Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka kirjoittaa blogia nopeammin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka kirjoittaa blogia nopeammin

Löydä “paras” aikasi

Early bird vai yökyöpeli? Kirjoittajat ovat tunnettuja keskiyön öljyn polttamisesta, joten älä häpeä, jos kirjoitat parhaiten parittomalla hetkellä.

Optimaalinen aika kirjoittaa on sinun. Jos sinulla ei ole vapaa-aikaa kirjoittamiseen, on hyvä ajatus lyhentää aikatauluasi.

Mitä enemmän kirjoitat ja mitä paremmin suunnittelet, sitä lyhyempi kirjoitusaika on.

Älä ajattele sitä liikaa

Liiallinen ajattelu johtaa huoleen, mikä tekee blogistasi pelottavan tehtävän. Ajattele sitä vain niin paljon kuin tarvitset.

Saatat kokea kirjoittamisen urakkana. Se on reilua – se vaatii työtä, ja se on tehtävä säännöllisesti.

Asianmukaisella suunnittelulla, mukavalla kirjoitusympäristöllä ja tyylillä, josta pidät, kirjoittamisesta voi kuitenkin tulla suosikkiharrastus – tai ainakin jotain, joka on nopeaa ja helppoa.

Pomodoro-tekniikka

Luin ensin aiheesta Pomodoro-tekniikka muutama vuosi sitten. Sen keksi itse asiassa 1980-luvulla Francesco Cirillo, silloinen sosiologian opiskelija. Tomaatin muotoisen kellotaulun avulla hän löysi parhaan tavan työskennellä tuottavasti:

  • Vaihe 1: Päätä työstäsi
  • Vaihe 2: Aseta ajastin 25 minuutiksi
  • Vaihe 3: Työskentele, kunnes se soi, ja kirjoita sitten viiva paperille
  • Vaihe 4: Pidä viiden minuutin tauko
  • Vaihe 5: Toista neljä kertaa
  • Vaihe 6: Pidä noin 15 minuutin tauko.

Cirillo piti tätä työ-/taukomallia optimaalisena. Haluatko kokeilla sitä itse? Yritä käyttää virallista Pomodoro ajastin.

Käytä sanelua

Joidenkin mielestä on helpompi puhua kuin kirjoittaa. Sanelun käyttäminen blogin kirjoittamiseen on loistava idea. Puhuminen käännetään hyvin, koska blogeissa on usein rento, epävirallinen sävy.

Sanelu poistaa myös paljon “tukoksia”. Sinun ei tarvitse istua paikallaan. Voit kävellä ympäri huonetta ja eleillä saada ideasi esiin.

Kirjoitusnopeudestasi riippuen se on myös nopeampi kuin kirjoittaminen tai käsin kirjoittaminen. Voit selvittää kirjoitusnopeudesi (sanaa minuutissa) tässä verrata.

🔥 Empfohlen:  NVIDIA:n nousu ja nousu

Lopulta löydät itsellesi sopivan!

Vaikka nämä vinkit on tarkoitettu auttamaan kaikkia bloggaajia, myönnän, että jokainen kirjoittaja on erilainen. Jotkut meistä työskentelevät parhaiten perinteisen 9–5 tunnin sisällä, ja toiset valvovat yli puolenyön.

Blogisi kirjoitustapa voi olla perinteinen tai epätavallinen. Siitä huolimatta, tuottavuuden lisäämiselle on aina varaa. Sinun ei tarvitse poistaa yksilöllisyyttäsi tehdäksesi niin!

Bottom Line

Pysyäkseen nopeatempoisessa sisältömaailmassa bloggaajien on oltava sen päälle. Saadaksesi napsautuksia ja hankkiaksesi uskollisia lukijoita (eli asiakkaita), muista kokeilla yllä mainittuja vinkkejä!

Muista nämä kolme pääkohtaa:

  • Tee suunnitelma ennen kirjoittamisen aloittamista
  • Kirjoita milloin ja missä tunnet olevasi tuottavin
  • Johdonmukaisuus = Kestävyys.

Bloggaajille, joilla ei ole aikaa, tiedä tämä: Kun sinulla on vankka suunnitelma, voit kirjoittaa säännöllisiä, laadukkaita blogeja, jotka välittävät viestisi.

Enemmän blogipostauksia – vähemmän kirjoitustunteja. Kuulostaa unenomaiselta, eikö?