Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka kirjoittaa aloitussivun kopio, joka muuntaa? Tässä on 6 hyödyllistä vinkkiä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka kirjoittaa aloitussivun kopio, joka muuntaa? Tässä on 6 hyödyllistä vinkkiä

Jos olet löytänyt tämän blogin netistä etsimällä, etsit todennäköisesti lisätietoja aiheesta kuinka kirjoittaa aloitussivun kopio! No, olet tullut oikeaan paikkaan.

Aloitussivut ovat sinun Ensivaikutelma. Se on sivu, jonka sivustosi vierailijat tekevät saapua klo. Se ei välttämättä ole etusivu – se voi olla aloitussivu sivustosi tietylle osuudelle, joka koskee tiettyä tuotetta tai palvelua.

Kun aloitussivusta keskustellaan markkinoinnin yhteydessä, siitä on tullut kohdistettu sivu, joka eroaa muusta sivustostajoka on luotu tiettyä yhtä tavoitetta ajatellen.

Yleensä tavoitteena on saada vierailija suorittamaan toiminnon siihen mennessä, kun he ovat viettänyt aikansa sivulla. Tämä toiminto voi vaihdella yrityksen mukaan. Se voisi olla ostaa tuotteen, liittyä tilaajaluetteloon tai ladata ilmainen e-kirja.

Koska a aloitussivulla on kohdennettu tavoite, sillä on myös keskeisiä ominaisuuksia, joiden pitäisi olla läsnä tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Nimittäin sen pitäisi:

 • Vastaa tarpeeseen – Kun ihmiset saapuvat, heidän on tiedettävä, että he ovat saapuneet jonnekin, joka ymmärtää heidän ongelmansa, yleensä mennessä hahmottelemalla sen lyhyesti. Tämä auttaa vierailijoita “vahvistamaan”, että he ovat oikeassa paikassa.
 • Tarjoa ratkaisu – Tuotteen tai palvelun tulee olla vastaus tähän ongelmaanjotain, joka vie kivun pois yleisöltäsi, yleensä joko rahalla (ostos) tai pääsyllä (tilaus).
 • Kasvata konversioita – Sivun kokonaisvaikutuksen tulee olla keskittynyt saamaan henkilö ottamaan vastaan ​​tarjotun ratkaisun. Tämä “muuntaa” heidät yleisön jäsenestä asiakkaaksi tai tilaajaksi.

Helppo sanoa, vaikeampi saavuttaa. Tässä blogissa annamme sinulle helpon johdannon aloitussivun parhaita käytäntöjäja auttaa sinua luomaan tämän hyödyllisen verkkomarkkinointityökalun omaa verkkosivustoasi varten.

Miksi aloittaa aloitussivu?

Hyvä on, minä ymmärrän. Miksi tarvitset aloitussivun? No vastaus on yksinkertainen: he työskentelevät. Olettaen, että tutkit Internet-markkinointia ansaitaksesi tehokkaammin rahaa verkossa, haluat tehdä niin myymällä tuotteitasi.

Aloitussivut auttavat sinua tekemään juuri sen keskittämällä kaiken energian ja huomion yhteen tavoitteeseen: päättämäsi toimenpiteen tekeminen.

Näin ollen aloitussivulla kirjoittamasi painopiste on aina, aina siihen tukea tavoitettasi. Jokaisen sanan tulee ohjata yleisöäsi kohti sitä, mitä haluat heidän tekevän.

Kun tulee kysymykseen miten aloitussivut kirjoitetaantämän kirjoituksen perusrakenne on seuraava:

