voit lisätä lukijoiden luottamusta brändiisi.

Avain kiinnostavan tapaustutkimuksen luomiseen on sen aitoudessa ja asiakaslähtöisyydessä.

Vältä kuulostamasta liian mainostavalta; keskity sen sijaan siihen, kuinka asiakas käytti ominaisuuksiasi saavuttaakseen tavoitteensa.

Tyytyväisten asiakkaiden lainausten ja videoiden sisällyttäminen voi rikastuttaa tarinaa entisestään ja vahvistaa sen uskottavuutta.

🔥 Empfohlen:  10 erinomaista Shopify-menestystarinaa, jotka motivoivat sinua

Milkshake-asiakkaan menestystarinasivu

Monet merkit omistavat a “menestystarinat” sivuillaan jakaakseen erilaisia ​​asiakaskokemuksia.

Tämä ei ainoastaan ​​juhlista heidän asiakkaidensa saavutuksia, vaan myös osoittaa brändin sitoutumisen laatuun.

Luomalla rehellisiä, asiakaslähtöisiä tapaustutkimuksia voit luoda tehokkaan ja vakuuttavan markkinointityökalun, joka resonoi potentiaalisten ostajien keskuudessa ja esittelee tuotteesi tai palvelusi todellista arvoa.

7. Tee yhteistyötä Brand Ambassadorien kanssa houkuttelevien blogiviestien parissa

Tunnista uskollisimmat asiakkaasi, jotka resonoivat voimakkaasti ostajapersoonallisuutesi kanssa ja joilla on tarpeeksi vaikutusvaltaa innostaakseen muita toimimaan.

Nämä tyytyväiset asiakkaat ovat todennäköisesti enemmän kuin iloisia voidessaan arvioida tuotteesi ja antaa palautetta.

Katso, kuinka Fenty Beauty mainostaa videoita asiakkaista, jotka arvostelevat sen tuotteita Instagramissa:

Fenty beauty Instagram-sivu, jossa naiset kuvissa ja videoissa käyttävät tuotteitaan ja arvostelevat niitä

Nyt on täydellinen aika haastatella heitä ja laatia blogipostaus heidän kokemuksistaan.

Eräs innovatiivinen tapa hyödyntää menestystarinoita on yhdistää erilaisia ​​muotoja, kuten Q&A-istunto, ääni- ja videoselostukset tai haastattelut asiakkaiden kanssa, jotka perehtyvät heidän kokemuksiinsa tuotteen tai palvelun käytöstä.

Nämä haastattelutyyliset suosittelut tarjoavat arvokkaita oivalluksia ja voivat toimia pitkäaikaisena sisältönä verkkosivustollasi.

Esimerkki Oberlo-blogista

Näiden perusteellisten lausuntojen kauneus piilee niiden monipuolisuudessa; niitä voidaan käyttää uudelleen erilaisiin markkinointikampanjoihin, mikä vahvistaa brändiviestiäsi eri kanavissa.

Esittelemällä aitoja asiakaskokemuksia eri muodoissa voit luoda kiinnostavaa sisältöä, joka resonoi yleisösi kanssa ja korostaa tuotteesi tai palvelusi arvoa.

Kuvittele astuvasi viihtyisään kahvilaan, jossa sinua tervehtii vastakeitetyn kahvin lämmin tuoksu ja pehmeä keskustelun humina.

Kun asetudut alas, kuulet lähellä olevien ihmisten kertovan positiivisista kokemuksistaan ​​tietyn brändin kanssa.

Uteliaisuus heräsi, et voi olla kiinnittämättä huomiota, ja huomaat, että olet kiinnostunut oppimaan lisää tästä brändistä ja sen tarjonnasta.

Tämä on ydin suppilon huipulla oleva sitoutuminenjossa potentiaaliset asiakkaat saavat ensimmäisenä tietoonsa brändistä ja sen tuotteista.

Miten se nyt tehdään digitaalisesti?

Luodaksesi tämän lämpimän ja kutsuvan ilmapiirin, voit jakaa tyytyväisiä asiakastarinoita herättääksesi tunteita ja luodaksesi yhteyden.
GoPro Instagram-syöte jakaa asiakkaidensa parhaat kuvat heidän kameroillaan

Yksi tehokas tapa on hyödyntää kiehtovia visuaaleja, kuten GoPron toiminnantäyteistä käyttäjien luomaa sisältöä, jonka avulla potentiaaliset asiakkaat voivat kuvitella itsensä tuotteen käyttävän.

Lisäksi jakamalla vakuuttavia tarinoita, jotka korostavat asiakkaan matkaa, kuten Airbnb:n sydäntä lämmittävät isäntä- ja vieraskokemukset, inhimillistävät brändiä ja resonoivat potentiaalisten asiakkaiden kanssa.

