Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka kerätä suosituksia WordPress-yhteyslomakkeesta
Haluatko oppia keräämään suosituksia WordPress-yhteyslomakkeesta?
Suosittelut ovat loistava tapa osoittaa asiantuntemuksesi, mutta niiden kerääminen voi olla työlästä. On olemassa erityisiä suosittelulaajennuksia, joiden avulla voit kerätä kokemuksia asiakkailta, mutta voit yhtä helposti käyttää hyväksi todettua yhteydenottolomaketta.
Tässä opetusohjelmassa aiomme luoda Kali Forms Pron avulla yhteydenottolomakkeen ja opastaa sinua prosessin jokaisen vaiheen läpi.
Ennen kuin aloitamme, sinun on varmistettava, että olet asentanut ja aktivoinut Kali Forms -sovelluksen WordPress-hallintapaneelissasi.
Siirrytään nyt suoraan opetusohjelmaan:
Vaihe 1: Luo peruslomake
Kali Formsin esivalmistettu yhteydenottolomakemalli toimii tähän tarkoitukseen mainiosti. Valitse Kali Forms → Lisää uusi ja napsauta mallissa Aloita.
Voit valita haluamasi teeman, mutta varmista, että kaikki vaihtoehdot on tarkistettu ennen kuin jatkat, erityisesti ehdollinen logiikka. Selvitämme miksi myöhemmin.
Puhdista lomake
Voit heti poistaa kaksi ensimmäistä elementtiä, jotka on merkitty:
Käytä mitä tahansa sivunrakennusohjelmaa tai WordPress-editoria mainostaaksesi lomakettasi sivulla, jolle haluat sen sijaan lisätä sen. Myös “Name”-elementti on tarpeeton, koska nimikentät ovat riittävän kuvaavia yksinään.
Napsauta myös heti Tallenna-painiketta ja muista tallentaa usein tämän opetusohjelman aikana, koska Kali Forms ei tallenna automaattisesti.
Vaihe 2: Mieti, mitä tietoja haluat kerätä
Kertomuksessa voit näyttää paljon toimialastasi ja asiakaskuntasi luonteesta riippuen.
Jos sinulla on esimerkiksi tuottelias asiakkaita, joiden todistuksella on paljon painoarvoa, sinun kannattaa kerätä seuraavat tiedot heidän nimiensä ja sähköpostiosoitteidensa lisäksi:
- Verkkosivuston tai blogin URL-osoite
- Linkit sosiaalisen median profiileihin
Kanta-asiakkaat eivät paina samaa painoa, joten et välttämättä tarvitse heidän verkkosivustojensa tai blogiensa nimiä, ellei työsi ole siellä esillä. Et myöskään tarvitse heidän sosiaalisen median profiileja, ellet usko, että he ovat mainostaneet yritystäsi twiitissä tai Instagram-kuvassa.
Jos et ole varma siitä, kuka asiakaskuntasi jäsenistä täyttää lomakkeesi, sisällytä kaikki kentät joka tapauksessa, mutta älä pakota niitä.
Tässä on kaksi lisätietoa, jotka saatat haluta paljastaa kaikilta asiakkailta:
- Heidän käyttämänsä tuote tai palvelu
- tapa, jolla he käyttivät tuotettasi tai palveluasi
Lisää kenttiä voidaan lisätä markkinaraon mukaan. Jos esimerkiksi myyt pelinäppäimistöjä, voit pyytää asiakkaita ilmoittamaan pelilaitteidensa tekniset tiedot.
Jos myyt akvarellimaalauksen kursseja, kysy asiakkailta, kuinka he arvioivat taitotasoaan (aloittelija, keskitason, edistynyt jne.).
Ennen kuin jatkat, määritä, mitkä tiedot haluat sisällyttää suositteluihisi, jotta tiedät, mitkä kentät sinun on luotava.
Vaihe 3: Lisää kenttiä lomakkeeseen
Vedä ja pudota seuraavat kentät lomakkeellesi tarpeen mukaan:
- Verkkosivuston tai blogin nimi – URL-kenttä.
- Sosiaalisen median profiilit – Yksi URL-kenttä jokaiselle alustalle, jonka haluat näyttää.
- Asiakkaasi ostamat tuotteet tai palvelut – Käytä valintaruutua, jos asiakkaat ovat saaneet ostaa useamman kuin yhden. Käytä avattavaa kenttää, jos asiakkaat ostaisivat vain yhden liiketoimintamallissasi.
- miten he ottivat käyttöön tuotteesi tai palvelusi – Textarea-kenttä.
