Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka käyttää Twitter Analyticsia markkinointistrategiasi parantamiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka käyttää Twitter Analyticsia markkinointistrategiasi parantamiseen

Tarvitsetko apua Twitter Analyticsin kanssa markkinointistrategiasi parantamiseksi? Olet päätynyt oikealle sivulle, meidän täytyy lukea ajatuksiasi. Tässä artikkelissa opit Twitter-analytiikan edut ja kuinka voit käyttää sitä markkinointistrategiasi parantamiseen.

Aloitetaanpa!

Mikä on Twitter Analytics?

Twitter Analytics on Twitterin tarjoama ominaisuus, jossa kaikki käyttäytymis- ja toimintatietoyleisöt yhdistetään, kun he kohtaavat julkaisusi ja profiilisi. Tiedot, jotka löydät Twitter-analytiikasta, kuten napsautukset, seurannat ja tykkäykset. Nämä tiedot ovat erittäin hyödyllisiä, kun haluat ymmärtää, mitä seuraajasi sanovat twiitteistäsi ja kuinka tilisi toimii yleisesti. Voit jakaa ne, jotta voit seurata tehokkuutta ja tarkentaa markkinointistrategiaasi.

Twitter-analytiikka voi kertoa sinulle, missä verkostossa joku napsauttaa twiittejäsi tai oli yhteydessä niihin. Hyvä asia on, että Twitter-analytiikka on avoin kaikille.

Twitter Analyticsin edut

Twitter-analytiikka yksinkertaistaa Twitter-markkinointia suuresti, koska se ottaa huomioon tekijät, kuten altistuksen pituuden, suositut trendaavat hashtagit ja niin edelleen. Alla on joitain tärkeimpiä Twitter-analytiikan etuja, joita voit hyödyntää saadaksesi lisää suosiota, seuraajia ja sitoutumista.

Yleisön kasvun seuraaminen

Yleisön kasvu on seuraajien kokonaismäärä tai kuinka moni on päättänyt seurata sinua Twitterissä. Twitter-analytiikka näyttää, kuinka seuraajamääräsi on kasvanut. Se tarjoaa myös todelliset luvut 28 päivän ajalta. Näiden tietojen avulla voit nähdä, ovatko seuraajasi lisääntyneet vai vähentyneet kyseisenä ajanjaksona.

Muista, että seuraajat eivät ole sama asia kuin asiakkaat tai mahdolliset asiakkaat. Kuitenkin, mitä suurempi määrä seuraajiasi, sitä paremmat mahdollisuudet tweettisi nähdä, saada vuorovaikutusta ja houkutella lisää potentiaalisia asiakkaita. Seuraajien määrä on sosiaalinen todiste, koska käyttäjillä on taipumus tarkastella tilejä, joilla on suurempi seuraajamäärä, koska he olettivat, että näillä tileillä on enemmän vaikutusvaltaa.

Sinun on pidettävä silmällä seuraajaasi ja seuraajasuhdettasi, koska ihannetapauksessa haluat saada enemmän seuraajia kuin seuraavat. Mutta kun rakennat aktiivisesti yleisöä seuraamalla ensin ihmisiä, tämä ei aina ole mahdollista. Valitettavasti jos seuraat vain harvoja ihmisiä, käyttäjät saattavat ajatella, että olet vähemmän tavoitettavissa. Siksi muista ajatella tätä “seuraa-menetelmää” strategisesti houkutellaksesi lisää seuraajia.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tehdä rahaa tapahtumista ja yöelämästä – Ticketsibiza.co.uk:n tarina

Kuukauden tehokkuuskatsaus

Kun tarkastelet Twitterin analytiikan hallintapaneelia, huomaat, että oletusasetus on 28 päivän tietojen kerääminen. Oletusarvoisesti analytiikka tarjoaa kuukauden mittaisen datalomakkeen sitoutumisesta ja muista siinä tapahtuneista yksityiskohdista. Täydelliset tiedot kuukausittaisesta tehokkuudestasi antavat sinulle oivalluksia lisätavoitteiden, strategioiden, ideoiden ja kampanjarakenteiden rakentamiseen Twitterissä.

