Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka käyttää TikTok for Businessia

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka käyttää TikTok for Businessia

Vuodesta 2016 lähtien TikTok on valloittanut Internetin. Alkaen teinistä upeisiin mummuihin. Löydät TikTokista kuka tahansa ja jokainen etsii trendikkäimpiä kappaleita ja katkelmia. Kaikki yrittäjät eivät kuitenkaan tunnista näiden kuudenkymmenen sekunnin videoiden potentiaalia yritykselleen.

Saatat olla, että TikTokia käytetään vain hauskoille huulisynkronointivideoille, mutta siellä on niin paljon muuta. Monien hienojen ominaisuuksiensa ansiosta TikTok on tällä hetkellä yksi tärkeimmistä alustoista yrittäjille ja yritysjohtajille maailmanlaajuisesti. Jos mietit, kuinka hyödyntää TikTokia yrityksesi hyväksi, me autamme sinua. Sukellaanpa suoraan siihen.

5 tapaa käyttää TikTokia yrityksille

TikTokin algoritmi perustuu personointiin. Käyttäjät saavat suosituksia videoista, joita he ovat jo katsoneet aiemmin. Tämän algoritmin avulla käyttäjät voivat löytää uutta sisältöä samasta markkinaraosta, jossa heidän kiinnostuksen kohteet ovat. Voit käyttää tätä TikTokin algoritmia viidellä eri tavalla ja saada tuotemerkkisi leviämään. Tarkastellaan niitä.

Onko yleisösi TikTokissa?

On olemassa lukemattomia brändejä, kuten Guess, Gucci ja muut, jotka käyttävät lyhyitä videoita Tiktokissa ollakseen vuorovaikutuksessa yleisönsä kanssa. Koska TikTokin aktiivisten käyttäjien määrä on valtava, löydät täältä melkein kaikki ikäryhmät, joilla voi olla merkitystä yrityksellesi. Voit kohdistaa laajan yleisön, mukaan lukien vaikuttajat, poliitikot, julkkikset tai jopa tavalliset ihmiset. Jos videosi onnistuvat leviämään viraalisesti, yrityksesi ei voi katsoa taaksepäin!

Alustan ymmärtäminen

Tiktok ei rajoitu enää teini-ikäisten groovingiin ja huulten synkronointiin uusimpien biittien mukaan. Kun luot yritystilin Tiktokissa, saat laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka auttavat yritystäsi kasvamaan merkittävästi.

Täällä voit luoda sisältöä missä tahansa viidestä kuuteenkymmeneen sekuntiin ja houkutella yleisöä yritykseesi. Suuren musiikkikirjaston avulla pääset kaikkiin paikallisiin ja kansainvälisiin kappaleisiin. Voit luoda videoita katseenvangittavimmista ja kiinnostavimmista suodattimista ja tehosteista, kuten kasvojen zoomauksesta, sprinkleistä ja muista, houkutellaksesi yleisöä todella nopeasti. Voit myös lisätä kappaleita Apple Musicista ja miksata niitä tehosteilla. Lopuksi voit seurata alan jättiläisiä analysoimaan, kuinka he käyttävät TikTokia liiketoiminnassaan, ja jopa ostaa virtuaalisia kolikoita oikeaa käteistä vastaan, joita voidaan käyttää virtuaalilahjoina asiakkaillesi!

🔥 Empfohlen:  SemrushBot: Mikä se on & Kuinka se toimii

Tällaisia ​​ainutlaatuisia ominaisuuksia on enemmän, joita voidaan käyttää yrityksesi mainostamiseen TikTokissa. Tärkeintä on tutkia ja päästää luovuutesi valloilleen. Mutta tänään, siirrytään suoraan strategioihin ja tapoihin käyttää Tiktokia yrityksellesi.

#1: Luo oma sisältösi TikTokissa

Ensimmäinen askel yrityksesi leviämiseen Tiktokissa on luoda alkuperäistä sisältöä TikTokiin. Kun luot sisältöä TikTokissa, varmista, että et vain kopioi TikTokin trendejä. Toki voit käyttää samoja kappaleita kuin muitakin, mutta sisältöideasi tulee olla ainutlaatuinen erottuaksesi muista. Ainutlaatuinen kosketus videoihisi voi olla paras ratkaisu leviämään TikTokissa. Yrityksesi todellisen persoonallisuuden paljastaminen sisällön kautta voi auttaa käyttäjiä tuntemaan olonsa enemmän yhteydessä yritykseesi.