- Esimerkki pelikoneesta: Tekstialueen kenttä.
- Esimerkki taitotasosta: Pudotusvalikko.
Määritä kentäsi
Napsauta ensimmäistä lisäämääsi URL-kenttää muokataksesi sitä. Lisää “Website” tai “Blog” tarrakenttään. Syötä oman sivustosi URL-osoite tai suosittu sivusto, kuten Google, muodossa, jota haluat käyttäjien käyttävän paikkamerkkinä.
Selvitä, onko tämä kenttä pakollinen vai et, ennen kuin jatkat.
Tee sama URL-kenttien kanssa, jotka olet lisännyt keräämään sosiaalisen median profiileja. Voit myös lisätä paikkamerkkitekstiä oletuskenttiin samalla, kun olet siinä, ja muuttaa Viesti-tunnisteen arvoksi Lausunto.
Täytä loput kentät tarpeen mukaan.
Vaihe 4: Määritä suosittelupolku
Lisää toinen avattava kenttä Suosittelu-kentän eteen ja tee siitä pakollinen. Aseta tunnisteeksi “Miten arvioisit kokemuksesi tuotteestamme?” tai jotain vastaavaa.
Lisää “Hyvä” ja “Huono” vaihtoehdoiksi tai vastaaviksi valinnaiksi.
Lisää toinen tekstialue “Mitä ongelmia koit?” ennen lähetyspainiketta ja tee se pakolliseksi.
Avaa Asetukset-sivu, napsauta Ehdollinen logiikka -välilehteä ja luo uusi puu nimeltä “Testimonial – Bad”.
Asenna puusi tällä tavalla:
- Suosittelu
- Piilottaa
- Miten arvioisit kokemuksesi…
- Yhtä kuin
- Huono
Tallenna se ja luo toinen puu nimeltä “Testimonial – Good” seuraavilla parametreilla:
- Suosittelu
- Näytä
- Miten arvioisit kokemuksesi…
- Yhtä kuin
- Hyvä
Luo toinen ehdollinen logiikka nimeltä “Kokemus – huono” seuraavilla parametreilla:
- Mitä ongelmia koit?
- Näytä
- Miten arvioisit kokemuksesi…
- Yhtä kuin
- Huono
Luo lopuksi lopullinen logiikkapuu nimeltä “Kokemus – hyvä” seuraavilla parametreilla:
- Mitä ongelmia koit?
- Piilottaa
- Miten arvioisit kokemuksesi…
- Yhtä kuin
- Hyvä
Periaatteessa haluat, että “Lausuntoja”-tekstialue tulee näkyviin, jos asiakkaat arvioivat kokemuksensa hyviksi, ja “Mitä ongelmia koit” -tekstialueen, jos he arvioivat kokemuksensa huonoiksi.
Vaihe 5: Lomakkeen viimeistely
Käytä aikaa lomakkeen muotoiluun pienentämällä kentät ja sijoittamalla ne vierekkäin.
Sinun tulee myös lisätä sivunvaihtokenttä muutamaan eri paikkaan, jotta voit jakaa lomakkeesi useiksi sivuiksi. Älä huoli, itse lomake näkyy edelleen samalla verkkosivulla, mutta vain yksi osa näytetään kerrallaan.
Aseta kiitosviestisi, roskapostisuoja ja lopullinen tyyli Asetukset-osiossa.
Kali Forms ei integroidu Zapieriin, projektinhallintatyökaluihin tai useimpiin helpdesk-ohjelmistoihin tällä hetkellä.
Se kuitenkin integroituu HubSpotin ja Slackin kanssa, joten voit käyttää ehdollista logiikkaa automatisoidaksesi tältä lomakkeelta saamasi vastaukset. Käytä tätä lähettääksesi suosituksia markkinointitiimillesi ja valituksia asiakaspalveluun.
Napsauta lopuksi Upota-painiketta kopioidaksesi lomakkeesi lyhytkoodin, jotta voit liittää sen sivulle, jolla haluat näyttää sen. Tämä on sivu, johon linkität toimintakehotuksiin sähköposti- ja markkinointiviesteissä, jotka lähetät palautetta pyytäville asiakkaille.
Lopulliset ajatukset
Ja siinä kaikki. Nyt tiedät kuinka kerätä suosituksia WordPress-yhteyslomakkeella.
Oletko valmis aloittamaan itse? Mene eteenpäin ja nappaa kopio Kali Forms Prosta – se on loistava lomakelaajennus, jota voit käyttää yleisiin yhteydenottolomakkeisiin ja moniin muihin.