Katso vasemman sivupalkin näytöt, jotka kertovat sinulle kohokohdat siitä, mikä profiilissa toimi parhaiten ja miten sitä voidaan käyttää uudelleen. Näitä kohokohtia ovat mm.

  1. Top Tweet, on twiitti, joka sai eniten näyttökertoja. Voit käyttää näitä tietoja strategioiden jakamiesi twiittien tyyppiin saadaksesi enemmän näyttökertoja ja sitoutumisia.
  2. Suosituin seuraaja on tili, jolla on suurin mahdollinen seuraaja, joka seurasi tiliäsi tietyn kuukauden aikana. Sinun kannattaa ehkä seurata heitä takaisin saadaksesi näkyvyyttäsi.
  3. Top Media Tweet on kuva-, video-, GIF- tai grafiikkatwiitti, joka sai eniten näyttökertoja.
  4. Top Maintion on muiden tilien twiitti, joka mainitsee profiilisi ja sai eniten sitoutumista.
  5. Top Card Tweet, on twiittisi Twitter-kortilla, joka on saanut eniten näyttökertoja muilta tileiltä.

Nämä yleiskatsauksen tiedot toimivat suuntaviivoina ja osoittavat polun saada eniten hyötyä alustasta. Suosituimman twiitin uudelleen jakaminen, parhaimman seuraajan tavoittaminen yhteistyön vuoksi, suosituimman maininnan uudelleentwiitaaminen ovat muutamia tapoja käyttää oivalluksia viisaasti.

Hashtagien ja aihetrendien esille tuominen

Hashtagejen lisääminen tai kuumia aiheita koskeviin trendeihin hyppääminen voi olla tehokas tapa käynnistää viestisi. Mutta on tärkeää varmistaa, että nämä hashtagit ja aiheet liittyvät brändiisi.

Voit tutkia, mikä on ollut trendaavaa alueellasi tai kohdistamallasi alueelle siirtymällä Tutki-välilehteen ja napsauttamalla Trendaavat-osiota.

Näkyvyyden mittaaminen

Twitter Analyticsin avulla voit mitata tietoisuutta näyttökertojen, kattavuuden, sitoutumisen ja sitoutumisasteen avulla. Tarkastellaanpa näitä mittareita yksitellen.

  1. Impressio – niiden ihmisten määrä, jotka näkevät päivityksesi aikajanalla, hakutuloksissa tai profiilissasi. Jos käytät mittaamiseen Twitter-työkalua, näyttökerrat näyttävät korkeammilta kuin ne todellisuudessa ovat, koska se käyttää seuraajamäärääsi näyttökerroina. Käytä Twitter Analyticsia saadaksesi tarkan käsityksen viestiesi näkyvyydestä.
  2. Kattavuus – viestin nähneiden ihmisten määrä jaettuna niiden ihmisten lukumäärällä, jotka olisivat mahdollisesti nähneet sen prosentteina. Tarkkaan ottaen sinun tulee ottaa mukaan myös kaikki viestisi jakaneiden ihmisten seuraajat.
  3. Sitoutuminen – kunkin viestin vuorovaikutusten ja napsautusten määrä. Ihmiset voivat olla vuorovaikutuksessa päivitystesi kanssa useilla tavoilla, kuten jakamalla, tykkäämällä, kommentoimalla, vastaamalla ja napsauttamalla kuvia, videoita, linkkejä ja hashtageja.
  4. Sitoutumisprosentti – vuorovaikutusten ja napsautusten kokonaismäärä jaettuna twiitin nähneiden ihmisten määrällä. Se ilmaistaan ​​prosentteina. Miksi haluat tietää sitoutumisesta? Koska se osoittaa, että yleisö on huomannut twiittisi ja on tarpeeksi kiinnostunut siitä, mitä julkaiset, voidakseen olla vuorovaikutuksessa sen kanssa. Sitoutuminen on mukavaa, mutta viime kädessä sen on ohjattava liikennettä verkkosivustollesi tai suoraan sinulle.
🔥 Empfohlen:  Snap-viestin lähettämisen peruuttaminen Snapchatissa

Ajoituksen tarkkuus (paras aika twiitata)

Twitterin yleisö ja seuraajat näkevät todennäköisemmin tuoreen twiitin kuin vain suosituimman. Tämä johtuu siitä, että twiitit näytetään kronologisessa järjestyksessä, toisin kuin algoritmi, joka määrittää kiinnostavimman.