Koska TikTok ei ole alusta arkipäiväisille ja ammattimaisille selitysvideoille, sinun on sukeltaa syvälle luovaan nurkkaan ja lisättävä sisältöösi ripaus huumoria. Kohde-ikäryhmästäsi riippumatta humoristinen ja viihdyttävä sisältö toimii parhaiten TikTokissa. Aloittaen työntekijöistäsi, jotka suorittavat tietyn haasteen työpaikalla, aina suloiseen toimistolemmikkiisi. Tiktokilla voit luoda loputtomasti sisältöideoita. Tavoitteena on olla leikkisä ja viihdyttävä yleisön houkuttelemiseksi.

Kun luot kiinnostavaa ja hauskaa sisältöä TikTokissa, älä unohda sisällyttää videoosi erilaisia ​​tehosteita ja ominaisuuksia. Tehosteiden lisääminen videoihisi TikTokissa voi vaikuttaa merkittävästi. Voit selata äänikirjastoa ja löytää ikonisimmat kappaleet luodaksesi huulisynkronointivideon, jossa on tuoreita tehosteita.

Jos olet hämmentynyt, voit luoda ensimmäisen videosi Tiktokissa seuraavasti:

Vaihe 1: Avaa sovellus ja napauta mustaa pluspainiketta näytön alareunassa.

Vaihe 2: Hyväksy kaikki vaaditut käyttöoikeudet ja valitse videon ajastin. Napsauta punaista ympyrää ja aloita tallennus!

Noudata alla olevia ohjeita lisätäksesi kappaleen ensimmäiseen Tiktok-videoosi:

Vaihe 1: Napsauta Musiikkikirjastoa ja vahvista painamalla punaista valintamerkkiä

Vaihe 2: Kun kappale on latautunut, palaa tallennusnäyttöön ja napsauta Äänet-kuvaketta.

Vaihe 3: Valitse kappale luettelosta ja aloita tallennus.

#2: Kuroi ja jaa käyttäjien luomaa sisältöä TikTokissa

Toinen uskomaton tapa mainostaa yritystäsi TikTokissa on käyttää käyttäjien luomaa sisältöä. Vaikka ainutlaatuinen ja luova sisältö voittaa aina, käyttäjien luoman sisällön hyödyntäminen päivinä, jolloin sinulla ei ole luovia ideoitasi, voi tehdä tempun.

🔥 Empfohlen:  Tässä on kuinka nopea 5G Samsung Galaxy S23:ssa todella on

Nikellä on samanlainen lähestymistapa. Sen sijaan, että lähettäisivät vain omaa videosisältöään, he keskittyvät myös käyttäjien luoman sisällön jakamiseen. Jos teet hakuja hashtagilla #nike, voit löytää miljardeja käyttäjiä, jotka etsivät Nike-tuotteitaan. Jos siis etsit budjettiystävällistä tai pikemminkin täysin ilmaista markkinointistrategiaa TikTokissa yrityksellesi, käyttäjien luoman sisällön hyödyntäminen on oikea tapa edetä.

#3: Mainosta TikTokissa

Kuten kaikki muutkin sosiaalisen median alustat maailmassa, Tiktok antaa yrityksille mahdollisuuden käyttää sovelluksessaan yritystensä maksettuja mainoksia. TikTok antaa sinun maksaa sovelluksessa olevista mainoksista neljällä eri tavalla:

Brändin valtaukset: Nämä mainokset näkyvät syötteessä ennen tavallista sisältöä. Nämä mainokset on linkitetty yrityksen aloitussivulle. Voit käyttää näitä mainoksia eri luokissa. Kuitenkin vain yksi mainos voidaan näyttää luokkaa kohden joka päivä.

Natiivimainokset: Nämä mainokset vaihtelevat yhdeksästä viiteentoista sekuntiin, ja ne toistetaan käyttäjän sisällön välillä. Käyttäjillä on mahdollisuus ohittaa nämä mainokset tai vierittää niiden ohi.

