Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka käyttää tekoälyä sähköpostimarkkinointikampanjoidesi tehostamiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka käyttää tekoälyä sähköpostimarkkinointikampanjoidesi tehostamiseen

Sähköpostimarkkinointi on edullista ja tarjoaa korkean sijoitetun pääoman tuoton. Se on myös helppo tapa tavoittaa monta ihmistä kerralla. Loppujen lopuksi yli 90 prosentilla Yhdysvaltain väestöstä on sähköpostitili.

Toinen sähköpostimarkkinoinnin etu on, että se ei vie paljon aikaa. Voit automatisoida monia työn osa-alueita. Tekoälyn avulla yritykset voivat segmentoida käyttäjiä ja personoida sähköpostimarkkinointikampanjoita. Tekoäly voi myös lähettää automaattisia sähköpostiviestejä vastauksena asiakkaiden toimiin.

Tutkimus osoittaa, että tekoälyn käyttö sähköpostimarkkinoinnissa kasvattaa tuloja 41 prosenttia. Lisäksi tekoäly lisää avautumis- ja napsautussuhteita. Se myös vähentää todennäköisyyttä, että mainosviestit päätyvät roskapostikansioon.

Silti tekoälypohjaisten työkalujen lisääminen sähköpostimarkkinointisuunnitelmaan ei tuota automaattisesti toivottuja tuloksia. Sinun on ymmärrettävä, mitkä työkalut toimivat parhaiten alallasi. Sinun on myös tiedettävä, mitkä tehtävät sinun tulisi automatisoida.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Tekoälyn ymmärtäminen sähköpostimarkkinoinnissa

Tekoäly voi kirjoittaa sähköpostisi aiherivit. Se voi ajoittaa kampanjasi lähettämään viestejä sellaiseen tuntiin, jolloin ihmiset todennäköisimmin avaavat ja lukevat ne.

Lisäksi tekoäly voi lajitella ja päivittää sähköpostin tilaajatietoja. Tämä nostaa kampanjasi sähköpostin toimitusnopeutta. Se myös estää sähköpostien suodattimien tunnistamisen roskapostiksi.

Personointi ja segmentointi tekoälyllä

Tekoäly voi jakaa kampanjat useisiin alakampanjoihin. Tämä mahdollistaa sähköpostimarkkinointisi hyperpersonoimisen optimaalisten tulosten saavuttamiseksi. Voit lähettää mainosviestejä käyttäjän iän, sukupuolen, etnisen taustan, maantieteellisen sijainnin, käyttäytymisen ja muiden kriteerien perusteella.

Tekoäly on myös loistava antamaan asiakkaille tuotesuosituksia. Se pystyy analysoimaan käyttäjätietoja paljon nopeammin kuin ihminen. Se näkee, mitä ihmiset ovat selailleet tai ostaneet aiemmin ja mitä he haluavat juuri nyt. Näiden tietojen avulla voit vastata kuluttajien tarpeisiin ja parantaa tulostasi.

Tekoälypohjainen sähköpostisisällön optimointi

AI voi analysoida sähköpostin sitoutumista. Sen avulla voit nähdä, mitkä sanat, aiheet ja tarjoukset houkuttelevat kohdeyleisöäsi eniten.

🔥 Empfohlen:  Tuotteiden hankinta Kiinasta vs Intia – 5 asiaa, jotka auttavat sinua päätöksenteossa

Jotkut yritykset käyttävät tekoälyä myös sähköpostin sisällön kirjoittamiseen. Tällaisesta sisällöstä puuttuu kuitenkin kuluttajien luottamusta lisääviä ja myyntiä edistäviä tunteita. Siksi yritykset, jotka haluavat optimaalista sisältöä, käyttävät WriterAccessin kaltaisia ​​alustoja yhdistääkseen ihmisen luoman sisällön tekoälyllä toimiviin työkaluihin.

Automatisoidut sähköpostikampanjat tekoälyllä

On monia hyviä syitä käyttää tekoälyä sähköpostimarkkinoinnissa. Voit käyttää sitä laukaistettujen sähköpostien ja tippakampanjoiden luomiseen. Se voi mukauttaa kampanjaasi parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi. Voit tavoittaa kuluttajat heidän matkansa jokaisessa vaiheessa.

Miten sinun pitäisi aloittaa? Tutustu ensin nykyiseen sähköpostikampanjaasi tarkemmin. Mitkä ovat sen heikot kohdat? Mikä lipsahtaa halkeamien läpi?

On myös hyvä tarkastella vahvuuksiasi. Voit hyödyntää niitä parantaaksesi onnistumisprosenttiasi.

