Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka kirjautua ulos Netflixistä älytelevisiollasi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka kirjautua ulos Netflixistä älytelevisiollasi

Netflix on saatavilla kaikilla auringon alla olevilla laitteilla, mukaan lukien älytelevisiosi. Kun olet määrittänyt Netflixin, sen pitäisi muistaa tietosi ja pitää sinut kirjautuneena.

Saatat kuitenkin joskus joutua kirjautumaan ulos Netflixistä älytelevisiossasi. Ehkä joku muu haluaa kirjautua sisään tai sinä myyt television.

Oli syy mikä tahansa, Netflixistä kirjautuminen on helppoa millä tahansa älytelevisiolla. Toimi näin.

Kuinka kirjautua ulos Netflixistä millä tahansa älytelevisiolla

Nämä ohjeet auttavat kirjautumaan ulos Netflixistä, kun käytät Smart TV -sovellusta. Jos käytät Netflixiä televisiossasi toisen järjestelmän, kuten Chromecastin tai pelikonsolin, kautta, vaiheet voivat vaihdella.

  1. Avaa Netflix-sovellus. Jos et vielä ole, siirry aloitusnäyttöön, johon pääset painamalla jatkuvasti Palata kaukosäätimelläsi.
  2. Lehdistö Vasen kaukosäätimellä avataksesi valikon.
  3. Lehdistö Alas kaukosäätimellä korostaaksesi Hae apua. Jos tämä vaihtoehto on näytön oikeassa alakulmassa, siirry valikon alaosaan ja paina Oikein kaukosäätimelläsi. Kun se on korostettu, paina Valitse -painiketta.
  4. Lehdistö Alas kaukosäätimellä korostaaksesi Kirjaudu ulosja paina sitten Valitse -painiketta.
  5. Sinulta kysytään, oletko varma, että haluat kirjautua ulos. Kanssa Joo korostettuna, paina Valitse -painiketta vahvistaaksesi.

Saatat huomata, että valikkovaihtoehtoja on Lataa Netflix uudelleen ja Poistu Netflixistä. Kumpikaan näistä ei kirjaa sinua ulos Netflix-tililtäsi, vaan lataa ja sulje Netflix-sovellus vastaavasti.

Jos et jostain syystä pääse Netflix-valikkoon tai et löydä reittiä Hanki apua -sivulle, syötä seuraava järjestys kaukosäätimellä: Ylös, Ylös, Alas, Alas, Vasen, Oikea, Vasen, Oikea, Ylös, Ylös, Ylös. Se siirtää sinut Ohje-sivulle.

Kun olet kirjautunut ulos, saat mahdollisuuden kirjautua sisään toiselle Netflix-tilille. Muista kirjautua ulos näiden ohjeiden mukaisesti, jos haluat tämän olevan vain väliaikaista.

Kuinka kirjautua ulos Netflixistä älytelevisiossa verkkosivuston kautta

Mitä tapahtuu, jos olet kirjautunut Netflixiin älytelevisiolla, mutta sinulla ei enää ole pääsyä kyseiseen televisioon? Tämä on yleinen skenaario, jos olet käyttänyt Netflixiä hotellissa. Onneksi voit etäkirjautua ulos tietystä Netflix-laitteesta verkkosivuston avulla. Näin:

  1. Mene Netflix.com.
  2. Kirjaudu tilillesi, jos et vielä ole kirjautunut.
  3. Vie hiiri oikeaan yläkulmaan profiilikuva ja valitse Tili.
  4. Sisällä Turvallisuus ja yksityisyysvalitse Hallinnoi käyttöoikeuksia ja laitteita.
  5. Etsi älytelevisio, josta haluat kirjautua ulos, ja valitse Kirjaudu ulos.
🔥 Empfohlen:  Verkkosivustoanalyysin voiman vapauttaminen

Joissakin tapauksissa et näe älytelevisiota luettelossa, esimerkiksi jos se ei ole ollut aktiivinen viimeisten 90 päivän aikana tai jos laitteita on liian monta sivulle mahduttavaksi. Tässä tapauksessa voit kirjautua ulos Netflixistä kaikilla laitteillasi yhdellä toiminnolla. Vaikka tämä tarkoittaa, että sinun on kirjauduttava takaisin sisään edelleen käyttämillesi laitteille, se varmistaa, että olet ehdottomasti kirjautunut ulos Netflixistä älytelevisiossa.

Voit tehdä tämän siirtymällä takaisin kohtaan Tilisivu. Sisällä Turvallisuus ja yksityisyysvalitse Kirjaudu ulos kaikista laitteista. Lopuksi valitse Kirjaudu ulos vahvistaa.

Katso Netflixiä älytelevisiollasi ilman sovellusta

Siinä on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää kuinka kirjautua ulos Netflixistä televisiossa. Vaikka Netflix-sovelluksen käyttäminen älytelevisiossasi on helpoin tapa katsoa, ​​se ei ole ainoa tapa. Voit myös liittää Netflixin televisioon puhelimellasi, Windows PC:llä ja muilla.