 • Vahva otsikko – Usein tämä määrittää sen, kuinka moni edes napsauttaa sivua, joten kannattaa käyttää suhteettoman paljon aikaa, jotta se onnistuu. Otsikko on portti artikkelin muuhun osaan. Tee siitä kutsuva!
 • Vartalo kopio – Tämä on sisältö, joka vie lukijasi tutkimusmatkalle ja motivoi häntä haluamaan kyseistä asiaa. Standardi kolminäytöksinen rakenne toimii hyvin – yllyttävä tapaus tai ongelma (voimme ohittaa esittelyn, koska päähenkilömme on vierailijamme), panoksen nousu (näyttää kuinka muut eivät ratkaise ongelmaa, luo kriisin) ja huipentuma, jossa tuotteesi tai palvelusi antaa vierailija voi voittaa juuri asettamamme haasteet ja rajoitukset.
 • Toimintakehotus – Toimintakehotus on aivan kirjaimellisesti ohje tehdä jotain. Koko aloitussivun tarkoitus on saada ihmiset tekemään jotain, joten meidän on nimenomaisesti kehotettava heitä tekemään se sen jälkeen, kun he ovat innostuneet tuotteesta. Tämän on oltava yhtä terävä, luova ja voimakas kuin otsikko.
🔥 Empfohlen:  Dan Hughes 7 tapaa tehdä verkkosivustosi sisällöstä kattavampaa neurodivergenttien käyttäjien kannalta Lue artikkeli

Mihin aloitussivuja voi käyttää?

Aloitussivut ovat loistava ja monipuolinen työkalu, joka pystyy mainostamaan melkein mitä tahansa, mikä vaatii vierailijoilta toimia, muuntaa ne asiakkaiksi tai tilaajiksi. Jos etsit inspiraatiota tämän työkalun tehokkaaseen hyödyntämiseen, toimi näin:

Mainosta tapahtumaa tai webinaaria

Tapahtumat ja webinaarit saada ihmiset tiettyyn paikkaan tiettyyn aikaan ja luoda vangitseva yleisö, jolle mainostaa. Ne vaativat todellista valmistautumista ja niiden on annettava yleisölle aito arvo, mutta jos teet molemmat, näet ilmoittautumisten nousevan.

Kerää sähköpostiuutiskirjeen tilaukset

Sijoitamalla uutiskirjeesi nimellä ratkaisu ongelmiin aloitussivullasi, voit rohkaista ihmisiä kirjautumaan sähköpostilistallesi, mikä antaa sinulle mahdollisuuden markkinoida suoraan heidän postilaatikkoonsa.

Mainosta ilmaista kokeiluversiota

Ilmaiset kokeiluversiot ovat loistava tapa ihmisille nähdä, mitä eroa tuotteesi tekee itselleen, samalla kun ne eivät tarjoa ominaisuuksia, jotka kannustavat ihmisiä maksamaan täysversiosta. Aloitussivu voi saada ihmiset näkemään kokeiluun ilmoittautumisen edut.

Tarjoa ilmainen kuponkirekisteröinti

Alennuksen tarjoaminen on yksi vanhimmista ja tehokkaimmista tavoista saada ihmiset ostamaan jotain, jonka ostamisesta he eivät olleet varmoja. Kaikki rakastavat säästää rahaa, voittaa järjestelmän. Kuponkiin johtava aloitussivu on loistava motivaatio.

Uuden tuotteen tai ominaisuuden julkaisu

Kaikki rakastavat laukaisua. Omena on muuttanut niistä evankelisen kirkon saarnan, ja sinä voit luoda samaa jännitystä ja kiihkoa luomalla aloitussivun, joka saa viimeisimmän päivityksesi tuntumaan asteittaisesta parannuksesta vaan tapahtumasta.

Kilpailut

Kilpailut ja lahjat ovat loistava tapa saada valtava määrä ilmoittautumisia ja palkita vain yksi henkilö. Suuri tuotto sijoitukselle.

Kuinka tarkalleen kirjoitan aloitussivun?

Katsotaanpa, kuinka teemme sen SEOPressorissa.

1) Määritä aloitussivullesi tarkoitus

Sinun on varmistettava, että aloitussivusi aihe on ilmeinen ja jotain, jolle on markkinoita. Ihmisten on löydettävä aloitussivusi tuloksena, kun etsit verkossa vastausta olemassa olevaan ongelmaan.

Samalla sinun on ponnisteltava itsesi olevan enemmän luova. Katso mitä kilpailijasi tekevät ja erotu heistä. Aloitussivu, jonka otsikko todella ponnahtaa, houkuttelee paljon enemmän kävijöitä.

Kun olet määrittänyt aloitussivusi tarkoituksen kuten yllä olevissa esimerkeissä, tämä tasoittaa tietä rakenteelle ja lähestymistavalle, joka ohjaa vierailijat tavoittelemasi johtopäätökseen.