Kestää aikaa oppia käyttämään tekoälypohjaisia ​​työkaluja. Et halua yrittää integroida liian montaa kerralla. Sinun on asetettava tietyt tavoitteet ennen kuin valitset yrityksellesi parhaiten sopivat työkalut.

Ota myös budjettisi huomioon. Kustannukset vaihtelevat käyttämiesi alustojen ja työkalujen mukaan.

AI sähköpostimarkkinointityökalut

Niitä on runsaasti loistavia työkaluja tekoälypohjaiseen sähköpostimarkkinointiin. Jotkut erottuvat kuitenkin joukosta useista syistä. Tässä on viisi erityisen huomionarvoista vaihtoehtoa.

SendGrid

Jos olet uusi sähköpostimarkkinoinnin tekoäly, tutustu SendGridin ilmaiseen sopimukseen. Tämän työkalun avulla voit lähettää ja seurata viestejä nykyisen kampanjasi analysoinnin lisäksi. Se tarjoaa myös kirjautumislomakkeita ja sähköpostimalleja.

SeventhSense

SeventhSense on tekoälytyökalu, jonka avulla voit optimoida viestit jokaiselle tilaajalle. Se myös varmistaa, että sähköposti toimitetaan jokaiselle oikeaan aikaan päivästä. Tämä työkalu voi auttaa parantamaan avautumis- ja napsautussuhteitasi.

Asiakas.io

Voit käyttää Customer.iota sekä sähköposti- että tekstiviestikampanjoihin. Se käyttää tietoja mainos- ja tapahtumaviestien sekä uutiskirjeiden personointiin. Lisäksi Customer.io ajoittaa sähköpostin toimituksen ROI:n parantamiseksi.

Ajelehtia

Drift ei ole halpa, mutta tarjoaa hyvää vastinetta rahoillesi. Se personoi viestit ja kaikki muut kuluttajakeskustelut. Se voi myös tyhjentää sähköpostiluettelosi pitääksesi sen ajan tasalla.

🔥 Empfohlen:  Tämä Android-tabletti käyttää Internetiä ilman Wi-Fi-yhteyttä tai SIM-korttia

WriterAccess

WriterAccess on freelance-kirjoitusalusta, mutta siinä on myös joitain tehokkaita tekoälytyökaluja, jotka voivat auttaa sähköpostimarkkinoinnissasi. AI Content Wizard esimerkiksi analysoi asiakkaan verkkotunnuksen, yleisön, kilpailijat ja avainsanat ja suorittaa aukko-analyysin ehdottaakseen teemoja ja ideoita, jotka sopivat täydellisesti yleisöön ja liiketoimintastrategiaan, tutkien parhaita sisältömahdollisuuksia maksimaalisen ROI:n saavuttamiseksi.

AI Analytics ja suorituskyvyn seuranta

Tekoäly ei ole vain sähköpostin luomiseen ja lähettämiseen. Voit käyttää sitä myös A/B-testaukseen ja tehokkaimpien sähköpostimarkkinointistrategioiden tunnistamiseen. Tekoäly tunnistaa sanat, tarjoukset ja jopa väriteemat, jotka vetoavat eniten mihin tahansa tilaajaryhmään.

Lisäksi tekoäly voi analysoida käynnissä olevan sähköpostimarkkinointikampanjan, auttaa sinua näkemään, kuka vierailee sivustollasi, mitä he katsovat ja paljon muuta. Sen avulla voit nähdä, mitkä sähköpostiviestit tuottavat enemmän myyntiä tai tuottavat eniten voittoa.

Se voi myös auttaa vertailemaan erityyppisiä viestejä. Voit esimerkiksi nähdä, kuinka uutiskirjeesi toimivat verrattuna flash-myyntiilmoituksiin. Voit selvittää, onko alennuskuponki tehokkaampi kuin BOGO-tarjous.

Samaan aikaan kaikkea ei voi automatisoida. Ihmisellä on myös keskeinen rooli onnistuneessa sähköpostimarkkinointikampanjassa.

WriterAccess tarjoaa molempien maailmojen parhaat puolet. Se tarjoaa pääsyn kokeneisiin freelance-kirjoittajiin ja tekoälypohjaisiin työkaluihin, jotka auttavat sinua valitsemaan parhaat teemat, kirjoittajat ja sisältötyypit. Kokeile meidän 14 päivän ilmainen kokeilu tarjoaa selville, kuinka WriterAccess voi auttaa sinua saavuttamaan sähköpostimarkkinointitavoitteesi.