Sponsoroidut hashtag-haasteet: Jotta se olisi suuri TikTokissa, sinun on käytettävä oikeita hashtageja. Hashtag-haasteet ovat olleet TikTokin trendi iät. Löydät uusia haasteita joka toinen päivä Discover-sivulta ja miljoonia seuraajia. Yrityksen omistajana voit sponsoroida tietyn hashtag-haasteen ja hankkia mukautetun bannerin Discover-sivulle. Aina kun käyttäjät napsauttavat sitä, he siirtyvät muutamalle videolle, jotka esittelevät haasteen sääntöjä ja määräyksiä samalla kun mainostetaan liiketoimintaa.

Samsung käytti myös Hashtag-haastetta tehostaakseen käyttäjien luoman sisällön strategiaansa samalla kun mainosti uusia ominaisuuksiaan. #GalaxyA-kampanja oli trendissä heidän Galaxy A -älypuhelimiensa julkaisun aikana. Tämän älypuhelimen ostaneet käyttäjät loivat sisältöä laitteen uusimmilla ominaisuuksilla hashtagilla, mikä teki siitä viruksen TikTokissa.

Merkkilinssi: Koska tehosteet ovat myös laajalle levinnyt trendi TikTokissa, voit suunnitella tietyn yritykseesi liittyvän Tik tok -suodattimen ja asettaa sen käyttäjien saataville. Tämä suodatin on käytössä 10 päivää, ja se sisällytetään automaattisesti 10 suosituimman trendin luetteloon. Mitä useammat ihmiset luovat sisältöä suodattimillasi, sitä suurempi on bränditietoisuus.

#4 Käytä asiaankuuluvia hashtageja

Kuten sanoimme, jos haluat tehdä siitä suuren TikTokissa, sinun on oltava ammattilainen hashtag-tutkimuksessasi. Vietä aikaa joka päivä löytääksesi suosituimmat hashtagit. Pelkästään trendaavan hashtagin valitseminen ei kuitenkaan ole oikea tapa. Tarkkaile, minkä tyyppisiä hashtageja kohdeyleisösi yleensä napsauttaa ja minkä tyyppisiä hashtageja liittyy yritykseesi. Hashtagejen strateginen käyttö voi auttaa vangitsemaan yleisösi huomion todella nopeasti!

🔥 Empfohlen:  Kuinka viestisovellukset voivat auttaa parantamaan verkkokaupan asiakaskokemusta

#5: Kehitä vaikuttajien luomaa sisältöä TikTokissa

Kuten kaikki muutkin sosiaalisen median alustat, TikTok antaa yrityksille mahdollisuuden käyttää vaikuttajamarkkinointia markkinointistrategiana. Monilla trendaavilla vaikuttajilla on miljoonia seuraajia, joilla on vaihteleva vaikutus. Parhaan vaikuttajan valitseminen alallesi voi tuoda valtavan sijoitetun pääoman tuottoprosentin. Lähetä heille tuotteesi ja pyydä heitä luomaan siitä sisältöä samalla kun mainostat tuotettasi tai yritystäsi kokonaisuutena. Sinun on kuitenkin oltava varovainen sen suhteen, minkä tyyppisten vaikuttajien kanssa sinun tulee tehdä yhteistyötä. Valitsemiesi vaikuttajien tulee olla brändisi arvojen mukaisia ​​ja toimia omalla alallasi.

Johtopäätös

Tiktok yrityksille on piilotettu helmi, jonka vain harvat yrittäjät tunnistavat ja hyödyntävät oikealla tavalla. Yrityksen omistajana millä tahansa alalla voit käyttää TikTokia mainostaaksesi yritystäsi useiden eri videoiden ja mainosten avulla. Lopullinen suunnitelma on valita strategisesti alustan parhaat trendit, lisätä ripaus huumoria, luovuutta ja ainutlaatuisuutta yhdistettynä joukkoon osuvia ja hakukelpoisia hashtageja. Jos se tehdään oikein, TikTok voi muuttaa voittosi nopeasti nopeasti.