Aribnb-isäntätarinoiden suosittelusivu, jossa voit lukea erilaisia ​​tarinoita huippuisännöistä

Hyväksymällä lämpimän sävyn ja tarinankerrontatekniikat ja yhdistämällä nämä esimerkit voit luoda kiinnostavaa ja helposti luettavaa sisältöä, joka vangitsee tehokkaasti myyntikanavasi huipulla olevien potentiaalisten asiakkaiden sydämet ja mielet.

Oletko koskaan miettinyt, kuinka voit maksimoida asiakasarvioidesi potentiaalin?

Olet jo lisännyt lainauksia, videokertomuksia tai jopa molemmat tervetuloponnahdusikkunoihin, aloitussivuihisi ja tapaustutkimuksiisi.

Mutta näissä tehokkaissa sosiaalisissa todisteissa on vielä niin paljon hyödyntämätöntä potentiaalia.

Coursera Sosiaalisen median suositteluesimerkki Instagramissa jakaa tarinan Meganista, tyytyväisestä asiakkaasta, joka vaihtoi työpaikkaansa Coursera-kurssien ansiosta

Älä anna uskottavuuden kultakaivoksen mennä hukkaan. kohdistaa suosittelusi uudelleen sosiaalisen median alustoillesi.

Aloita suunnittelemalla katseenvangitsevia ja alustakohtaisia ​​formaatteja kullekin medialle seuraajien mieltymysten mukaan.

Käytä ehkä nokkelaa ja rentoa sävyä Twitterissä, luo trendikäs äänipostaus TikTokiin ja säilytä brändi-identiteettisi Instagramissa ja Facebookissa.

Glossier uudelleentwiitaa tyytyväisen asiakaskokemuksen twiitin suositteluna Twitter-tilillään

Älä kuitenkaan unohda LinkedIniä, B2B-markkinoinnin aarreaitta.

Räätälöimällä suosittelusi alustan ja kohdeostajan persoonallisuuden mukaan voit tehokkaasti olla yhteydessä monenlaisiin potentiaalisiin asiakkaisiin.

Kiiltävämpi asiakasarvostelu jaettu Instagram-julkaisussa

Ja viedäksesi askeleen pidemmälle, harkitse maksettujen mainosten käyttöä viestisi kattavuuden ja näkyvyyden parantamiseksi.

Suunnittelemalla asiakaskertomuksiasi luovasti uudelleen eri sosiaalisen median alustoilla ja mainoskampanjoissa voit hyödyntää heidän täyden potentiaalinsa, laajentaa kattavuuttasi ja luoda pysyvän vaikutuksen yleisöösi.

Kanssa 93 % verkkokokemuksista alkaa hakukoneella, on erittäin tärkeää varmistaa brändisi positiivinen maine verkossa. Vaikka et voi hallita sitä, mitä ihmiset sanovat, voit varmasti rohkaista tyytyväisiä asiakkaita jakamaan ajatuksiaan.

Monday.com Capterra-videokatsaus
Verkkoarvosteluilla on merkittävä vaikutus, sillä ne vaikuttavat 50 % todennäköisemmin kuluttajiin kuin alennustarjoukset.

🔥 Empfohlen:  Kuinka matkustajien ja aarteiden takana oleva luoja hyödynsi tekoälyä parantaakseen matkablogipeliään

Joten miksi et yhdistä näitä kahta voittavan strategian luomiseksi?

Kannusta tyytyväisiä asiakkaitasi jättämään arvosteluja hakemistoalustoille, kuten G2 ja Capterraja tarjoa heille etuja, kuten ilmaisen toimituksen, alennuksia heidän seuraavasta ostoksestaan ​​tai vahvistusta kanta-asiakasohjelmaasi.

Zoomin tili G2:ssa videoarvosteluilla

Asiakkaiden kannustaminen jättämään arvosteluja kolmannen osapuolen alustoille on tehokas tapa lisätä uskottavuutta.

Myöhemmin voit lisätä nämä luokitusmerkit verkkosivustollesi ja esitellä, kuinka luotettavia ja käyttäjäystävällisiä tuotteesi/palvelusi ovat.

Ihmiset voivat suhtautua skeptisesti siihen, mitä sanot omasta brändistäsi, tai jopa jättää huomiotta verkkosivustosi suosittelut, mutta tyytyväisen käyttäjän puolueeton arvostelu toisella alustalla voi todella herättää heidän kiinnostuksensa.

Hyödyntämällä online-arvosteluja ja -palkintoja, et vain paranna brändisi mainetta, vaan myös edistät kestäviä asiakassuhteita.

Nykypäivän kilpailluilla markkinoilla yritysten tulee erottua joukosta ja rakentaa luottamusta potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa.