2) Tunnista ongelma, jonka voit ratkaista yleisöllesi

Jotta voit esitellä tuotteesi parhaana ratkaisuna potentiaalisille ostajillesi, sinun on tehtävä se saada konkreettisia ongelmia, joita he todellisuudessa kohtaavat. Onneksi on monia tapoja, joilla voit tehdä kyselyn näistä tiedoista nopeasti ja helposti verkossa.

Twitterin gallupit ovat valmis tapa pyytää seuraajia ottamaan kantaa asioihin – Voit käyttää tätä esitelläksesi luettelon tärkeimmistä ongelmista, jotka tiedät voivasi korjata, ja nähdä, mikä on suosituin.

🔥 Empfohlen:  Blogin toimituksellinen kalenterimalli, joka säästää aikaasi

Kyselyt auttaa sinua tunnistaa ne keskeiset ongelmat. Pyydätpä sitten yleistä yleisöäsi tai tilaajiasi täyttämään kyselyn, tämä antaa sinulle avoimemman tavan selvittää, mitä turhautumista yleisösi todella kokee.

Voit myös käyttää sosiaalista mediaa vain kysyä. Jos joku vastaa kohtaamaansa haasteeseen, kirjoita siihen sivu. Haasteen on pakko kohdata muut.

3) Löydä kulmasi

“Kuulmista” puhuminen voi usein hämmentää ihmisiä, jotka ovat vasta kirjoittamismatkansa alussa. Lyhyesti sanottuna kulma on näkökulma, josta kirjoitat. Toinen hyödyllinen tapa tarkastella sitä on tarina, jonka päätät kertoa esitettyjen tosiasioiden kanssa.

Ihmiset ovat riippuvaisia ​​tarinoista, he kaipaavat sitä kaikessa. Uutiset ottavat tosiasiat ja tekevät niistä tarinan, samoin markkinointi.

Niin kauas kuin aloitussivun tekstinkirjoitus on huolissaan, sinun täytyy päätä minkä tarinan aiot kertoa. Kerroin teille kolminäytöksestä rakenteesta, jota käytettiin lähes jokaisen Hollywood-elokuvan luomiseen maailmassa. No, sitä käytetään komedioissa, tragedioissa, toimintaseikkailuissa ja kaikessa siltä väliltä. Rakenne ei ole kulma.

Sinun täytyy keksiä oman näkökulmasi analysoida, mikä tarjouksessasi on ainutlaatuistamitä sinä voit tehdä, mitä kukaan muu ei voi, tee tarina niin, että se korostaa näitä ainutlaatuisia etuja.

4) Etsi avainsanasi

Jos esimerkiksi yrität mainostaa ravintolaa New Yorkissa, sinun kannattaa kohdistaa ilmaisu “New Yorkin paras ravintola”. Tämä tarkoittaa, että kun ihmiset etsivät tätä verkossa, he löytävät sinut!

Suosittelen käyttämään avainsanojen suunnittelijaa kohdeavainsanojesi tunnistamiseen. LSIGraph tai BuzzSumo auttavat sinua löytämään kuumia, aktiivisia avainsanoja, joita haluat käyttää aloitussivullasi. Pari asiaa muistaakseni:

 • Valita liittyvät avainsanat melko nimenomaan valitsemaasi kuvakulmaan ja aiheeseen.
 • Avainsanan pitäisi vastaa sisältösi tarkoitusta. Jos monet ihmiset etsivät, kuinka kirjoittaa aloitussivu, joka tuottaa tuloksen, ja he tulevat tähän blogiin ja sen sijaan olen kirjoittanut arvostelun muiden ihmisten aloitussivuista, avainsana ei vastaa tarkoitusta.
 • Heitä avainsanasi tesaurusten kautta. Vakavasti. Sisällytä synonyymit. Hämmästyisit kuinka monta eri tapaa voimme sanoa sanoa sama asia. Haluat olla valmis niihin kaikkiin.

5) Aloita vahvalla esittelykoukulla

Koukku on suunniteltu kiinnittää ihmisten huomion. Tämä on aloitussivusi kopion alku. Se voi olla yksi lause tai koko kappale tyylisi ja lähestymistavan mukaan.