Sitoutumisen ja vaikutelmien maksimoimiseksi sosiaalisen median kanavilla on tärkeää tietää, milloin jokaisella kanavalla julkaistaan. Erityisesti Twitterissä yleisö on valikoiva, ja paras hetki twiittaamiselle voi jäädä paitsi.

Tunnista parhaiten menestynyt blogisisältö

Jos olet lisännyt blogisi Twitter-kortteihin, katso “Lisää”-välilehdeltä, kuinka monta kertaa viestisi on jaettu, kuka on nähnyt ne ja kuinka moni on napsauttanut niitä lukeakseen. Koska tiedot perustuvat URL-osoitteeseen, ei ole väliä, jaoitko viestin twiitissä vai joku muu jakoi sen sivustostasi.

Lisäksi tämä välilehti näyttää Twitterin verkkosivustosi parhaiten menestyneen sisällön. Voit määrittää, mitkä Twitter-korteilla tehdyt twiitit saivat eniten sitoutumista, ja sitten käyttää oivalluksia luodaksesi parempia twiittejä saman blogikirjoituksen avulla ja katsoa, ​​mikä toimii parhaiten. Katso esimerkki @yoastista alla.

Twitter Analytics tekee paljon lukuja puolestasi (kuten laskee keskiarvoja) ja luo asiaankuuluvia kaavioita. Voit halutessasi ladata tietosi myös CSV-tiedostona.

Parhaan sisällön löytäminen

Katso kaikki lähettämäsi twiitit ja tunnista, mikä sisältö on toiminut parhaiten. Käytä näitä tietoja luodaksesi sisältöä, joka todennäköisemmin resonoi yleisösi kanssa. Nämä tiedot ovat saatavilla alkuperäisen Twitterin tai Sprout Socialin Lähetettyjen viestien tehokkuusraportissa. Löydä suosituimmat viestisi lajittelemalla twiittejäsi tavoitteidesi mukaisten mittareiden mukaan. Näin voit tunnistaa, miksi nämä viestit olivat niin onnistuneita.

Löydä yleisiä teemoja suosituimmista twiiteistä. Sisälsikö twiitti hashtagin, maininnan tai kysymyksen? Jos näin on, harkitse niiden sisällyttämistä tulevaisuudessa. Oliko tiettyjä päiviä tai aikoja, jotka näyttävät toimivan parhaiten yleisösi kanssa? Jos näin on, ajoita niihin aikoihin tulevaisuudessa. Vie suosituimmat twiittisi ja luo sanapilvi, jonka avulla voit visualisoida resonoivat viestit helpommin.

🔥 Empfohlen:  Asiakaspalveluprosessin optimointi

Johtopäätös

Koska yrityksesi kehittyy päivittäin, sinun ei tarvitse tuntea olevansa pitkäksi aikaa lukittuneena tiettyyn sosiaaliseen strategiaan. Analysoimalla sosiaalista suorituskykyäsi säännöllisesti voit selvittää, mikä toimii ja mikä ei. Tämä tarkoittaa, että voit tehdä älykkäämpiä liiketoimintapäätöksiä. Pienyrityksessä nopea kääntyminen on aina plussaa. Kun olet kohdistanut tavoitteet ja määrittänyt, mitkä tiedot ovat avainasemassa yrityksesi kannalta, on aika aloittaa seuranta. Älä anna numeroiden tai näennäisesti valtavien tietomäärien pelotella sinua. Asianmukaisella valmistelulla, oikeilla työkaluilla ja parhailla käytännöillä saat suurimman vastineen Twitterin torjuntaan.

Table of Contents