Bed threads -brändin suositussähköpostikampanja, jossa tyttö istuu sängyllään merkin helmilakanoilla ja lainaus hänen kokemuksestaan ​​tuotteen kanssa

Suosittelumainonta on tehokas työkalu, joka voi auttaa saavuttamaan tämän esittelemällä tosielämän menestystarinoita suhteellisesti ja mukaansatempaavalla tavalla. Tässä ovat yleisimmät syyt, miksi yritysten kannattaa hyödyntää suosittelumainontaa:

Lisääntyneet konversiot: Suosittelujen esittäminen voi auttaa potentiaalisia asiakkaita voittamaan epäilykset ja lisäämään tulosprosentteja.

Asiakkaan säilyttäminen: Asiakkaiden menestystarinoiden jakaminen voi edistää nykyisten asiakkaiden uskollisuutta.

Skeptismin voittaminen: Aidot arvostelut auttavat lievittämään skeptisyyttä maailmassa, jossa väärennetyt arvostelut ovat rehottavia.

Tarinankerronta: Kokemusten avulla voit kertoa brändisi tarinan asiakkaidesi silmin, mikä tekee siitä kiinnostavamman ja suhteettoman.

Lyhyesti sanottuna suosittelumainonta on välttämätöntä yrityksille, jotka haluavat erottua joukosta täynnä olevalla markkinapaikalla.

Hyödyntämällä aitoja asiakaskokemuksia aidolla ja vakuuttavalla tavalla brändisi voi rakentaa luottamusta, lisätä konversioita, pitää asiakkaita ja saada yleisösi mukaan tarinankerronnan avulla.

Suositelmien sisällyttäminen markkinointistrategiaasi ei ainoastaan ​​resonoi kohdeyleisösi, vaan myös esittelee tuotteidesi tai palveluidesi todellisia etuja.

Aloita suosittelumatkasi nyt!

Nyt kun sinulla on luovia tapoja käyttää asiakkaiden kokemuksia markkinointistrategiassasi, voit vapaasti sekoittaa niitäkokeile uusia lähestymistapoja ja räätälöi ne brändisi ainutlaatuisten tarpeiden ja tyylin mukaan.

Mukaan lukien hyvin muotoiltuja suosittelun ponnahdusikkunoita voi olla tehokas tapa kiinnittää yleisösi huomio olematta liian mainostamatta.

Popupsmartin ponnahdusikkunamalli asiakkaiden suosittelukampanjaan, jossa näkyy kuva tytöstä ja tarjous ihonhoitotuotteesta

Aidon asiakaskokemuksen tehon hyödyntäminen voi tehostaa markkinointiponnistelujasi ja auttaa sinua luomaan syvemmän yhteyden kohdeyleisösi.

Mahdollisuudet ovat loputtomat, kun kyse on osoittaa rakkautta ja tyytyväisyyttä asiakkaillasi on tuotteitasi ja palveluitasi.

repeytynyt paperi, johon on kirjoitettu kirjoitukset Q ja A

Mitkä ovat tärkeimmät elementit, jotka tulee sisällyttää vakuuttavaan asiakaskertomukseen?
Kiinnostavaan asiakaspalautteeseen tulee sisältyä asiakkaan nimi, valokuva tai logo, tarkka kuvaus hänen kohtaamastaan ​​ongelmasta, kuinka tuotteesi tai palvelusi ratkaisi ongelman, ja konkreettiset tulokset, joita he saavuttivat.

Kuinka voin rohkaista asiakkaita kirjoittamaan suosituksia?
Harkitse kannustimien tarjoamista, kuten alennuksia, ilmaistarjouksia tai uusien tuotteiden tai palvelujen yksinomaista pääsyä. Tee arvostelujen jättämisestä helppoa tarjoamalla yksinkertainen arvostelulomake tai ohjaamalla heidät arvostelualustoille. Ota yhteyttä tyytyväisiin asiakkaisiin henkilökohtaisesti ja pyydä heidän palautetta.

Kuinka voin käyttää asiakkaiden kokemuksia tehokkaasti uudelleen eri kanavien kautta?
Mukauta sisältö ja muoto kullekin markkinointikanavalle sopivaksi. Käytä esimerkiksi lyhyitä lainauksia sosiaaliseen mediaan, videotodistuksia verkkosivustollesi ja perusteellisia tapaustutkimuksia blogiisi. Räätälöi suosittelun sävy ja tyyli vastaamaan yleisön mieltymyksiä kullakin alustalla.

Kuinka usein minun pitäisi päivittää suositteluni markkinointikampanjoissa?
Suositteluiden säännöllinen päivittäminen ja päivittäminen on välttämätöntä, jotta markkinointikampanjasi pysyvät tuoreina ja osuvina. Pyri päivittämään suosittelusi kuuden kuukauden välein tai aina, kun lanseeraat uuden tuotteen tai palvelun. Näin varmistat, että markkinointimateriaalisi esittelevät uusimmat ja oleellisimmat asiakaskokemukset.

Tässä on joitain aiheeseen liittyviä aiheita, jotka kannattaa tarkistaa: