Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka käyttää tekoälyä tekstinkirjoitustaitojen parantamiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka käyttää tekoälyä tekstinkirjoitustaitojen parantamiseen

Tekstin kirjoittaminen on käsityötä. Sitä ei voi oppia yhdellä istumalla. Tehokkaan kopion kirjoittamisen taidon hallitseminen vie aikaa.

Ongelmana on, että useimmilla ihmisillä ei ole tarpeeksi aikaa oppia kirjoittamaan kopiota tarpeeksi hyvin heidän tarpeisiinsa. Mutta entä jos sinulla olisi käden ulottuvilla kokeneita tekstinkirjoitusasiantuntijoita 24/7 päivittäisen kahvikupillisen hinnalla?

No nyt voit! Tekoäly on digitaalisen markkinoinnin uusin trendi, ja sitä käytetään lisäämään markkinoijien tekstinkirjoitustaitoja kaikkialla maailmassa.

Tässä blogiviestissä sukeltaamme siihen, mitä tekoäly voi tehdä hyväksesi tarjoamalla esimerkkejä tämän tekniikan käyttöönotosta markkinoinnin työnkulku.

Mikä on AI ja kuinka se voi auttaa sinua tekstinkirjoittamisessa

Joten mikä tarkalleen on AI? No, se tarkoittaa tekoälyä, ja sen ytimessä on tekniikka, joka on suunniteltu matkimaan ihmisen ajatteluprosesseja.

Se saavuttaa tämän hyödyntämällä koneoppimismoottoria, joka on suunniteltu oppimaan toiston kautta suuresta esimerkkiaineistosta ja kehittymään ajan myötä jatkuvalla käytössä.

Esimerkiksi aiemmin tätä tekniikkaa koulutettiin pelaamaan shakkia juoksemalla läpi tuhansia ja tuhansia todellisia otteluita, kunnes siitä tuli niin hyvä, että se alkoi säännöllisesti voittaa maailmanmestareita.

Joten miten tekoälyä voidaan soveltaa tekstinkirjoittamiseen? Yksinkertainen. Syöttämällä sille miljoonia asiantuntijoiden kirjoittamia verkkosivuja, kunnes siitä tulee hyvä jäljittelemään niitä.

Ja nyt ensimmäinen sarja tekoälypohjaisia ​​copywriting-työkaluja alkaa tulla markkinoille, ja ne ovat no… aivan uskomattomia!

Tekoälyn käytön edut

Tekoälyn käytön tärkein etu on, että sen avulla voit tuottaa enemmän markkinointisisältöä murto-osassa aikaa.

Tällä hetkellä tekoälytyökalut eivät ole tarpeeksi hyviä korvaamaan tekstinkirjoittajia, tämä voi kestää useita vuosia. Mutta he ovat todella hyviä keksimään upeita markkinointikulmia sekunneissa.

Pohjimmiltaan ovat menneet ne päivät, jolloin vietimme tuntikausia mustaa sivua tuijottaen yrittäen keksiä, kuinka kirjoittaa alkuperäistä sisältöä päivästä toiseen.

🔥 Empfohlen:  Google Search Generatiivinen kokemus: katsaus SGE:hen 12 tekoälyn yleiskatsauksella

Nyt sinun tarvitsee vain antaa tekoälymoottorille perusohjeet ja odottaa muutama sekunti, jotta mahtavia sisältöideoita alkaa ilmestyä.

Tässä esimerkki: kaksi kolmasosaa tämän artikkelin johdannon tekstistä on luotu tekoälyn kirjoitustyökalulla!

Minun täytyi vain antaa teoksen otsikko tekoälyrobotille, jotta se voisi luoda kolme erilaista esittelykulmaa, jotka sitten yhdistelin yhdeksi, minkä jälkeen tein viimeiset muokkaukset kutomaan ideaani artikkeliin.

tapoja käyttää tekoälyä markkinointistrategiassasi

Markkinoinnin ammattilaisena et ole yksin, jos sinulla on vaikeuksia pysyä mukana kaikissa sinulta vaadittavissa sisältövaatimuksissa.

Sinun on jatkuvasti keksittävä markkinointiideoita useisiin viestintäkanaviin ja varmistettava, että sisältösi on aina omaperäistä ja mukaansatempaavaa: päivitätpä sitten blogia, sosiaalisen median tilejäsi tai sähköpostikampanjoitasi monien muiden joukossa.

AI copywriting -työkalun avulla voit nyt:

  • Luo blogitekstejä murto-osassa aikaa
  • Luo kiinnostavia sosiaalisen median viestejä laajassa mittakaavassa
  • Laadi sähköpostin aiherivit, jotka johtavat korkeisiin avautumismääriin
  • Tuota houkuttelevia metaotsikoita ja metakuvauksia korkeiden napsautussuhteiden saavuttamiseksi
  • Vastaa jopa kysymyksiin Quorassa!

Joten haluan näyttää sinulle hienoja esimerkkejä siitä, kuinka voit parantaa tekstinkirjoitustaitojasi tekoälyllä. Aion käyttää Conversion.ai alla oleville esimerkeille, koska se on tällä hetkellä edistynein tekoälypohjainen tekstinkirjoitustyökalu.

Esimerkkejä tekoälyn luomasta markkinointikopiosta

1) Perustuotemarkkinointi

Usein sinun tehtäväsi on muuttaa perustuotteen kuvaus selostukseksi, joka houkuttelee asiakkaitasi.

Yksi suosituimmista käyttämistäsi markkinoinnin kehyksistä on AIDA (Attention/Interest/Desire/Action), toinen on PAS (Problem/Agitate/Solution) ja toinen on BAB (ennen/jälkeen/silta).

Sen sijaan, että raapisit päätäsi yrittääksesi selvittää, miten tuotteesi sovitetaan johonkin näistä kehyksistä, voit antaa AI-botin tehdä työn puolestasi. Sitten sinun tarvitsee vain kiillottaa sitä hieman, jotta se kiiltää, tai voit jättää sen “sellaisenaan”, kuten tein alla olevassa esimerkissä.

Luodaan siis kuvitteellinen tuotekuvaus tekoälypohjaiselle avainsanatutkimustyökalulle ja syötetään se AIDA-kehyksen copywriting-generaattoriin.

Tässä ovat panokseni:

Yrityksen/tuotteen nimi: Minun AI-kaverini

🔥 Empfohlen:  10 työpaikkaa, jotka ovat pitkään poissa 10 vuodessa – Vältä näitä ammatteja, joita tekoäly valtaa

Tuotteen Kuvaus:

Äänensävy: Rento

Sinun tarvitsee vain napsauttaa painiketta ja voila!

Aika siistiä, eikö?

Jos minun olisi pitänyt keksiä tämä kaikki itse, minulla olisi varmasti mennyt paljon kauemmin kuin minuutti, joka kesti tuotekuvaukseni keksimiseen!

Tehdään toinen esimerkki.

2) Blogiviestin pääpiirteet

Oletetaan, että olet nyt ollut tehtävänä kirjoittaminen blogipostaus, joka kouluttaa asiakkaitasi uuden tekoälypohjaisen avainsanatutkimustyökalun käyttöön.

No, voit istua alas tyhjän sivun ääressä ja yrittää miettiä eri näkökulmia, joiden avulla voisit lähestyä ääriviivaasi, tai voit käyttää Conversion.ai:n blogiviestien ääriviivageneraattoria seuraavilla syötteillä:

Blogin otsikko/aihe:

Äänensävy: Hyödyllinen

Tässä on AI-tulostus:

Nyt voit viedä tämän ääriviivan uudelle tasolle tekemällä muutoksia tai käyttää sitä sellaisenaan.

Täysi paljastaminen: Käytin tekoälyä myös tämän artikkelin luonnosten luomiseen!

3) Blogiviestin metakuvaus

Viileä. Nyt olet lopettanut artikkelisi ja haluat keksiä metakuvauksen, joka saa ihmiset haluamaan siirtyä sivullesi hakutuloksissa.

No, taas voit viettää osan aikaa yrittääksesi keksiä sen tyhjästä tai käyttää AI-bottia tehdäksesi murun puolestasi.

