Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka käyttää toimintopainiketta iPhone 15 Prossa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka käyttää toimintopainiketta iPhone 15 Prossa

iPhone 15 Pro -malleihin saapui paljon reaktioita titaanin käytöstä rakennuksessa ja USB-C-portissa, mutta muutos, jonka olemme nähneet saavan yhtä paljon huomiota, on Ring/Silent-kytkimen korvaaminen Toiminto-painiketta.

Action-painike tarjoaa paljon muokattavuutta, mikä ei ollut mahdollista aiemmin Ring/Silent-kytkimellä. Katsotaanpa, miten Action-painike toimii iPhonessa ja miten sen toimintoja mukautetaan.

Mitä toimintopainike tekee oletuksena?

Oletusarvoisesti iPhone 15 Pron tai iPhone 15 Pro Maxin toimintopainike toimii sen korvaamana soitto/äänetön-kytkimenä. Sinun on painettava toimintopainiketta ja pidettävä sitä painettuna siirtyäksesi äänettömään tilaan ja toistamalla toiminto poistuaksesi – jokainen toiminto on helppo tunnistaa sen ainutlaatuisesta värinäkuviosta.

Näet myös Ring/Silent-tilan animaation iPhonen Dynamic Islandissa, jotta tiedät, oletko siirtynyt äänettömään vai soittotilaan.

Kuinka mukauttaa toimintopainiketta iPhone 15 Prossa

Nyt, kun Action-painikkeen oletustoiminto on toimia soitto/äänetön-kytkimenä, Apple antaa sinun muokata sitä mieleiseksesi. Voit valita kahdeksasta toiminnosta ja yhdeksännestä vaihtoehdosta, joka poistaa painikkeen käytöstä.

Tässä on mitä sinun on tehtävä mukauttaaksesi iPhonen Action-painiketta:

  1. Käynnistä asetukset sovellus iPhonessasi ja napauta Toimintopainike vaihtoehto.
  2. Pyyhkäise seuraavassa näytössä käytettävissä olevien toimintojen välillä.

Tällä hetkellä voit valita Hiljainen tila, Keskity, Kamera, Taskulamppu, Äänimuistio, Suurennuslasi, Pikakuvake, Esteettömyystai Ei toimintaa.

varten Keskity, Kamera, Pikakuvakeja Esteettömyys toimintoja, voit myös mukauttaa, mikä tarkennustila, kameratila, pikakuvake tai esteettömyysominaisuus otetaan käyttöön, kun pidät toimintopainiketta painettuna.

Toisin kuin sivupainike, Apple ei anna käyttäjien määrittää Action-painikkeen kerta-, kaksois- tai kolminkertaistamistoimintoa, mutta tämä voi muuttua tulevan päivityksen myötä. Sillä välin voit hyödyntää iOS:n Pikakuvakkeet-sovellusta tehdäksesi enemmän Action-painikkeella.

Toimintopainike on erinomainen lisä

iPhone 15 Pron Action-painike asettaa muokattavuuden etusijalle, ja olemme varmoja, että useimmat käyttäjät ovat tyytyväisiä siihen. Niille, jotka käyttävät laitteitaan perinteisessä merkityksessä, se toimii jatkossakin yksinkertaisena kytkimenä – tarvittaessa lisätoimintoineen – kun taas muille, jotka nauttivat iPhonen kaikista ominaisuuksista, sen muokattavuus avaa uusia ovia.

🔥 Empfohlen:  Kuinka hyödyntää käyttäjien luomaa sisältömarkkinointia sijoitetun pääoman tuottoprosentin lisäämiseksi

Se on lisäys, joka innostaa meitä, emmekä malta odottaa, kuinka Apple parantaa sitä tulevina vuosina ohjelmistopäivityksillä ja laitteistomuutoksilla.