Mutta sinun on varmistettava loppuun mennessä, lukijasi ymmärtävät, mitä heillä on, ja näiden voittojen arvo. Voit jopa tiivistää etukäteen, mitä lukijasi oppii – kuinka ne ovat muuttuneet, kun he ovat lukeneet.

Koukun tarkoitus on tee eduista välittömästi selkeitä ja vakuuttavia.

6) Tee toimintakehotuksistasi tärkeä

Toimintakehotus on huipentuma. Siihen koko aloitussivusi on johtanut.

Sellaisenaan a selkeä, suora ja vakuuttava toimintakehotus koska päätelmäsi on olennainen koko teoksen tehokkuuden kannalta.

Yhteenvetona, sinun täytyy olla ytimekäs, käytä oikeaa sanaa ja jos voit, käytä hienoa suunnittelua. Sinun on varmistettava, että se on oikeassa paikassa, ja sinun on testattava se tarkasti. Näistä teemoista löytyy täydellinen tutkiminen toimintakehotuksistani kertovasta viestistäni.

🔥 Empfohlen:  Kuinka voin asentaa Windows 10:n USB-asemalta?

Mene eteenpäin ja hanki lisää asiakkaita

Nyt sinulla on hyvä käsitys siitä, mistä aloitussivulla on kyse, Haluan antaa sinulle muutamia huippuvinkkejä muistaa, kun luot ensimmäistä aloitussivuasi.

Hyvä tekstinkirjoitus voittaa kaiken.

Tiedät kaikki lyönnit, jotka sinun on lyötävä saadaksesi loistavan aloitussivun, mutta sinun on oltava luova sen kanssa, jotta se erottuu joukosta. Laatu on kuningas.

Muista tehdä A/B-testaus.

A/B-testaa kaikkea nimikkeistäsi leipäteksteihin ja toimintakehotuksiin. Yksi kerrallaan. Tee kaikesta vahvempi siirtymällä pois huonommin toimivista elementeistä kohti paremmin suoriutuvia elementtejä. Internetissä on hienoa, että voit aina tehdä myönteisiä muutoksia.

Käytä selkeää ja yksinkertaista kieltä.

Kukaan ei halua kääriytyä solmuihin sesquipedal-puheisuutesi (rakkaus suuriin sanoihin) takia. Haluat, että yleisösi pääsee nopeasti innostumaan. Se tarkoittaa lyhyt, reipas, yksinkertainen. Vähemmän on enemmän, ja pitkä ei tarkoita tehokasta.

Keskity etuihin.

Se vaikuttaa yleisöllesi.

Tee ensi kerralla paremmin.

Muistaa ensimmäinen ei ole viimeinen. Viimeistä aloitussivua ei koskaan pitäisi olla. Voit vain siirtyä kohti täydellisyyttä, et koskaan löydä sitä. Käytä analytiikkaa nähdäksesi, mikä toimii ja mikä ei. Minkä tyyppiset otsikot toimivat parhaiten? Mitkä elementit parhaiten menestyneillä toimintakehoteillasi on yhteisiä? Toimiiko lyhyt vai pitkä kopio sinulle parhaiten? Seuraa mikä toimii.

Lopuksi tässä on tarkistuslista kaikista sisällytettävistä elementeistä, jotta voit merkitä ne pois edetessäsi!

Tarkistuslista:

 • Otsikko
 • Alaotsikko
 • Johdantokappale
 • Edut/Ominaisuuspisteet
 • Lomakkeen otsikko
 • Kehotus toimintaan
 • Tietosuojalausunnot
 • Suositukset

Kun olet tarkistanut nämä kaikki, aloitussivusi on hyvä! Istu alas, rentoudu ja odota, että tilillesi tulee lisää tilaajia tai ostajia.

Ovatko nämä vinkit aloitussivukopion kirjoittamiseen sinulle hyödyllisiä? Jos sinulla on lisävinkkejä aloitussivun tekstinkirjoittamiseen, joita olet tai et ole kokeillut aiemmin, kerro meille alla olevaan kommenttikenttään, jotta voimme aloittaa keskustelun!

Vivian on digitaalisen markkinoinnin maailmaan eksynyt antropologi. Hän on kiinnostunut oppimaan markkinoinnin tieteestä ja luovuudesta, jota yritykset käyttävät muuttaakseen itsensä violetiksi lehmiksi.