Tässä ovat panokseni:

Yrityksen/tuotteen nimi: Minun AI-kaverini

Blogikirjoituksen otsikko:

Blogikirjoituksen kuvaus:

Avainsana: avainsanatutkimus

Ja rumpupyöritys, kiitos…

Ainoa muutos, jonka tekisin, on poistaa (AI) ehdotetusta metakuvauksesta ja presto!

4) Houkuttelevat sähköpostin aiherivit

Nyt haluat lähettää luettelollesi sähköpostilähetyksen, joka esittelee uuden hienon tekoälypohjaisen avainsanatutkimustyökalusi.

Selvitit rungon aika lailla (jos et, voit aina käyttää tekoälybotin AIDA-kehystä keksiäksesi sen) ja nyt haluat luoda tuon tappavan sähköpostin aiherivin maksimoidaksesi avoimuusmäärät.

Ei ongelmaa. Käytämme nyt sähköpostin aiherivin luontiohjelmaa. Tässä ovat panokseni:

Yrityksen/tuotteen nimi: Minun AI-kaverini

Äänensävy: Hyödyllinen

Mistä sähköpostistasi on kyse?:

Ja tässä on AI-tuloste…

Yksinkertaista mutta asian ytimeen!

Päätetään artikkeli hauskalla esimerkillä.

5) Quoran kysymyksiin vastaaminen

Monet sanovat, että Quoran kysymyksiin vastaaminen voi olla erinomainen strategia orgaanisen liikenteen ohjaamiseksi sivustollesi. Ongelma on aika.

🔥 Empfohlen:  Kuinka päästä estetyille verkkosivustoille missä tahansa maailmanlaajuisessa kulmassa

Saadaksesi merkittävää vetovoimaa, sinun on vastattava moniin kysymyksiin, ja kenellä on aikaa keksiä hyvin harkittuja vastauksia laajassa mittakaavassa?

AI-robotti, tietysti!

Oletetaan, että joku kysyi Quoralta, voidaanko tekoälyä käyttää avainsanatutkimukseen. Katsotaan mitä botti sanoo tästä.

Tässä ovat panokseni:

Kysymys:

Vastaukseen sisällytettävät tiedot: SEO

Äänensävy: Hyödyllinen

Ja AI-robotti sanoo…

Ei paha. On selvää, että tätä pitäisi vähän siivota, mutta ainakin pääkulman saa lautaselle ja voit jopa käyttää paljon sanoja uudelleen.

Asioiden päättäminen

Markkinoinnin ammattilaisena tiedät hyvin, että tehokas viestintä on melko vaikeaa tehdä nykyään, kun uuden sisällön vaatimuksia ovat säälimättömiä.

Tekoälypohjaisten tekstinkirjoitustyökalujen edistysaskelit ovat mullistavia, mutta ne eivät silti pysty tekemään kaikkea yksin.

Sisällön luomisessa on edelleen tiettyjä näkökohtia, jotka vaativat inhimillistä kosketusta, kuten yleisön tarpeiden ymmärtäminen ja ainutlaatuisen brändiäänen luominen.

WriterAccessin kaltaiset alustat tulevat esiin, ja ne tarjoavat tekoälypohjaisen ratkaisun, joka yhdistää yritykset taitaviin kirjoittajiin, jotka voivat auttaa luomaan kiinnostavaa sisältöä, joka resonoi yleisönsä kanssa.

WriterAccessin avulla yritykset voivat saada molempien maailmojen parhaat puolet – tekoälykäyttöisten työkalujen tehokkuuden sekä kirjoittajien luovuuden ja asiantuntemuksen. Hieno uutinen: voit kokeile WriterAccessia ilmaiseksi 14 päivää!

Yhteenvetona voidaan todeta, että juuri markkinoille saapuva uusi tekoälypohjaisten tekstinkirjoitustyökalujen sarja ei tee kaikkea työtä puolestasi, mutta ainakin ne antavat sinulle selkeän kilpailuedun ja tekevät elämästäsi varmasti paljon helpompaa.